Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terensz
Jó reggelt!

A szituáció a következõ. A mob a warriort támadja, aki épp most kezdett el tolni egy hundred blades-t, ami várhatóan 27k-t sebezne. A rugó már stealthben van, épp egy 7k-s crit-re készül backstab-bel. Melyik képességét fogja szinte bizonyosan használni a tõlük jó messze álló ranger?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
point blank shot

Valaki tudja, hogy miért?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

SmylE
Én is reportoltam, de akkor még nem tudtam, hogy melyik beállítás okozta. Azóta nem állítottam vissza, mert már "hozzászoktam", csak idegesít néha, hogy találgatnom kell mi lehet oda írva, pl számoknál, áraknál nem mindegy.
Meg bosszant, hogy ilyen-olyan, számomra érdektelen új dolgot raknak be a játékba, új spvp map vagy a szokásos idõszakos eventek, cuccok, plüss Quaggan hátizsák gemért, stb., és közbe ilyen piti, de annál bosszantóbb dolgot nem képesek megcsinálni, vagy hogy ne lehessen ilyen széles körben exploit-olni. De majd a következõ kiegészítõbe plusz pénzért biztos meglesz csinálva pár ilyen dolog, és ez is fel lesz sorolva mint major new feature..
dave9004
fórumot olvasva egy lelkes gw játékos voltál, kinek még guildje is volt. Kérdezhetem, hogy végül miért hagyod itt?
(semmi támadás nincs a részemrõl, csak ez most meglepett😊
Mephike
Túl sokat akarsz! 😊)) /Na jó, ez tényleg alap lenne, nem is értem, hogy miért nincs benne. Mondjuk a guild hallok megléte is az lenne, hogy már a GW1bõl ismert GvG-rõl ne is beszéljek./

Sziasztok! Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem megválok szeretett accountomtól! Eladó vagy cserélhetõ... csere WoW: MOP accountra vagy eladó 8.000Ft-ért. Az accounton van egy 80-as warrior, két build-el, Tier 3, Abyss Dye meg ilyen apróságok. Ha érdekel valakit, érdeklõdni lehet ITT PÜ-ben.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Ezt a hibát többször is reportoltam nekik, de tényleg semmi, pedig small beállításokkal játszanék legszívesebben.
SmylE
Fenomenális! Ez már a kezdetek óta igényelt alap funkció, ami érthetetlen, hogy eddig miért nem volt benne a játékban a trading post-ban. Ez kb +5 sor lehet a kódban, hogy ott is lehessen jobb gombos preview-t kérni...
Majd a következõ fizetõs kiegészítõbe már olyan luxus funkciók is helyet kaphatnak, hogy a trading postban csak azokat az itemeket listázza ki, amiket hordani is tud a class-unk, vagy a megadott tulajdonságokkal rendelkezzen. Vagy ne adj isten, ha újra rámegyünk a keresõre, akkor az elõzõ keresés eredményei jelenjenek meg, ne kelljen már mindent újra beállítani, kitölteni a tetû lassan frissülõ felületen.
Az már meg sem említem, hogy a kezdetektõl fogva nem sikerül megcsinálniuk azt az idegesítõ hibát, hogy asszem az Interface Size -> small beállítás esetén a trading post ablakban a betûk normálisan jelenjenek meg.
JaSoN HuNTeR
alap lett volna már akkor amikor kijött a játék... dungeon finder is kellene már.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mephike
"Apró" változás a közelgõ patch-ben. Lesz benne ilyen: Preview Items in the Trading Post
Ezért kapnak tõlem most egy piros pontot, igaz sokat kellett rá várni, de csak sikerült végre. 😊

"jelenleg" az ebben az évben aktív játékosok.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Van valamilyen adat arról hogy a low, medium, high, very high és full szerver státuszok hány játékost jelölnek ? illetve arról hogy mennyien vették meg a játékot és arról hogy mennyi az aktív játékosok száma jelenleg ?

