63345
-
Valaar #58371 Nos... úgy döntöttem hogy kezdek egy Sylvari Thief-et. Human karaktereket már unom... ráadásul a kinézetük - egy-két kivételével - iszonyatosan gyenge, értékelhetetlen.
Hallottam olyat hogy a Thief-el öngyilkosság a szintezés... 30-as szinttől WvW-re van értelme menni ?
Illetve: Dagger/Dagger + SB az jó kombináció ? vagy inkább Dagger/Dagger + Pistol/Pistol ? -
Robe77 #58370 Ha tudod az árát ah-n akkor vagy venni akarsz vagy eladni. Legalábbis magamból kiindulva. :D Bár úgy tűnik ez rád nem igaz. :D -
#58369 ki mondta, hogy nem kell? :P -
TomStorm #58368 AoE-t nem szereti.Ranged(pisztoly) egész jó és egy dagger elég.Hide van bőven.
Main karakternek viszont egy warrior mellett nem tudom elképzelni.
Egyébként nagyon durva tud lenni Thief és a stílust jól visszaadja.Aki szereti ezt annak jó választás de én többre becsülök egy WP foglaló/Tank-Dps akár support(Guard) osztályt.
Alt.karinak viszont must have;-) -
Robe77 #58367 Ha ennyire nem kellenek a bagek, akkor küld el nekem. :P Sok dolog kell az Eternityhez. :D -
#58366 ja és megjegyezném, hogy nem azért failedek a guild missionok, mert bénák vagyunk, hanem ma csak pótlás volt, akik vasárnap nem voltak itt, azok ma lenyomtak egy kört :p -
Dübörög az ipar :) és végre wvwzni is megéri. a lootbagek ára 5 ezüst fölött. -
#58364 Végre a Howleren és a Fractal-oson kívül egy harmadik normálisan kinéző warhorn skin került a játékba, nem is értem, hogy történhetett... Níd, természetesen. Értelmes kard skinért pedig futhatom a frac 30-akat, vagy gyűjthetek 900 goldot -
#58363 A zene a videó alatt picit Last Ninja utánérzés :-) Nem ugyanaz a dallam teljesen, de a motívumai és a hangulata hasonlóak.
( Ha a jó öreg System 3 nem autóversenyes szarságokra pazarolná az erőforrásait, már tolnánk a 4. részt ) -
#58362 szinte az összes armor fajta megvehető kevés pénz+badge költségért + skinek -
#58361 Karmából is megvehető páncél-skinekre és tp-n 1-2 silverért megvehető tier 1 cultural weapon skinekre. -
#58360 Badge of honort invader gear, gift és blueprinten kívül mire lehet elverni?
más: pvp területekre hogyan változtathatom meg a skint? -
#58359 Dodge, WW, stability. mace offhand v shield, más úgyse ér oda sokat, esetleg lolbow, wvwn szeretem a 8k+ kriteket tömegre
kutyu: nekem még képet sem kellett küldenem, serialt, vásárlás idejét megközelítőleg, név email amire regelve lett és kb ennyi -
kutyu007 #58358 Köszi, mindenképpen megpróbálom. -
Valaar #58357 Nem kell a számla. Elég ha lefényképezed a DVD-t + a benne lévő tartalmat... legyenek láthatóak a DVD-k + külön a SERIAL is. HA ezeket megmutatod nekik mindenféle gond nélkül visszaadják az accountot. -
kutyu007 #58356 Nem készítettem sajnos. :( -
kutyu007 #58355 Igen, valami ilyesmire gondoltam én is, csak mivel nincs meg a számla(a csuda tudja hova tettem) szóval szerintem nem igazán számíthatok érdemi megoldásra. -
Tusy #58354 - nem készítettél egyetlen képet (screenshot) sem? Azon talán rajt van egy karaktered neve -
Valaar #58353 Ebben az esetben írj a supportnak. Írd le nekik mi a problémád, stb. CD Key mindenféleképpen fog kelleni. És ha dobozos a játék akkor készíts egy képet a dobozról + a doboz tartalmáról. Ha digitális akkor pedig a levél tartalmát másold be amit akkor kaptál amikor megvetted a játékot. -
kutyu007 #58352 Szisztok! Tud valaki tippet adni, hogy mit csináljak? Már jó pár hónapja nem játszottam a játékkal, így elfelejtettem a jelszavam, Próbáltam jelszócserét, de ahhoz meg kellene tudni a karaterem nevét, persze arra sem emlékszem Akkor ez így veszett??? Pedig eredeti vásárolt játékom van. Tud valaki segyteni? -
HyperMonkey #58351 Warriorral az a legnagyobb baj, hogy a harc egy részét a földön tölti (nem downed-ben). Egy rakás mob / boss / elitek lökdösnek, agyfaszt kaptam amikor 10 secenként seggre ültettek. -
#58350 -
#58349 axe+axe fain, bár inkább warhornt tennék offba, amugymeg tökmindegy, GS legyen azt cső. Szerintem warrival a leggyorsabb fejlődni, 100b és halott bármi sima mob. Hammer is mehet, ha azt élvezed, GS a legjobb dps, de warrior bármivel elvan, úgyis (egyik) legjobb dps lesz.
