63345
-
Whysper #58129 Variancen ajánlottak egy Tök jó clreic warrior buildet. amúgy se dps függő vagyok ,de ez nagyon tetszik! -
#58128 lvl1, de akkor még azért elég könnyen halsz, hiába szintez föl, nincs cuccod, nincs skilled. azért várd meg legalább, hogy legyen elited. -
#58127 az mi már, hogy gw2.DAT nyom nélkül eltűnt egy vga csere során? -
HyperMonkey #58126 Köszi. -
foxxi #58125 gratulálok, hogy neked ez a legnagyobb problémád. -
Whysper #58124 WvW lvl hánytól enged be bárkit is? 10? -
HyperMonkey #58123 A Neverwinterben lesz egy patch, ami azt csinálja, hogy nem tudsz needelni többé arra, amit nem tudsz használni. Megszívtad. A ninják alkonya jő el :D -
foxxi #58122 Mr. Need nem játszik már 2 hónapja, de amit ti oltotok, abból már könyvet lehetne írni -
#58121 a régi formájában azért remélem nem lesz gvg. első karikában biztos ne legyen. nyomjanak be egy rakás más módot is, ne csak ez a pontfoglalgatás legyen, akár mondjuk egy könnyed kis death match bevezetésnek, king of the hill, ilyesmi.
ami viszont remélem, hogy sose lesz, az a mount. gw nem mountos játék, vannak waypointok, pillanat alatt ott lehet lenni bárhol. egyedül amit el tudnék képzelni, az mondjuk wvwn egy kvázi eszköz, mint a siege golem, csak nem az. lóhátról nyilazás, nehézlovas roham... fú, mekkora lenne :D meg a lándzsák is kikerülhetnének a vízből. sün formáció, miegymás.
esetleg pár taktika, amit utilyti skillként lehetne használni. annál jobban érvényesül, minnél többen használják ugyanazt a közeledben. máris kevesebb lenne az agyatlan rohangálás. -
HyperMonkey #58120 Nah megjött Mr. Need :) -
HyperMonkey #58119 Pedig arra készülj fel, hogy az EVE nem egy casual barát játék. Toltam én is közel 1 évig, de aki valaki akar lenni vagy valamit elérni annak bizony ott kell ülni előtte. Kérdés hogy mit akarsz benne csinálni. Ott ugye nem nagyon tudsz egy karakterrel sokoldalú lenni, vagy harcra vagy másra specializálódsz (kereskedelem, gyártás, fúrás stb). A real time tanulás amennyire előny, anniyra lehet hátrány is. Egy instant tanulás mint más MMO-ban lehetőséget biztosít neked hogy több dologhoz érts. De amikor majd eljutsz oda hogy hetek alatt tanulsz meg egy skillt 5-ösre, akkor majd rájössz hogy vagy ez vagy az, mert egy időben más skillt nem tudsz tanulni. Ha meg pl fúrásra vagy bolygózásra (kolóniák) gyúrsz akkor meg a harci skilljeidet nem tudod tanulni. Szóval jó is ez a tanulási rendszer meg nem is. Aztán a pénz szerzés még az elején agentezéssel fog elmenni, ami nagyon repetitív, nem sok küldi van és azok ismétlődnek (ha az agent adná a Worlds Collidge küldit, FEL NE VEDD ).
A fúrás is jó módja a pénzszerzésnek, 0.0-ban főleg, de az se túl izgalmas. A beltezés vagy az anomáliák már jobb, de azt is úgy lesz érdemes hogy amit lősz, azt salvage-eled is, ez sem az izgalmas katagória. Ott a pvp ami jó móka, én azt sosem szerettem. A fent említett dolgokon kívül ott sincs endgame pve. Ezen kívül 0.0-ban még a saját területeteken sem érdemes egyedül mászkálni. Nagyon jó és összetett játék az EVE, de semmiképp nem casual barát.
-
Whysper #58118 Hjaja az lesz Hammer/GS full resto gear és def -
foxxi #58117 nem unjátok még? oké hogy nincs miről beszélni, de ez már szánalmas. -
#58116 Nézd, nem tartom magam ásznak WvW terén, de nem kell nagy ész ahhoz, hogy ahol több ember csap össze több ember ellen, oda olyan fegyver kell, amivel több emberre tudsz sebzés leadni. A puska nem ilyen és a nyílnak sem ez az erőssége.
