Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
-skillelnyomási problémával a LA event óta nem találkoztam, laggal max akkor ha nálam volt hálózati probléma
-láthatatlan sereg probléma van, de el lehet kerüli ha figyel az ember, valamint folyamatosan javulgat a dolog
valaki éhes...
Segítségeteket kérném ranger ügyben. Minél inkább böngészem a külföldi oldalakat egy jó build után, annál nagyobb káosz alakul ki a fejemben. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy milyen buildel, és trait pont elosztással lehet a leghatékonyabban érvényesülni pve-ben, illetve dungeonokban. Jelenleg longbow, axe+warhorn a fegyvertáram. Az öltözékem a power-t, és a criticalt részesíti elõnyben.
Köszönöm
Itt viszont most egy szavam nincs pvp-re,van minden szerintem nem unalmas😊
http://dulfy.net/2012/09/08/gw2-templegod-karma-armor-sets/
A januári frissítés óta ugyanezek a kereskedõk már exo ékszereket is árulnak:
http://dulfy.net/2013/01/28/gw2-new-orr-temple-exotics/
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Az a baj nem sokat tudok a játékról, kb csak www-ztem, úgy fejlõdtem, valaki elmondaná a karmából hol tudok cuccokat venni lvl80-hoz? www-n vagy egy vendor ahol lehet, azt tudom, de nem tudom az-e a legjobb, nem akarom elfecsérelni.
Illetve guildet is kersek Pikenen, akik szívesen fogadnak kezdõbb játkosokat, elõsorban www érdekel, de a pve részt is megnézném(dungeonok). Nem vagyok egy nagy ász 1v1-ben, de jó csapatjátékosnak tartom magam😊 ingame:Bujcsik.3924
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

WVW: nem láttam hogy írta volna valaki itt, de úgy néz ki törölték az egész wvw reset dolgot, mert rájöttek, hogy mégis mennyire baromi jó a jelenlegi rendszer! <#levele>#levele> Úgyhogy abból a szempontból nagyon jó, hogy újra ezekkel kell eltöltenünk még minimum 1 hetet <#falbav>#falbav> Valahogy visszakéne venni a lendületbõl, hogy átkerüljünk T2-be.. <#rolleyes>#rolleyes>

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Egy laza kerdes, a cofos exo armorra ra lehet telepiteni sajat runat? Vagy az mar betelt ilyenkor?
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Never underestimate the power of the dork side!
Mi Desolationos 99%-ban WvW guild vagyunk. Várunk minden érdeklõdõ játékos és más guild jelentkezését. Nem zavar ha nem egyfolytában ide reprezentálsz, van elég influenceünk, de wvwzni legalább 10-15-en kell.
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: Link
Elvárások:
- 18+ életkor
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttmûködés
Link
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Nekem kulon tetszik a napi arcsik kozott a dodger, eddig nem nagyon foglalkoztam evadeval, foleg kiteolgattam, de ha ugyesen dodgeol valaki, nagyon megvaltozik a combat.
De miért is van nagy rinya, ahogy Te fogalmaztál a PvP miatt? Igen, mert sokan úgy érzik, hogy valamelyik kaszt erõsebb, mint a másik (ennek lehet alapja, de az, hogy lehetetlen legyõzni, stb, stb az mese). Van rinya, mert érezhetõen kevesebb a frissítés is hozzá, és tényleg idõszerû lenne valami újdonság. (Nevetséges, hogy nekem pár órai játék után már megvolt pvp-bõl a havi acsim, és nem azért mert akkora király arc vagyok, hanem mert szinte pár óra alatt összejön. Könyörgöm, egy havi acsi megszerzése azért tartson már ki pár nappal tovább.)
PvE-ben milyen kihívás van? Nem sok (pl.: fractals 30+), és ami van, azzal sokan nem is találkoznak. Ha meg van valami tuti megy a sírás a fórumon, lásd a játék indulásakor, amikor pár embernek már az gondot okozott, hogy a personal story túl nehéz...
Ha csak PvE-bõl állna a játék, akkor az számomra már rég kuka lenne, mert egy legendás fegyver kifarmolásához nem kell skill, csak kitartás és rengeteg idõ. (Ezek közül egyik sem lebecsülendõ.) Szóval ha csak ez lenne, akkor én már rég léptem volna tovább.
Majd a végén kiderül, hogy mégsem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyébként annyira azért nem zuhanok emiatt össze, lesz más amivel el tudom tölteni az idõmet, és gondolom sokan mások is ugyan így fognak tenni. Az élet olyan, hogy megy tovább...
Biztos vagyok benne, hogy idõvel fog jönni mindenféle finomság WvW-re, és PvP-re is.
Szerencsére nekem már sikerült tagokat találnom, akivel esténként el tudunk menni tournamentre.
