Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a moorpg illetve az interneten játszodó játékok tipikusan nem azok amik olyanok hogy "leülök tiz percre játszani mert most van idõm" inkább nagyobb 4-5 órában éri meg õket játszani.

Tatyla
köszi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

EmThor
aha, így már értem... hááát a küldik valóban nem a legváltozatosabbak, de kalapácsot lehet h még jobbat is fogsz találni... viszont aza jó még GW-ben h leülsz 2 órára és akkor is sokat lehet tolni

Nemhiszem mert most volt szabadidõm. Nyáron lesz max. majd ilyen hétvégém hogy csak úgy egész nap (tanulás nulla) játszhatok.
Amugy tényleg nem szörnyû nem is amiatt bánkodok hogy újra kell kezdenem hanem mert a küldetések nem túl változatosak és most újra várhatók míg olyan kalapácsom meg Gladiator Setem lesz. Na mindegy.

SRobert
28-án asszem

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Tatyla
csak kérdezném hogy pontosan mikor jelenik meg a full?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

EmThor
jójó, de nem több hónapi munka vész kárba, amit akarok mondani csak annyi, hogy pl nem karakter lopás van meg ilyenek, hanem mintha "kiraboltak" volna, echte kezdhetsz 0-ról de hidd el megint 2 nap, megint eljutsz odáig :d

Béke

EmThor
szíve joga... persze, de csak 1 tárgy miatt, vagy mert "hú meg hû meddig jutottam"... ez csak 1 játék komolyan 😄 jó emiatt nem veszünk össze, jogos! 😊

de pl 1 hónappal ezelõtti bétából is annyi változott tök más volt a küldi is, szal nem ugyanolyan volt lenyomni, gondolok itt a frost gate-re!

szal én amlett vagyok, csak mert újra kell építkezni lehet fun is!

Mivel 2 egész nap(reggel 10tõl este 8ig) gyúrtam a karira ezért kicsit idegesit na mindegy.

Lynx_TWL
kösz

๏̯͡๏﴿

SRobert
Ejjnye! 😄

Ha nem tetszik neki, hát nem tetszik neki. 😉
Én 2 karit is indítottam 0-ról és igen jól esett. 😊

De van, akit nem szórakoztat, ha valamit többször újra kell kezdeni. Szíve joga.

EmThor
nehogy már ezért mondd vissza a rendelésed, eccerûen szánalmas!! csak a karakter reset miatt? jáccottál te már pl papír ceruza szerepjátékkal? fõleg cthulhu-val? ott hullanak a karik, és hiába fáj a szívem, ez a SZABÁLY, ha meg nem teccik meg is érdemled!

mindenki egyenlõ esélyekkel indul, aztán ki hova fejlõdik, az a maga dolga, de az 1.0-ás verzió, fogalmazzunk így, csak április 28.tól jön...

én pl ezt a hétvégét újra kezdtem 0-ról, pedig múltkorról voltak 20as kariaim, és tovább jutottam mint eddig bármikor, mert csak a missionokra mentem most pl... és számomra élvezetes volt, de Te, ha lenyalod a tejszínhabot és a torta már nem kell a Te dolgod...

na Peace, jók legyetek

20as.

Lynx_TWL
mennyi a max lvl?

๏̯͡๏﴿

SRobert
Amúgy beta idõszakban még sok olyan bug volt, amit a csíterek elõszeretettel kihasználtak és úgy húztak el a többiektõl. Na ezért is szokott reset lenni.

SRobert
Nézzük a dolog jó oldalát: mindenki kezdhet együtt, könnyebb lesz csapatokat szervezni 😄

Mivel a missionokat egyszer élvezetes lenyomni ezért nem nagy királyság így. Meg olyan hammert amim volt az életbe nem találok többet.

EndreMan
Teljesen jogos a karakter reset!
Azért mert néhányunknak megadatott a szerencse hogy kipróbálhassuk a játékot
megjelenés elött már jó sokkal ez sok embernek nem sikerült mert vagy nem értek éppen vagy nemvoltak szerencsések, nem volt merszük elõrendelni,ismerõseik nem adtak nekik friends keyt.
Elég tisztességtelen lenne ha egyes emberek már kidolgozott karakterekkel futkosnának 29-én.Ne úgy gondolkodj hogy kárba veszett sok bele fektetett idõd hanem hogy szerencséd volt hogy egyáltalán ekkora BETa idõszakban vehettél részt ingyen,sok játékkal ilyen nincs.

