Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Valentin napi móka infók a variancon: Link

Nehogy már ilyesmin fenntakadj😊
Beszól,utána meg 1 perc múlva leül õ is.Volt már többször,hogy figyeltem.
Vagy jegyezd meg az ilyen nick-et és ne hagyd békén továbbra,én inkább ezt szoktam ha éppen nem megy a gyõzelem rovására.
Egyelõre nincs, addig marad a Cavinton. /jk

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

csuszi
6000rugó.
lemaradt😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
sziasztok. egy boltban vásárolt (dobozos) gw acc eladó.
az accon egy 40-es warrior van.
külön email-el menne a biznic.

MJ rulz Pink Team The Only One

Már régóta keresem a módját annak hogyan lehetne bekapcsolni azt hogy, lássam a karakterem nevét a feje felett. Van erre valami lehetõség ?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Mc Wolfy
ez egy nagyon jó kis build

Never underestimate the power of the dork side!

Én ezt a buildet használom ha éppen nem WvW-n vagyok. 😊 Nagyon szeretem, mert hatásos. Igaz a DPS nem kiemelkedõ.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Mephike
Hm, ezzel a healing powerrel most elültetted a bogarat a fülemben, mindenképpen ki fogom próbálni.. A sebzéssel tisztában vagyok, hogy nem lesz kiemelkedõ.

kiserik
"Shoutos warrior"-hoz én mindenképpen ajánlanék egy kis heal power-t. Legalább az ékszerek legyenek heal poweresek + ezzel a builddel a dmg-d elég alacsony lesz szerintem, de ez majd kiderül élesben 😊

FNightWalker: én ezt a buildet használom (wvw-re és PVE-re is). Kicsit védekezõbb, de nekem elég jól bevált. (Ékszereim berserker mind, ruháim berserker + soldier fele-fele arányban)

Running
Ezek után úgy gondolom, ha ellenfelek leszünk, akkor elkerüllek. <#hehe>

Mephike
Nos én még csak lvl55 környékén járok a WvW-re szánt warriorommal. Még a build nem végleges, fõleg a szintem miatt, de valami hasonlót fogok játszani lvl80-anon. (build)
Mint az látható én a shoutos warriorban hiszek, ezzel a builddel eléggé jók a túlélési esélyeim, már most eléggé tartós a warriorom. A shoutokkal tudom gyúrni/kicsit gyógyítani a társaimat, leszedni magamról a kondikat (rune of the soldier), a kard értelemszerûen véreztetésre van gyúrva, a hammer és a fejsze pedig további might adásra van rúnázva.
A képlet egyszerû, amikor megállunk buffolni, akkor tolom a mightot (gyakran cserélem a fear me-t zászlóra is, ekkor swiftnesst is adok+a zászló bónusza is ott van), a tömegbe természetesen a whirling axe-al érkezem, közben shake it off-t eltolom, pörgésem véget ért, már tele vagyok adrenalinnal, váltok a kalapácsra, és már az Eartshakerrel le is sújtok, majd staggering blowal körbefordulok. Eddigre már simán feltöltõdik a for great justice, visszaváltok kard+fejszére, és ugrok is a menekülõk után.
Persze ezzel a builddel sem leszek olyan tartós, mint egy guardian, de szerintem nem rossz. Még lehet lemondok a Discipline 10 pontjáról és a shoutok adta adrenalinról és átteszem ezt a 10 pontot inkább strenghtre, ez majd még tesztelésre vár, illetve lehet a fülbevalók lehet kicsit támadóbb beállításúak lesznek, mint az alap pow+toughness+vit. Remélem fog mûködni a dolog 😊

Én ezt a buildet használom warriorral wvw-re: warrior wvw build Egész jó, csak a thiefek, mesmerek eléggé hamar szétkapnak. Tegnap találkoztam egy warrioral WvW-n sword+shield buildet használt, nem nagyon tudtam sebezni, végül elvéreztem 😊

Mephike
Na mert mintha én HC játékos lennék! 😊))
De számomra rangerrel pl a mesmer egy rémálom. Hiába próbálom követni, hogy melyik is az eredeti, ha profin játszik, akkor tuti párat a klónokba lövök, és ez már elég neki, hogy ne vigye el a kondi dmg-em. Na meg attól kapok agyvérzést, amikor a kis klónjai felszedik a csapdáimat. Viszont warival simán meg lehet oldani mesmereket.... Szóval van itt is kõ/papír/olló effekt, max a thief kicsit több kaszt ellen tud érvényesülni.

