63345
-
#58089 Nem értek egyet, Legalábbis Pve wise nem. Mi nem tetszik a warriorban? Vagy inkább mitől érzed a guardiant jobbnak? -
TomStorm #58088 Sokkal jobb a Guard.Nem tudom mit szarakodok ezzel a warrior-al,törlöm a francba.. -
#58087 Valamelyik nap láttam egy tagot hátán egy kis zászlóval, pve zóna volt. Olyat hol/hogyan lehet szerezni? Ha nevét mondjátok az is elég, thx -
#58086 Beállításoknál beteszed alul mindkét helyre, hogy a -100 alatti hzszek és júzerek is látszódjanak és többet nem kell semmit sem nyitogatnod. -
#58085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem csak boss/insta acsik vannak. maradjunk a gw2nél most. ezért is mondtam, ha már ennyi dye van, jutalmazhatna érte a game, értelmesen. ami van azzal kellene dolgozni, és lehetne is belőle értelmes acsirendszer, attól függetlenül, hogy nem wowszerű lenne. azér lássuk be wow is adta acsit arra is ha kettőt szartál 2 nap alatt.
engem sokkal inkább az bánt, hogy köze sincs a gw1hez a játéknak. assassins creed 2 is ac 2 lett, nem pedig prince of persia alapvető hasonlóságokkal, jatekstilus és körnbyezetéből adódóan. persze vannak újítások amik kifejezetten tetszenek de ha megváltoztatják a neveket, kiveszik a charrokat, akkor az életbe nem gondolnám hogy ez gw -
HyperMonkey #58084 Biztos beléptek multiple accal és ráfeküdtek a mínusz gombra mert nem tetszettek a kommentek :) -
#58083 na már te is lenyitogatós vagy :D -
TomStorm #58082 Még belépési és kisebb gondokat se képesek megcsinálni.Könyörögni kell hetekig. -
Kryon #58081 "Van egy elképzelésük hogy milyen legyen a játék, milyenek legyenek a kasztok, és olyanra csinálják. Magasról leszarják hogy a játékosok mit akarnak."
Ez sajnos minden mmora jellemző.
"Meddig kellett sírni egy rohadt view opció miatt AH-ban?"
Jogos
"Mennyi ideje kérik az LFG rendszert? Basznak rá, elintézik azzal hogy majd jön egyszer ha jön. Olyan dolgok, amik már minden más MMO-ban alap dolognak számítanak."
Mégpedig azért, mert a wowhuszárok mindenütt kisírják maguknak, itt sem lesz ez másképp...
"Player housingról meg inkább nem is beszélek."
Nagy bánatom nekem is, talán majd kiegben.
"Amikor rangerrel toltam, olvastam a fórumokat bőszen, és ezer meg egy post született hogy csináljanak már valamit a petekkel mert döglenek pillanatok alatt instában az aoe miatt."
Van egy olyan tippem, hogy pvp miatt nem változtatnak rajta, de elég hamar döglenek az tény.
"A traitek jó része vagy nem működik, vagy nem úgy működik ahogy kéne."
Mire gondolsz pontosan?
"Szarnak az endgame pve tartalom frissítésére"
Nem frissítik azt ami szerinted nincs is, ajajj :)
Guild challenge, living story, fractals, eventek azok mik?
(szerintem kiegre a raidet is kisírjátok)
" de arra van energia meg kapacitás hogy a legendary íj pónikat lövöldözzön, meg a plüss hátizsákra."
Erre van igény (sajnos), ezt veszik, Anet meg ugyebár pénzt szeretne keresni a játékával (ki hinné...) A konkurenciához képest még így is visszafogják magukat. Nézd meg pl. hogy az swtor cartel marketbe mennyi szemetet bepakolnak. De ilyenek wowban is vannak, miközben ott még havidíjat is fizetsz.
Supportal nem volt dolgom eddig, így arról nem nyilatkozom. -
HyperMonkey #58080 Sajnos lehetetlen olyan achi rendszert beletenni mint pl a wowba. Ott taktikus harcokért is jár, pl valamelyik sárkányt addokkal együtt leölni (amiért mount is jár) stb. De a GW2-ben az idióta szerepkör mentesség miatt az insták minden taktikát nélkülöznek, csak csapkodsz és ugrálsz mint a bolond. Emiatt a hülyeség miatt nem is lehet achi-hoz kötni semmi ilyesmit. -
#58079 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja és van mégegy, ami nagyon el lett baszva, pedig gw1-ben rohadt jól működött, az a merchantok által meghatározott, playerek által viszonyt minimálisan befolyásolható árak. hiába volt csak 1 ecto vagy bd vagy akármi más mati a játékban playerkézben, fix ára volt +-x, és hiába volt sok is. ár ugyan az volt.
más
There are 415 dyes available in the game.
