Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The gods have disconnected you ...
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Ezen a képen milyen szett látható ? (Itemek) és milyen színösszeállítás ? 😊
Elõre is köszönöm asegítségeket.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pár napja írtam ugyanezt. Jó lenne, ha 1 hét múlva már az új rendszer alapján dõlne el az új helyezés. Abban is bízom, hogy valahogy más csoportba leszünk mint ez a vizuna.. Viszont ha a jelenlegi rendszer marad, akkor lehet hogy a piken-nel kerül egy csoportba, azt mutatják a pontok 😉
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Never underestimate the power of the dork side!
Remélem a pontszámítás módján is változtattak, mert ez így ebben formában kicsit vicces. <#vigyor2>#vigyor2>
The gods have disconnected you ...
Jövõhéten az EU elsõ helyezésért a Piken, a Whiteside és a Ruins of Surmia fognak versengeni. 😄D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A prokkal nem lehet mit kezdeni, ha valaki jól játszik, akkor az tud büntetni, de szerintem ez így korrekt, fõleg olyanok ellen akik nem tudják annyira kezelni a saját kasztjukat. Mondjuk thief ellenében sokkal nehezebb felvenni a harcot, ha mindig csak meglepetésszerûen támad és azonnal visszamegy stealth-be, miközben irgalmatlan sebzést kioszt. Ezért tud olyan ingame videó készülni, hogy egy egész zerget terrorizál 1 valaki.
Elébõl nem csak bunkert lehet csinálni, viszont más esetben meg valaki ráfingik és instant meghal mert papírból van. Élvezet. Bár az is igaz, hogy telepakolva toughness-el is egyfolytában halok, mi lenne anélkül? Azt lehet hogy balance-olhatnák kicsit, hogy jobban megérje damage dealert csinálni. Ride lightning 15 sec cd, amit általában 1x eltud nyomni harc közben, ami nekem nem tûnik op-nak. cserébe csak rövid hatótávolságú támadásai vannak.
Mennyibe is kerül a szerver transfer high pop-ra? 20 dollár? Az elég komoly azért hogy jobban megéri új játékot venni mint kifizetni a szerver transzfer árát. Egyelõre nem találtam meg hogy ez guest rendszer hogy mûködik, de úgy olvastam hogy azzal nem lehet bemenni wvw-re se..
sparrow35: ezt is kipróbálhatod:
frame limiter: 60
animation: low
aa: fxaa
environment: low
lod: high
reflect: none
texture: medium:
render: native
shadow: none
shader: low:
post proc: none
alatta lévõk kikapcs, kivéve vertical sync
csúnya lesz a játék, de ezzel ellehet lenni, csak wvw-n tud kegyetlenül szaggatni.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I want to be a mighty pirate ever!
Sárkány Lovagrend
Most gyakorlatilag egy vedekezo support-aoe karakter.
En a varazslatai es leirasa alapjan azt hittem, hogy valami magus szeru valami lesz jo sebezessel, de tulajdonkeppen kb egy elbaszott support/pap szeru karaktert csinaltak belole. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ha valaki armor nélkül nélkül megöl, illetve nem lehet megölni, akkor ott valami tuti nem stimmel.. Biztos velem van a baj, de én ruhában is sokat halok. Szerintem próbáld ki te is milyen az 1 gombos papír ele, és ha OP-nak érzed akkor várom a build-et és hogy milyen cuccokban vagy (, meg hogy melyik gombot kell nyomogatni az instant winhez), hátha okosabb leszek.
Persze nem ugy, hogy occsoert felvasarolod az alapanyagot es frankot gyartasz, mert ugy szinte semmi a haszon. En peldaul a bandit short bowra alltam ra, ez az elso sarga cucc, mindig el tudom adni, a harpiakbol es egyebekbol viszonylag sok bloodom is van. Meglepo modon a zold cuccokbol lehet mennyiseget eladni, alacsony haszonnal. Mint a kollega is mondta, ha magad szerzed az alapanyagot akkor megeri. En speciel egy zold explorer 3 pirate 3 traveler major runaval opal zold ekszerekben Peach Tart-al vegigkarmolok egy nepesebb reszt mig a daillyt megcsinalom, es a cuccbol craftolom amit visznek. Mondjuk hulyere nem kerestem eddig magam...
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
A meztelenre vetkozes meg sPvP-n nem nagy szam, mert az amulet rajta marad es az ad majdnem minden statot.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
X
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Valami hasonló próbáltam én is összehozni (semmi exotic vagy durva cucc), de egyáltalán nem érzem halhatatlannak, sõt, gyakran meghalok. Vagy csak azokra megy a rinya akik profin is tudnak bánni a kaszttal? Szemetek!
Persze a thief a perma stealth-el és az 1mp alatti burst damage enemy ölésével az nem OP, említést se érdemel, vagy hogy egy egész zerggel feltudja venni a harcot egyedül. Az meg külön üdítõ élmény, ha stealth-bõl végzik ki az embert. Korrekt.