63345
  • Terensz
    Várj picit, szívunk épp frac 30-on.
  • HyperMonkey
    Egy linket a warridról légyszi. Traitek, fegyók, slot skillek meg minden ami kell.

Köszi.
  • Dobronski
    Dobi
  • Terensz
    Annyira nem lehet rossz a ranger :-) Nem igazán ismerem amúgy.
  • Terensz
    Tökre felvállalom, hogy pici a dps-em. Ellenben adok a partynak:

- folyamatos regent, ami 260-at tickel 80-on/sec
    - 16 sec-enként 6 sec-es weaknesst a körülöttünk álló ellenfelekre
    - 16 sec-enként 2 condi átalakítását boonra
    - 170 power
    - 170 condi dmg
    - 170 prec
    - +15% crit damage
    - +20% crit chance 25 sec-enként 9 secre

Nem tudom, hogy ez jó, vagy rossz, mármint hogy ennyire pici dps-t tolok (a vérzés átlagosan 1500-akat tickel/sec, amit felrakok. Írtam, hogy condis vagyok), de a tapasztalatom az, hogy hatékonyan instázunk.
  • Mc Wolfy
    legyél is, mert egy support warrinak is kb 2x akkorát kellene ütnie :D
  • Terensz
    Elszomorít, hogy a support warrimnál nagyobbat csap bossra egy full berserker ranger :P
  • HyperMonkey
    Wolfy az a baj, hogy én vagyok annyira akaratos hogy ragaszkodom néhány dologhoz. Pl nekem a ranger íjász legyen ne melee, mert akkor már nekem nem jön be. Most klántagoktól kaptam pár hasznos tippet necro ügyben, azokat kipróbálom.

A warriorról annyit, hogy nekem pl a greatsword nem igazán jön be. Ahogy írtad és TS-en is mondad nekem, azzal játszak amivel szeretek. Ezért is kérdeztem hogy milyen és mennyire életképes a warrior 1h sword + pajzs fegyverekkel. A másodlagos pedig puska lenne, ha nagyon melee hátrány van 1-1 bossnál. Itt nincs recount, nem kell és nem is lehet e-penis-t lóbálni, hogy mekkora top DPS ez meg az a kaszt, ilyen meg olyan kombókkal. És ez így nagyon rendben is van, nem szeretnék semmiféle ilyen addont a GW2-ben. Őszintén megmondom neked, hogy elment a kedvem a GW2-től az endgame hiánya miatt, de nálatok tényleg mindig van valami, nem érzem azt hogy nincs mit csinálni, úgyhogy most megit játszom. Viszont ha játszom, akkor szeretem a lehető legjobbat kihozni a karakteremből, és ez még össze kell egyeztetni azzal, hogy nem minden fegyver / skill kombóval szeretek játszani. Szóval necces a móka :)

Tesztelem, próbálgatom a necro különböző buildjeit, ebben klántagok is segítettek és a google is partner benne. Majd mennék WvW-re, és TPvP-re is, ha már kitaláltam azt ami nekem tetszik. Egy bunker / condi dmg / heal megoldáson gondolkodom, ez passzolna is az általam elvárt móka faktorhoz. De altként a warriorommal játszom (lvl63), és az egykezes kard / pajzs kombó az ami nekem bejön. Ez nem hiszem hogy a top DPS kategória, de talán hasznos lehet, csak még nem tudom hogy hogyan, és miben.
  • Mc Wolfy
    akkor kicsit pofozgass még a buildeden, mert warrival lehet bossra 60.000-et is csapni :D érdemes youtube videókat nézegeni buildekért, vagy fórumot olvasni. a warrior a legjobb insta class, de amit leírtál, annál még a rangerem is nagyobbat csap :P
  • Terensz
    A kari-szépségverseny rovatba :-)
    Elnézést, hogy nem mesmer full winged cuccban :P Max nem leszek első helyezett :-)

• Terensz
    Jó reggelt!

Én kardos warrival instázgatok. Van kb 700 condidamage-em, 950 healing, sok toughness, kb 33% crit chance (fury és banner of disc. nélkül). Sigilek: earth és corruption. Grove rúnák vannak a páncélon. Warhorn skillek 1 condit átalakítanak boonná, a bannerek regent raknak. Általában banner of strenght, discipline, for great justice a 3 utility-m, instafüggően warbanner vagy Reaper of Grenth az elit.

Teljesen életképes build.

A pajzs is jó lehet, de szerintem annyira sokat profitál a csapat a warhornból, hogy nem cserélném le rá.