A shout warrior a kedvencem, halom toughnessel és egy raklapnyi HP-val. Kétkezes kard vagy hammer és axe/axe vagy kard/axe, vagy kard/horn vagy axe/horn, ahogy tetszik. Berontani a tömegbe, ledobni magadról és a társakról a kondit+healelni és közben osztani a sebzést, mindezt úgy, hogy nem papírból vagy közben.
A guardian népszerűbb, sokan jobban is szeretik, ezt megértem, de a warrior sokoldalúbb. Ha lenne GvG, ami sajnos nincs, biztos vagyok benne, hogy egyiket sem tudnám nélkülözni a csapatból. -
Whysper #58115 Hallod remeoem szorakozol velem.... ,) En GS/axe+hornozok. Erre azt tanacsoltak hogy bowozzak meg puskazzak. Variance oldalan is En csak kiprobaltam. Viszont vegre talaltam egy olyan szetupot ami lehet tetszeni fo. Cleric setes shout warrior. Hammerrel. Na ezt most a heten megprobalom megnezni mire is kepes. Azt irtak 7-8t healel shoutokkal es ebbe nincs benne a selfheal. Hammerrel meg jo kis cc. Kivancei leszek ra. ;) -
#58114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem te egy kicsit túl komolyan veszed a gw2-őt am ...próbálj meg szigorúan legalább 1-2 lehetőleg személyes haverral játszani naponta pár órát, vagy párnaponta. és ne azért, hogy egymás pöcsé huzogassátok közben, hanem valami nehéz szopós jumping puzzlet letolni youtube nélkül, pár eventre becsekkolni stb.
Én mikor asszonnyal tolom NEM használunk wp-t, csak ha world boss spawn van. szinte minden agro mobot levágunk, minden lyukba benézünk, egymás közt marhaságokat mondunk npcknek, és 2 órát elbaszunk asura kezdőhelyes jumping puzzlevel, mire rájövünk mi a fenét kell csinálni :D
ÍGY tudom élvezni, de mint komolyabb mmoplayer, aki szeret hajtani is, gearelődni kicsikét, kitűnni a tömegből... hát, változtatnom kell a hozzáállásomon, mert ahhoz nagyon kevés a game.
de pl régi régen sokat toltam l2-vel, igazság szerint első és leghuzamosabb ideig tartó mmom volt, szóval véremben van a grindelés - így hát imádok akár 30-40es banditatábort is farmolni azért a kis tatyóér, ami 1 ezüstöt ér.. vagy éppen grawlokat a bone shard és totemjeikér. így lett 50g-m is úgy, hogy 80at még el se értem :P
Pl minden második napi "bevételt" unid dyeokra költök, tegnap 12-őt nyitottam ki, semmi nem volt benne, multhéten egyszerre 35öt, 1 szros silver dye volt csak. csúnyán tele van a játék szerencsejátékokkal amugy :D szal ez is addiktív sztem.
na remélem most senki nem esik a torkomnak próbáltam csak jót írni -
Robe77 #58113 Sírok... :D Vicc ahogy itt 1-2 ember vergődik. :D -
TomStorm #58112 Az Eve egyik fantasy játék topikjában sem mozgatja meg az embereket ezért fura,hogy ide írod az élményeid:)
Teljesen más világ,ne csodálkozz ha kapsz kis oltást ez miatt -
t0xikus #58111 :D habot ne feledd letörölni a szád sarkából:D
"Én most sem bömbölök. Csak leírom a véleményemet meg azt amit szeretnék..."
igaz, ez kőkemény havibajos hisztinek tűnik:D
-
FNightWalker #58110 Faki!
Gondolkozzál el azon vajon miért csengett le a lelkesedésem! Azért mert rájöttem... immáron kétszer is hogy a GW2 egy olyan játék amiben nincs mit csinálni egy-két dolgon kívül. -
TomStorm #58109 GW2 szintet azért el fogja érni HA b2p lesz.Lehet ott is az eladási stat.fog előtérbe kerülni de lássuk be GW2-nél is ez van/volt nagyon úgy néz ki -
FNightWalker #58108 "Az EVE-hez nagyon kockának kell lenni, az alapján amiket meséltek róla, lényegében ott éled le az életed ha jutni akarsz benne valamire, én nem szeretném."
