Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
hát, a streaming technológián alapul a rendszer, mintha neten nézel egy videót, az is így mûxik, nem értek hozzá, de így olcsóbbak állítólag az üzemeltetési ktg-ek, ennyi...
Amúgy szépen ment a játék, bár a koreai bétán sokat lagolt, vajon miért 😛

szal nincs havidíj, õk így oldották meg, és NEM IS LESZ HAVIDÍJ, cserébe a budget árú chapterek félévenként, és azt se kötelezõ megvenni ám, bár mindig sok új dolog lesz benne az tuti.

Peace

Devil_Gy
hele!
ezzel a verzióvál amit nálunk lehet rendelni lehet majd csinálni friend kulcsot vagy csak 1 kulcs lesz és kész?
mert halottam olyat is

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Na most attól mert online letölti a patch-et miért is olcsóbbak az üzemeltetési költségek? Nem kekeckedni akarok csak nekem is furcsa, hogy nincsen havi díj. Márpedig ha sokan megveszik akkor egy olyan szerverpark fenntartása ami kiszolgálja az esetleg több 10 vagy 100 ezer embert nem tréfa dolog. Amúgy én is gondolkodom erõsen a beszerzésésn a WoW mellé 😊)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

0Fritz0
Aki még nem látta volna a Cinematic Trailert, annak kötelezõ darab! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

musha
nincs mit ^^

Köszi szépen az infót
musha
a harcrendszer a klasszikus - kijelölöd oszt ütöd - típusú, ezt spékelik meg a skillek illetve az esetleges party stratégiák. a skillek rendkívül nagy számban fordulnak elõ, kasztonként cirka 70-80 skill létezik (kb. és ez idõvel csak bõvülni fog). természetesen a csaták sava-borsa a skillek használatában rejlik - használhatsz masszívan támadó, tápoló, gyengítõ vagy akár gyógyító skilleket, rajtad áll a dolog. egy megkötés van: 8 skillt raktározhatsz egyszerre ha csatába indulsz; hogy melyik nyolcat választod azt te döntöd el. városokban tehát nincs csata, ott tudod beállítani a kívánt skilleket, városokon kívül (vagy az arénákban) már nincs változtatási lehetõséged.
bõvebb infó: www.guildwars.hu

Aki kipróbálta egy ilyen béta hétvégén az tudna pár sort írni róla milyen a skill és harcrendszere?
EmThor
http://www.576.hu/?action=home 😄

EmThor
nincs demo, de a guildwars.com-ról a klienst leszedheted, és ha szerencséd van szerzel kulcsot a következõ beta weekend eventre, vagy elõrendeled a játékot és akkor jácchasz

littleNorbi
honnan lehet letölteni a demó verziót ????

Outlander
Örülök, hogy tévedtem!😊

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

EmThor
minimum, sokadszorra:

Intel Pentium III 800MHz vagy AMD Athlon 800MHz
HDD helyigény: 500Mb
Hangkártya: 100% DirectX kompatibilis 16 bit-es
Hordozó: PCCD
Minimális életkor: 16+
Multiplayer: Minimum 56kbps modem, LAN
Nyelv: angol
Operációs rendszer: Microsoft Windows 98/2000/ME/XP
RAM: 512Mb
Támogatott videókártyák: 100% DirectX kompatibilis 32Mb RAM
ATI Radeon 8500 (vagy jobb)
GeForce 3 (vagy jobb)

BEAST
nekem 😄DDDD 10 karakter a minimum 😊 a többit már csak funból csinálnám 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EmThor
kösz!
ja max törlök amit csak ki a akarok próbálni... pl kipróbálok egy mesmert, nem teccik törlöm, gondolm lehet majd...

musha
a hivatalos honlap szerint úgy áll a dolog, hogy 4 karaktered lehet alap esetben, gondolom lehet plusz pénzért több (de ki a f@sznak kell 4-nél több?)

EmThor
igen!! hát lesz kis para, majd de a pénzügy nem a mi dolgunk, de nem kell patchelni a játékot ilyesmi, mert magától frissít, stb, ezért olcsóbbak az üzemeltetési ktg-ek is... nem tom hány karid lehet max de sok...

de tuti olyat igérnek majd kiegbe h kelleni fog 😄 félévente :d

edios
Jó tegyük fel h megveszem 8ezerért,és onnantól gyakorlatilag örökké díjmentesen játszhatok vele? (pl kiegészítõk nem kötelezõek ugye?)