WTF? minimum, minden 50. common, 20. uncommon és 3. rare dyér reward járjon, ha már telebaszták ennyi felesleges moslék színnel. mittomén, valami tényleg ritka, máshol nem megszerezhető character bound weapon skin vagy iylesmi. és ez csak egy oldal, meg ha már megölök 1k akármit, azér is adjon valamit, igen, adjon valamit. csak kapkodom sokszor a fejem, hogy na már megint milyen egy idióta acsit kaptam.. ja, megöltem 1k grawlot, amindenit, dejóvagyok fel se tűnt.
talán lehetne az a szám 20k és járna érte valami, accwise acsirendszer is rettenet.
na ezek még így hirtelen negatívnak -
HyperMonkey #58078 Miért nem logoltál be? Nincs miért?
Just kidding :) -
#58077 No, csak nem téged is megcsapott az igazság szele....
áá feltételezem munka/suli/gyerek -
#58076 pont nrm érdekel, hogy te mennyire élvezed, vagyis inkább örülök neki.
szeretnélek megkérni, hogy holnap gyere fel, és írd le nekünk, hogy milyen jó napod volt, mi történt veled gw2ben, milyen újabb sikerélményed volt, vagy bármi. érdekelne, tényleg
amig valaki nem hoz fel egy értelmes, hosszan tartó beszélgetéshez vezető témát, addig nem lesz más, csak a flame
szótagolni nem fogom, bocs. szarkazmust meg nem szeretem, általában egyértelműen megmondom, hogy hülyegyerek vagy, nem burkolok
ha neked nem tetszik a jelenlegi rendszer, akkor változtass rajta, de sírni kár -
Strayhand #58075 De amúgy nem fogok tudni neked mostanában élményekről beszámolni, mert ahogy írtam, már vagy egy hete nem logoltam be, akkora nagy fanboy vagyok. -
Strayhand #58074 Ok, akkor légyszi ne írj össze-vissza, vagy fogalmazz érthetőbben, mert ha közvetlenül egymás után olvasok ilyen mondatokat, hogy:
"pont nrm érdekel, hogy te mennyire élvezed..." és
"szeretnélek megkérni, hogy holnap gyere fel, és írd le nekünk"
Akkor mégis honnan találjam ki, hogy most mit akarsz, és amit utána írtál, az nem szarkazmus? -
#58073 pont akartam írni, hogy néhányaknak itt túl kellene már nézni sgn és felkukkantani hivatalosra is. olyan szinten fosnak az ember szájába, mint sehol máshol.
meg lehet nézni devtrackert, mi témákhoz szólnak hozzá?:D egy jelentősebb problémában sem nyilatkoznak, mennyi dc, crash, bsod, lag ésatöbbi techthread van sokszáz hszel, jó ha felében van egy levél gailetől amiben bövebb infót kér, vagyis kért 2 hónapja, de azóta se változás se semmi :D -
HyperMonkey #58072 "egyébként értelek ám, mint a halottról, vagy jót vagy semmit... "
CRIT -
#58071 Kéretik már tenni valamit a házigazdaüggyel kapcsolatban és egy spoilergombot betenni, thx
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
értelmezni még mindig luxus. jason hszén is látszik, hogy bejött utolsó 4 hszbe beleolvasott kicsit aztán mielőtt kiment volna fingott egy jó nagyot..