Running
Warrior-t szeretem. Lefog-rámugrik-axe-al pörög az arcomon, általában instant down, mondjuk idõnként el tudom nyomni a vakítást, ezzel nyerek pár mp-t. Mondjuk én nem vagyok hc játékos, csak egy átlagos kutyaütõ.

Mephike
Ha thief ellen kell küzdenem pvp-ben, akkor általában felpörgök, mondván, nehogy már a kis bicskás lenyomjon. Esetek nagy részében nyerek. Persze egy olyan tuti kivéreztetne, mint amilyet Running leírt, szerencsére még nem tapasztaltam ilyet.
Igazából azt utálom, amikor valakivel harcolok, és a thief beszáll harmadiknak és váratlanul hátba bök. Majd miután lenyomtak 1v2-ben megjegyzi, hogy "easy"... Na olyankor szoktam én is káromkodni ezerrel...

Running
Igen, de csak az a build. Mióta a srác kitalálta a hivatalos fórumon, azóta nagyon sokan azzal játszanak, de nekem sose feküdt a tõr-tõr bunker ele. Nem azért indítottam varázslót, hogy közelharcos legyen. Ez az én szoc problémám egyébként, de ezért játszom elével csak pve-n, thief-el meg www-n. Egyébként is utáltam állandóan a fegyvert cserélgetni, meg a trait-ezés is be van állítva most pve-re, nem fogom minden alkalommal resetelgetni, meg beállítani, ha www-re megyek.
Sok munka van még a kasztokkal, de szerencsére ezt õk is tudják, és már dolgoznak azon, hogy pár kasztnak egynél több használható build-je is legyen.

ahh tényleg 😊)
(egy ilyen nerftõl azért nehezen csordulhat ki a thiefkönny, egyszeri 50% helyett 5x15=75%)

Az Assassin's Signet már nerfelve lett, az 50% helyett csak 15%-ot ad a következõ öt támadásra:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Assassin%27s_Signet

A lopást nem csak a sebzés miatt használják, hanem egy traittel még az is stealth-t ad. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

...azért pvp-ben a dual daggeres bunker ele kemény dió 😊)

Thiefnél egyik legnagyobb probléma, hogy az egyébként normális mértékû sebzést könnyendén tudja extrém mértékig növelni. Pl. 30 pontból a crit trait vonalon: stealth-ból indított támadásnál 100% crit chance ÉS ha ellenfél hp-ja 50% alatt van, akkor +20% sebzés ÉS signet használat 5 stack might-ot ad (ami +175 power, két signetnél +350).
További 10(!!!) pont a mug, ami lopáskor brutálisat sebez (kb. amikor a blahán valaki kilopja a zsebedbõl a pénztárcát és hirtelen leszakad a lábad is 😊)
Emiatt kleptomán a legtöbb thief: fogalma sincs róla, hogy mit lop, csak lopjon.
Utility skill: assa signet: +50(!!!)% sebzés a következõ támadásnál...

Running
Ezt a videót ismerem, a legjobb. A vicc az, hogy a béta alatt fordítva volt. Az ele vitt mindent, a thief-eket úgy lehetett mészárolni, mintha ott se lettek volna... kicsit meg is lepõdtem, mikor kijött a teljes játék, és az elét annyira szétnerfelték, hogy kb csak csemege lett minden kasztnak... ja meg az ele skillek és traitek közel fele nem mûködött. 😊))))

...a kedvenc idevágó idézetem: the best ele exploit 😊)

Running
Ezt elrontották, eléggé. Több skill-re kéne elosztaniuk a sebzést, meg kéne még pár extra skill, ami között eloszlató lehetne. Saját vélemény, de én minden kasztnál bõvíteném kicsit a lehetõségeket, sokszor kevésnek érzem a main hand 3 skill, off hand két skill sztorit. Ele ebbõl a szempontból egy izgalmas kaszt, a többit is hasonlóképpen kellett volna megcsinálni, ha nem is ennyi skillel, de egy két lépcsõs simán elfért volna. Változatosabb lenne minden kaszt, plusz a sebzéseket is jobban el lehetne osztani a kevés skillbõl választható kasztokál. Szerintem.