Amúgy a kardot most picit buffolták, ha összejön majd a guild commendation, össze fogok rakni egy crites szetet is, kipróbálom milyen. A kard 3: final thrust így, 2200-as attackkal is 4200-akat critel Hát még 3000-rel mennyit tolna. Az autoattack is jobb lett, mint volt.
  • HyperMonkey
    WvW-n és exp instákban a warrior mennyire életképes pajzs+1h kard kombóval?
  • kastil
    kicseréltem két gépben a tápot, mindkettő megy tökéletesen, bár az előbb gw2.exe működése leállt... ilyen még nem volt, mindenesetre a lockup probléma megoldódott.

kérdés: Valaki megmondaná, hogy mi a jelenlegi phantasm build? wvw/pve (korábbit sem tudom, most kezdek "beszopódni".. azt hittem warrior után már semmit nem fogok élvezni de az asura meso valami kegyetlen jó)
  • Mc Wolfy
    nem biztos, hogy vga, lehet egyszerű memória hiba is, nekem az csinálta pár hete, átraktam másik slotba, kiderült csak a foglalat b@szott valamit
  • kastil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, ez az amire már én is gondolok, mivel kicseréltem a két gépben a karit, és egyik gép sem fagy max grafó mellett, viszont az eddig fagyó gépben most egy sokkal gyengébb, kevesebb feszkót igénylő kari van (Plussz, tiszta retek volt a kártya, szóval most jön az, hogy visszarakom, 1-2 lehetőséget még kipróbálok, és ha a probléma marad, akkor tápcsere.)

Köszönöm a tippet

• Tusy

- a jelenség emlékeztet arra amikor kihal a tápegység, én próbaként raknék bele egy másikat. Vagy ha van rá lehetőséged beméretném a benne levő tápot
  • kastil
    off

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találkozott már valaki olyan hibával, hogy az egész PC befagy azonnal betöltés után?

Tegnap még semmi baj nem volt, ma viszont beléptem, kiválasztottam a karaktert, betöltött, és szinte azonnal fekete képernyő, gép lefagyott. Ha best performance-t választom karakterválasztón, akkor látszólag semmi baj, (legalábbis 10 perc alatt nem történt semmi) viszont ha hozzányúlok settingshez, azonnal összefossa magát. Dobtam egy clean windows reinstallt, win7 memtestet, jelenleg hibás szektorok után kutatok.

Következő VGA csere lesz, erre gyanakszom nagyon, mivel úgy fesz nem csak GW2nél van, Remember me-vel tudtam még kipróbálni, menüig eljutottam, continue game, töltőképernyő után azonnal black screen és freeze, olykor megmarad a kép, de fagy a cucc. 2 drivert próbáltam.

Ha valakinek van ötlete azt megköszönném

• Mc Wolfy
    de ha csak zergelni akarsz, akkor 30/0/20/20/0 invaider cuccokban, szintén signetekkel.
  • Mc Wolfy
    tömegbe longbow/greatsword kombót ajánlom, kard irányíthatatlan.
    30/20/20 buildet használok. hassanak rád is a signetek, rakj be 3-at, rampage as one elitnek, meg troll kenőcs. sok stability, jó sebzés, szívós. knight armor, zerk ékszerek, én divinity rúnákat használok.
  • Newfronter
    OFF:
    Annyiból igen, hogy lehet minőségibb alkatrészt venni, illetve házilag kicserélni/bemérni a hibás alkatrészt és nem szervizbe küldeni.
  • Valaar
    Üdv.
    Tudtok olyan Ranger buildet amely kizárólag WvW-re és túlélős ? Olyasmire gondolok hogy sword+torch... longbow...
    Sword+Torch tömegbe... begyújtani mindenkit... közbe healelni magam, stb...Van ilyen build ?
  • Szaruman
    Szerinted amikor beszarik egy alkatrész, akkor az miért történik? Talán mert vmi fizikai elváltozás van benne, nem? Az nem hozzáértés kérdése, ha ilyen létrejön.
  • JaSoN HuNTeR #58309
    a gépedbe ? x) Túlélted? x)

Max a házadba x)
    De rossz lehet. :(
  • Szaruman
    "Annyira" nem. Annyira viszont igen, h a fizikai sérüléseket ne próbáljam meg kézzel megjavítani (főleg, ha van rá garancia/jótállás/szavatosság).
  • Mc Wolfy
    nekem már egyszer elfüstölt a monitorom, meg villám is csapott már a gépembe :D
  • JaSoN HuNTeR #58306
    Gondolom akkor annyira nem értesz a számítógép kezelés/szereléshez.