egy szóval sem írtam, hogy te írtál ilyeneket, épp ellenkezőleg
szeretnélek megkérni, hogy holnap gyere fel, és írd le nekünk, hogy milyen jó napod volt, mi történt veled gw2ben, milyen újabb sikerélményed volt, vagy bármi. érdekelne, tényleg
Talán nem hülyéztelek volna le, ha azt írod, hogy "szerintem nem haldoklik PONT (ezt a témát hanyagolhatod is, mert pont ennyi volt tőlem a negatív) - és igen, szerintem is még elég sok contentet belepakolhatnak a közeljövőben" ehelyett nekemjöttél úgy, mintha 2k karakter helyett csak 20at írtam volna. hát ne haragudj de nem fogom fényesre nyalni a segged :D
egyébként értelek ám, mint a halottról, vagy jót vagy semmit... -
HyperMonkey #58070 Bocs Jason hunternek akartam címezni -
HyperMonkey #58069 Support? Milyen support? Még a hivatalos fórumokon se reagálnak a legtöbb esetben. Van egy elképzelésük hogy milyen legyen a játék, milyenek legyenek a kasztok, és olyanra csinálják. Magasról leszarják hogy a játékosok mit akarnak. Meddig kellett sírni egy rohadt view opció miatt AH-ban? Mennyi ideje kérik az LFG rendszert? Basznak rá, elintézik azzal hogy majd jön egyszer ha jön. Olyan dolgok, amik már minden más MMO-ban alap dolognak számítanak. Player housingról meg inkább nem is beszélek.
Amikor rangerrel toltam, olvastam a fórumokat bőszen, és ezer meg egy post született hogy csináljanak már valamit a petekkel mert döglenek pillanatok alatt instában az aoe miatt. A Rift-ben és a WoW-ban is megcsinálták, aoe dmg reduction címen. Itt meg szarnak bele. Ugyanitt hányszor kérték hogy a ranged pet az ranged legyen már, ne 5 méterről lövöldözzön, hanem kb onnan ahol te állsz max távolságról, hiszen ez a lényege hogy ranged. De nem, a ranged pet bemászik közel melee távra stb…
A traitek jó része vagy nem működik, vagy nem úgy működik ahogy kéne. Szarnak az endgame pve tartalom frissítésére, de arra van energia meg kapacitás hogy a legendary íj pónikat lövöldözzön, meg a plüss hátizsákra.
-
Strayhand #58068 Tudom hogy a játék mellett írtál, ettől függetlenül az, hogy haldoklik, még mindig baromság. Kifejezetten erre reagáltam, a többiről nem beszéltem, nem tudom, ezen mi nem volt érthető... Egyébként én hol lelkendeztem és untattalak a GW2-es élményeimmel? Hol írtam ilyeneket? A hozzászólásod stílusa alapján nem én vagyok az, akinek elborult az agya... -
#58067 Írd meg a supportnak a próblémáidat, javasolj jó dolgokat. -
HyperMonkey #58066 Akkor jár a piros pont Meki bácsi miatt -
#58065 ja egyébként sp, természetesen -
HyperMonkey #58064 Kastil ezeket írta:
„gw2 haldoklik valóban, de még van mit tenni ellene, egyetlen kieg sem jött még ki. gw1 pve része is factionsnél indult be. prophecies csak egy single player kampány volt ott is. aztán jött ab a pveseknek”
„asszonnyal esténként kurva jókat játszunk, le se szarjuk pvpt... ha meg megleszünk 80 és nincs mit tenni, hát kezdünk valami más karit, mindegyik érdekel, meg biztos jön is majd még uj kaszt is. ritu mondjuk rohadtul hiányzik...”
Ebben milyen hater dumát meg sírást láttál?
Lefordítva ez annyi, hogy tényleg elég nulla most az egész, de majd jön kieg ahogy az elsőhöz is, ettől függetlenül játszik vele. Ebbe miért kell belekötni meg köpködni? -
#58063 inkább spoilerbe, nehogy valakinek csessze a szemét
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért lettél lehülyegyerekezve, mert szinte csak mellette írtam, csak te azt már basztad elolvasni, vagy inkább felfogni, mert elborult az agyad amikor 3 negatív szó is elhagyta számat a kis drágaszágoddal kapcsolatban. pont nrm érdekel, hogy te mennyire élvezed, vagyis inkább örülök neki.
amig valaki nem hoz fel egy értelmes, hosszan tartó beszélgetéshez vezető témát, addig nem lesz más, csak a flame, és ez nem gw topik, hanem sg sajátosság, kár ezen sírni. 2 hónap alatt blee lehet szokni
mégis mi másér járna ide az ember, megkérdeztelek titeket őskövület gw2 palyereket, hogy minek vesz egy ember egy látszólag teljesen értéktelen lvl5 gearből többszáz darabot merchant 2x áron, senki sem reagált.
