Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szépen ment a játék, bár a koreai bétán sokat lagolt, vajon miért 😛
szal nincs havidíj, õk így oldották meg, és NEM IS LESZ HAVIDÍJ, cserébe a budget árú chapterek félévenként, és azt se kötelezõ megvenni ám, bár mindig sok új dolog lesz benne az tuti.
Peace
ezzel a verzióvál amit nálunk lehet rendelni lehet majd csinálni friend kulcsot vagy csak 1 kulcs lesz és kész?
mert halottam olyat is
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
bõvebb infó: www.guildwars.hu
Intel Pentium III 800MHz vagy AMD Athlon 800MHz
HDD helyigény: 500Mb
Hangkártya: 100% DirectX kompatibilis 16 bit-es
Hordozó: PCCD
Minimális életkor: 16+
Multiplayer: Minimum 56kbps modem, LAN
Nyelv: angol
Operációs rendszer: Microsoft Windows 98/2000/ME/XP
RAM: 512Mb
Támogatott videókártyák: 100% DirectX kompatibilis 32Mb RAM
ATI Radeon 8500 (vagy jobb)
GeForce 3 (vagy jobb)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ja max törlök amit csak ki a akarok próbálni... pl kipróbálok egy mesmert, nem teccik törlöm, gondolm lehet majd...
de tuti olyat igérnek majd kiegbe h kelleni fog 😄 félévente :d
Csak olyan nehéz elhinni,h ennyire nem akarnak sok pénzt kicsikarni belõlem<#whatever>#whatever>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
(Egy kis help: Béta teszt)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
kira!!!!!!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aki pre-ordert vett azoknak még ápr. 28 elõtt lesz lehetõségük gamelni (kb 3-4 napot)
azt is nézheted<#vigyor5>#vigyor5>
egy év bétázás után valahogy nem találtam semmi újat a fullban <#wilting>#wilting>
én már azon filózom, hogy eladom a WOW-om a francba!<#hehe>#hehe>
Majd megengedem, hogy bámuld a varázslólánykám hátsóját <#crazya>#crazya>
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
de mail-ben nem kaptam semmi ilyet, és mivel ha akarom le is mondhatom az elõrendelést, ezért logikus, hogy nem fognak utánam dobálni key-ket. csak akkor azt nem tudom, hogy hogy megoldható ez...na mindegy, most már be fog szállni a játékba az 576 is meg a cdgalaxis is, remélem náluk lesz ilyenre is lehetõség.