Nagyon eltér a véleményünk az egyszerûségrõl és az izgalmasságról... az átlag thief maximum 4 skillt használ, mindig ugyanazt a négyet. Az az ele, akit 1 sec alatt leszúrsz, 20(+5) skillt pörget (és muszáj neki, ha valamennyire hatékony akar lenni).

Running
Nagyon jó a videó, de ez közel sem az, amirõl beszéltem. Beast-el egyszer találkoztunk SM és Durios között egy olyan thief-el, akit kb 7-10 ember próbált elkapni, ebben a csapatban voltunk mi is, miután 3x ütött le down-ra láthatatlanul. Ez a kis csapat egymást szedegette a földrõl, miközben a folyamatosan támadó thiefet próbálta elkapni sikertelenül. Csak annyit lehetett látni, hogy idõnként megjelenik, üt, majd eltûnik, és targetelni sem lehet. Még azon is röhögtem, hogy láthatatlanul ugrált a short bow ötös skillel, úgy, hogy egy pillanatra nem jelent meg, csak a skill animja, az a füst jelent csak meg.... Én nem láttam karikát, amiben felstackelõdik, sem bármi mást, csak azt, hogy üt, eltûnik, üt, eltûnik, üt eltûnik, és nem pár mp-re, hanem kb soha nem lehetett látni, csak amikor hátba ütött valakit.

Mephike
Imádok Thiefek ellen harcolni, amikor ranger vagyok. Viszont a meshoktól kiráz a hideg... 😊

Mc Wolfy
na az ilyenekkel lehet korán reggel agyfaszt hozni rám. gwben ott volt a skill, hogy quater knockoltál, meg interruptoltál. itt azt se látod mit tol az ellen.

Elfelejtettem hozzátenni, hogy tegnap lett 80-as szintû a negyedik altom, aki thief, és kipróbáltam vele a perma stealth buildet. Gyakorlást igényel, de mûködik. Tény hogy a thief nem egyszerû, de eddig ezt a karaktert találtam a legizgalmasabbnak wvw-re. Amikor egy 80 szint alatti, nem full geares glass cannon ele fut elõtted kb 12k HP-val, és én stealthbõl backstabbel crittel 10.5K sebzést viszek bele rögtön, aztán a második ütésemmel már csak kivégzem, az priceless. Az õ szemszögébõl jogosan csapkodja az asztalt hogy rohadt opok a thiefek. Full geares rutinos játékos ellen persze ez már nem igy mûködik, sokszor kellett menekülnöm, szerencsére a thief abban elég jó. 😊 Persze még noob vagyok, csak gyakorolgatom a stílust.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

BEAST
Ez nagyon jól hangzik, csak a "perma stealth" thiefek nem éppen ezt használják amikor úgy ölnek embereket, hogy kb nem is látni õket.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running, amit leirtál az korántsem a teljes kép. Kihagytad a perma stealth egy nagyon fontos elemét, a self combót: thief letesz egy smoke fieldet, néhányszor átugrik rajta leap finisherrel, és ezzel felstacket magára kb 15 sec stealh-et.

Combo fieldek:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Combo

Video a combo field használatáról:
http://www.youtube.com/watch?v=DSbw8Cpy-3s

Ez az, amit te mókolásnak nevezel, nem hack, nem bug, csak skill.

Mc Wolfy
nem bugoltatják, hanem bugos. elvileg 3 secet vagy látható, de amire megjelenik, mega füst elmúlik, max 1 secet lehet tényleg látni.

Running
Perma sthealth thief nincs, csak azok akik bugoltatnak, ez pedig nincs gyakran. Egyébként eltûnni 3x lehet max pár másodpercre:
1. 6-os heal skill, kb 3 mp
2. blinding powder utility, kb 3mp
3. karika, tököm tudja mi a neve, ez stackelõdik ha benne állsz, kb 10 mp, de ha támadsz megjelensz
4. Tõr, 5-ös, cloak and dagger, csak sikeres találat esetén pár mp-re. Egymás után nem lehet használni, mert immunis lesz rá az ellenfél.

