Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
1., A Guild-em itt van
2., A WvW szinte mindig fullon van
3., Az eventek (fõleg lvl70 fölötti pályákon) mindig tele vannak.
Abszolút élvezhetõ a szerver, szinte sosem vagyok egyedül, csak az Insták...azok a fránya Insták.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Illetve valaki tudna linkelni warriornak egy PVE grandsword puska/bow buildet? Meg hogy milyen statokra kell gyúrnom. Bocsánat, de nagyon kasu vagyok az egészhez.
Van érteleme amúgy megpróbálni tankolni? Vagy semmi értelme?
Köszi!
Az intstázáshoz való csapat összeszedéséhez javaslom a gw2lfg.com oldalt. Jó ideje már ezt használom, beállítod melyik dungeonhoz keresel cspatot és milyen feltételekkel (csak tapasztalt játékosokkal mennél, speedrun vagy full, stb...). Pillanatok alatt lehet csapatot találni.
PvP-ben próbáljátok ki a free tournamentet, higgyétek el a játék egy egészen új oldalát mutatja meg ott.
Mount: Olyan dolgok, mint ez a seprû jöhet még. Lehet a következõ nem egy seprû lesz, hanem egy szivárványszínû egyszarvú lesz, ha ez neked megfelel, ilyen tartalom még tuti fog jönni, DE és ez a de a lényeg, egyik ilyen hátas/seprû/gördeszka sem fog neked gyorsabb mozgást biztosítani.
Sylvarimmal kivégeztem a story mode-ot, minden érintett map 100%-ra teljesítve, WvW-ben elég sok csata megvívva.
Most ugyebár jönne az, hogy a maradék területeket is felfedezni, Instákat megcsinálni, esetleg PvP-be belekóstolni.
A gond az, hogy a még felderítetlen 45%-a a térképnek csak úgy lenne izgalmas, ha új karit indítanék, ahol a történet az eddig ismeretlen helyekre vezet. Viszont most nincs kedvem újra nulláról indítani egy karit. Far Shiverpeaks szerveren vagyok, ahol az Instáknál sajnos nincs tömeg, nekem meg nincs türelmem órákat kiabálni, hátha összeáll egy csapat. Fractal bejáratánál konkrétan senki nincs.
Még a jumping puzzle dolgon gondolkodom, de ahhoz meg youtube kell.
Azt hiszem kivégzem a Dead Space 1-2-3-at, és utána visszatérek.
A PvP szerintem teljesen rendben van onnantól ha tournamentre jársz, minimális finomhangolás kell még, de nem rossz az 😊 (Ha lesz visszanézési lehetõség, akkor még több lehetõség lesz finomítani a taktikákon, kielemezni a játékunkat.)
És igen, ha adás-vétel után ír az eladó a supportnak, h ellopták, akkor vissza fogják neki adni az accot, ugyanis a vevõ nem tudja bizonyítani, h megvette (ami asszem ráadásul eulaellenes is). Az eladónál digitális vételnél a banki tranzakció sztem elég a bizonyításhoz (dobozosnál a blokk, de azt illik odaadni acccserénél).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A pvp ha nem érdekel akkor teljes mértékben megértem,hogy unod😄
Lehet "szar" társaságban voltam eddig és ez is közrejátszott a gyors megunáshoz .. nem tudom. (Nekem nincs sokezer óra szabadom hogy virtuális gyümölcsöt szedegessek)
Nem mindenki kockul nonstop és szed össze mindent rövid idõ alatt.
Lehet az 1-2 ezer ft +/- azért is megéri mert tele van arannyal az account vagy van sok rajta és nem kell külön gemcard-ot venni..
Én is használtan vettem sõt több ismerõsöm és semmi probléma senkivel
Az mondjuk biztos, hogy nem a magyar piac az igazi célközösség erre, de tény, hogy 2 fullos karakterrel kezdeni nem biztos hogy hátrány, fõleg ha valaki lusta mint a disznó. xD
(Az más kérdés, hogy én is szeretek fejlõdgetni ... de az csak 1 dolog ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Persze megértem, hogy Te ezért megdolgoztál, és szeretnéd eladni úgy, hogy kapj is érte valamit, de akkor is max annyit kérnék, amennyibe a játék most kerül újonnan. Persze lehet találsz rá madarat, de remélem, hogy nem. (Bocs, nem ellened szól, de lenyúlásnak tartom ezt az árat. Persze lehet lesz egy Vérpistike, aki azért megveszi majd tõled a játékot, hogy a haverjainak mutogathassa, hogy neki milyen karijai vannak...)
tegnap tier 1-ben 4-en vertük körbe többieket saját borderükön. 😛
Never underestimate the power of the dork side!
Azt azért remélem, hogy nem kerülünk egy csoportba ezzel a Vizunah-val, mert azok csúnyán megkukiznak minket...
2db 80 as kari (ranger + warrior + full exo sett mindkettõhöz )
Egy 51 es thief + egy 47 es guardian + 20 arany
Az acc. jelenleg a Pikenen van és maradt még 200 dia rajta.
Az irányár: 12 000 Ft
Érdeklõdni a [email protected] on lehet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)