Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha

Ok utánaolvastam mi a szitu. Lehet végül megveszem. Hál istennek nincs havidíja. Amúgy a fõoldalra az van írrva hogy utolsó bétateszt. Még mindig tart?

TommoT

Ennek mennyi a havidíja? A WoWnak asszem 3 ezer. Szerintetek ez jobb nála?

TommoT

Két ûber balta...mind2õt egy quest alatt kaptam <#circling><#vigyor2>

Ha végigcsinálod a küldetéseket akkor persze végetér a történet is. Aztán mehetsz pvpzni. Van kb. 15 main mission szal, ellehet lenni vele egy ideig.

Engem az érdekelne ha elérem a 20 -as szintet és bejárom az egész lerombolt ascaloni területet meg az összes lehetséges területet lez egy ujabb intro ill. történik a játékban vmi. fordulat vagy ennyi mehetek pvp-zni?

0Fritz0
www.guildwars.hu -n kérdezz rá. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Látom az egyik tag szüleinek rossz napja volt a névadáskor... 😊

gw.hu-n jegyezzétek be a céhet.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Íme a mi guildünk 😊

Elite Hunburgers rulez! <#circling><#crazya><#buck><#wave>

meddig fog tartani?

BEAST
hmm azt még nemis probáltam 😄 mondjuk nem nagyon érdekel hogy milyen szinû az a darab fa amivel hadonászok 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

musha
vagy fegyver

BEAST
ruhafestésre

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
a dyes-ok mikre jók?

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
beléphetnék én is egy magyar céhbe?

TasManXT
ha nincs kulcs, akkor majd 28-án találkozunk 😊

psn: TasManHUN

Hát igen,éppen indítanátm a Fõnixet -csak sajnos nincs <#vigyor2>- úgyhogy itt csak gyógyítok <#eplus2>

0Fritz0
Pukkka, már minden kulcs elfogyott, vitték mint a cukrot. 😊

Caponee, íme egy lista a teljesség igénye nélkül. Tedd be õket a friends list-be és tudsz velük beszélni. Vagy lépj be a Céhbe és adj a céhes csatinak... 😊

Fenrir, igen.

ha help kell wipeolj rám: Lego The Great

igen

Fenrir
hi, most rendeltem elõ a játékot

a mai lesz az utolsó béta teszt a megjelenéséig?

Hogyan tudnék összefutni magyarokkal? Pl. nincs egy csati, mint a wow-ban ahol legalább dumálni lehetne, vagy ha bajom van, akkor kérdezni? Itt csak azokkal tudok kommunikálni, akik a városban, a környezetemben vannak?

0Fritz0

Hali!

Ranger vaok Marksman Ivort keleten vki megtalálta mert csak ez irják helymeghatározásnak..

Egy kulcs ha még van valakinek fölösbe,azt elfogadnám .

0Fritz0
Lego akcióban ( csendet kérünk, a mester koncentrál... ) 😊

Pillanatkép a szokásos szombat esti buliról:

TasManXT
van valakinek egy felesleges kulcsa esetleg? 😊

psn: TasManHUN

EmThor
töröltem régi, alapból 20. szintrõl indított kariaimat, most újrakezdtem, ki tudja már hanyadszor, de annyira élvezetes a game!!!

ja igen az elsõ küldibe a szellem csávónak a bonus h a páncélja 4 darabját visszaviszed... hát én csak 2-t találtam meg pedig múltkor megvolt mind a 4, ahol lennie kellett volna 2 db-nak, nem volt semmi...

Ciklon HUN köhi a segítséget a teamben 😄

collectorst AKAROK 😄

SDana
Szerintem ha valaki szocializálódni akar, akkor arra bõven elég a város.
Normál mmorpgkben is általában városokban van a nagy tömeg. Itt is. Viszont máshol ha találsz egy jó helyet és bekempeled, mert jó dolgot dobnak a monszták, akkor ha odajön valaki, az kifejezetten zavaró lehet. A PKkról és egyéb, random eseményekrõl nem is beszélve.
Nekem pont az tetszik, hogy csak a csapat van a terepen 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

EmThor
Kösziiii 😊

Elküldtem.

EmThor
milyen a lávás vidék?

EmThor
ment privi ha még van , ha nem nem baj, azért köhi

Van egy még egy kulcsom,ha valakit érdekel irjon ide.

Hát igen, ez más stílusú játék mint ammilyen pl. a WoW. Mondjuk ezért nem is igazán tekinthetõ MMORPG-nek. De kétségtelen ennek a stílusnak is meg vannak az elõnyei. Viszont azt mondom a grafika még mindíg, egyszerûen hihetetlen.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

musha
kétségtelenül így van ahogy írtad, de szerintem ennek elég sok elõnye is van, hogy nincsenek `idegenek` városon kívül. akivel az ember együtt akar játszani, azzal partyzhat. így legalább nem lesz az, ami rengeteg mmo-ban, hogy az elsö szintü karakter kimegy elöször a városból és valami jófej tizen / huszonadikszintü mókából legyakja. ha random partykra vágyik az ember, arra ott vannak az aréna csaták.
bár a wow-t nem ismerem (annyira mondjuk nem is érdekel, mert hasonló stílusban nekem az Everquest 2 szimpatikusabb), de fölösleges ezzel összehasonlítani. ez egy jóval akcióorientáltabb játék. aki az sztali rpg-k hangulatára vágyik, annak nem ezzel érdemes játszani. én szeretem ezt is-azt is. pl. az everquest 2 meg ez tök jól kiegészítik egymást.
uff.