Utolsó utility skillre általában a +25% sebesség van betéve, így az kilõve, traitbõl még talán lehet picit növelni, de kb ennyi. A vicc az, hogy minden bekapott sebzést megkapsz az ellenféltõl, hiába mész el támadás közben láthatatlanságba. Illetve az aoe-k és minden más támadás, aminek a hatósugarán belül vagy, megkapod. Pl ha egy warrior csak "suhogtat" te meg mellette állsz, akkor láthatatlanságban is sebez. Persze ez jó ahogy van, nem panasz, csak jelzem, hogy azok, akik 52x tûnnek el, azok valamit mókolnak....
Egyébként a kedvencem az mikor a ranger elnyomja az 6+ ezer sebzõ lövését, közben elnyomom a láthatatlanságot, de a játék beadja akkor is az összes találatot és sebzést....
Thief sem egyszerû, nem halhatatlan, de tény, hogy vannak ebbõl is olyan játékosok, akik nagyon "érdekesen" játszanak...lásd perma stealth thief. A csapatból vagyunk páran thief-ek, de soha senki nem talált ilyen buildet, és a gyakorlatban hónapok alatt sem sikerült megfejtenünk, hogyan csinálják ezt a azok a bizonyosok prok....

Mc Wolfy
ranger nagyon kis fílinges cucc, kipróbáltam pár mást is, de azok nem jöttek be. nem egy bunker ele, vagy perma stealth thief, se nem itt a piros, hol a piros mesmer, de hangulatos. sõt, egész jó kis tankot is össze lehet belõle pakolni.

Tatyla
fejlõdni még jó 80-tól már teljesen más buildet használok minionok nélkül staff/scepter+dagger felállásban

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

JaSoN HuNTeR
Eladó haverom GW2 accountja. 8 ezerért .
3db 80as Exotic karakter. Akit érdekel privát.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kipróbáltam és annyira nem is tetszik úgy õszintén😊
Elsõ részben volt még nekem Necrom és a minion master-t nem preferáltam ott se(az ilyesmi minionok bénán mutatnak).Curse az meg szinte ugyanaz itt is.Persze van újítás de az alapok maradtak.
Vagy talán valahogy nem túl darkos,nincs az igazi Nekromanta érzés.

Ranger viszont nagyon bejött,tegnap havernál próbáltam és egész hatásos távolsági.Aztán ma megláttam pár HoM petem és rájöttem,hogy nekem kell egy Ranger😄
Mc Wolfy
ahogy észrevettem, minionosok nagyon hamar pusztulnak. nem túl használható, de lehet csak velem szemben vannak nubok.

Milyen a Necro játékstílusban?1v1 is megállja a helyét?Minion nélkül is lehet vele menni pvp-re?
Running
Egy kis ízelítõ, hogyan reagáltak a játékosok a www update-re: Link
Sticky-bõl le is vették a hírt, és zárták, mert nem kaptak túl sok pozitív hsz-t...

Running
Tegnap este már dungeon-ban is volt lag rendesen...

Mc Wolfy
tegnap este is csak buborékoltak a skillek, nem nagyon akarta ellõni. jó lesz már az a kis karbantartás

Running
Igazad van toxikus...

GYaaaa ember....nagyon baba...és a ruci is <#taps>

DummyBoy
Azért mert ha van 1-2 órám, és vannak elõttem 5-en, akkor WvW lesz, ha 120-an, akkor meg bármi más ... persze lehet hogy 100 ember bejut percek alatt, de annak bizony kicsi az esélye ...

De teljesen mindegy, mikor az ember valamire várakozik és sorban áll, azért szereti tudni nagyjából mennyit kell várnia, vagy egyáltalán érdemes-e ...

@toxikus: Azért ha nagy a parti SM-ben, akkor bizony elõfordul, hogy nem mennek el a skillek ... És ez bizony nem ritka ...
A tyu-tyu-t is lehet figyelni persze, tök látványosan történik a dolog elõször megáll minden, aztán meg respawn van ...

Igazság szerint az a gond ezzel, hogy semmi jelét nem látni a változásnak vagy javulásnak ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Tatyla

a necro már majdnem full exoban...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szia!

Nagyon köszönöm a segítségedet!!! Kipróbálom.
Ezt használom nagyjából http://www.guildwars2guru.com/topic/66719-blackrose-pve-longbow-build-30-25-5-0-10/
Csak 30-30-5-0-5 felállásba

ez fõleg azért jó kérdés,m lehet,h 1ember van de 1óra múlva se lesz még hely, de lehet,h 100ember van, aki percek alatt bejut😄

Miért olyan fontos Neked, hogy tudd hogy hány ember van elõtted a sorban? 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender