Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szomoru1>#szomoru1>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Azért én is beteszek pár modemizzasztó képet 😊
Nagyüzemi sárkányölés után:
Egyszerûen gyönyörû....
És a végén a legjobb mágusruhában, amit kapni lehet 😊
Szép fehér 😊
gg all
<#rinya>#rinya>
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
holnap énis teszek be (inkább linkelek mert olyan sok van) képeket mert nagyon szép helyekre jutottunk el😊 ahhoz képest, hogy ezmégcsak béta..találkoztunk törpékkel hidrákkal kõgólemekkel stb stb....nagyon jó volt😊)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Guild Wars Pemack
még nincs rajta semmi
ide fogom feltenni a képeket meg egyebeket
html lesz mert sajnos php-t még nemtanultam
amint lesz egy kis idõm elkezdem a lapokat rajta
ne msokára felrakom õket
kár hogy vége a béta tesztnek
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
de azért nem mindenki ragadt le ezen a szinten.
1. Vagy nem tudsz olvasni (ami furcsa lenne mert írni láthatólag tudsz)
2. Vagy rendkívül rossz a szövegértésed (ez nem meglepõ, akik a 90-es években vagy azután végezték az általánost azoknak a betûket még csak-csak megtanították nagy nehezen, de mivel könyvek helyett már csak a fanndammot bámulták a vidión ezért a szövegértelmezési képességük sose fejlõdött ki)
3. Vagy egyszerûen hülye vagy.
Hogy a 3 közül melyik a helytálló azt majd mindenki eldönti maga.
(gyk.: a WoWról épp azt magyaráztam hogy túl könnyû meg szólóban is ugyanolyan gyors a fejlõdés mint csapatban, ami egy MMORPGnél nem pont elõny ugye - erre elküld hogy játszak egy single player játékkal. Hogy jön ez a kettõ össze??? Még ha az EQt vagy a DAoCot mondta volna értelme is lenne a dolognak. Na mind1. )
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A Céhek közötti véres háborúban ma ismét sikert arattunk:
Gyülekezik a banda
Bunyó karácsonyig (Avagy jobb adni, mint kapni)
A végjáték, ahol szépen helyretettük a Guild Lordot és csatlósait. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a különítmény
már az elején találkoztunk némi ellenállással..
és aztán a semmibõl felbukkant 6 kentaur ijjász is...eredmény:
de Dana segítségével új erõre kaptunk...kutattunk kerestünk(jól elbújtak a lóemberek!)
aztán végre megleltük a Csordát!..lelkesedésünkben valaki rohamot rendelt el...
Minden a legnagyobb renben ment a gyógyítók gyógyítottak, még a zombik is a segítségünkre siettek kapuként használva a kentaurok testét..mesmerk mesmerkedtek elementalok elementáliskodtak..
és az eredmény:
de most Rozálija segítségével aki visszahozott bennünket a halálból..vérszomjasan bosszúra éhezve nekirontottunk a maradék kentaurnak és felperzseltük õket(dana hydromancer szal szépen eloltotta az általunk kreált tisztítótüzet..köszi Dana😊
és így megszereztük a Kentaur falut/bázist/mént és mindegyikünk választott magának egy luxussátrat(az enyém a zászlós ott hátul)
aztán belegondoltunk, hogy mégse kéne azért ennyire lesüllyedni, hogy istállókba lakjunk a sivatag közepén szal..
Felgyujtottuk az egeszet <#finom>#finom>
FIN.
(sry a modemesektõl, a türelmetlenektõl)
A karim Ranger/Monk, ami tapasztalatom szerint elég kellemes párositás, mivel így a háttérbõl tudom támogatni a csapatot. Számtalanszor megesett már, hogy karim gyógyító- és felélesztõ mágiái a szakadék szélérõl hozták vissza a bagázst (Még ha nem is oly hatékonyak, mint egy árja Monknál <#wink>#wink>), mig a nyugisabb balhékba az ijjal segítettem be.
A raw-ok többségét valóban a ranger kapja, biztos jómunkásember... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hát hagy ne mondjam, hogy a ranger mekkora egy szar. kezdve attól, hogy aligy sebez, mind ha bowra, mind ha beastre vagy kihegyezve... a sebessége meg valami hihetetlen lassú (az azért érdekes volt, hogy a 2. quest alatt összeszedtem 8 raw clothot vele...)
a warrior meg pont a másik véglet. egy pillanat alatt szétcsap bárkit. gyors, óriásit sebez, és még szívós is...
ráférne egy balance erre a gamere 😞
az elozo eventnel 12-18-as fegyverem topnak szamitott most 20-36-nal jarok.
