Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szituáció a következõ. A mob a warriort támadja, aki épp most kezdett el tolni egy hundred blades-t, ami várhatóan 27k-t sebezne. A rugó már stealthben van, épp egy 7k-s crit-re készül backstab-bel. Melyik képességét fogja szinte bizonyosan használni a tõlük jó messze álló ranger?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki tudja, hogy miért?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Meg bosszant, hogy ilyen-olyan, számomra érdektelen új dolgot raknak be a játékba, új spvp map vagy a szokásos idõszakos eventek, cuccok, plüss Quaggan hátizsák gemért, stb., és közbe ilyen piti, de annál bosszantóbb dolgot nem képesek megcsinálni, vagy hogy ne lehessen ilyen széles körben exploit-olni. De majd a következõ kiegészítõbe plusz pénzért biztos meglesz csinálva pár ilyen dolog, és ez is fel lesz sorolva mint major new feature..
(semmi támadás nincs a részemrõl, csak ez most meglepett😊
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Majd a következõ fizetõs kiegészítõbe már olyan luxus funkciók is helyet kaphatnak, hogy a trading postban csak azokat az itemeket listázza ki, amiket hordani is tud a class-unk, vagy a megadott tulajdonságokkal rendelkezzen. Vagy ne adj isten, ha újra rámegyünk a keresõre, akkor az elõzõ keresés eredményei jelenjenek meg, ne kelljen már mindent újra beállítani, kitölteni a tetû lassan frissülõ felületen.
Az már meg sem említem, hogy a kezdetektõl fogva nem sikerül megcsinálniuk azt az idegesítõ hibát, hogy asszem az Interface Size -> small beállítás esetén a trading post ablakban a betûk normálisan jelenjenek meg.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ezért kapnak tõlem most egy piros pontot, igaz sokat kellett rá várni, de csak sikerült végre. 😊
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Mikor kerülünk már össze a Pikennel egy tierbe???
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/february-2013/
ott van a legelején a dátum is... szóval igen valószínüleg nekünk február 27 szerda
PvP
New PvP map Spirit Watch shares a common theme with the Flame and Frost living story.
Designed to add Capture the Flag element to PvP gameplay.
Two-team PvP matches players up by rank.
Guild Missions
Once activated by a specific guild, any player can participate.
Certain goals must be completed by the guild. Non-members able to help with secondary objectives.
Guilds gain notoriety to stand out and become widely recognized.
Identified by a guild banner.
Rewards both the guild and the individual; include reduced waypoint fee, guild banner tonic.
Daily Achievements
More daily objectives; pick and choose the most desirable. Completing every daily objective grants additional achievement points.
New daily achievements can direct players to certain zones.
Daily achievement variety will see a large increase over time.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
én szerdára 02.27-re tippelek amúgy
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
És honnan tudom, hogy melyik szerveren keresnek éppen?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Never underestimate the power of the dork side!
Teljesen feldobta a napomat😊
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Van olyan item amely Power, Thoughness, Healing Poweres.
Segítséget szeretnék kérni guardiannal kapcsolatban. Valami defensive buildet akarok összerakni.http://en.gw2codex.com/build/23576-tank-and-spank-code-named-birdman-brrrrrrr kb. ezt használom most. A kérdés: toughnessre vagy healing powerre érdemesebb inkább menni? ACt rakok elsõ körben és nem tudok melyik stat lenne a jobb
Ugyanis az 50% + sebzés régen a 10+k-s Backstab-re ment rá ... most viszont a +15% rámegy a mugra, a backstabre meg a következõ 2-3 kissebb ütésre ... Szóval nem üt hirtelen akkorát.
De ettõl függetlenül az anetes arcok igen érdekesek, mert ezzel a "nerf"-el nerfeltek valamicskét a hirtelen alpha sebzésen, viszont lényegesen egyszerûbbé tették a nyitó kombót ... Még ezelõtt a "nerf" elõtt bohóckodtam a Thief-el és igen jól kellet idõzíteni, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretném, hiszen a signetet jókor kellett elnyomni ... Na most ez megszûnt, alpha sebzés lecsökkent ugyan jelentõsen, viszont az openert meg sokkal könnyebb bevinni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"