Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TommoT
TommoT
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
gw.hu-n jegyezzétek be a céhet.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elite Hunburgers rulez! <#circling>#circling><#crazya>#crazya><#buck>#buck><#wave>#wave>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Caponee, íme egy lista a teljesség igénye nélkül. Tedd be õket a friends list-be és tudsz velük beszélni. Vagy lépj be a Céhbe és adj a céhes csatinak... 😊
Fenrir, igen.
a mai lesz az utolsó béta teszt a megjelenéséig?
A halál csupán a kezdet...

Ranger vaok Marksman Ivort keleten vki megtalálta mert csak ez irják helymeghatározásnak..
Pillanatkép a szokásos szombat esti buliról:
ja igen az elsõ küldibe a szellem csávónak a bonus h a páncélja 4 darabját visszaviszed... hát én csak 2-t találtam meg pedig múltkor megvolt mind a 4, ahol lennie kellett volna 2 db-nak, nem volt semmi...
Ciklon HUN köhi a segítséget a teamben 😄
collectorst AKAROK 😄
Normál mmorpgkben is általában városokban van a nagy tömeg. Itt is. Viszont máshol ha találsz egy jó helyet és bekempeled, mert jó dolgot dobnak a monszták, akkor ha odajön valaki, az kifejezetten zavaró lehet. A PKkról és egyéb, random eseményekrõl nem is beszélve.
Nekem pont az tetszik, hogy csak a csapat van a terepen 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
bár a wow-t nem ismerem (annyira mondjuk nem is érdekel, mert hasonló stílusban nekem az Everquest 2 szimpatikusabb), de fölösleges ezzel összehasonlítani. ez egy jóval akcióorientáltabb játék. aki az sztali rpg-k hangulatára vágyik, annak nem ezzel érdemes játszani. én szeretem ezt is-azt is. pl. az everquest 2 meg ez tök jól kiegészítik egymást.
uff.
PM White Willow in the game!!! <#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5>
Azt árulja már el valaki, hogy mikortól lehet 2-nél nagyobb party-t csinálni, illetve ez mitõl függ? Szeretnénk többen együtt menni, de nem tudunk...
köszi
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ezt vkinek adom, az enyém most jött meg.Ez a másik kulcs.
Daru de lever néven vagyok. Nekem ez az elsõ próbám, remélem beválik a gama.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Hogy akik egész nap grindelnek és ráérnek tápolni naponta 16 órát, azok legyenek az ûberkirályok?
Az ilyen degeneráltak (tisztelet a kivételnek 😊 inkább ne legyenek erõsek 😊