Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahet

The gods have disconnected you ...

A fej rész pedig Order of whisper's medium head.
A kesztyû, csizma és az armor a Citadel of Flame-es sett, Shaman Reward Gauntlets, Breastplate és Greaves. A többi passz.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Itemek nevei*

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Sziasztok! Szükségem volna a segítségetekre! 😊

Ezen a képen milyen szett látható ? (Itemek) és milyen színösszeállítás ? 😊

Elõre is köszönöm asegítségeket.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Igen, +5 agony resist lesz rajtuk alapból.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

ohh köszi, és ezeknek az értéke mennyi szokott lenni? errõl nem találtam leírást, ezek is ilyen 5 mint amiket a slotokba tehetünk?
Az infused dolgokon már alapból van agony resist.

SmylE
Fájó szívvel fogunk tõlük megválni a következõ héten. <#rinya> Nem is lenne akkora gond, ha deson is ekkora night crew lenne. Majd jövõ héten ti is bizonyíthattok ellenük wvw-n, ha már ennyire jól megy a szekér <#hehe>
BEAST
És tényleg, ez kimaradt 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem akarjuk elszakítani tõletek, már úgyis annyira megkedveltétek. <#hehe>

SmylE
Pár napja írtam ugyanezt. Jó lenne, ha 1 hét múlva már az új rendszer alapján dõlne el az új helyezés. Abban is bízom, hogy valahogy más csoportba leszünk mint ez a vizuna.. Viszont ha a jelenlegi rendszer marad, akkor lehet hogy a piken-nel kerül egy csoportba, azt mutatják a pontok 😉
Lenne egy kérdésem az ascended cuccokal kapcsolatban. Ugye amit fractal relicekért vagy laurelekért meglehet venni, azoknak vannak az általános statok plusz egy infused slot. Ezek a wiki szerint a "regular" ascended cuccok. De lehet belõlük csinálni infused cuccokat (wiki ezt írja). Ezek az infused cuccok miben különböznek az ascendedektõl?
Nem is értem, mit szöszölnek a ratinggel és hasonlókkal, ez lenne az legegyszerûbb.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Mc Wolfy
úgy lenne jó, ha a hármasból az elsõ elõre lépne, a második maradna, a harmadik leesne. úgy mindig más leosztás lenne.

Never underestimate the power of the dork side!

Ahet
"At the end of this matchup, all ratings will be reseted (set to 1,500). ANet has not yet announced the math so the site will use the old formula and the 'next matchup table' may be innacurate. "

Remélem a pontszámítás módján is változtattak, mert ez így ebben formában kicsit vicces. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

BEAST
Azt néztétek, hogy a rating resetnek köszönhetõen az erõs szerverhármasok kiütik egymást, és az üres szerverek ellen játszók pedig az élre törnek?

Jövõhéten az EU elsõ helyezésért a Piken, a Whiteside és a Ruins of Surmia fognak versengeni. 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jelenleg semerre. Egy ideje gondolkozom rajta, hogy megveszem ezt, aztán ha van idõm, casual modban játszogatok kicsit. Ez az akció fel is villanyozott, mert ennyiért még akkor is megérte volna, ha fel se telepítem =)

BEAST
Te merre játszol Pukkka? :o

Köszi. Gondoltam alszok egyet délután, mire felkeltem asszem vége az akciónak =D

Smithwarden
+

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

SmylE
De látszik hogy sokan azt hiszik, hogy egy összetett kaszt 1 gombos, és röhögve lehet vele nyerni, miközben nem. A thief az már inkább ilyen sajnos. Persze sokkal könnyebb egy kasztot op-nak nevezni, mint azt beismerni, hogy mi nem tudunk mit kezdeni egy kaszt ellenében, amit egyébként meglehet fogni.
A prokkal nem lehet mit kezdeni, ha valaki jól játszik, akkor az tud büntetni, de szerintem ez így korrekt, fõleg olyanok ellen akik nem tudják annyira kezelni a saját kasztjukat. Mondjuk thief ellenében sokkal nehezebb felvenni a harcot, ha mindig csak meglepetésszerûen támad és azonnal visszamegy stealth-be, miközben irgalmatlan sebzést kioszt. Ezért tud olyan ingame videó készülni, hogy egy egész zerget terrorizál 1 valaki.
Elébõl nem csak bunkert lehet csinálni, viszont más esetben meg valaki ráfingik és instant meghal mert papírból van. Élvezet. Bár az is igaz, hogy telepakolva toughness-el is egyfolytában halok, mi lenne anélkül? Azt lehet hogy balance-olhatnák kicsit, hogy jobban megérje damage dealert csinálni. Ride lightning 15 sec cd, amit általában 1x eltud nyomni harc közben, ami nekem nem tûnik op-nak. cserébe csak rövid hatótávolságú támadásai vannak.

Mennyibe is kerül a szerver transfer high pop-ra? 20 dollár? Az elég komoly azért hogy jobban megéri új játékot venni mint kifizetni a szerver transzfer árát. Egyelõre nem találtam meg hogy ez guest rendszer hogy mûködik, de úgy olvastam hogy azzal nem lehet bemenni wvw-re se..

sparrow35: ezt is kipróbálhatod:
frame limiter: 60
animation: low
aa: fxaa
environment: low
lod: high
reflect: none
texture: medium:
render: native
shadow: none
shader: low:
post proc: none
alatta lévõk kikapcs, kivéve vertical sync

csúnya lesz a játék, de ezzel ellehet lenni, csak wvw-n tud kegyetlenül szaggatni.
http://hu.twitch.tv/radoom magyar rank3. srác
Mc Wolfy
nagyon sokat pakoltam már rá rootot, meg mindent, de valahogy sose akartak megmaradni egy helyben.

BEAST
Akkor megint visszatertunk arra, hogy 10 bena. 1 downed jatekost siman be lehet vedeni 1 stealthes thief ellen. Bunker elet pedig siman le lehet fogni ride the lighting kozben es instant halott, akarmilyen nagy a vedelme... raadasul nem is igazi bunker elek, mert vit+healing power az amire gyurnak altalaban es ehhez folyamatosan mozogni+castolni kell. 1 stun, daze, immobilize es halott. A stability meg 3 seces, annyi alatt nem sok embert vegzel ki. 😊

JaSoN HuNTeR
Medium.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mc Wolfy
leszedi, mert láthatatlanul karóz. bunker ele meg magára pakol stabit, armort és ütik tizen, akkor is lenyom

BEAST
Szerintem nem. 😊

sparrow35
Hello, valaki tudna segíteni? Ezzel a konfiggal 1920*1080-ban milyen beállításokkal menne élvezhetõen a játék? konfig: core 2 e6550 (3ghz), ati 4850, 6gb ram

I want to be a mighty pirate ever!

DD Edition megéri a felárat?

Guren
Ezért IS 😛 😄

Sárkány Lovagrend

Running
Ekkor ezért hullok el mindig tömegben elsõként? <#hehe>

na ezaz. kiszemelni a leggyengébb láncszemeket és földre vinni õket, az nem nagy cucc😊

BEAST
Tehát ha valaki képes 10 béna emberbõl 2t földre küldeni (megölni nem tudja, ahhoz meg kell állni) és elszaladni, akkor az már op. 😊

erasmus4
Nem az átlag elékkel, thiefekkel van gond hanem a prokkal, oké hogy proként lehoz, 1v3at, esetleg 1v4et, de 1v10ben ne tudjon már gyilkolászni röhögve, lecsap 1-2 embert aztán elfut.

Smithwarden
Nem is kell instant win gomb - egyik kaszthoz sem kell(ene). Csak valami normalis tamado / dmg balance ele-nek is pvpben.
Most gyakorlatilag egy vedekezo support-aoe karakter.
En a varazslatai es leirasa alapjan azt hittem, hogy valami magus szeru valami lesz jo sebezessel, de tulajdonkeppen kb egy elbaszott support/pap szeru karaktert csinaltak belole. :p

