Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
<#wow1><#ejnye1><#wink><#pias><#nyes>

musha
hm...ezen a hétvégén sem fogok sokat aludni <#vigyor1>

EmThor
ja majd csak lesz vmi... addig is jó játékot aki most hétvégén fog jáccani, irígykedem... de kiböjtölöm a Collectors Editonomat 😄 I belive 😄

Inferno
Sztem mennifog vagy nemtom hogy érted ?

PS3/X360 user: Infernohun

Inferno
Teljes ingyenes én máár azzzon beszélek máár 1 éve vagyis beszélunk ,nah ha tény leg jóó volna akkor csináltatok szobáát és beszélünk 😊

EmThor

EmThor
isten, lehet beszélgetni ingyé, amúgy a jétkban fizetni kell érte, de ha collectorst veszel, kapsz mikrofonos fülest, meg 3 hónap teamspeak ingyent, de ha megy amúgy is akkor jó, thx

EmThor
http://www.guildwars.com/gallery/movies/default.html

új videó új területtel a pénteki bétából és küldibõl!

MÁSZTHEV! 😄

Megrendeled, és ha nem tetszik, akkor, amikor hívnak, elmondod, hogy mégsem kell. Nem akarom itt senkinek osztani az észt de, egyelõre nem kötelezõ megvenni, ha elõrendelted esetleg csak illik. És ha tetszik, akkor legfeljebb nem mondod majd le a megrendelést.

Tökkéletes és köszönjük😊

Inferno
Server nem gond az van!!!
Server name:www.skynetwork.hu
password: lolmano
Oda csináltatok 1 szobát hogy GuildWars és a szoba pass: banda
Már ha lesz elég érdeklõdõ iránta csak akkor lessz péntekig eldõl😊

Inferno
"Mit lehet vele csinálni "
Ez 1 beszélgetõõ progi ( kell hozzá mikrofon !!!😄D),és nem zavarja a játékot!

Ventrilo-t támogatom,sever kellene=)

musha
na jó, ennyire magamtól is rájöttem, csak arra lennék kíváncsi, hogy konkrétan mit lehet vele csinálni és honnan beszerezhetõ.

EmThor
de mi az? beszélgetni lehet? azért fizetni kell.. teamspeak 3 hónap ingyé meg mikrofonos fejhallgató a fullhoz.. vagy MI?

Ez a GW-tõl teljesen független progi. Csak elindítod a háttérben és kész.

musha
illetve sejtem mire való, csak honnan szedhetõ le és egyáltalán használható-e a GW-hoz?

musha
valaki viláosítson már fel lécci, hogy mi ez a ventrilo cucc <#conf>

BEAST
nem 😛 jösz ventrire és kész 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
... esetleg valahol egy normális TS szerver? 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Inferno
Péntek nagy nap lesz egész vasárnapig 😊)
Jah jó volna ventri vagy ilyesmi hogy össze szokjon a magyar bandaa <#vigyor2>

Már sokatbétáztam vele, ésmajd meg fogom rendelni, de most mással is gémelek és egyszerre kettõvel nem szokta másrészt anyagi okai is vannak 😊

Én megrendeltem a gamet. Király lesz. Cdkulcsom is lesz a betahoz nem sokára😊

musha
távol álljon tõlem a kötekedés, de 28-án jelenik meg (az az egy nap jelen esetben nagyon sokat számít ^^)

Szerintem rendeld meg nyugodtan, nem jár semmilyen kötelezettséggel. És ha kipróbáltad a bétát akkor tuti nem fogsz tudni ellenállni , hogy megvedd a teljes játékot 😊)))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nekem nem akar valaki a barátom lenni?😊 Én nemfogom egyelõre megrendelni a gémet majd késõbb, de azért szívesen kipróbálnám a bétát 😊

Na srácok,félreértések elkerülése végett leírom:
Aki az automextõl,576-tól stb. rendel az kap pre-order kulcsot is,meg a friends kulcsot ami jár hozzá. De ezenkívül természetesen megkapod majd 29.-én a teljes játékot is ha bemész az üzletbe és a pultra csapsz hogy adják oda neked. <#vigyor2>

Nekem is megjöttek a kucsocskáim muhaha=)

igaz
enyémet már odaadtam rokonomnak

semo1
<#wave>

nadeha lenne már egy ilyen kó barátom😊

Inferno
• A bétateszt hétvégéhez kapott kulcs lehetõvé teszi, hogy meghívd egyik barátodat is az eseményre, aki így csatlakozhat hozzád.
Õõõõõ , hmmm ez igazz lenne ??😊

And5
engem is <#rinya><#rinya><#rinya>nem vesz anyu keyt nekem

Ha valakinek van pre key-e pluszba pls szánjon meg kééreeeem😊

de jót fogok akkor aludni 😄D

BEAST
az 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem lehet, hogy az amit az automex árul az Pre-Order csomag??
Ez megmagyarázná miért ilyen olcsó és miért kapsz hozzá már most key-t!

BEAST
szia Semõ <#wave>

szia semo! 😊

aha, már meg is rendeltem, WoW meg megy a kukába!<#hehe>

na jó nem <#vigyor5> de félre lesz rakva egy ideig<#vigyor3>

semo1
Cuki? Elöfiztsz?

Inferno
Hi allos!
Én személy szerint ma megrendelteeem😊 már naon váárom mert már a L" kicsit unom 😛lehet hogy free szerver az oka 😊
Jah és még valami téényleg nincs havidíj? ez hogy éri meg nekik haa ? 😊,de amúgy nekem nem gond annál jobbRendeld meg te is most !(elõrendelés) 😊 )

EmThor
add el neten a friend key-t csak lehet h nem legális 😊

Apropó az egyik key-t nem tudnád elküldeni véletlenül? Nem lenne rossz kipróbálni a game-et mielõtt megveszem. 😊)))

Ez érdekes, és ha valamiért mégsem vennéd meg a játékot, vagy pl. máshonnan veszed meg akkor mi lesz a pre-ordeer key-el?

musha
hihhiiiiiiii...most jött egy levél az automex-tõl, amiben két szép pre-order key figyel 😊)))))

EmThor
fórumot jobban szeretem mint mircet

http://www.galaxisnet.hu/elorendel.php?termek=PC_Guild_Wars(~7.990Ft)
itt is kapni

de hol a collectors??

A lagnak 1szerû oka volt,mivel most csak 1 szerver-hálózat ment,szemben a 4-el ami a beta weekend-eken volt.Ti miértnem jöttök irc-re? A cím: #guildwars.hu (quakenet)

EmThor
asszem nem lesz csak 1 kulcs amivel majd a megjelenéskor jácchatsz...