SRobert
😊

SRobert
január óta tényleg nem volt reset.
(ugyanis azóta nem játszottam és most megvolt a karim)

Most komolyan elkezdtem gondolkozni hogy lemondjam-e a rendelésem és helyette inkább a splinter cell3at szerezem meg.

semo1
A tegnapi party nagyon jó volt<#eljen>

dougO
Hali!
Az angol szöveg nagyjából azt jelenti, hogy csak névfoglalás lesz, és ujra kell csinálni a karikat (törölve lesznek). Amugy ez logikus is. Amióta én játsztom (januári BWE), nem volt reset, de most lesz.
ennyi.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Pedig a [email protected] címemet végig használtam és ugyanugy megmaradt a karim.

toMpEr
kizart, max a neve

Hmm, fura. Szerintem minden béta hétvégén megmaradt a karim na mindegy.

toMpEr
azt, hogy rezetelve lesznek a karakterek, csak a nevet tarthatod meg (mint minden beta-hetvege vegen)

"Will my characters still exist when Guild Wars is released, or will they be wiped?

If you have played in a Beta Weekend Event, your characters will not be removed from the servers. This is because we tie your character names to your existing characters, or to placeholder characters. All characters will by necessity be reset to starting levels and will possess starting skills and items when we release Guild Wars. For any character that is replaced with a starting-level placeholder character, simply delete the placeholder character and create a new character of your choice, within 60 minutes, and you will continue to have the reserved name bound to your account."

Na ki mit tud ebbõl leforditani?

BEAST
lol az szép lesz <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Utána kérdeztem más fórumon és ott hivatalos infokra hivatkozva nem lesz karakter reset.

Köszi Aválaszod=)

EmThor
de, karakter reset lesz, hogy mindenki egyenlõ eséllyel indulhasson!!!

Ugye nem kell elölrõl kezdeni? Mutatnál egy hivatalos infot?

Fenrir
kösz, már úgyis kitaláltam egy új nevet, a ranger/monk template nagyon bejön 😊

A halál csupán a kezdet...

EmThor
én a fegyverekt is néha salvage-elem, kihullik olykor 1-1 iron ingot 😄

SZEG007
ujre kell csinálni a céheket, meg karaktert is, csak a neved marad meg

musha
tényleg lehet festeni.

Fenrir
amik vannak most magyar céhek azok maradnak is ha kijön a teljes játék? vagy csak béta idõszakos céhek voltak?

az

akkor kapja be<#gunyos1><#duhos2>
volt vagy 100 hide-om bassza+ <#boxer>
fegyvert tényleg be lehet festeni?<#conf><#fejvakaras>

dougO
Rune=Upgrade component???

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

SDana
Nekem tanned hidenak elfogadta a mezei hideot...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Tanned hide square-t meg fur square-t szerzett vki?

Rune, expert salvage kittel lehet kiszedni, és utána páncélba bele lehet rakni.

EmThor
identify-oltam egy kék színû, salvagel-hetõ páncélt és ezt dobta ki... mi ez??

azért a vége is qrva jó volt...volt pénz esõ,tüzijáték, óriás kukacok, minden <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

vége <#rinya>

Fenrir
úy olvastam, hogy elõrendelem a játékot akkor megtarthatom a béta karakteremet is...ez igaz?

musha
kis éji elborulás <#vigyor>

azirafael
Jönnek majd új fejezetek hozzá akkor folytatódik a cselekményszáll nem? A lényeg azon van, hogy gyûjtsd össze a tápos tárgyakat és skilleket, hogy PVP-ben tudd használni õket. A játék célja hogy a te klánod legyen az elsõ a játékban.

Engem a különbözõ districtek zavartak meg nagyon az elején... Egyébként nagyon bejön a gama, ma este csak PVP-ztem 😄