Elite Hunburgers guild recruiting lvl 1+ players!!!

PM White Willow in the game!!! <#wave><#vigyor5>

WOW-ban meg a talentek szart se érnek, mivel szinte minden kasztnál van 1-2 ûber elosztás. Szóval, ha vki olvas neten fórumot és látja, hogy a nagy okosok milyen talent elosztást ajánlanak, akkor úgy is azt fogja Õ is követni.

SarkanyfuaRUSH
Jónagyot!

Azt árulja már el valaki, hogy mikortól lehet 2-nél nagyobb party-t csinálni, illetve ez mitõl függ? Szeretnénk többen együtt menni, de nem tudunk...

köszi
Na kérem. Kipróbáltam a játékot és kb. másfél két órai játék után röviden leírnám a hangsúlyozottan szubjektív véleményemet. Elõljáróban még talán annyit, hogy a WoW-al az EU open béta óta játszom, tehát ez ad valamilyen alapot az MMORPG-k terén. Na szóval. A grafika hihetetlenül szép. A karakterek, a spellek az egész világ fantasztikusan néz ki. Ez tény. Nálam jól is fut, 1024x768-ban minden max-on van, a gép P4-es 2.6GHz, memória 768MB, grafikus kártya ATI radeon 9600pro. Szóval ezen a konfigon teljesen jól fut, semmi akadás. Elsõ ránézésre kétféle terület van a játékban. Az egyik ahol együtt vagy a többi játékossal, lehet chat-elni és a többi szokásos szociális tevékenységeket folytatni. Ezek a területek pl. egy városon vagy egyéb konkrét területen belül vannak. Ha innen kilépünk és nem vagyunk egy party tagjai akkor gyakorlatilag ezen a második fajta területen teljesen egyedül egyedül vagyunk, humán játékosok. Ezeket a területeket a saját részünkre generálja a program. NPC-k meg mob-ok persze vannak, de nem fogunk más játékosokkal összefutni. Ez számomra egy MMORPG-ben elfogadhatatlan. Ha összehozunk egy party-t akkor ezekre a területekre természetesen az egész party együtt fog belépni. Olyan mintha a városokon kívül egy hatalmas instance-ba lépnénk be (WoW-os terminológia) akár egyedül akár party-ban. Szóval én nem tudom hogy gondolták ezt, de ez egyszerûen megöli a több száz másik játékossal való együtt játszás élményét. A véletlen találkozásokét és az ad-hoc összeálló partyk-ét. Ha van itt olyan aki régebb óta játszik már a játékkal akkor cáfoljon meg hogy ez nem így van! A kezelõfelület jónak tûnik bár közel sem annyira kiforrott és jól használható mint a WoW-ban. A fejlõdési rendszer számomra nagyon leegyszerûsített. Szintlépéskor szétoszthatunk néhány skill pontot, de én ebben nem látok túl sok kombinációs lehetõséget. Összefoglalva számomra sajnos a WoW után a garfikán kívûl eddig egy csalódás a játék. Persze hátra van még a hétvége és lehet még tesztelgetni, még végleges itéletet nem mondanék. Majd meglátjuk. Ha valaki van tapasztaltabb játékos itt akkor jó lenne ha leírná a véleményét az "elhangzottakról".

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Sajnos errõl is lemaradtam!!
BEAST
nah hazaértem ... Diren Rhul vok ingém

0Fritz0
Kérem a következõt! 😊

22PC2-J2174-2RLMB-97MHR-NKCR6
Ezt vkinek adom, az enyém most jött meg.Ez a másik kulcs.
Daru de lever néven vagyok. Nekem ez az elsõ próbám, remélem beválik a gama.
musha
az az õ baja, mmorpg-ben sosem vásárolnék olyat, amitõl tábosabb leszek, legfeljebb valami dekorációfélét. aki meg karaktert vesz az a szánalmasság csúcsa. és valószínûleg nem is tud vele kezdeni semmit.

SDana
És szerinted akkor a sok futó mit ér, ha a nehéz és lassú fejlõdés miatt ebajon vette a kariját pistike? 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Amugy nekem nagyon tetszik az RPG része is...máramennyit eddig láttam😊

vagy Ha gyoorsabban futsz ,jobban haléadsz stb. loál

musha
értelemszerûen azok legyenek a királyok, akik a legtöbbet játszanak vele, ez szerintem logikus. ezért nem jár persze senkinek hódolat, hogy sok ideje van játszani, de minden mással így van ez: ha sokat futsz, jó futó leszel.

SDana
Minek?
Hogy akik egész nap grindelnek és ráérnek tápolni naponta 16 órát, azok legyenek az ûberkirályok?
Az ilyen degeneráltak (tisztelet a kivételnek 😊 inkább ne legyenek erõsek 😊