Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nehéz lenne akkor klánháboruzni, mert klánregisztráló manusz csak Lionban van és oda még el is kell jutni 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem még nincs klánom.
<#idiota>#idiota>
Mssze még a február...
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
aztan hogya GW nel is maradjunk
Stray Wolf: http://guildwars.try.hu/ itt le van irva mikor lesz a nagy napunk 😊
http://www.guildwars.com itt meg letoltheted a clienst ...
de hogy cd-keyt honnan szerzel azt nem tudom, lehet hogy beta hetvege indulasakor arra is lesz lehetoseg... ha valaki tud egy linket akkor ugyis beir szerintem...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ha jól tudom ez most még ingyenes...jól tudom?
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
én ma este kb 21:30 és 22:00 között leszek ha minden jól ,megy
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
és imádom a guildwarst!
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
akkor én minek kezdtem el másikat csinálni? az enyém labdába sem rúghat a tiedhez képesst
további jó munkát
Pakold teli gyorsan!!
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Jön a következö oldal...és mi renitensek próbáljuk visszafogni magunkat!
sry még 1*.
off
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
És gondolom modemmel senki nem játszik!
Ha mégis akkor bocsánat!

Az oldal
árnyék effekt gyönyörû szvsz😊
a bukott város
És a Nagy választófalféleség aminek funkciója nincsen, mert azok akik ellen ez épült nyilvánvalóan áttörtek
+egy szép tájkép😛
ez az utolsó kirándulás nagyon felemelte a szemembe a játékot...a pályák nem unalmasak változatosak...remélem a késsõbbiekben a többi pályát is áttervezik azok akik ezt alkották(sztem más csoport csinálta )ha nem a lvl1 eseknek készült volna akkor mégtalán szórakoztunk volna is vmit😊..de a látvány kárpótolt mindenért
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
elõször... ég a város ég...
aztán mindenki behalt
aztán ugyan feléledtünk, de percre rá kib*szott a game ^^
amúgy milyen jól mutat a pici kislányon a necro gloves ^^

Wallentinus
egyébként szerintem a téli táj volt legszebben megcsinálva a játékban
amúgy fel a fejjel srácok, GW-nek egy idõre vége, de nemsokára jön WoW open béta, tesssék letölteni(én már megtettem) aztán vigasztalódni WoW-on. Jelenleg most azon agyalok személy szerint hogy GW vagy WoW. Bár WoW-ot még nem próbáltam, szal nagyon várom OB-t
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148