Csak olyan nehéz elhinni,h ennyire nem akarnak sok pénzt kicsikarni belõlem<#whatever>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

EmThor
semmi infó gyûjtõdobozról vagy h mennyi lesz? 15e FT?

ez mekkora LOL hozzászólás 😄DDDDD

0Fritz0
Norbi, olvass egy kicsit bele a topicba és akkor megérted.

(Egy kis help: Béta teszt)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

littleNorbi
még ki sem jött a játék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha pre-ordert veszel

mondtam hogy nem lesz 10 ezernél több!

kira!!!!!!!!

honnan leghet szerzeni serailt az április 15-i bétához?

BEAST
ez igy van 😊 de nem mindenki szereti/engedheti meg magának(család,stb) 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SZEG007
pedig chat ablaknál bizony jobb dolog a Ts/Ventri

akkor még jó, hogy elküldték <#idiota>
aki pre-ordert vett azoknak még ápr. 28 elõtt lesz lehetõségük gamelni (kb 3-4 napot)

SZEG007
Na végre valami jo hir😊

musha
én direkt ezért hívtam fel õket, és azt mondták, hogy nincs, nem is lesz pre-order key. de mindegy, ez már annyira nem érdekel (persze azért még szívesen lenyomnám azt az utolsó beta weekendet, de ha nem megy hát nem megy)

0Fritz0
Ahham.

0Fritz0
Már rákérdeztünk és a nép inkább csak a mIRC-et (van aki azt sem <#hehe>) favorizálja. Persze idõvel lehet, hogy nagyobb lesz rá az igény.

pre-ordert vettél?

0Fritz0
Mint alább is írtam, nekem elküldték mélben.

nagyon baba minden jo és szép lesz csinyálni kellene valami TS vagy ventriló szervert-gondoltatok reá?

0Fritz0
Egy német webáruháztól rendeltem és kellett velük mélezni, mert maguktól nem küldték volna a keyt... 😊

megrendelted...majd akkor lesz keyed, ha a játék is a kezedben lesz <#kuss>

nekem valszeg warrior jánykám lesz jó kis izmos hátsóval<#hehe>
azt is nézheted<#vigyor5>

BEAST
én már azon tulvagyok 😄DDD

egy év bétázás után valahogy nem találtam semmi újat a fullban <#wilting>

szia! 😊
én már azon filózom, hogy eladom a WOW-om a francba!<#hehe>

BEAST
igazán csábító ajánlat 😄DDDD

SDana
Gyere, jó lesz <#beka2>
Majd megengedem, hogy bámuld a varázslólánykám hátsóját <#crazya>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

musha
na ezt felejtettem el megkérdezni ^^

musha
pre-order key felejtõs, most hívtam fel õket. de nagy valószínûséggel tényleg lesz nekik 28-án 😊)))

EmThor
ja hol az olcsóbb játék 😄 na jó nem de meglepõdnék ha vmelyik drágábbért adná! nem lesz gyûjtõdobozos??? akkor isteni aurája lenne mindegyik karimnak a játékban, és mindenki vágná h májer vaok <#crazya>

musha
hát én kb. kétszer ennyire gondoltam, úgyhogy engem is mellbevágott ez az ár 😊
de mail-ben nem kaptam semmi ilyet, és mivel ha akarom le is mondhatom az elõrendelést, ezért logikus, hogy nem fognak utánam dobálni key-ket. csak akkor azt nem tudom, hogy hogy megoldható ez...na mindegy, most már be fog szállni a játékba az 576 is meg a cdgalaxis is, remélem náluk lesz ilyenre is lehetõség.

EmThor
mailben kapsz pre order kulcsot elvileg szerintem, vagy nem??? amúgy 8 ropiért MURVÁRA megéri 😊

musha
ehm...ez most nem tiszta amit írtatok, most megrendeltem az Automextõl, de semmi key-t nem kaptam, honnan lesz olyanom? (csak egy mail-t küldtek a megrendelés felvételérõl)

BEAST
szia 😛 rég láttalak 😊 gyõzz meg <#hehe><#hehe><#hehe>

EmThor
szerintem igen, ugye ápr. 27 éjféltõl meg már fullba nyomulhatsz, utolsó bétából átérvén 😄