Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én aznap kaptam meg, mikor a visszaigazolást a rendelésrõl.
Reggel jött a visszaigazolás, este a kulcs.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
A Collectors ha jól tudom még tárgyalás alatt áll hogy hoznak-e be MO-ra..
TasMan😛ersze <#eljen>#eljen>
Nemtudom saját Guildet indítsunk-e vagy csatlakozzunk esetleg egyhez.
Persze ha saját lesz akkor mások is beléphetnek majd.....
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Én kapkodtam el mert sokszor szoktam a CDGalaxistõl rendelni és csak késöbb vettem észre hogy ez esetben az automexxel jobban jártam volna.
Szóval Én bár elõrendeltem,de megkell várnom amíg a kezemben lesz.
Mondjuk annyira nem számít ,kibírom csak rossz hogy pont azt nem kapom meg amiért elvileg érdemes volt elõrendelni.
igen, most hogy ezt felhoztátok nekem is beugrott, hogy láttam ezt, de nem akartam elhinni, hogy jól értelmezem. na kíváncsi leszek.
És azok is teljes értéküek lezsnek?
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
ez nem teljesen világos :S
csak nem figyeltem
A halál csupán a kezdet...
Guild Wars will be on most store shelves on April 28th, but preorder customers will be able to enter Guild Wars on 12:01 a.m. Pacific on April 27th. The period of Early Access will extend for 48 hours.
de ha nagyot akarnak durrantani lesz belõle elég tutira!
Szintén only magyar!!!<#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2>
egyszerûen nem hoztak be az országba annyi gamet amennyi kellett volna...
de ha itt lesz vmi gebasz akkor biztos nem ez lesz......
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Itt a legtöbben pont azért szeretik, mert NEM olyan, mint egy hagyományos mmorpg.
Egyébként már volt kari dara. Az elsõ karim is áldozatul esett neki, akit még az elsõ béta hétvégén csináltam. A rezet után Dana Dyner a csábos varázslólány egy pofa nélküli harcos lett... Csodálkoztam is 😊
Másrészrõl meg a kari rezet teljesen jogos. Pl a béták elején a leggyorsabban az arénában lehetett fejlõdni. Most az ascalon arénában egy kill 15-30 xp volt. Régen ez 300 volt, kicsit más. Meg persze régen nem voltak ilyen droppok, viszont kicsivel könnyebb volt maxos ruhát szerezni, mert máshol volt a krafter.
És sok ilyen apróság, ami szeréntem még ez után a hétvége után is változni fog sokat a kiadásig. Pl szerintem most aránytalanul sok volt a drop, a kraftoláshoz az alkatrészeket pillanatok alatt össze lehetett szedni.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!