Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Köv hétvégére törlik a karikat...? Aszittem csak a retail elõtt lesz törlés...
Egyébként nehéz lenne akkor klánháboruzni, mert klánregisztráló manusz csak Lionban van és oda még el is kell jutni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

loaal! Azt el is felejtettem,hogy torlik a karikat!!

Én havidíjasan is megvenném.
váriom már a gw-t és megfogom venni mert nem lesz havidíjas ami tök király
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

0Fritz0
A föld is beleremeg, ahogy az õskemény 3-as szintû karik öszzecsapnak a 2-5-ig sebzõ, istenek fegyverzetét megszégyenítõ fahosángjaikkal... <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

toMpEr
ja csak a karid neve marad meg amugy minden elveszik

Most ugye törlik a karikat?

Nekem még nincs klánom.
ICEman!! Kov teszt hetvegen Klanhaboru!! Gatyat kossetek!!
<#idiota>

Megnéztem a WoW-ot. Guild Wars után minden perc WoW szenvedés . Ingyen se játszanék vele.

Mssze még a február...
SZEG007
nagyon jo az oldal<#eljen>

thx<#worship>

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

nov.23. ez telleg nem a wow topic de . taurennel 21 ; undead 26 ; servereken vagyok...

aztan hogya GW nel is maradjunk
Stray Wolf: http://guildwars.try.hu/ itt le van irva mikor lesz a nagy napunk 😊

http://www.guildwars.com itt meg letoltheted a clienst ...
de hogy cd-keyt honnan szerzel azt nem tudom, lehet hogy beta hetvege indulasakor arra is lesz lehetoseg... ha valaki tud egy linket akkor ugyis beir szerintem...
Gnome
havonta hétvégén van ingyenes "event" csak cdkeyt kell szerezned a gamespottól és jövõ hónapban már játszhatsz is..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

oltári looser vagyok ilyen dolgokban szóval...khm...megkérdem ( úgyis leleszek hurrogva)... Honnan, hogyan lehet letölteni a guild warst ( esetleg úgy hogy nem regisztrálok a normág nagykövet titkárnQjéhez is😊 )? Vagy ha regelve akkor úgy, hogy hol?

Ha jól tudom ez most még ingyenes...jól tudom?

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Iceman
Khömmm..ez lenne a WoW topic?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

de meddig tart az open béta?

nem gáz mert most ugy is álnak a szerverek
nem ment minden jól 99%-nál megszakadt a kapcsolat és tölthetem újra az installer tome4-t
<#sir><#shakehead><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>

WoW- ban melyi kszerveren vagytok?
én ma este kb 21:30 és 22:00 között leszek ha minden jól ,megy

0Fritz0
Jó lett a banner, Hellx. <#hawaii>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SuD
már csináltam szavazást, meg kisebb fórumokat is 😊

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

SuD
én szívesen társulnék, értek a html és a php nyelvén (persze vannak hiányosságaim, de úgy nagyjából 😊
és imádom a guildwarst!

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

szívesen társulnék, de nem értek a php nyelvén sajnos csak html-hez értek

Outlander
Köszi😊 Ha gondolod társulj, minde segítség jól jöhet!

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

király az oldalad 😊
akkor én minek kezdtem el másikat csinálni? az enyém labdába sem rúghat a tiedhez képesst
további jó munkát

Ember ez jo!!
Pakold teli gyorsan!!

Jól néz ki. A fórumot kell beüzemelni és ha megjelenik a játék biztos beindúl az élet.
Outlander

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Iceman
Kicsit lebutítottam õket:

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Megpróbálom belinkelni...

505thZajcev[PT]
Keszultek itten kerem csoportkepek is ,azok merre vannak?<#vigyor1>

sztem belefer, most hogy igy 1 honap kuss lesz... 😊 bar "befogomapofaaam"
Majd elmulik 😊
Jön a következö oldal...és mi renitensek próbáljuk visszafogni magunkat!
sry még 1*.
off

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

upsz flood bocs(ez is azért van mert töltögeti órákig azt nem tudom hogy rámentem e már a mehetre<#bee1>)
szerintem se kellen ekkora képeket berakni elég idegesítõ hogy adsl el is percekig töltögeti a forumot nem hiszem hogy olyan nagy fáradság lenne átméretezni õket vagy ha ahhoz lusták vagytok linket dobjatok és aki akrja nézi aki nem az nem jók a képek igaz de én személy szerint nem vagyok kiváncsi az összesre mikor töbedszerre nézek be a fórumba...
szerintem se kellen ekkora képeket berakni elég idegesítõ hogy adsl el is percekig töltögeti a forumot nem hiszem hogy olyan nagy fáradság lenne átméretezni õket vagy ha ahhoz lusták vagytok linket dobjatok és aki akrja nézi aki nem az nem jók a képek igaz de én személy szerint nem vagyok kiváncsi az összesre mikor töbedszerre nézek be a fórumba...
de ekkora képeket akkorse kéne, mert elbassza a forumot

Ugyis csak +szállottak járnak ide...
És gondolom modemmel senki nem játszik!
Ha mégis akkor bocsánat!

emberek! elindult a Guild Wars oldalom, igaz még csupász ,de meg lehet csodáni, nem nagy mestermû, de jobb lesz idõvel és a ti segítségetekkel
Az oldal

Gnome
nah rakok be énis egypár lényegretörõ képet(énseméretezem át ha másse😊

árnyék effekt gyönyörû szvsz😊

a bukott város

És a Nagy választófalféleség aminek funkciója nincsen, mert azok akik ellen ez épült nyilvánvalóan áttörtek

+egy szép tájkép😛

ez az utolsó kirándulás nagyon felemelte a szemembe a játékot...a pályák nem unalmasak változatosak...remélem a késsõbbiekben a többi pályát is áttervezik azok akik ezt alkották(sztem más csoport csinálta )ha nem a lvl1 eseknek készült volna akkor mégtalán szórakoztunk volna is vmit😊..de a látvány kárpótolt mindenért

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

honnan lehet letöleni a Wow open bétát?

ez történt a lezárás elõtt pár percel ^^
elõször... ég a város ég...

aztán mindenki behalt

aztán ugyan feléledtünk, de percre rá kib*szott a game ^^

amúgy milyen jól mutat a pici kislányon a necro gloves ^^

Arrafelé mi is elkolbászoltunk Szeg007-tel és simán bedaráltuk azt a falut (Itt teszteltem elöször az új nekro Curse konfigomatt éles szituációban.). SW le akartunk jutni a tengerpartra és találtunk egy egy igen érdekes bugot. A következõ zónába mikor átakartunk menni, akkor tölt és ott vagyunk ahonnan indultunk. Ellenben ha háttal - tolatva mentünk be, akkor sikeresen átjutottunk 😊

Wallentinus

SZEG007
Na akkor én is megosztok pár képet:

egyébként szerintem a téli táj volt legszebben megcsinálva a játékban

Sound
végülis betoltuk, nem tudom, talán 7edjére álttam neki személy szerint haverokkal meg vagy 5ödjére. nagynehezen csak eljutottunk lion's archba

amúgy fel a fejjel srácok, GW-nek egy idõre vége, de nemsokára jön WoW open béta, tesssék letölteni(én már megtettem) aztán vigasztalódni WoW-on. Jelenleg most azon agyalok személy szerint hogy GW vagy WoW. Bár WoW-ot még nem próbáltam, szal nagyon várom OB-t

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

nemtudom linkelni ezt a vacakot na mind1... pedig jo kepek lettek 😊