Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PRE-ORDER...már írtam 😊
már csak azt szeretném tudni, hogy attól még, hogy megrendeltem, honnan lesz cd key-m az utolsó beta eventre? (bár ez már részletkérdés)
most láttam én is 😊)))))))
és várható megjelenésre is ápr. 28 van feltûntetve, tehát...jaj, el sem merem hinni <#guluszem1>#guluszem1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
és várható megjelenésre is ápr. 28 van feltûntetve, tehát...jaj, el sem merem hinni <#guluszem1>#guluszem1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
thx Kraptor: http://www.automex.hu/index.php?selectedProductID=7930&activePage=productDescription.php&sid=653d375a2efe333515ed83cd730765fe
ahogy én tudom kb fél évente lesz kiegészítõ és az is olyan 6-7 ezer lesz max
Az az apróbetûs rész, hogy ha nagyon bejön, akkor megveszed a kiegészítõket!
De még mindig olcsóbban jössz ki, mint a WoW-nál!
Meg szerintem jobb kiadni mongyuk 6-9 havonta egy 10-est egy kiegre, mint minden hónapban leperkálni egy 3ezrest és szopni a brét, hogy vajh mûxike az accom!
De még mindig olcsóbban jössz ki, mint a WoW-nál!
Meg szerintem jobb kiadni mongyuk 6-9 havonta egy 10-est egy kiegre, mint minden hónapban leperkálni egy 3ezrest és szopni a brét, hogy vajh mûxike az accom!
Þór vígi þessi rúnar
de ha elõrendelek, akkor az mikorra jön meg (mármint ha nem itthonról rendelem meg - merthogy azt egyelõre úgysem lehet)?
Semmi konkrét, de igazából már nem is nagyon nézem. Elõrendelés rulz. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A régi konfigommal (1.8-as XP, 512 ram, ATI9600) is tökéletesen futott.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
The final system requirements have not yet been determined, but currently we have set the following as minimum system specifications for those involved in our Guild Wars Alpha Test:
Windows® XP/2000/ME/98
Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
256 MB RAM
CD-ROM Drive
500 MB Available HDD Space
ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
16-bit Sound Card
Internet connection
Keyboard and mouse
Recommended System Specs:
Windows® XP/2000/ME/98
Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
512 MB RAM
CD-ROM Drive
ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
16-bit Sound Card
Internet connection
Keyboard and mouse
Windows® XP/2000/ME/98
Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
256 MB RAM
CD-ROM Drive
ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
16-bit Sound Card
Internet connection
Keyboard and mouse
Recommended System Specs:
Windows® XP/2000/ME/98
Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
512 MB RAM
CD-ROM Drive
ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
16-bit Sound Card
Internet connection
Keyboard and mouse
a pre order elörendeléssel ugyi olyan kulcsot kapok amit a beta után is használhatok???
hát a grafika az mindenképp üti a havidíjasokét. (a WOW szerintem kimondottan csúnya ehhez képest, de a Lineage 2-nél is szebb ez)
Egyre jobban teccik pedig csak trailereket nézek 2 napja,igazából az aggaszt még meddig lesz idõtálló-bár ha jó a közösség öröm a hunt is...=)
Szerintem GW-t össze sem lehet hasonlítani semmilyen más free-mmorpgvel,színvonala/igényessége simán eléri a fizetõsekét. (a grafikája talán üti is a havidíjasokét)
Én egy hétvégét jáccottam vele,és csupa öröm és bódottá volt.<#vigyor>#vigyor>
Én egy hétvégét jáccottam vele,és csupa öröm és bódottá volt.<#vigyor>#vigyor>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kal Online, Ragnarok Online, WOW (free) - ezeket rövidebb ideig
Lineage 2, MuOnline - ezeket hosszabb ideig
Lineage 2, MuOnline - ezeket hosszabb ideig
musha: Te milyen mmorpg-t nyomtál eddig?
hehe...amikor elõször olvastam errõl még egy-másfél éve, akkor én sem akartam elhinni, de így van. ez egy ilyen játék. szerintem magasan veri az össze többit a stílusban és még fizetni is kevesebbet kell érte.
"A Guild Wars valószínûleg hazánkban is nagy népszerûségnek örvend majd, köszönhetõen például annak, hogy nem lesz havi elõfizetési díja, a játékot kiadó koreai NCSoft a kb. félévente megjelenõ expanziós csomagokkal kívánja fenttartani a folyamtos érdeklõdést (és a folyamatos pénzáramlást... :-) "
forrás: 576 Kbyte
forrás: 576 Kbyte
😄D
szokásos aggodalom 😄D
szokásos aggodalom 😄D
Olyan furcsa,h egy ilyen jó kis gammáért nem kérnek havidíjat! Nemteccikeznekem.. Nincs vmi apróbetûs szöveg?<#fejvakaras>#fejvakaras>
idézet a hivatalos honlapról:
`How much will Guild Wars cost? How much will additional chapters cost?
Guild Wars will be priced at a comparable cost to other first-tier PC games. The subsequent chapters of Guild Wars will also be comparably priced in relation to other games.`
`How much will Guild Wars cost? How much will additional chapters cost?
Guild Wars will be priced at a comparable cost to other first-tier PC games. The subsequent chapters of Guild Wars will also be comparably priced in relation to other games.`
honnan tudod?😊
Ugytom 15-18 ig lesz az uccso beta event .szoval ha valakinek nem kell az elörendelt barát kulcs(ami pluszban van)nekem jöhet lol
felõlem lehet 5 számjegyû is, csak 1-essel kezdõdjön és megjelenéstõl számított max. 1 héten belül lehessen kapni, különben kénytelen leszek megrendelni 😊
kiegészítõkért kell majd fizetni vagy az is ingyenes lesz? <#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5>
Eddig életemben vettem 2 játékot,lehet h ez lesz a 3.! 😊
De akkor végülis tuti h megjelenik nálunk is,nem? Ha igen,nagyon remélem,h 4számjegyû lesz az ára! Különben marad a polcon..<#mf1>#mf1>
De akkor végülis tuti h megjelenik nálunk is,nem? Ha igen,nagyon remélem,h 4számjegyû lesz az ára! Különben marad a polcon..<#mf1>#mf1>
100% hogy a megjelenés napján nem lesz kapható nálunk, ..jó lenne ha tévednék..
