63345
  • Whysper
    És nekem nem a játékkal van a bajom hanem magával a warriorral. egyszerűen a többi kaszt színesebb WvW-ben meg akár isntába is és Én csak ezt sajnálom. rangedet emg minek ,ha lövöldözni akarnék a warriroral akkor Rangert csinálok 8) Nekem konkrétan a warriroral van a bajom és nem a WOW GW2 összehasoníltásokkal....Nagyon jó ez a GW 2 csak Én szerintem a warrior nagyon erős PVe-be de inkább vinnék már WvW-be mint egy warrior és ez a problémám csak vele. Minek vigyek egy warriort ,ha védekezni jobb egy guardian a többihez meg jobb egy ranged 8) Néha kiugrok egy warrior és megöl talán egy valakit? AZtán addig a többi emgölt vagy 5t vagy állj meg farmolni 1v1-be? egy world pvpben? 8)
  • Whysper
    Nem tűnt fel ,hogy ÉN nem a játék szarságát írom és nem előzőkre válaszként írtam hanem csak azt ,hogy konkrétan a warriorral mi a bajom. Nem hiába fog telejs ráncfelvarrást kapni mert egy xar. nagyon erős PVE-be szinte need ,de pvpbe meg annyira vicce mint amennyire erős PVE-be.. CSak azzal ne gyere majd ,hogy hjaj az Én ahverom atom táp és láttam már durva pvp warriort.
  • JaSoN HuNTeR #58007
    Ember!!! Neked ennyi időd van? :D Tényleg ne itt kampányolj a GW2 ellen mert nem ezért van ez a fórum...

• Strayhand
    Tudom hogy mit mondtál, csak nem értek egyet. Mi a különbség, hogy az elmúlt 5 évet nevezem nem érdemesnek, vagy a következő 5 évet? Miért ne lenne érdemes most elkezdeni egy játékot, amivel még akár 5 évet is el tud szórakozni az ember...?
  • FNightWalker
    Úgy látszik mégsem érted! Nem azt mondtam... hogy aki eddig WoW-ozott az időt pocsékolt volna. Én azt mondtam NEM ÉRDEMES már elkezdeni. Egy szóval nem mondtam azt hogy aki beleölt X évet az elpocsékolta az idejét.
  • Strayhand
    Ez most hogy jön ide? Mi köze a warrior WvW szerepének ahhoz, hogy unalmas-e a GW2 vagy sem?

Amúgy a témához annyit, hogy ott a lényeg Probatbicol hozzászólásában. Ez nem egy WoW-klón, ez egy másfajta játék. Mondjuk aki éveket WoW-ozott, az már nyilván mindent ahhoz hasonlít, mert úgy érzi, nem elég tartalmas egy játék ha nem köti le annyira, ezzel manapság nekem is gondajim vannak, szóval a saját példámon látom. De azért az ilyen aranyköpések, ment pl. ez:

"Nem mellesleg aki most akarja elkezdeni a WoW-ot annak előre mondom NEM érdemes. Miért ? Van még három-négy esetleg öt éve és befuccsol az egész... ugyanis jön a TITAN."

Tehát ha nem tudunk egy játékkal 5 évnél többet játszani, akkor abba már bele sem érdemes kezdeni? Én pl. csak 5 évig WoW-oztam, akkor ezek szerint az tök felesleges időpocsékolás volt, hiába szórakoztam jól. Értem...