Mit szóltok az eventhez? Mi tegnap asszonnyal összegubáztuk a 40 krisót, az a része nem volt gyenge :D Ma meglettek a sprintes acsik. Sapi, back item rohadt jól sikerült ezúttal. Ja és verseny után nem kifelejteni a chestet, 10s, 700karma és egy random gear van benne 78+, lehet sárga is, sőt, még tradeable back item is potyoghat. egy futam 5 perc, szóval ha valaki most kezdi, vagy csóró, vagy akármi, ott elég "jól" össze lehet pénzelni magad. -
Valaar #58348 Tényleg... a THIEF-ekkel mi a helyzet ? -
Valaar #58347 Oké, akkor kezdek azt. Fogalmam sincs mikor lesz meg 80... de szerintem soha. :) Rangert terveztem de Warrior lesz... jó volna megállni most már valahol.
Egy Warrior mennyire életképes fejlődésre hammerrel ? és axe+axe kombóval ? -
HyperMonkey #58346 Szerintem a warrior mindenhova jó. -
Valaar #58345 És WvW-re a Warrior mennyire jó ? mert ha az, akkor azt kezdek... azzal mintha a fejlődés is gyorsabb lett volna annak idején. -
#58344 felejtsd el, hogy egy fegyverhez ragaszkodsz, mert nem véletlen találták ki, hogy kettőt váltogatsz. warrinál nem kevés trait is van erre. baltát asszem guardian nem tud használni, de hammeres warrikat szoktam látni. hammer guardian is vicces, ha tudod hogy használd -
Valaar #58343 Warrior WvW-re mennyire jó Hammerrel vagy Axe+Mace kombóval ? Vagy a Guardian mennyire jó ezekkel ? -
Valaar #58342 Hm! Akkor lehet az lesz hogy félreteszem a Rangeremet és választok egy másik karaktert. Régebben volt Warriorom de nem találtam annyira izgalmasnak. Viszont Guardiannal szemezgetem. Már csak az a kérdés hogy egy Charr Guardian mennyire elfogadott a ROLE-ban ? -
#58341 level 20-tól a legalsó trait-soron rakj ki 15 pontot, a többi mehet a másodikra, majd az elsőre. Group eventekhez pedig cseréld le a frenzy-t banner of discipline-re.
Lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni ez a fejlődős build :-) GS nem rossz, de túl kötött a mozgásod vele, és a hundred bladesből úgyis ki fogják point-blank-shotolni a targetedet a rangerek, már csak a poén kedéért is :P (tapasztalat) -
#58340 Warrival szerintem szintezéshez ez a legjobb: balta+buzogány/kalapács, skillek: bull's charge, for great justice, frenzy. -
#58339 igen, de rangert annyira a pet köré építették, hogy egyáltalán nem működik... mivel pet csak general pveben ér bármit. kondi tanknak nekró. tanky dps meg guardian, vagy warrior pveben
minden ranger reménykedik pillanatnyilag... -
Valaar #58338 Egyébként nekem Ranger LB/SB-vel nem nagyon jön be. Sokkal jobban élvezem az Axe/Torch fegyverszettet. Főleg egy Tanky/DPS vagy Tanky/Condis build-el. Berontani a tömegközepébe és begyújtani őket. :) Én úgy tudom a játék "elvei" azok hogy azzal játssz amivel szeretsz. Ennek ellenére mégis az van hogy amivel szeretek vagy szeretnék játszani az vagy gyenge vagy nem jó ezért/azért. -
Valaar #58337 Hogy én mennyire nem szeretem a fejlődést... iszonyatosan unalmas! -
HyperMonkey #58336 Köszönöm a linket.
Fejlődéshez milyen buildet / traitet /skilleket használtál? -
#58335 Mostanság nem is igazán látok crites rangert. 1-2 guildtársam szokott néha rangerrel jönni, de ők condival tolják. Nagyon nem ismerem azt a kasztot, de hiszek neked. -
#58334 A buildem.
A hátizsákom (karkás ascended) nem szerepelt a listán. 35 toughness, 56 healing, 35 condi dmg. -
#58333 miért van az, hogy nem látom amit hypermonkey ír? :D -
#58332 most a ranger a legelb@szottabb kaszt, már hónapokkal ezelőtt, a készítők is bevallották. sajnos azóta nem sok dolgot próbáltak tenni ellene. warrior pl rangre képes 15k-t sebezni, ranger max 7-8-at, ráadásul sokkal macerásabban. közelharci sebzést ne is próbáljuk összehasonlítani :P