proci/vga témában szintén nem írt sennki, és nem is fog, mert már mélyen van, nem azzal fog foglalkozni senki. pedig biztos vagyok benne, hogy valamit azért konyítotok a témához, vagy van klántársatok, akinek vannak/voltak ilyesmi gondjai, főleg, hogy ilyen "sokan" játszátok
ti is csak vernyákolni jöttök ide, csak ti a másik oldalon álltok. vissza lehet nézni arra a részre, amikor csak gw1 duma ment itt, 10x ennyi, témával kapcsolatos hsz volt naponta, mert volt miről beszélni, mert JÁTSZOTTÁK a játékot, és akkor még ott is volt a másik fele, aki játszott, de nem járt sg-re, most van 5 ember, aki aktívan olvas/ír, másik 5 meg 2hetente beböfög egy huzz a picsába dumát, biztos a gecinagy playerbase miatt.
érdekes megjelenés előtt pár hónappal pörgött a topik nem kicsit, most meg lófasz nincs, gondolom mindenkivel olyan kurva sok dolog történik amit megoszthatna másokkal. "á letoltam ma a napikat vazza jumping puzzle x random mob, egy kis gathering, fuckyeah" esetleg megint autoattackoltál valamit a lagfestben, neked is annyit, mesélj valamit, oszd meg tapasztalataid, jó kedved okát
jó ötletek, szarul megvalósítva, szarrá nerfelve. pl. nincs időd sokat farmolni, gemet veszel, ezért megy a levesbe az éppen aktuális spot
-
HyperMonkey #58062 Igen megvan benne a potenciál és mellette még nagyon szép is. A kasztokban is megvan a lehetőség, csak egy félkész game tele pocsék ötletekkel.
Plusz semmit nem foglalkoznak a PVE résszel (a mini sztori meg efféle balfaszságok nem tartoznak ide). Én is szeretném szeretni. -
Strayhand #58061 Ja, csak pont az lett lehülyegyerekezve a nagy megmondó által, aki nem küldött el senkit sehova... Vicces, hogy én vagyok fanboynak kikiáltva, mert én elfogadom olyannak a játékot, amilyen (még akár úgy is, hogy nem logolok be már egy hete), míg ti olyanra akarjátok formálni, ami nektek tetszik, mert mindenáron tovább akartok játszani vele, vagy mi. Sose mondtam, hogy ez a világ legjobb játéka, mindenki eldöntheti, hogy neki tetszik-e vagy sem, pont azt mondom, hogy nincs értelme erőltetni, ha nem tetszik. -
HyperMonkey #58060 Magam sem fogalmazhattam volna meg tényszerűbben.
Mi még senkit nem küldtünk el az anyjába más vélemény miatt.
Ha ez az MKAY onnan származik ahonnan sejtem, akkor még egy piros pont
-
#58059 #58055 ne viccelj, vita akkor lenne, ha képes(ek) lennének értelmesen is hozzászólni, nem csak a "huzz a picsába" duma jönne
biztos 50 reggel baszakodott csak h leszavazzon. mkay, inkább csak pont olyan értelmesen szólsz hozzá máshol is mint itt.
én szeretek vitatkozni, attól függetlenül, hogy jól szórakozok a játékkal, látom, hogy tele van fatális hibákkal, félbehagyott, szarul megvalósított ötletekkel, és nem létező supporttal. miért ne írhatnám ezt le a negatív véleményem egy forumon egy gw2 topikban, anélkül, hogy 2-3 fanboy elküldene anyámba? szerintem nem velem van a baj, de ez biztos az önteltségem miatt van.
kicsit visszaolvastam és az elmúlt 9 napban nemhogy témával kapcsolatban, de semmit nem írtál, erre idejössz, és elküldessz minket a picsába anélkül, hogy érvelnél. - persze szíved joga
ennyi erővel neked kéne eltakarodnod, mert pont nem neked szól a hszem, és pont le se szarom a véleményed. (nyugodtan szard le te is az enyémet, csak ne is mond meg, hogy mit csináljak, hova menjek)
itt igazából mindenki csak babusgatni képes a jatekot, meg foggal körömmel védeni, (javaslom írjatok sg supportnak hogy vezessenek be vmi true fanboy filtert, s aki nem megy át rajta az permaban) ha hyper nem jönne ide néhanapján beböfögni, a topik már rég a sülylesztőben lenne
-
#58058 Srácok, higgadjunk le egy kicsit. Ez a topic a gw2-ről szól, de itt már inkább csak szájkarate megy. Ide elsősorban azok járnak (járnának), akik szeretik a játékot. Jogod van elmondani, ha nem tetszik a játék, de naponta bejönni ide és ezt elsírni, nem kicsit sérült emberről tesz tanúbizonyságot. Én pl nem szeretem a CoD-ot ezer elképzelésem van arról, hogy mitől lehetne jobb. Látsz Te engem odajárni és ott osztani az észt? Nem, mert tudom, hogy másoknak így tetszik a játék, és nem örülnének ha én napi szinten szórnám a bölcsesség magvait számukra.