SmylE
Ennyi erõvel más bunker kasztot is nyugodtan lehetne szídni, mert biztos vagyok benne, hogy még nehezebb megölni mint a papír ruhás elét, csak ezt valahogy divat lett fikázni.
Ha valaki armor nélkül nélkül megöl, illetve nem lehet megölni, akkor ott valami tuti nem stimmel.. Biztos velem van a baj, de én ruhában is sokat halok. Szerintem próbáld ki te is milyen az 1 gombos papír ele, és ha OP-nak érzed akkor várom a build-et és hogy milyen cuccokban vagy (, meg hogy melyik gombot kell nyomogatni az instant winhez), hátha okosabb leszek.
Dixtroy
Lehet.
Persze nem ugy, hogy occsoert felvasarolod az alapanyagot es frankot gyartasz, mert ugy szinte semmi a haszon. En peldaul a bandit short bowra alltam ra, ez az elso sarga cucc, mindig el tudom adni, a harpiakbol es egyebekbol viszonylag sok bloodom is van. Meglepo modon a zold cuccokbol lehet mennyiseget eladni, alacsony haszonnal. Mint a kollega is mondta, ha magad szerzed az alapanyagot akkor megeri. En speciel egy zold explorer 3 pirate 3 traveler major runaval opal zold ekszerekben Peach Tart-al vegigkarmolok egy nepesebb reszt mig a daillyt megcsinalom, es a cuccbol craftolom amit visznek. Mondjuk hulyere nem kerestem eddig magam...

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

sPvP-ben? Minden 3-4. játékos vagy új karaktert vagy új buildet tesztelget, úgy nem csoda ha keménykednek...
Smithwarden
Az ele kb bele lett szoritva ebbe a hulye bunker buildbe, mert massal szinte semmire nem megy PvPben. :p
A meztelenre vetkozes meg sPvP-n nem nagy szam, mert az amulet rajta marad es az ad majdnem minden statot.

Mc Wolfy
két félét szidnak, a konsta stealt thiefet meg a dual dagger elét. nem véletlen. pár srác azzal szórakozik, hogy meztelenre vetkõzve gyilkol bunker builddel... amikor ilyet meg lehet csinálni egy játékban, az már gond.

Azokból az egyiket már tönkrevertük egy csoporttal lejjebb. Akkor szopunk, ha összefognak, de akkor nagyon.

Akkor engem lehet gyilkolászni, én scepter/daggerrel rohangálok<#kacsint>A dupla dagger nagyon melee, ilyen lepkefing élettel nekem jobb ha nem mászok az ellen arcába mint egy warrior. (pedig van 1-2 jó skillje, de hát így jártam <#hehe>)

X

bujcsik555
Két francia ellen jo lesz Pikenen<#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

SmylE
Az összpontszám kerül nullázásra, ami alapján eldõl, hogy hanyadik helyezése van a szervernek, vagyis melyik csoportban (Tier) fog harcolni a következõ körben. Ezért korrekt módon nagy elõnnyel indul az a szerver aki könnyû csoportba kerül majd pénteken.
bujcsik555
Vaalaki homályosítson fel, hogy lesz a www kövi matchup a reset miatt. Addig világos hogy a szerverek a mostani végeredmény szerint lesznek összesorsolva, de akkor mi lesz resetelve? Kicsit elvesztettem a fonalat.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

SmylE
Ja, kikéne venni a játékból a toughness, vitality tulajdonságokat hogy mindenki csak glass canont csinálhasson, hogy mindenkinek legyen sikerélménye, ha meglepetésszerûen támad. Érdekes, hogy más kaszt bunker buildjeit nem köpködik. Talán azért mert minden mást lever az illetõ, kivéve ezt, és ez fáj neki?
Valami hasonló próbáltam én is összehozni (semmi exotic vagy durva cucc), de egyáltalán nem érzem halhatatlannak, sõt, gyakran meghalok. Vagy csak azokra megy a rinya akik profin is tudnak bánni a kaszttal? Szemetek!
Persze a thief a perma stealth-el és az 1mp alatti burst damage enemy ölésével az nem OP, említést se érdemel, vagy hogy egy egész zerggel feltudja venni a harcot egyedül. Az meg külön üdítõ élmény, ha stealth-bõl végzik ki az embert. Korrekt.
Mc Wolfy
ha összeszeded magadnak a matikat, utána jobban el lehet adni egyben a cuccot, viszont ha veszed a matikat, úgy már nem éri meg annyira

Szakmával lehet pénzt keresni ebben a játékban ? Valaki azt mondja jó sokat lehet, valaki meg azt hogy szinte semmit, mert többe kerül az elõállítása mint amennyiért eladható...