A GW2 direkt nem olyan, mint a WoW. Azt nem értem, hogy aki megunta a WoW-ot, az miért akar pl. raidelést látni a GW2-ben, miért akarja, hogy olyan legyen a GW2, mint az a játék, amit megunt... Nekem pl. továbbra is pozitívum, hogy nem kell egész este a gép előtt ülnöm az "izgalmas" raidekben, hanem mást is tudok csinálni az életben a játékban lévő progressen kívül... GW2-be pl. mostanában nem nagyon logolok be, a hétvégi guildes eseményekre azért belépek mert jó móka, éppen ezért nem is jutott még eszembe, hogy uninstalláljam. Heti kétszer 3 órácskát játszom vele azt' foglalja a helyet a gépemen?? Omg, mekkora istenkáromlás! Fogjátok már fel, hogy ez egy egyszer megvevős online játék, senki nem mondta, hogy napi 4 órát kell előtte görnyedni, több köze van pl. a TF2-höz, mint a WoW-hoz. Online TPS-ként fogjátok fel, mert az MMO fogalomhoz már túl sok mindent erőszakosan hozzátársított az agyatok, pl. hogy napi x órát kell vele folyamatosan játszani évekig, különben szar játék. Aki WoW-ozni akar, az WoW-ozzon, ott lehet órákat napizni a gearért, aztán menni kétnaponta 4 órákat rotation-t tolni a boss segge mögé, ha az hiányzik...
  • Whysper
    Jó de akkro azt mondjátok meg nekem. Megértem ,hogy nagyon jó a WvW nem si ezzel van bajom ,de bemegyek van bent 50 ember abból 3 warrior és abból egy Én vagyok és egy warriroral puskával kell lövöldöznöm érted. Nem az a baj ,hogy puskázhat. csinálja,de amikor van 100 millió fegyver nem a játékban akkor miért kell 100% lövöldöznöm szóval képtelen vagyok másik fegyverzettel menni emrt csak ,ha nem kapok el valakit a mező közepén akkor esélytelen ,hogy ne ranged fegyverrel lövöldözgessek. Jó felfogtam warriro legnagyobb dmg el ne mondjátok még1x, de PVE-ben és ne mondjátok ,hogy ezt cask Én problémám mivel 50 emberből 3 játszik WvW-n warriroral ez azért elgé vicces sz.tem és csak azt látod ,hogy a mesmer warlock ranger guardian futkorászik minden fele 8) Nekem egészbe ez az egyeteln fájó pont ,hogy full atom inbalanced értelemtlen káosz a 1-2 karakter skilljeinek használhatósága! Nem WOW mellett beszélek,de a RIFT-ben meg a Warhammerben se votl ennyire olyan ajáték ,hogy egy klasz valamelyik téren ennyire használhatatlan legyen! Érted Warhammerben a Kngihtommal atom jó volt ez a support téma nagyon jó volt
  • Probatbicol
    Számomra az furcsa, hogy képtelen vagy megérteni, hogy mást meg a raidelés nem érdekel sem hc sem casual módban egyáltalán. Ugyanúgy ahogy téged nem érdekel pl. a WvW, más meg azt élvezi.
    Vagy jelentsük ki, hogy a wow 1 hónapi élvezhető, mert nem lehet benne monumentális pályákon több száz játékossal együtt várostromokban részt venni? A GW2-ben legalább megvan ez a lehetőség, tolhatod a WvW-t hc vagy casual formában.

Nem vagyunk egyformák. Az az idegesítő benned, hogy a saját véleményedet és igényeidet akarod egyetemes igazságnak beállítani.
  • Running
    Itt is próbálkozhatsz: Link
  • HyperMonkey
    90%-ban egyetértek veled.

De pont ahogy itt hosszan elemzted, a wowban lehetsz HC raider is ha van kedved hozzá (sokaknak van). Tehát HC módban nyomhatod a raideket, ami nagyon nem egyszerű ám. És van a casual LFR, ami ennek jócskán gyengített verziója. De legalább VAN lehetőséged ha ehhez van kedved. A GW2-ben lehetőséged sincs még ha szeretnéd sem.

