Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dougO
Szia!

Ez a játék pont olyan, hogy ha akarsz egyedül tudsz maradni. Persze egy idõ után nem célszerû, mert egyrészt a küldetések nehezek lesznek számodra, mert több embernek készültek, másrészt a legnagyobb játékélményt pont azáltal éred el, hogy másokkal együttmûködve és/vagy mások ellen játszol.
Mivel GWben nincs havidíj, nem fecsérelsz el semmit. 😊 Persze nem árt minél többször bent lenni, ha azt szeretnéd, hogy ismerjenek, ha pedig egy céh tagja vagy, akkor valószínûleg számítanak is rád egy-egy megmérettetésen. Persze ezekben sem kötelezõ részt venni. De végülis ez a játék lényege. Mindent ugy alakítasz, ahogy neked tetszik. A net bõven elég hozzá, sõt. Teszterek szerint 56-os modem is megteszi. Én alapfoku angollal teljesen jól elvagyok, a legnagyobb részt értem, tudok kommunikálni, stb.
Ha megfogott a dolog, csekdisz: www.guildwars.hu

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EndreMan
Nos elõször is ez nem hagyományos MMORPG ezért itt végülis nem gond ha kiamarad 1-2 hét.egyszerûbb,gondtalanabb kalandozást igér mint egy hagyományos MMO ahol az elején 1 hónapig láma vagy.Természetesen nyilván elõnyben van aki többet tolja de talán itt nem lehet olyan mértékben betápolni hogy kisisten legyen valaki csak azért mert 24 orákat játszik.Ez persze csak szándék,majd kiderül mi lesz belõle.Hát elég nagy szabadság van benne..ezt nehéz leírni hogy mekkora..mihez képest? Ha eddig sosem játszottál ilyet akkor hatalmas lesz neked a szabadság.Végülis ha egyedül vagy és küldizni akarsz akkor kaphatsz gép álltali zsoldosokat hogy segítsenek,szóval lehet ügyködni egyedül is de hidd el....ilyen elég keveset lesz....a Neted meg jó hozzá eléggé!
Angol tudás nem árt de ha felkeresed a magyarokat benne, guild szinten akkor segítenek, meg velük leszel úgyis.Felsõfokú angol azért nem kell.
Ja és ajánlom: www.guildwars.hu

Volna valaki oly kedves, hogy bevezetne egy lámát a témába? Még sosem játszottam MMORPG-vel, de ez az ingyenesség nagyon csábít, hogy kipróbáljam. Szóval ez miként és hogyan mûkõdik nagyjából? Milyen sûrûn kell belépnem, mi van, ha kimarad egy-két hét? Mekkora a szabadság ebben a játékban, és mennyire lehet egyedül maradni a nagy virtuális mindenségben? Egy egy-másfél megabites net elég hozzá? És végül mennyire igényel komoly angol tudást?
Válaszotok elõre is köszönöm.

musha
már másfél sincs 😊

EmThor
2nap és az elõrendelõsök már jácchatnak 😄

Annak aki lemaradt volna az utolsó béta végérõl: Final Pre-Release Movie

BEAST
hmm a bétában csak az elementalistot probáltam ki különbözõ 2. kasztokkal ... de lehet kiprobálok majd mást pl. W/Mo vagy Mo/valami , a monk nagyon jól néz ki és imádom ahogy mozog 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

musha
tényleg jó <#pias>

BEAST
egy hûdenagyonjóGWmúvi <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

musha
töltöm, de mi ez?

aki unatkozik meg aki nem az nézze meg ezt a kis múvit!
elég jó kis múvi faja zenével 😊

musha
még 2 nap <#rolleyes>

Nekem is ti 4200-am volt, az költözött a másvilágra 😊
Banyapapa: köszi 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Banyapapa
Megy, elöször én is azon probáltam ki.

0Fritz0
Üdv emberek és egyebek! 😊

Végre elérkezett a GW megjelenésének ideje is!
A béták alatt létrehozott Céheink (HeAr, FaHe) végre elnyerték végsõ formájukat és továbbvisszük a SCOG - Scourges of God - név alatt.
Szeretettel várunk minden lelkes érdeklõdõt:
- IRC-en a QuakeNet, #guildwars.hu, #SCOG.hu -szobákban.
- A Guildwars.hu-n
- Céhvezér mél és msn címe: [email protected]

A tagjelöltek 1-2 hetes ideiglenes tagságot kapnak. Ez idõ alatt minden kötelezettség nélkül játszhatsz és eldöntheted, tetszik-e a banda. 😊
Természetesen mi is nézzük, hogy mennyire tudsz csapatban gémelni, stb.
(Béta idõszakos tapasztalat elõny, de nem feltétel).

Üdv,
Fritz, a rettentõ
[email protected]

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

EmThor
simán , nekem ti 4200al simán megy!!