Amúgy jó példa erre a PvE vs. PvP dologra a Thief karakter is. Aki legendás kardot farmol magának, és éjjel nappal a dungeonokat járja ha belép WvW-re vagy sPvP-re valószínûleg rögtön sírni fog, hogy túl erõs a thief vagy egyszerûen sose fogja használni a játék ezen részét. Ha szán arra idõt, hogy komolyabban PvP-zen, hogy kiismerjen minden kasztot, akkor meg fogja találni a Thief ellenszerét is.
Ugyanakkor továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy az emberek nehezen viselik el, ha veszítenek, márpedig PvE-ben szinte lehetetlen veszíteni, ha mégis veszítesz, akkor max a köv teleporttól újrakezded a dolgokat. Ezért is népszerûbb ez a játékmód.
Te mirõl beszélsz? Az hogy betesznek néha 1-1 eventet az mi? Kb semmi. Az a baj hogy nektek minden a wvw-rõl szól, pedig egy fos az egész. Sokkal több pve tartalom kéne, mert aki nem szerti a wvw-t az szépen kiszáll. meg lehet nézni hányan adják el az accot vagy hagyják abba. Kn nulla tartalom van a wvw-n kívül. Aki pve tartalmat szeretne az nem kap és kiszáll.
Nem értem miért kell ilyen alap dolgokra hónapokat várni. Egyébként a hivatalos fórumon is volt már errõl szó 1000 topikban.
Én nagyon szeretem ezt a játékot, de részemrõl március végéig adok még neki idõt, utána keresek alternatív elfoglaltságot is a játék mellé, mivel kicsit kevésnek érzem a 90% pve, 10% pvp, www update arányt. WWW-re cirka semmi nem érkezett a megjelenés óta. Mivel engem a pve rész kb semennyire nem köt le, így nem nagyon marad más.
Hey all,
I wanted to quickly give an update on where we stand with upcoming releases for WvW to help give a sense of where we’re at, and set expectations for the coming months. We’re in the midst of finalizing our February release, which I know had been discussed as a potentially large month for WvW additions.
Because of how broad the WvW game type is, and how large testing for features for this area of the game can be we’re going to hold off on any major WvW updates until March to allow a bit more time to test and polish.
March will see the release of the WuvWuv progression system, new ranks you can earn in WvW visible to all other players, and new DubVDub specific abilities/bonuses that you can earn as you rank up. Our team working on WvW will discuss this system in more detail as that date approaches.
Other major systems currently in the works, which will see updates in the future, include:
- Continual work to re-build the way our game loads models and compresses data, to allow for more visible characters/names in WvW in the long run as we build towards removing as much culling as possible from the game.
- Expanding on reasons to be winning in WvW beyond the total weekly score, providing stronger incentives for specific objectives and additional short term goals/rewards for winning minute-to-minute in the WvW maps.
- Providing additional ways for WvW players to earn various power-progression rewards available across the game currently in PvE for participating in WvW content.
- Exploring ways to help get more people playing WvW, as well as dealing with queue issues that come with those inherent issues of player population and demand.
- And of course additional polish and cleanup features to make the general experience in WuvWuv more fun and exciting.
We’ll discuss timelines and more details for the projects for 2013 listed above as they get closer to being finalized and we can safely say we know for sure when they will be released. We’ve recently expanded the staffing on our WvW team to build up and expand this core part of Gw2 even more, and we look forward to sharing with you more details and features in the coming month as this group polishes and grows the WvW experience.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amúgymeg: "10-en + 3 pug. este, csúcsidõben bevettük ellenséges keepet" nagy cucc ha éppen elvonult a zerg😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
lenne még mit fejlõdnünk a játékos mennyiség elosztásában a különbözõ mapokon, illetve a helyzettõl függõ map váltásokban. legalábbis én úgy érzem, hogy eternalon elég sokan tömörülnek, a többin meg alig. mármint éjjel. tegnap vz befoglalta egész deso mapot, erre kíváncsiságból átléptem rá, és kb 5-en simán visszatudtunk foglalgatni párat utána, garrisont is (igaz nehezebben), aztán egy idõ után elakadt. alig védtek páran. pedig nagyon számít pontszámilag a többi map is, fõlek a nagy keep-ek, közbe eternalon meg kiélezett harcok folynak nagy létszámmal, fõleg sm-ért és annak megtartásáért.
az oroszokban az a jó, hogy nyugodtan hagynak ágyúzni
de vád ne érjen, hogy lusták vagyunk, haverokkal elmentünk sétálni 10-en + 3 pug. este, csúcsidõben bevettük ellenséges keepet, és ha már ott voltunk, ki is tûztük a lobogónkat.
Mondjuk most elég tier 2-3 hangulat van, szerintem a komoly ellenfelek egy része várja a restartot, vagy csak mi lettünk überek. 😊 tegnap 300+ killem volt.
- Apaa, nyúl!
- Az nem nyúl, kisfiam, hanem zsiráf. - javítja ki a szülõ. A hülyegyerek tovább bámulja csendben, majd megint megszólal:
- Jó nagy nyúl!
[/cserf][/fülünyúl]