Nekem még szerencsére sohasem halt be egy asztali gépem/alkatrészem se pedig nagyon sok alkatrész megfordult már a kezeim között x)

Sőt régebben használt alkatrészek is több éven keresztül nálam mentek tökéletesen.
  • Szaruman
    Azért egy asztali gép is be tud szarni rendesen. Az enyém május eleje óta igázik a szerviz és köztem.
  • JaSoN HuNTeR #58304
    ja és egy laptoppal én úgy tapasztaltam mindig többet kell szarakodni.

Itthon van nekünk kettő és hát néha a hajam égnek áll tőlük amikor egy facebook közbe befagynak x) [Nem régiek]
  • JaSoN HuNTeR #58303
    L4D2-tünk haverommal nála lanba.
    Én egy laptop intel quad core [fogalmam sincs már mi]/4GBram |nvidia 520M 1gb
    Anno 250.000ért vették.
    Ő volt egy őskövűletnek számító configgal: intel 6750|2gb ram és egy ati 3850 256mb asztali gépen.
    Lényeg a lényeg h az ő gépén sokkal jobban futott az l4d. Nálam hatalmas fps droppok voltak és még a tűz textúrái is elég érdekesek voltak ja és ha én voltam a szerver akkor hatalmas laggok voltak x)
    Szvsz a legtöbb laptop nem játékra való.
  • Mc Wolfy
    euronics és más, nagy nevű helyekről ne vegyél semmit. drágák. 10%-ot legalább rávágnak webshopos társaikra.
  • Cobra.
    200k alatt nem sok minden van, ami alkalmas játékra, de amit találtam, az ezek pl, vagy más márka ezen hardverek keverékével:
    i5+GT635
    A8+7670M
    Notebookcheck mérése szerint a két chip kb ugyanazt tudja, GW2 alatt min grafikán 50-55fps (635-ről nincs teszt GW-hez, de a 630 és a 640 között van teljesítményben, mint ahogy a 7670 is)
  • Cobra.
    Az Asus csak 14" és az 520M alkalmatlan modernebb játékok futtatására. A HP-ban meg U-s processzor van, az meg igen karcsú teljesítményben. AMD valóban valamivel többet fogyaszt és jobban melegszik, de kétlem, hogy akkuról akarsz játszani.
  • Kryon
    Játékra szerintem ne vegyél laptopot, azonos árban sokkal erősebb asztalit építhetsz, ráadásul kényelmetlen rajta játszani. 160e-ből egész korrekt gépet rakhatsz össze, akár kis méretben is, így nem gond a helyhiány. Csak akkor érdemes laptopot venned, ha hurcolászni akarod, ha nem akkor felesleges, ráfizetés, kényelmetlenség, rövidebb élettartam stb.
  • JaSoN HuNTeR #58298
    Egy rendes laptop meg 2/300.000 forintnál kezdődik amin talán tudsz rendesen játszani.
  • JaSoN HuNTeR #58297
    ha te rakod össze [asztali] akkor jársz a legjobban. Amúgy nem éri meg mert lehúzás az egész. Drágán gyenge konfigot kapsz.
  • YakHead
    Neten nézz körül inkább. Ennyi pénzért lehet jobbat is találsz és korrektül leküldik futárszolgálattal.
  • Tusy
    - érdeklődtem EURONICSban (ott ugye lehet részletre is fizetni), 160e Ft-ért 2 laptopot is ajánlottak (full HD-ról hamar lebeszéltek, az 200e felett kezdődik). Asztali gépet is hasonló árban mondtak máshol (120e + monitor(~30e) ) szóval helyhiány miatt marad a laptop
    -- ASUS U40SD . A kiírással ellentétben amit néztem azt előre telepített win8-al árulják
    -- HP D4N28EA (ezt nem is találtam az oldalukon). Ennek i3-3227U 1.9Ghz, GT630M, 6Gb mem. és win8 a fontosabb paraméterei. Az erősebb VGA és a 6Gb ram miatt inkább ezt ajánlották, AMD processzorú laptopról határozottan lebeszéltek (mivel mondtam, hogy erre a játékra kellene) gyengébb teljesítménye és fokozott melegedése miatt

van valakinek ilyen típusú laptoppal tapasztalata? Akár privátban is érdekelne a vélemény
  • Mc Wolfy
    állítani meg optionsben tudod, grafikai fülecskénél.
    a fingod sincs dologra értettem.
  • TomStorm
    Köszi
  • Kata
    Kiiktattam az új reklámbannert fentről, de ha megint beraknak valami hasonlót, szóljatok mert nem minden nap nézem a topikot.