Én is EVE-eztem közel egy évig. Igaz hogy összetett és nagyon bonyolult, és nagyon élvezetes. De ha már komolyan tevékenykedsz 0.0-ban, akkor majd meglátod hogy sokkal jobban lesz egy második munkahely mint bármilyen más játék a világon :)
  • FNightWalker
    Én már kétszer adtam esélyt a játéknak... mindkétszer meguntam. Első alkalommal elvittem egy karaktert 80. szintre... majd játszottam vele 1,5-2 hónapot. Elértem azokat a célokat amiket kitűztem és onnantól kezdve csak a WvW és a PVP maradt. WvW egy ideig szórakoztató volt... el lehetett vele hülyéskedni 1-2 órát... aztán rájön az ember - a játékosok többsége - hogy semmi értelme nincs. Nincsen WvW-n jutalom, kihívás amiért érdemes volna 5-6 órákat a WvW térképeken eltölteni. A várfoglalásokon meg a többi foglaláson kívül nincsen semmi... az idióta zergelés a Commanderek után, akik legtöbbször azt sem tudják mit csinálnak... két hete adtam új esélyt a játéknak... megint meguntam. Pedig most csak egy 21. szintű karakterig jutottam, de elég is volt ennyi a játékból és már nem is tervezem azt hogy visszatérek valaha is. Amilyen nagy reményekkel kezdtem el játszani a játékkal... olyan nagy csalódással hagytam abba. WoW-nál is ugyanez volt a helyzet... meguntam. Lehet hogy van benne ENDGAME meg ezermás dolog ami lekötheti az embert... engem nem tudott. Az hogy naponta két órákat napizzak azért hogy legyen REPU szintem ahhoz hogy VALOR-ért itemeket vehessek a vendoroktól... A napizás is egy-két napig érdekes mert változatosak a küldetések de, amikor már a harmadik vagy negyedik alkalommal megy az ember akkor már dögunalom tud lenni. Persze vannak olyanok, akik élvezik a monotonitást. Ott is ha végigtolod a RAID-eket az éppen aktuális RAID-eket,megszerzed az itemeket amiket szeretnél, mountokat és stb... ott sincs nagyon mit csinálni. Sokan már HC Raidelni sem járnak mert minek ? Lemennek RF-el megölik a bossokat... HC-ban ugyanez várja őket, csak annyi hogy nehezebb meg komolyabb csapatmunkát igényel. WoW-ban a HC ahogy mondták már itt is... ha valaki HC Raider akar lenni akkor annak a WoW a 2. munkahelyévé válik.
    A GW2/WoW számomra kifújt. Soha a büdös életbe vissza nem fogok térni egyikhez sem. Nem mellesleg aki most akarja elkezdeni a WoW-ot annak előre mondom NEM érdemes. Miért ? Van még három-négy esetleg öt éve és befuccsol az egész... ugyanis jön a TITAN. Aki marad WoW-on mert úgy érzi nem tud elszakadni tőle, annak meg maradnak az új játékosok - a vérpistikék - akik a mikrotranzakció hallatán kezdenek el WoW-ozni. Én jelenleg az EVE Online-al játszom... kétszer olyan összetett és nehéz mint a GW2/WoW és kétszer több dolog van benne mint a GW2-ben vagy WoW-ban. Mellesleg az EVE Online nem fog a 2. munkahelyemmé válni, mert nem köteleznek benne senkit a fejlesztők vagy éppen a klánja hogy játsszon éjjel-nappal. Mellesleg a karaktered fejlődése valós időben történik. Akkor is fejlődik ha nem vagy ON. Aki szereti az összetett és nehéz játékokat az próbálja ki... főleg azoknak érdemes akik szeretik az olyan játékokat amelyek a "Hideg Űrben" játszódnak.
  • Whysper
    Rift-be mondjuk elég jó a raid meg a world raid. pvp is elég volt bár az nem annyira okés viszont pve része jó lett
  • Whysper
    hjaaj jó és ingyenes lesz
  • HyperMonkey
    Bocs caps...

Jelenleg a Rift-et tolom, nagyon bejön. Nem vagyok 60-as de tudom hogy van endgame. A GW2-ben van 2 fullos karakterem és semmit nem tudok velük kezdeni. Ennyi.
  • HyperMonkey
    jELENLEG NEM WOWOZOK. HEADSTART ÓTA TOLTAM (2005) ÉS 1 ÉVE HAGYTAM ABBA.
  • Kryon
    A szánalmas az, hogy így isteníted miközben nem játszottál vele, én viszont igen, elég sokáig.
    Amit leírtam tapasztalat, nem találgatás. Cataclysm alatt hagytam abba, akkor már eléggé megrogyott a játék, amit átélni egész más hidd el, mint ámulni a sokmilliós statisztikán. Most lejjebb van már mint akkor, tehát gondolhatod...
    A bányákat, herbet bot hordák farmolják, ahogy AH-t is uralják. LFG eleinte jó volt, aztán végül behozták LFR-t is és ezek szép lassan megölték a közösséget, amit már a 10 es és 25-ös raidek egybemosása is megtépázott rendesen (nagy 25ös guildek sorra széthullottak). Most azt mesélték akik még küzdenek, hogy transzferek mennek (pénzért, karakterenként), mert a szerverek többsége teljesen elnéptelenedik, de nem vonnak össze mert rosszul mutatna a részvényesek előtt...
    Endgame van, de LFR szintjén annyira le van butítva, hogy ha a fele végigalussza, a maradék akkor is leöli a bossokat, semmi kihívás. Guildes raid lehet a megoldás, de a guildek többsége haldoklik, a megmaradtak pedig tele vannak az "új generációs" hülyegyerekekkel, akikkel nem biztos hogy sokáig szeretnél egy közösségben lenni, ráadásul wowban HC raidernek lenni 2. munkahely, amit sokan nem tudnak, akik nem próbálták.

Nekem ezek után GW2 jobban tetszik, és nagyon is jól elvagyok vele. Nem érzem hiányát a raideknek, a szerveren pedig mintha egyre többen lennénk, pedig egy B2P játéknál teljesen normális lenne az időszakos pangás.
  • HyperMonkey
    LFG tool*
  • HyperMonkey
    "aztán élvezd ahogy lassan kihalnak a szerverek (havonta több százezer játékos hagyja abba)"

Hahahahahahahaha... Nem wowozok és a GW2 nagyon is jó játék de csak 2 hónapig kb. De hogy a wowról mondja valaki a fent említett mondatot, az több mint szánalmas. A GW2-nek feleannyi össz játékosa nincs mint amennyien a wowot abbahagyják. A GW2 sehol nem lesz amikor a wow épp az x-edik kieggel jön ki.