SmylE
Mert csak ígérgetni tudnak, meg a hivatalos fórumban lezárni azokat a témákat ahol az ellenfél széleskörû exploit-olásáról van szó. Majd a márciusi wvw update-bõl is április lesz, és akkor is csak egy kisebb részét fogják berakni, mert még mindig dolgozik rajta a dedikált team, de olyan ûber ószom lesz, hogy majd mindenkinek állni fog a cerkája ha kész lesz, ezt megígérik! De tényleg! Úttörõ becsszóra!

Mikor kerülünk már össze a Pikennel egy tierbe???
Casual játékos guildet keres Deso szerveren!
JaSoN HuNTeR
Én sem amúgy. Pontosan valaki leírhatná hogy mi is változott.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Running
Nem kritizálásból kérdezem, de nem azt mondták, hogy a jan-febr-márciusi frissítés akkora óriási lesz, hogy sokkal nagyobb mint amit eddig hozzáadtak a játékhoz? Csak azért kérdezem, mert eddig nem tapasztaltam semmi extrát, és a februári sem túl kövér content terén.

Régebben volt szó (vagy nem volt szó) hogy terveznek 10 fõs dungeonoket, azokról van valami hír ?

JaSoN HuNTeR
LFG system melyik patchel jön a játékba?

DummyBoy
A WvW update melyik év márciusában jön? <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ott a pont! 😊 Észre sem vettem hogy odaírták a dátumot is, de elég jól tippeltem.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Én úgy tudom , hogy már vagy egy hete kint van ez:
https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/february-2013/
ott van a legelején a dátum is... szóval igen valószínüleg nekünk február 27 szerda
A tegnapi Colin Johanson interjúban jött pár info, kb ezek várhatók februárban:

PvP
New PvP map Spirit Watch shares a common theme with the Flame and Frost living story.
Designed to add Capture the Flag element to PvP gameplay.
Two-team PvP matches players up by rank.

Guild Missions
Once activated by a specific guild, any player can participate.
Certain goals must be completed by the guild. Non-members able to help with secondary objectives.
Guilds gain notoriety to stand out and become widely recognized.
Identified by a guild banner.
Rewards both the guild and the individual; include reduced waypoint fee, guild banner tonic.

Daily Achievements
More daily objectives; pick and choose the most desirable. Completing every daily objective grants additional achievement points.
New daily achievements can direct players to certain zones.
Daily achievement variety will see a large increase over time.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Running
Remek, lassan akkor jöhetne valami pontos infó a februári változtatásokról is.

A wvw update tényleg március végén lesz, kiszedték a februári patchbõl. De ettõl még a living story folytatása és az spvp frissítés jönni fog.

Running
Lehet hülyeséget mondok, de lehet csak a www update-tel érkezik március végén. <#hehe>

azzal nagyot nem tévedhetsz 😊
én szerdára 02.27-re tippelek amúgy

Mephike
Ugye az új pvp pálya (+egyéb februári újdonságoknak) érkezésének még nincs bejelentve a pontos dátuma? Vagy csak meg kellene fognom a naptárt és meg kellene néznem, hogy hány napos a február hónap és az utolsó napra kellene tegyek egy X-et?

Bakker, miket meg nem tudok<#idiota>

A közös partyhoz/instázáshoz nem kell egy szerveren lennetek, csak a régió (NA/EU) stimmeljen.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Köszi.
És honnan tudom, hogy melyik szerveren keresnek éppen?

Rendben. 😊

antgecc
Komoly kérdés volt, nem én állapítottam meg, hanem a barátom, aki kölcsön adta az acc-ját. Nem tudtam, hogy ez így megy.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Guren
Srácok, valaki korábban idelinkelte azt az LFG honlapot, ahol party-t lehet keresni dungeon-ökbe. Be tudná linkelni valaki? Már visszább is néztem, de nem találom (linkek vannak dögivel, de egysem az ami nekem kellene.) Köszi elõre is.

