Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a játék pont olyan, hogy ha akarsz egyedül tudsz maradni. Persze egy idõ után nem célszerû, mert egyrészt a küldetések nehezek lesznek számodra, mert több embernek készültek, másrészt a legnagyobb játékélményt pont azáltal éred el, hogy másokkal együttmûködve és/vagy mások ellen játszol.
Mivel GWben nincs havidíj, nem fecsérelsz el semmit. 😊 Persze nem árt minél többször bent lenni, ha azt szeretnéd, hogy ismerjenek, ha pedig egy céh tagja vagy, akkor valószínûleg számítanak is rád egy-egy megmérettetésen. Persze ezekben sem kötelezõ részt venni. De végülis ez a játék lényege. Mindent ugy alakítasz, ahogy neked tetszik. A net bõven elég hozzá, sõt. Teszterek szerint 56-os modem is megteszi. Én alapfoku angollal teljesen jól elvagyok, a legnagyobb részt értem, tudok kommunikálni, stb.
Ha megfogott a dolog, csekdisz: www.guildwars.hu
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Angol tudás nem árt de ha felkeresed a magyarokat benne, guild szinten akkor segítenek, meg velük leszel úgyis.Felsõfokú angol azért nem kell.
Ja és ajánlom: www.guildwars.hu
Válaszotok elõre is köszönöm.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
elég jó kis múvi faja zenével 😊
Banyapapa: köszi 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Végre elérkezett a GW megjelenésének ideje is!
A béták alatt létrehozott Céheink (HeAr, FaHe) végre elnyerték végsõ formájukat és továbbvisszük a SCOG - Scourges of God - név alatt.
Szeretettel várunk minden lelkes érdeklõdõt:
- IRC-en a QuakeNet, #guildwars.hu, #SCOG.hu -szobákban.
- A Guildwars.hu-n
- Céhvezér mél és msn címe: [email protected]
A tagjelöltek 1-2 hetes ideiglenes tagságot kapnak. Ez idõ alatt minden kötelezettség nélkül játszhatsz és eldöntheted, tetszik-e a banda. 😊
Természetesen mi is nézzük, hogy mennyire tudsz csapatban gémelni, stb.
(Béta idõszakos tapasztalat elõny, de nem feltétel).
Üdv,
Fritz, a rettentõ
[email protected]
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
`Guild Wars will be on most store shelves on April 28th, but preorder customers will be able to enter Guild Wars on 12:01 a.m. Pacific on April 27th. The period of Early Access will extend for 48 hours.`
tehát eszerint 27-én délben kezdheti aki elõrendelt. a hozzáférés viszont (ehhez képest) 48 órán belül megszûnik - tehán azon belül célszerû megvenni és élesíteni a végleges accot.
de szóljatok, ha rosszul értelmezem...
Én úgy számolom, hogy legkésõbb 27-én megkapják, átadják a futárszolgálatnak. És az meg 28-án kiszállítja nekem. <#vigyor1>#vigyor1> Rosszabb esetben 1 nappal késõbb.
psn: TasManHUN
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
legalábbis a megjelenéshez képes 48 órával elötte
és 29-én 24_óráig be kell neki adni az eredeti kulcsot
asszem ez a jelenlegi tényállás!
Kiváló, hogy ilyen sok magyar érdeklõdik a játék iránt😊
Mi ez a csend? Remélem hogy csak ilyen "vihar elötti"
Már alíg várom a közös kalandok kezdetét!!!! <#wave>#wave>
Ha nem, hívd fel az ügyfélszolgálatot.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
De más haverom sem kapott szintén a CDGalaxistõl rendelte....
Visszaigazolást kaptunk,de semmilyen keyrõl nem esett benne szó.
Jómagam 15-én rendeltem meg..ma 20 van és semmi