Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi ez a...
"You have added the following extra features to your account." ???
ez tárgy lesz?
nektek is ez a "Chimeric prism" van írva?

bazze...qrva játék miatt még aludni se tudok <#boxer><#vigyor3><#vigyor5><#hehe>
mááár csak 5 óra!!! 😄DDD

musha
hát amennyiben holnap (ma) reggel 9-tõl 48 órán át él a pre-order acc, akkor nem tragédia, ha csak pénteken tudom megvenni. de azért persze jó lenne minél elõbb ^^

dougO
Ugye a csüt este az a legeslegeslegkésõbb????
Én amugy is péntek délelõtt akartam bemenni érte, de a vidékieknek mondjuk elég gáz....

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

TasManXT
én belehalok... mondom. 😊

psn: TasManHUN

Támogatom a GYIK ötletet, kössz az infot, akkor lassan megrendelem, amint megjön a pénzem. 😄

Azon erõsen meglepõdnék, de végülis egyikünk sem halna bele 😊 Tudjátok: a várakozás csak édesebbé teszi az élvezetet 😉
Mondjuk ezesetben szívesen lemondanék a várakozásról...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

EmThor
nem holnap, csüt.ön és imádkozzatok, mer lehet csak csüt estére ér ide a szállítmány, de remélem kamu!!!

EndreMan
Kéne csinálni lassan a topic fejlécébe egy GY.I.K-et mert minden második ember megkérdezi pl hogy ingyenes-e stb.
Végülis nemzavar,de nekik is egyszerûbb lenne meg nekünk is.

0Fritz0
Nincs havidíj, csak a játékot kell megvenni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Üdv mindenki, nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy ez ingyenes miután megvettem vagy pedig, fizetni kell érte? Valszeg ez lesz az elsõ amit boltba megveszek mert a 8k-s ár már elfogadható, szal lécci vmi infot mert, ha ingyenes lesz megveszem ha ennél is 1 hónap ingyen játék van mint a wow-nál akkor erõsen elgondolkodtató!!!

EmThor
hallod most vettem mikrofonos fülest 6 ropiért... de ami van benne logitech nem hiszem h nyomja a ményhangokat is, audió cd-t vki úgyis felrakja, divine aura csak emotionoknél láccik, szal a könyv marad ami fájhat, ennyi 😄 szt. lászló térre bemegyek majd ott lehet megvenni, átvenni, örstõl 3,62 villamos kispest fele

musha
ha ezt 1 héttel elõbb tudom, akkor azt veszem meg, de így már marad a szimpla. ez legyen a legnagyobb bajom ^^

EmThor
http://www.automex.hu/index.php?selectedProductID=7933&activePage=productDescription.php&sid=b7f8ee9924994f91ecdfcb354ed9c2c3

17 ropi a gyûjtõdobozos!!!

musha
fú, most bejelentkeztem a játékba, gondoltam megnézem írnak-e valamit. beírom a jelszót, katt, erre ott áll a karakterem. egy kicsit megzavarodtam. na mondom akkor rányomok a play gombra, persze az nem mûködik, de már látszik, hogy minden menetkészen áll. 14 óra múlva meglátjuk 😊)

BEAST
sajna ezer nem lehet 😊)) valszeg csinálok egy monkot ... de én harcosabb fajtát szeretnék ... de ezexerint nem éppen harcos alkat 😛 ... szal lehet W/Mo lesz 😊))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Hu 😊
Gyere csak, asszem te leszel eddig a második fõkasztú monk, de beast úgyis fog csinálni még ezer másikat a sajátja mellé <#vigyor3>

1 És? legalább majd farmol a népnek jó cuccokat <#beka2> (egy 14es karinak droppolt ijjtól egy ascalonból épp 'kiszabadult' 8as kari a fenekét verdesi a földhöz az örömtõl, pedig az se nagy szám még <#crazya>)
2 GWhez még nincs (remélem, nem is lesz) munkahely kompatibilis, háttérben futkározó segédprogramocska <#nyes>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

majd holnap felrakom, addig is hagy tisztázódjanak a dolgok (megmarad e a céh, a tagok stb)

Szupi😊
Nem rakod fel /ill regisztralod ha lehet/a guildwars.hu-ra a guildet a cehek felsorolasaba?Ahogy latom eleg sok guild indul legalabb a jelet ismerjek fel a tobbiek.