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
hát quest az van dögivel 😊 és még nem is egysíkúak, mint ahogy pedig a legtöbb ilyen játékban lenni szokott.
egyelõre csak gyalogos közlekedés van (ha jól tudom), de bármikor teleportálhatsz ingyen bármelyik városba ahol már jártál. tehát a felderítés gyalogosan zajlik, az utazás teleporttal. ez így szerintem elég jól ki van találva.
egyelõre csak gyalogos közlekedés van (ha jól tudom), de bármikor teleportálhatsz ingyen bármelyik városba ahol már jártál. tehát a felderítés gyalogosan zajlik, az utazás teleporttal. ez így szerintem elég jól ki van találva.
ja, még 1 dolog a 15-18 ig tartó betára lehet reggelni még kulcsot?
Nya ez izgalmasan hangzik ,ha dungeonok nem is de jo kis questek lesznek az már jó.
Ja olvastam h lehet bizonyos céheknél beáéllva teleporttal közlekedni.egyébként csak gyalogosan közlekedünk vagy lovagolhato állatok esetleg vannak e?Szép magyar volt eh=)
Ja olvastam h lehet bizonyos céheknél beáéllva teleporttal közlekedni.egyébként csak gyalogosan közlekedünk vagy lovagolhato állatok esetleg vannak e?Szép magyar volt eh=)
na aszongya: magyar terjesztés lesz, szinte bizonyos, remélem lesz pár gyûjtõdobozos is, hajazok rája 😄
legutóbbi bétán, ahogy mondod, indulhattál rögzön PvP karival is, ezt fejlesztették/tesztelték épp', DE igazából ez egy Cooperative MMORPG, szóval mint olyan kicsit kilóg a sorból, fõleg h nincs havidíj , valamint a streaming technológiának köszönhetõen, a frissítések mindnekinek, és AZONNAL elérhetõleg ...
Ugye alapvetõen még annyi a különbség, hogy explorolni is ugye csapattal érdemes, vehetsz fel NPC-ket harcolni magad mellé, ha nincs senki ismerõs, ilyesmi, és a városokban gyûlik össze csak a nép, meg a küldi helyeken, amint kiérsz a városból, kis töltés és a SAJÁT kis GW-odban vagy, a barátaiddal, meg a monsztákkal, ott kinnt nincs semmi player, csak Ti...
Szívesen és Peace!! ja meg Flower Power ^_^
legutóbbi bétán, ahogy mondod, indulhattál rögzön PvP karival is, ezt fejlesztették/tesztelték épp', DE igazából ez egy Cooperative MMORPG, szóval mint olyan kicsit kilóg a sorból, fõleg h nincs havidíj
Ugye alapvetõen még annyi a különbség, hogy explorolni is ugye csapattal érdemes, vehetsz fel NPC-ket harcolni magad mellé, ha nincs senki ismerõs, ilyesmi, és a városokban gyûlik össze csak a nép, meg a küldi helyeken, amint kiérsz a városból, kis töltés és a SAJÁT kis GW-odban vagy, a barátaiddal, meg a monsztákkal, ott kinnt nincs semmi player, csak Ti...
Szívesen és Peace!! ja meg Flower Power ^_^
Aham voltam a famsite-on remélem lesz magyar terjesztése is.Azért jo lett volna az arányokról képet kapni bár ugytom ebben a pve meg a pvp a hangsulyos-gondolom dungeonok azért lesznek benne..
Köszi még 1X-er
Köszi még 1X-er
www.guildwars.hu, megjelenés ápr 28, várd meg szerintem...
terület kurvanagy, de nem tok viszonyítani, mer csak ezzel jáccottam még
craftolás: szörnyet leölöm, vagy meg van alapanyag, vagy salvage kit-tel kiszeded belõle (25ször használatos tárgy, egy két duplakatt és megvana nyersanyag), elmész crafterhez, mittomén, 50es armor-ú vérthez kell 4 iron ingot meg 100 arany azt viheted...
terület kurvanagy, de nem tok viszonyítani, mer csak ezzel jáccottam még
craftolás: szörnyet leölöm, vagy meg van alapanyag, vagy salvage kit-tel kiszeded belõle (25ször használatos tárgy, egy két duplakatt és megvana nyersanyag), elmész crafterhez, mittomén, 50es armor-ú vérthez kell 4 iron ingot meg 100 arany azt viheted...
sziasztok!
Mekkora kb a bejárható terület benne monjuk wow-hoz vagy az swg-hez képest ill. craftolás milyen szintü benne ill mire terjed ki..
Köcc
Az is elég ha valahol utánna tudnék olvasni ,mert a betákat kihagytam de most gondolkodóba estem.
Ill honnan legegyszerübb megrendelni ...
Mekkora kb a bejárható terület benne monjuk wow-hoz vagy az swg-hez képest ill. craftolás milyen szintü benne ill mire terjed ki..
Köcc
Az is elég ha valahol utánna tudnék olvasni ,mert a betákat kihagytam de most gondolkodóba estem.
Ill honnan legegyszerübb megrendelni ...
jaja nagyon régi kép lehet 😊
és GW nem wow 😊)
és GW nem wow 😊)