1-1 hétvége elég kevés.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
új skillek elvileg vannak, mert ezt már több helyrõl is hallottam, amúgy meg a meglévõ skillek is kicsit erõsödtek (eddig 42-öt sebzett cold skill, mostmeg 92... úgy írtok mint az állat 😄)
ujra tolhatom a Warst!!😊) Ezer koszonet.
a 2 alatt a districtet erted?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
99DKD-J6C78-PM8MR-FKM2F-MCK4H
A saman az uber kaszt a warrior support kari, gratulalok. Es mindezt kemeny level 10 utan. Csak igy tovabb.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Pillanatkép a gigászi küzdelembõl:
Csata után:
A mai nap mottója: "Hol vár állott, most Monk-halom..." <#wink>#wink>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Most már rá érek hajnalig 😊) Van egy lvl 4 és egy lvl 19-s E/Mo karim. Ha valakit érdekel egy party, írjon a fórumba. Leteszem ablakba...........
Na egy ork warriort is felhoztam lvl 10re: ez már kicsit kevésbé tápos mint a shaman. Értsd: itt már egy MINIMÁLIS kihívás van, HA magamnál 2 szinttel magasabb mobokat ölök. Vagy azonos szintûbõl kettõ támad rám 1xre.
Kár hogy a nehézségi fokot ennyire elb@szták, ettõl eltekintve egész kellemes a game. Meg az idióta lassu mob respawntól, ami miatt a questek 1/3-át NEM ÉRI MEG megcsinálni, mert túl sok idõ míg az ember összeszedi a kill számot. (gyk. minden játékos azokat a mobokat kempeli a questek miatt)
Másik ISZONYATOS hiba: a casterek KÖZELHARCBAN is tudnak castolni. Ekkora baromságot utoljára az AOban láttam (nem is nyomtam tovább másfél hónapnál) Ki az a barom aki casterrel játszik (mondjuk shaman) és elkezdi közelharban használni a buzogányát, ha castolhat is helyette? Még jó hogy együtt nem mûxik a kettõ. Csak azt a castolást interruptolja az ellen ami akkor van folyamatban mikor pont odér hozzám. Aztán a többit már nem. Ez shamanra meg warlockra is igaz. Minek akkor a pet??? DAoCban a cabalisttal kellett egy kis stratégia gyakásnál, hogy a petet támadja a mob, és ha rám fordult menekülnöm kellett. Itt meg? Van ugyan 2 DOTom, de minek? Két gombot kell használni, a pet támadást meg a DD gombját. Oszt kísz. 5 évesek elõnyben. A shamanról már nem is beszélve: a DDjén kívül MINDEN varázslata insta. (azt még annak veszem amihez 1mp idõ kell)
Szóval harc a shamanommal, akinek cucca természetesen kaka: balclick a mobon, futás közben. A DD buttonja (illetve rajta a szám) kivilágosodik amint elég közel érek: megállok, majd 3x megnyomom a gombot. Figyelem! Itt az egyetlen nehezítés: a 2. ill 3. megnyomást akkorra kell idõzíteni mikor a csík a 2/3-ánál jár. A 3. DD után odaér a mob: 2/3 de minimum fele arányban már hulla (attõl függ magasabb szintû-e nálam). Ilyenkor már macéval is leverhetem, DE van 2 insta DDm is (vagy egyik DOT, fene tudja már). De persze a sima DDm is mûxik közelharban is, szóval az insták feleslegesek is.