Ebben az a sz*r hogy egyáltalán nem kell kockának lenni hozzá... és nem kell leélned előtte az életed HA akarod benne vinni valamire. Ez egy jó nagy hülyeség.
"Faki:
Annyira édi, ahogy rajongva tapsikolsz most egy másik MMO-ért. Aztán készülj fel arra, hogy az EVE forumon is bömbizni fogsz, amint lecseng a lelkesedésed"
Én most sem bömbölök. Csak leírom a véleményemet meg azt amit szeretnék...
t0xikus:
Ne keverjél már össze saját magaddal, hülye gyerek.
-
#58107 TESO egy baszott nagy fail lesz, legalábbis az elvárásokhoz képest. defiance, star wars, star trek.
Imádom az elder scrolls játékokat, pont mert hogy sp játékok és senki sem fossa össze nekem. (coop hiányzik belőlük)
A legnagyobb hiba amit elkövetnek szerintem nem az, hogy ezt TES néven is adják ki. Kurva nagy zuhanás lesz belőle. Bár ne legyen így.
Titant meg... egy videót linkeljen már róla valaki pls, lehetőleg gameplayt, mert az, hogy blizzard, nekem nagyon messze áll a kézpénztől -
t0xikus #58106 látom anyuci nem hozta reggel ágyba a kakaót:D -
#58105 Szerintem itt kellene abbahagynod, nem hinném, hogy a politikai hasonlatokat ide be kellene hoznod. Menj szellőzted ki a fejed, ha cigizel gyújts rá, uninstalláld le a gw2-t, menj más MMO-k felé, és akkor talán innen is kikopsz idővel. Köszönöm. -
#58104 Annyira édi, ahogy rajongva tapsikolsz most egy másik MMO-ért. Aztán készülj fel arra, hogy az EVE forumon is bömbizni fogsz, amint lecseng a lelkesedésed. -
#58103 Warrior, aki puskázik WvW-n, jó vicc! Lehet tényleg kasztot kellene váltanod, ha ennyire nem tudod kihasználni a képességeit. Ez nem bántás, csak tanács. Esetleg nézz körül, hogy más warrior mit játszik WvW-n, de puskát és a nyilat szerintem nyugodtan elfelejtheted. -
Whysper #58102 Magamra fogok válaszolni Én szerintem nem szar a game nem azt mondom ,hanem az erőviszonyok kicsit valahogy máshogy kellene ezt megoldani ,hogy bocsi a szóhasználatota ne az legyen ,hogyössze engednek egy semmilyen servert egy PRO serverrel és szó szerint átfossák magukat a csordás serverek a low popos servereken WvW-n 8) -
Whysper #58101 hjaja ez a szív fájdalamam nekem is imádom warriort. de vicc ,hogy a warrimmal puskázni kell wvw-ben mert amúgy halál.... Guardianommal meg 24 -es bemegyek a ló....ar gearbe és 6x tovább élek 8) -
Kryon #58100 Az EVE-hez nagyon kockának kell lenni, az alapján amiket meséltek róla, lényegében ott éled le az életed ha jutni akarsz benne valamire, én nem szeretném. Mellesleg ez az űrhajós lövöldözős játékmód se teszik, nem véletlen rétegjáték.
10 év múlva már GW3, GW4 lesz. Nem gyakori az olyan hosszú életciklus mint wow vagy EVE esetében. Kiadnak 2-3 kieget, aztán a következő játékot, nem kell ezen meglepődni. Azt azért kétlem, hogy 2 év múlva bezárnák, eddig eléggé sikeres, hiába mantrázzák a haterek az ellenkezőjét. Nézz meg pl. egy Conant hol van, mégse zárják be. GW2 meg most úgy tudom wow után a 2.
Már leírtam korábban, hogy Titan-ig csodát nem kell várni. Nem havidíjas játéknak teljesen jó GW2, aki meg nem szereti wvw-t ne játszon vele. Aki meg már abbahagyta minek írja le ide 101x, hogy neki nem tetszik. Dühöngje ki magát, ha már itt akarja kiadni a feszültséget, aztán menjen máshová. Hagyjatok minket békén végre.