Üdv! Annyi kérdésem lenne, hogy fut-e majd (korrektül) a játék az én GeForce FX 5200-as kártyámon? 😊 Sajnos a béta-hétvégék alatt használt remek kártyám szétégett, és csak egy ilyet tudtam szerezni a pótlására, remélem, ez is elég lesz... 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

EmThor
hát ha nem lesz nálunk collectors, lehet h simát is bevállalom 😉

musha
nem mondom, hogy nem csigázott fel a cikk még jobban ^^

Outlander

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

musha
a félreértések elkerülése végett:
`Guild Wars will be on most store shelves on April 28th, but preorder customers will be able to enter Guild Wars on 12:01 a.m. Pacific on April 27th. The period of Early Access will extend for 48 hours.`

tehát eszerint 27-én délben kezdheti aki elõrendelt. a hozzáférés viszont (ehhez képest) 48 órán belül megszûnik - tehán azon belül célszerû megvenni és élesíteni a végleges accot.
de szóljatok, ha rosszul értelmezem...

TasManXT
Én tavaly május óta nem játszottam vele. Már úgy izgulok! 😊

psn: TasManHUN

Igen..A legutóbbi bétához volt alkalmam. Az alapján döntöttem hogy megveszem.

TasManXT
ha gls viszi, akkor másnapra kiviszek bárhova.

játszottál már vele?

remélem azért hamar kiküldik vidékre a cuccot és nem kell várnom napokat rá!<#boxer>

Hú wazz így rámozdultatok a témára hogy már egy nap is számít? Megrendeltem én is de ennyire nem ver a víz.<#idiota><#banplz>

TasManXT
28-án már a boltok polcain lesz, nem akkor kezdik szállítani.

Én úgy számolom, hogy legkésõbb 27-én megkapják, átadják a futárszolgálatnak. És az meg 28-án kiszállítja nekem. <#vigyor1> Rosszabb esetben 1 nappal késõbb.

SZEG007
mármint 29-én😊

EndreMan
Én a magam részérõl 28-án délelõtt besétálok érte.....
<#vigyor5>

Devil_Gy
Elvben nem 28-án kapják meg hanem pindurit hamarabb! szal ha ügyesek 28-án már postán lessz a cucc! azaz ha nem vidékre megy akkor másnap ott van! aki vidéken lakik kénytelen lesz hétfõig várni(bár ne így legyen)!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

bazz, kíváncsi leszek hány napot kell várnom majd, hogy megkapjam postán a gamet <#szomoru1><#rinya>

musha
legyen igazad <#vigyor3>

Devil_Gy
Hát én úgy tudomhogy 26-án reggeltõl lehet tolni azoknak akinek pre kulcsuk volt-van!!
legalábbis a megjelenéshez képes 48 órával elötte
és 29-én 24_óráig be kell neki adni az eredeti kulcsot

asszem ez a jelenlegi tényállás!

musha
szerintem 5. szerdán délben kezdhet aki megrendelte, nem?

Devil_Gy
<#worship> csak 4!!!!!<#worship>

TasManXT
6 nap!!!!! 😊))

EmThor
aranyba ment a játék 😄

deep
Te csak ne rágjál semmit, te már játszottál vele tavaly😊
EmThor
nemelég nagy csend h nincs collectors belõle? 😄

TasManXT
én már lerágom a körmeimet. Olyan izgiiiii 😊
Hi Deep 😉

deep
Bizony 1 hét van hátra, juj de izgalmas lesz.
Kiváló, hogy ilyen sok magyar érdeklõdik a játék iránt😊
EndreMan
Emberek...1 hét van már csak hátra!!!
Mi ez a csend? Remélem hogy csak ilyen "vihar elötti"
Már alíg várom a közös kalandok kezdetét!!!! <#wave>

Devil_Gy
Ugyvan 😄

TasManXT
kíváncsi vagyok, hogy 29-én kiszállítja-e a gls a cuccot. 😊

musha
mindenki ugyanazt árulja szerintem, amit az automex, azaz pre-ordert, csak - ha jól olvastam, akkor - nem kapott mindenki, mivel korlátozott mennyiség állt az automex rendelkezésére is. gyorsaság fél egészség ^^

lehet hogy a CD galaxis nem pre-oredert árul, ezért me, küldött key-t

SRobert
azt utána küldik, lásd: 1882
Ha nem, hívd fel az ügyfélszolgálatot.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

EndreMan
Akkor én nem értem miért nem kaptam.
De más haverom sem kapott szintén a CDGalaxistõl rendelte....
Visszaigazolást kaptunk,de semmilyen keyrõl nem esett benne szó.
Jómagam 15-én rendeltem meg..ma 20 van és semmi

SRobert
õõõ... ecsettel? 😛 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...