Ha megtámad egy második mob is castolok egy totemet. Mondjuk azt ami DDzi õket. Ennek a castolása is kb 1mp. Ha 3. mob is rámjön akkor már nagy a baj <#wow1>#wow1> Ilyenkor a teendõ az átlag 5 éves amerikai képességét már meghaladja: F1et kell nyomni! Aztán meg a heal buttont. Na ez kb 1-2 mpes cast, szóval ha már üres health barnál kezdtem el akkor késõ. De lehet a végleges kiadásig ezen még könnyítenek. <#vigyor1>#vigyor1> Aztán ÚJRA rá kell kattintani a mobra, hogy ellenség legyen kijelölve. És megint insta (ez a 2 db 20-30mp es timeren van) vagy csak sima DD (ez nincs timeren, de kb. 3mp castolni) Vagy mazohistáknak mace. De ez még semmi. Ha esetleg nonstop 10 percig tartana a csata 5-10 mobbal akkor szükség lehet némi health potion hörpintésére is. Ez természetesen szintén insta, és csatában is mûxik. FIGYELEM! Negyedóránként csak 1x használható! Miután a "hõsies" csata végetért, hõsünk leül? Ugyanmár! Nem egy amerikai gyorséttermi dolgozó! Lohol rögtön a kövi célponthoz, mire odér a health + mana barja újból 2/3on van (minimum). (igaz ez lvl 10en, lehet 60on már többet kell várni) Ja vannak olyan kaják meg italok amik 12-20 mp alatt töltenek 60-4000 (NEM ELÍRÁS!) hp-t vagy mp-t. Ezek használata közben hõsünk leül. Csatában se mûködnek. Hogy lehet ez, nem értem. Gondolom a retailban majd kijavítják <#vigyor1>#vigyor1>
Rest system: 10 óra nonstop game után (ugyanazzal a karival) az állapota: RESTED (200% xp after mobs). No comment. Megnézném mikorra vált TIREDre, csak sajna a szemem nem bír ki 16 óránál hosszabb monitorbámulást egyfolytában. Vörös lesz mint a nyuszikáé.
Eddigi karijaim és véleményem a kasztról:
Shaman: übertáp. Mint egy DAoCos tank+nuker+healer egyben. Kihívás nulla. Van mindene. Tápos felszereléssel neadjisten buffbottal simán leölne egy kisebb csapat lvl 15ös mobot lvl 10en. Ajánlott: 4 éves kortól (öngyógyítás miatti célpontváltás miatt)
Warlock: mint egy cabalist + necro együtt. Van neki életerõ elszívása is ... lvl 4 en. Vagy csak úgy rémlik? ... Klasszikus 2 gombos karakter, ajánlott 3 éves kortól. Van neki petje is, de minek. Gyógyítani se tudja magát, de nem is kell. Mivel páncélja is kaka lvl 10en még BBvel se tud leölni egy csapat lvl 15ös mobot. De kár. Nem is jó itt semmire <#mf1>#mf1>
Warrior: pure tank. "pure" tank. err ... mint egy tank + support kari egyben. Van neki rootja. Úgy fél perces. De timeren! Van DOTja is. Úgy híjják bleeding. De attól még DOT. Egyszer kaptam egy tárgyat questbõl, az vmi 120-as hp leechet csinált. No comment. Nem tápos. ÁÁÁÁÁ dehogy. A "képességeit" (igazából ezek is spellek) a rage-barjából fedezi. Ez annál magasabb minél többet üt vagy ütik. Vagyis csatában sose fogy el. Vicc. Azért a shamannal hamarabb szétszedik, mert nincs gyógyítása. + lvl 10-en még húzni se tud. Ezért csak 5 éves kortól ajánlom.
Ha mondjuk a fentiek ellenére mégis meghal az ember akkor sincs gond: megjelenik ott ahol bindelt, a térképen szürke nyíl mutatja merre van a holtteste. Miközben odamegy nem támadja senki (mobot se lát) odérve nyom egy resurrectet. XP VESZTÉS NINCS. Illetve van. Ha ahhoz is lusta hogy kövesse a nyilat. Ilyenkor ahol megjelenik INGYEN feltámasztják, csak kb fél "bubi" XPjébe kerül a dolog.
Azér nem lenne ez rossz game. Interface 5-ös. Szolgáltatások (mailbox, NPCtól érdeklõdés után nyíl mutatja a helyet a térképen, stb) szintén 5-ös. Küldetések jobbak mint anno a DAoCban. Változatos zónák. Kiszedném a közelharci castolást, és akkor elmenne egy lightos DAoCnak. (Mármint nehézségi fokot tekintve, mert a DAoCot a ToA kinyírta, az már nem jó game.)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Vegyetek fol a guildba legyszi.
Mi a guild neve?
Tolem milyen adat kell? kari nev vagy account nev?
kari: Asdbf Fohe
koszi