(most majd úgyis átmentek mind TESO-ba (indulna már el, nyugtunk lenne végre), aztán ott is ez lesz pár hónappal indulás után, ti ezt élvezitek... :)
-
#58099 ugye milyen szar :D
-
Strayhand #58098 Könyörgöm... én nem mondtam, hogy az EVE haldoklik... Téynleg jobb lesz abbahagyni, mert úgy látszik itt senki nem érti, mit ír a másik... -
TomStorm #58097 Egyébként igazatok van mert ez a játék tényleg számomra se lett olyan mint amit vártam.
Jobb lett volna első részhez még kiegészítőt adni az legalább futott mindenki gépén normálisan.Ahoz is lehetett volna Wpvp-t készíteni.
Annyi,hogy nem volt ugrálás meg 1/4 percenként bukfenc,nem is tudom mi lenne nélküle de én elvoltam.Ennyien meg ott is voltak simán mint itt most.
Aztán az volt a corpg ez meg MMO és ilyenkor nevetek:)
Annyi jó az egészben,hogy ingyenes meg jó az Spvp és thief+Guard jól sikerült igaz többi meg visszafejlődött de mind1:)) -
Whysper #58096 Na kiprbóltam puskával lövöldözök WvW-n ,de jobban szeretnék Mace warriort csinálni tudnátok abba tanácsot adni ,hogy valamelyik X instába kellene hozzá farmolnom vagy inkább craftoltatni kell? -
FNightWalker #58095 Az összes Anetes olyan mint Orbán hazudozik meg ígérgetnek aztán nem lesz belőle semmi. Ugyanez lesz ezzel a nagy WvW tervükkel is. Majd fél év múlva kiadják aztán lesz benne +1-2 tartalom ami ... annyira felesleges mint a Quaggonos hátizsák. -
FNightWalker #58094 Haha! Megint akkora baromságot mondtál! Az EVE Online-nak azért van pár százezer előfizetője mert nem a fiatalabb korosztálynak hanem az idősebbnek készült! és mert a játék szimulátor... és nem merül ki abban hogy nincs mit csinálni a játékban. Hanem folyamatosan tanulni kell hogy fejleszd a karaktered és hogy tudjál játszani. És ez az ami nem jön be sokaknak!
Amióta kijött a GW2 (féléve?) több panasz érkezett a játékra mint a WoW-ra az évek alatt. Mellesleg hol lesz a GW2 mondjuk 10 év múlva ?! Sehol... ezt a játékot két év múlva úgy bezárják ahogy illik. Az egyetlen dolog ami hosszútávra lekötné az embert az a WvW de az is annyira kritikán aluli hogy még azt is kár volna rá mondani hogy sz*r mert annál is lejjebb van.
Mellesleg az EVE Online a százezres előfizető táborával már a 10. ingyenes kiegészítőt adták ki ... e-hónap 4.-én. És felkészültek a köv. 10 évre... a GW2 10 év múlva sehol nem lesz... -
TomStorm #58093 Ja másik meg,hogy hetek óta kib.szott lag van és elkap az ideg ilyenkor,nem is tudok normálisan játszani-.- -
TomStorm #58092 Guard-al nem vesztettem fele ennyi meccset és végig mentem Wpvp-n a többiekkel sőt kibírtam egy várostromot is még Warri pont az ellenkezője.A healer-support class-ok kb rommá szivatnak.
Jó lehet Guard-ot jobban érzem és közben rájöttem,hogy Thief+Guard mellé Warrior már tök felesleges,lehet ez a gond csak:) -
Strayhand #58091 Guild banner, ha jól tévedek, annál az NPC-nél lehet venni, ahol a guildes fegyvereket is.
@Monkey,
Igen, nincs miért. Egykarakteres játékos vagyok, azzal megcsináltam egyelőre mindent ami érdekelt, a guildes programokra logolok még be amikor olyan kedvem van. És? Amikor van olyasmi, ami érdekel, belogolok, amikor nincs kedvem, nem. Csinálok helyette mást amihez nagyobb kedvem van, mert ez csak egy játék. Ettől függetlenül nem csak én játszom vele, hanem rajtam kívül még egy csomóan, akik elvannak nap mint nap. -
Shaenis #58090 LA-ban a bank mellett levő guildes árustól lehet venni (ahol a guild commendationt lehet beváltani), guild back banner a neve.