A wowban legalább van endgame, a DW2-ben semmi. Ha van klán, mindkét játékban tudsz instázni. Ha nincs, a wowban ott az LGF tool, a GW2-ben meg böngésző vagy kiabálsz LA-ban. Aha imba...
  • Kryon
    Akkor menj oda, ne itt kampányolj GW2 ellen, mert már unalmas. Vagy wow-ba ha az lett az új kedvenced, aztán élvezd ahogy lassan kihalnak a szerverek (havonta több százezer játékos hagyja abba) és gombnyomogató droiddá válsz, aki azt hiszi csapatban játszik miközben már köszönni sem divat a "csapatban". Single játék lett, ahol LFR dob melléd másik 24 droidot azt csá, lényegében egyedül játszol. Van ugyan még néhány működőképes raider guild, csatlakozhatsz oda is és beszállhatsz a "Kinek nagyobb az arca a semmire?" vetélkedőbe, ha épp ahhoz van kedved.

(most olvastam el az elmúlt 2 heti nyavajgást)
  • Whysper
    az baj ,hogy mindet mert a guildem mindet csinálja
  • Mephike
    Neke ez volt az egyik kedvencem anno, de persze azt sem ártana tudni, hogy hol szeretnél warriorkodni. (PvE/PvP/WvW)
  • Whysper
    Tudnátok mondani olyan linket ahol megtudnám nézni mire gyúrjak hammer warriorhoz?
  • Whysper
    kép link

na ez a warrirom kár ,hogy se gearem se normális talentem nincsen hammer / mace+ shield
  • Whysper
    ez valami vicc. ide nem lehet rendeset tölteni a képfeltöltésről meg nem lehet ide linkelni
  • Smithwarden
    [email protected] vagy [email protected] -ra irj.
  • Mc Wolfy
    [email protected] nincs
  • kastil
    mderator nem csoda, viszont [email protected] már kell, hogy létezzen
    banner
  • Mc Wolfy
    [email protected] cím nem létezik, a mailer daemon írt vissza :D
  • Running
    Köszönöm!

Wolfy feladata a következő:
    A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
  • HyperMonkey
    Ne bánd hogy megvetted, egy jó single game amit 1-2 hónap alatt játszol végig. Megéri. Aztán megy a polcra.
  • kastil
    400 hsz megoldás semmi. arról van szó, hogy hiába nyomod jobb egérgombot, a játék leszarja. ha lenyomom és elekzdem rángatni camerat mert éppen érzékeli, akkor is random ejti és megjelenik cursor és azt rángatom csak, pedig folyamatosan le van nyomva jobbgomb.

de az esetek nagy részében nem is érzékeli.
  • Murmur
    Mi ez az egérhiba? Még nem hallottam róla.
  • kastil
    Csáó!

Egér jobbgomb problémával találkozott már vki? Van vmi megoldás? (bár kétlem, 8 hónapja baszik az emberek pofájába anet ezzel kapcsolatban IS)

Most van az, hogy kurvára bánom, hogy megvettem!

1-2 seces skilldelayek, van hogy 3 seces lagspikeok. Megpingeltem frankfurtot, 18ms, megpingeltem miamit, 170ms. tracert 3 különböző gw2 serverre, fail. pingplotter 100% packetlosst ir.
    Clean winfos másik gépre is, és előjött az egérhiba. repair után is errorral kivág, előtte semmi ilyen nem volt. Megvárom hóvégi balance updatet, hátha hoz valami egyéb lag/techissue fixet is, ha nem, akkor lesz két eladó gw2 accom. undorító.

senki, ismétlem senki ne adjon ki pénzt ezért a játékért, mert nagyon meg fogja bánni.

egyébként mekvulfot titánnak+1

• HyperMonkey
    Tessék felismerni a móka faktort. Nem játszom a GW2-vel, és természetesen nem szándékozom házigazda lenni

Mc Wolfy +1
  • TomStorm
    Wolfy azért csak itt van évek óta aktívan és elöbb is jelezte,hogy vállalná.
    Te túl sokat voltál ellene a játéknak az mellett,hogy játszol közben Gw-al:-)
    Így a +1 Wolfy
  • Murmur
    Mc Wolfy +1
  • maniac001
    HyperMonkey +1
  • Shaenis
    Wolfy +1
    Monkey -1 (no way)
  • HyperMonkey
    De ÉN akarok lenni
  • Mc Wolfy
    még mindig örömmel leszek