Ez most komoly kérdés? Egy szerveren van minden karaktered. Mint ahogy megállapítottad, ha másik szerveren szeretnél játszani, vagy költözöl (és akkor megy mindegyik), vagy vendégeskedsz.

antgecc
Egy haver kölcsönadta az acc-ját. Van egy home servere, de én egy másik serveren szeretnék egy új karaktert kezdeni, de nem enged servert választani. Ha kiválasztok egy másik servert, két lehetõségem van: guest vagy transfer. Hol van a jó öreg, hagyományos server választás és új karakter kreálás?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mc Wolfy
a farkasomat meg a fear miatt viszem magammal wvw miatt. vicces amikor a várfalakról, hidakról potyognak.

Never underestimate the power of the dork side!

hasonló történetem nekem is volt, csak smben😊 elfoglalta a nép, gondoltam meghúzom magam az emeleten, de kikergettek az egyik nagy erkélyre. jöttek rám 3an, kimentem széléig, mögéjük teleport és lökés😊 3zsák jelent meg lábaimnál😄

Dixtroy
A mesmeremmel bokicaltam a wvw mapon, mikor ramugrott egy ilyen warrior. Egeszen besokkolt a dolog, nezem, na itt meghalok. Es akkor Illusionary waveval leloktem a picsaba a hidrol. Butitájm..
Teljesen feldobta a napomat😊

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Tetszik,már várom😊
Mephike
Már láttam a videót, és ez a pálya nemcsak gyönyörû, hanem hangulatos is lesz. Várom már nayon, hogy kipróbálhassam 😊

Running
Új spvp map:

Valóban nem jó a matek, de ha pont azt a +50%-os skill-t blokkolja az ellenfél, akkor az egész megy a levesbe, így meg a következõ skillekre is jut kakaó... meg amit írsz az is fontos, hogy nem kell az idõzítéssel pepecselni, ellövöd a signetet, aztán mehet a dara. Jó kis nerf az ilyen 😊)

Mephike
Nemrég híta fel egyik ismerõsöm a figyelmemet arra, hogy jópár öcsi pontja eltûnt. Nekem is kevesebb van. Jó pár dolog pl 999/1000-en áll a slayereknél. Nálatok is ez a helyzet?

Szia!
Van olyan item amely Power, Thoughness, Healing Poweres.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni guardiannal kapcsolatban. Valami defensive buildet akarok összerakni.http://en.gw2codex.com/build/23576-tank-and-spank-code-named-birdman-brrrrrrr kb. ezt használom most. A kérdés: toughnessre vagy healing powerre érdemesebb inkább menni? ACt rakok elsõ körben és nem tudok melyik stat lenne a jobb
DummyBoy
Nem jó a matek ...

Ugyanis az 50% + sebzés régen a 10+k-s Backstab-re ment rá ... most viszont a +15% rámegy a mugra, a backstabre meg a következõ 2-3 kissebb ütésre ... Szóval nem üt hirtelen akkorát.

De ettõl függetlenül az anetes arcok igen érdekesek, mert ezzel a "nerf"-el nerfeltek valamicskét a hirtelen alpha sebzésen, viszont lényegesen egyszerûbbé tették a nyitó kombót ... Még ezelõtt a "nerf" elõtt bohóckodtam a Thief-el és igen jól kellet idõzíteni, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretném, hiszen a signetet jókor kellett elnyomni ... Na most ez megszûnt, alpha sebzés lecsökkent ugyan jelentõsen, viszont az openert meg sokkal könnyebb bevinni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Próbálkozom egy warriorral, nekem a 2 db egykezes kard jön be, ami ugye inkább condi dmg-es build lenne. Mennyire életképes ez 80-on? PVE elsõsorban, másodlagosan SPVP. WvW nem érdekel. A másik fegyó a 2x1h sword mellett a puska.

semo1
maintenance

semo1
Nektek megy a login?