Haldoklik a játék? Hozzánk a hétvégén jött három új tag, akik nemrég vették meg a játékot... Fogy a játékos állomány egy MMO-ban? Mutass egyet, ahol nem ez van hosszútávon.
Biztos vagyok benne, hogy a köv kieg majd meghozza a várt újítások egy részét. Remélem akkor majd egy kicsit elégedettebbek lesztek Ti is, viszont addig nem kellene, hogy véleményt formáljatok, mert nincs újdonság tartalma a mondanivalótoknak, egy szóval unalmas már a sok sírás.
Részemről a téma lezárva, ha ezt nem tudjátok elfogadni, akkor Tiétek a "győzelem" sírjatok még ezer éven keresztül, én nem fogok ide járni, mert nincs kedvem egyfolytában ugyanattól a pár embertől ugyanazt olvasni. Főleg úgy nem, hogy nem is értenek a témához. -
HyperMonkey #58057 Ha én mondok valamit (pl hogy nincs endgame ami tény) és jön a fanboy-ok válasza, akkor arra én is reagálni fogok ugyanúgy, ahogy a fanboy reagált rám. Így megy ez, szépen egymás postjaira reagálva, de nem anyázással, ahogy te tetted most (tőlem is kaptál egy mínusz jelet, remélem sikerül ledolgoznod). -
Jammal #58056 A vita az ha halad valamerre a dolog és van vége, de ez ami hetek óta megy lószar nem vita és jó lenne már ha befejeznétek. Elmondtad, hogy nem tetszik pont, akkor miért érdekel annyira mégis, hogy lehúzd másoknak?
Nem trollkodtam csak épp egy retardáltnak nem tetszett a véleményem és multiple accountal ráfeküdt a mínuszra. -
HyperMonkey #58055 1. Csak vita megy semmi több. Ha tolják itt hogy milyen isten, másnak lehet még másféle véleménye.
2. Le kell nyitni a kommentedet. Te nagyon rossz kisfiú voltál valamikor. Csak nem trollkodtál? -
Jammal #58054 Komolyan nem unjátok a szart tolni ide folyamatosan? Húzzatok már el a vérbe, a kutyát nem érdekli a nyávogásotok meg a légből kapott "haldoklik" dumátok. A fasz ki van már, nem tetszik elhúzol letörlöd szarok rá de ne próbáld már itt eltemetni meg lehúzni a játékot a buta agyaddal naponta 25 postban ugyanazt szajkózva azoknak akik szeretik és játsszák. -
HyperMonkey #58053 -
#58052 oké hülyegyerek, este gyere vissza, olvasd végig, értelmezd. igaza van hypernek hogy csak szavakon lovagolsz. fanboyalert -
HyperMonkey #58051 Amit a GW2-vel tenni kéne, hogy tenni bele normális instákat, esetleg raidet. Ez a „nincs dedikált szerepkör” dolog a legnagyobb ökörség amit valaha láttam, Az összes insta taktika nélküli agyatlan káosz, ami arról szól, hogy valahogy a boss HP-ja előbb elfogyjon mint a tiétek. Nyilván minden MMO-ban ez a cél, de máshol ezt a dolgot meg lehet oldani érdekes harcokkal, taktikákkal. A GW2-ben nem lehet, egy fos káosz az egész. Főleg addoknál vagy trashnél, ahol 5-10 mob üt egy clottyost, és még csak nem is tehet ellene érdemben semmit mert nincs aggró. -
HyperMonkey #58050 Nem kellene ennyire a szavakon lovagolni, köztudott és egyértelmű, hogy egy MMO-t az endgame tartja a piacon. Ehhez nem kell diploma.
Az FPS pedig "Firts Person Shooter" pedig lehet benne késsel szúrni is nem? Nem a rövidítés a lényeg, hanem a játékosok igényei.