Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszól,utána meg 1 perc múlva leül õ is.Volt már többször,hogy figyeltem.
Vagy jegyezd meg az ilyen nick-et és ne hagyd békén továbbra,én inkább ezt szoktam ha éppen nem megy a gyõzelem rovására.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
az accon egy 40-es warrior van.
külön email-el menne a biznic.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Én ezt a buildet használom ha éppen nem WvW-n vagyok. 😊 Nagyon szeretem, mert hatásos. Igaz a DPS nem kiemelkedõ.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
FNightWalker: én ezt a buildet használom (wvw-re és PVE-re is). Kicsit védekezõbb, de nekem elég jól bevált. (Ékszereim berserker mind, ruháim berserker + soldier fele-fele arányban)
Mint az látható én a shoutos warriorban hiszek, ezzel a builddel eléggé jók a túlélési esélyeim, már most eléggé tartós a warriorom. A shoutokkal tudom gyúrni/kicsit gyógyítani a társaimat, leszedni magamról a kondikat (rune of the soldier), a kard értelemszerûen véreztetésre van gyúrva, a hammer és a fejsze pedig további might adásra van rúnázva.
A képlet egyszerû, amikor megállunk buffolni, akkor tolom a mightot (gyakran cserélem a fear me-t zászlóra is, ekkor swiftnesst is adok+a zászló bónusza is ott van), a tömegbe természetesen a whirling axe-al érkezem, közben shake it off-t eltolom, pörgésem véget ért, már tele vagyok adrenalinnal, váltok a kalapácsra, és már az Eartshakerrel le is sújtok, majd staggering blowal körbefordulok. Eddigre már simán feltöltõdik a for great justice, visszaváltok kard+fejszére, és ugrok is a menekülõk után.
Persze ezzel a builddel sem leszek olyan tartós, mint egy guardian, de szerintem nem rossz. Még lehet lemondok a Discipline 10 pontjáról és a shoutok adta adrenalinról és átteszem ezt a 10 pontot inkább strenghtre, ez majd még tesztelésre vár, illetve lehet a fülbevalók lehet kicsit támadóbb beállításúak lesznek, mint az alap pow+toughness+vit. Remélem fog mûködni a dolog 😊
De számomra rangerrel pl a mesmer egy rémálom. Hiába próbálom követni, hogy melyik is az eredeti, ha profin játszik, akkor tuti párat a klónokba lövök, és ez már elég neki, hogy ne vigye el a kondi dmg-em. Na meg attól kapok agyvérzést, amikor a kis klónjai felszedik a csapdáimat. Viszont warival simán meg lehet oldani mesmereket.... Szóval van itt is kõ/papír/olló effekt, max a thief kicsit több kaszt ellen tud érvényesülni.
Igazából azt utálom, amikor valakivel harcolok, és a thief beszáll harmadiknak és váratlanul hátba bök. Majd miután lenyomtak 1v2-ben megjegyzi, hogy "easy"... Na olyankor szoktam én is káromkodni ezerrel...
Sok munka van még a kasztokkal, de szerencsére ezt õk is tudják, és már dolgoznak azon, hogy pár kasztnak egynél több használható build-je is legyen.
(egy ilyen nerftõl azért nehezen csordulhat ki a thiefkönny, egyszeri 50% helyett 5x15=75%)
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Assassin%27s_Signet
A lopást nem csak a sebzés miatt használják, hanem egy traittel még az is stealth-t ad. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
További 10(!!!) pont a mug, ami lopáskor brutálisat sebez (kb. amikor a blahán valaki kilopja a zsebedbõl a pénztárcát és hirtelen leszakad a lábad is 😊)
Emiatt kleptomán a legtöbb thief: fogalma sincs róla, hogy mit lop, csak lopjon.
Utility skill: assa signet: +50(!!!)% sebzés a következõ támadásnál...
Never underestimate the power of the dork side!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Combo fieldek:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Combo
Video a combo field használatáról:
http://www.youtube.com/watch?v=DSbw8Cpy-3s
Ez az, amit te mókolásnak nevezel, nem hack, nem bug, csak skill.
1. 6-os heal skill, kb 3 mp
2. blinding powder utility, kb 3mp
3. karika, tököm tudja mi a neve, ez stackelõdik ha benne állsz, kb 10 mp, de ha támadsz megjelensz
4. Tõr, 5-ös, cloak and dagger, csak sikeres találat esetén pár mp-re. Egymás után nem lehet használni, mert immunis lesz rá az ellenfél.
Utolsó utility skillre általában a +25% sebesség van betéve, így az kilõve, traitbõl még talán lehet picit növelni, de kb ennyi. A vicc az, hogy minden bekapott sebzést megkapsz az ellenféltõl, hiába mész el támadás közben láthatatlanságba. Illetve az aoe-k és minden más támadás, aminek a hatósugarán belül vagy, megkapod. Pl ha egy warrior csak "suhogtat" te meg mellette állsz, akkor láthatatlanságban is sebez. Persze ez jó ahogy van, nem panasz, csak jelzem, hogy azok, akik 52x tûnnek el, azok valamit mókolnak....
Egyébként a kedvencem az mikor a ranger elnyomja az 6+ ezer sebzõ lövését, közben elnyomom a láthatatlanságot, de a játék beadja akkor is az összes találatot és sebzést....
Thief sem egyszerû, nem halhatatlan, de tény, hogy vannak ebbõl is olyan játékosok, akik nagyon "érdekesen" játszanak...lásd perma stealth thief. A csapatból vagyunk páran thief-ek, de soha senki nem talált ilyen buildet, és a gyakorlatban hónapok alatt sem sikerült megfejtenünk, hogyan csinálják ezt a azok a bizonyosok prok....
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
3db 80as Exotic karakter. Akit érdekel privát.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Elsõ részben volt még nekem Necrom és a minion master-t nem preferáltam ott se(az ilyesmi minionok bénán mutatnak).Curse az meg szinte ugyanaz itt is.Persze van újítás de az alapok maradtak.
Vagy talán valahogy nem túl darkos,nincs az igazi Nekromanta érzés.
Ranger viszont nagyon bejött,tegnap havernál próbáltam és egész hatásos távolsági.Aztán ma megláttam pár HoM petem és rájöttem,hogy nekem kell egy Ranger😄
Sticky-bõl le is vették a hírt, és zárták, mert nem kaptak túl sok pozitív hsz-t...
De teljesen mindegy, mikor az ember valamire várakozik és sorban áll, azért szereti tudni nagyjából mennyit kell várnia, vagy egyáltalán érdemes-e ...
@toxikus: Azért ha nagy a parti SM-ben, akkor bizony elõfordul, hogy nem mennek el a skillek ... És ez bizony nem ritka ...
A tyu-tyu-t is lehet figyelni persze, tök látványosan történik a dolog elõször megáll minden, aztán meg respawn van ...
Igazság szerint az a gond ezzel, hogy semmi jelét nem látni a változásnak vagy javulásnak ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a necro már majdnem full exoban...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyon köszönöm a segítségedet!!! Kipróbálom.
Csak 30-30-5-0-5 felállásba
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender