Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért mert rosszul csináltátok... végiglopakodni sokkal egyszerübb (csak a vége cinkes egy picit, de megoldható, ugy hogy a többiek harcba bocsájtkoztak, én meg vigan átrobogtam a hídon), mindezt harmadszorra 😊)

toMpEr
a sarkanyos questet is megcsinaltad engem mindig kinyirtak 😊

toMpEr
En idaig jutottam:

Full Level 20-as pancel set

N/E több elementál cuccal mint nekróval? 😊) Lol
Amúgy a preorderben az van, hogy 2005 eleje felé jelenik meg...
Hát az még elég messze van.
Akkormár lehet neki se állok, hisz jön a WOW
Gnome
nah énis végeztem....tegnap(ma) 6 óráig kereskedtem, hogy meglegyen a full necro páncél nah meg is lett az eredménye😛

és mellesleg át is kellett szineznem ,hogy menyjen az elõkéhez(ami sztem nagyon idiótán festett rajtam😊

egyébként tetszett nagyon és több mint valószínû hogy megveszem

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sugam
vki tud vmi ehez haslonlo gémet?

Sugam
na nalam is ezvan!ense rendeltem..., engem se kotott le semmi mar regota.ez meg mint allat most ugy hianyzik eza gém😊))
vhogy megkell szereznem kulfoldrol.bar nem tom hogy😞

Lynx_TWL
jaok 😊

nálam nem volt ilyen hiba c aztán minden spellt rá😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
akkor hogyhogy nehéz a kijelölés?😊

๏̯͡๏﴿

tényleg nem lesz haví díjas? mert ha nem akkor ezt sokáig fogom játszani asszem 😊

Ûdv!
Én is játszottam Preator Bardock néven(R/W).
Elenite nem nagyon tetszett de aztán egyre jobban😊
Az ucsó missió kemény volt(legalábis asszem az volt: rakat white mantel, towerekbõl kilõni az embereket,át a hídon,) az egész csapat kb -60% ban volt a végére😊 de valahogy sikerült(kb 30 próbálkozáskor 1x de akkor a mellékmissióval együtt).
A baj az hogy nehéz olyan csapatot öszehozni ami jól mûxik együtt.
Engem igy nem nagyon kötött le játék az elmult pár évben(kivéve lineage2 open béta)
Ha tényleg nem lesz havidíjas én asszem megveszem csak azt nem tudom még hogy hogy... Csak külföldi oldalról lehet majd renelni? azt látom hogy a preorder csak külföldi, külföldi oldalakról meg még nem igazán rendeltem semmit.
unknown nick
Kösz de a kezelést azt ismerem 😊

unknown nick
Nem a csapattarsak kijelolese a gond, hanem az ellenfélé, mikor a csapattársak takarják ki elõlem. Ekkor mehet a pixel vadászat, hogy ki tudjam jelölni az ellenfelet. Vagy végig zongorázni tab-al, de mire oda érek akihez kell az sokszor késõ.

Na meg mikor a karakter ramegy a hidra, illetve nem rámegy hanem valahogy alá kerül. És mindezt a legmelegebb helyzetben.

Sugam
ki mit fog ezutan gemelni???mert nekem ez iszonyat begjon.
van vmi hasonlo ehez??!!

I.C.ram
Jól tudom, hogy ez olyan MMORPG lesz, ami nem lesz majd havidíjas?
Mikor is jön ki?

A betaban szereztem egy rakás nyersanyagot. Ezekból hogy lehetett volna craftolni valamit?
Lynx_TWL
reméltem,h ogy még menni fog😊 na mind1 sikereim megvolták max szint+ még egy extra szintlépés nélkül jelölve, pvpben irtottam meg haltma rendesen, minden quest megcsinálva, minden megtanulva amit csak lehet, teljes ruha set+egy másik set csizma😊

nagoyn könnyü ellenfelet kijelölni, TAB-al váltogatsz és a C-vel jelölöd ki a legközelebbit(closest)

๏̯͡๏﴿

Jo kerdes...
Sugam
mikor jon a vegleges verzio?

jó volt az a tegnap esti gém a guilddal 😊))
mikor lesz újra guid wars?

ja

Na, ebben a pillanatban lett vége
0Fritz0
A csapattársakat a státuszablakban kell kijelõlni, klikk a nevére és már mehet is a gyógyír... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sugam
váááááááááááááááááááááááááááááááááááá reggel 7 ora vaan
és muxik nekem a gém!!!!!!!!

Sugam
na halisztok!most keltem
mindjart rakok kepeket rolam meg lynrõl 😊

unknown nick
Jo game, bar az iranyitasa neha problemas szerintem. Az arenaban, altalaban a sarkoknal van az utkozet. Szivas mert neha a bastya kitakar mindent es mire sikerul megtalalni a jo nézetet már késõ vagy rosszabb esetben halal. Masik, ha a tarsak elore mennek es hatulrol akar valaki spellezni csak nehezen lehet az ellenfelet kijelolni, mert szimplan kitakarjak az ember elol a célt. Ez szerintem eleg gaz egy porgos, arenara kihegyezett jateknal.

Én most hagytam abba mert már álmos vagyok...
Minden küldit megcsináltam, de a PVP-be, kétszer kikapott a partym, úgyhogy hagytam a....
Sugam
na ennyi szép volt jo volt koszonom majd holnap rakok kepeket😊
sziasztok.

1 biztos... wow ig jo lesz... (persze ha elobb kijon...)
amugy, nemreg felneztem, es csodalkozva lattam, hogy alig jutott el valaki is mission6 ig 😊
a reggeli 180 lion utan meglepo volt a 4 6.mission district ^^

Adam5
engem még a karik-ig felenged

Lynx_TWL
vége?

๏̯͡๏﴿

Teccik ez a Boneminnion. Immár kétszerannyi kiskatonát termelek mint amennyi hulla van...
Egyik partymban dõltek a röhögéstõl amikor 10-12 kis varangy követte a 6 fõs partyt
na heló!
elsõ küldit teljesítettem, sikerült megismernem nagyjából a játékot
alapítottatok már magyar guildet? ha igen légyszi vegyetek be engem is!

Sugam
enis😊

Mikor lesz kiadva a vegleges?

Gnome
nah most megyek énis...én biztos hogy megveszem ezt a játékot egyébként

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

0Fritz0
Így az utolsó napon végre elég szép számmal gyültünk össze és végre a kommunikáció is könnyebb lett a Céhes csatival. (Nyugodtan tehetnének bele egy Friends-csatit is)
A Céh eddig lejátszott meccseinek az összesítése 2:1 a táposabb (nem mi) csapatok javára.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sugam
😊))😄DDDDD

Nekem a kedvenc szórakozásom elesett bajtársaimat azzal idegesíteni, hogy elõször bonehorrort csinálok belõlük, és csak utána élesztem újra õket :p
0Fritz0
A mai eksönbõl kiderült, hogy a "lányok" nem szeretik sem a madárkákat, sem a pacikat, sõt néha még egymást se!

Factor_007
jaaj ténleg ma még lehet játszani😄
Teljesen úgy voltam készülve, hogy ma már nem lehet. Ez egy kellemes meglepetés

Lynx_TWL
ááh😄

na mind1, én most lépek be, 5ös missönt csinálom, nevem Lynx Linnei whisper, rám ha vki jönne irtani

๏̯͡๏﴿

veszel boltban salvage kitet 25 goldért, és azzal

sehogy

Sugam
hogyan lehet kiszedni a cuccokbol materialokat???
hm?😊 mindent eladtam es most csk 136 goldom van de 1 matem sincs😊
mert nemtudtam miaz😊

Valen
Na kipróbáltam én is, állat 1 gém, nagyon bejön, a végén még elõfizetek rá 😊

akiket eddig ismerek:

W Gandalf
Csabx S
Valen Hun

+ a eddigiek:

Raven Sheldon
Lynx Linnei
Hellx A Magyar
Dana Dyner
Scythe Tokfozelek
Syl Dragon
Fritz Hun
Wor Tex
Kis Gyik
Hun Clay
-Pemack Hun

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

GregSB
bázze online voltam, csak hülye módon elírtam a nevemet... Raven Sheldon a nickem.

Lynx_TWL
Lynx Linnei néven gámázok, nem vagy online éppen...:/

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
okés😊

๏̯͡๏﴿

GregSB
az én nevem Raved Sheldon.

Whisperezz rám és menyünk hentelni!

Lynx_TWL
raw clothot mivel munkálom meg clothá?😊

๏̯͡๏﴿