Zitus

😄DD

szia! 😊

Csinálok guildet megint valszeg ugyan azon a néven (Elite Hunburgers). SEmmi kötelezetség meg ilyenek, csak legyen benne minél több magyar, hogy azok is könnyen találjanak pl. partyt akik kevésbé tudnak angolul. Én ilyen segítõkész guildot szeretnék...

Sziasztok!
Zitus vagyok Danahoz hasonloan a keso eso esti jatekosok taborat erositenem melo es egyebb okok miatt.Kerem segiteni a dolgozo nepet akik csak korlatozott oraszamban tudnak jatszani!😊

En lenni elorelathatoan eloszor Miss Zitus fogyogyasz majd a jatekban ha mar elerheto/ma voltam automexnel d.e erdeklodni hatha elobb meg lesz de meg nem tudtak semmit mondani/.

u.i:
1.)Cuki ahogy ismerunk ha te csak fele annyi idot is jatszol mint eddig akkor is fenyevnyire elorebb leszel mint mi.😊Csinalsz guildet?
2.)Dana te melohelyrol is bedolgoztal idaig a gamesokba.😊GW nem fut onnan?

Zitus

0Fritz0
Vagy használj ,Chello+-t. Ott 60 giga a korlát. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Megnézném azt a játékost, aki összehoz 15 gigát. Elég "kipihent" feje lenne. 😊

SDana
Én speciel naponta játszom, levelezek, néha még le is töltögetek, de még egyszer nem voltam a határ közelében...
Az ilyen játékok szinte semmi adatforgalmat nem generálnak (olyan 1 óra 1 mega lehet, de nem tom), csak folyamatosan csinálnak egy kicsit.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

aztat nem <#shakehead><#hehe>

musha
nem vagyok benne biztos, de szerintem azért 15 giga forgalom bõven elég ehhez amit írtál.

Aztat nem tudja valaki megmondani, aki tapasztalt ilyen téren, hogy a chello adatkorlátozása (asszem most 15 GB max. forgalom egy hónapra) kb. mennyi játékra lenne elegendõ a GW-vel, úgy, hogy a levelezésen és a webböngészésen kívül elvétve használom egy-egy kevés-száz megás letöltésre?

8000 Ft lesz.

Teperinke
Na jó, a kettesre nem kell válaszolni:-)

Teperinke
Szevasztok, 3 gyors kérdésem lenne:
1. Mennyibe kerül a játék?
2. Van-e havidíja?
3. Mûködik-e socks 4 v.5 proxyn keresztül?

Nem lesz rá hétköznap túl sok idõm. Ráadásul hétévégén se szerintem mert a futár addigra nem fogja kivinni.

már csak 19 óra!<#wilting><#banplz>

EndreMan
Koi-Tar Lim lesz feltehetõen majd.......
És L kérésére Me/Mo<#wilting><#eljen><#eljen>

5-tõl 7-ig mi?<#vigyor3><#buck>

SDana
Alapból 7ig dolgozom, szóval ne sajnáltasd magad 😛

SDana
Klikkelhetsz, mint vadállat is akár. De ha gondolkozol és csak akkor klikkelsz, amikor kell, az id jó 😊 (harcos/mágus)
Igénytelen, szinte bármilyen vason elfut és szebb, mint bármi más, ami az adott vason eddig még éppen elfutott 😊

Devil_Gy
Nagy nagy szeretettel várjuk õket is <#buck><#beka2><#vigyor3><#circling><#crazya>

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
Ha ez vígasztal én meg 16:30 ig dolgozom <#beka3>

már csak 1 nap!
kár, hogy pont szerdán van a legtöbb órám és így csak 17 óra után leszek online <#rinya><#boxer>

lesznek majd hölgyek <#smile> Lineages lányoktól hallottam, hogy majd õk is megveszik<#smile>

dougO
Igen. Az vagyok.
Akkor gameban találkozunk 😊
Mi lesz a nicked?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Devil_Gy
De bunkó vagyok <#falbav>!
Hölgyei és uraim a helyes<#duma><#ejnye1>

Devil_Gy
Már csak 1!!
Holnap reggel uraim és hölgyeim(már ha vannak) megkezdõdi történelmünk 1 új szakasza ami elõreláthatólag tartósan sögelni fogja a tekinteteket a képernyõhöz! (asszonyra vigyázni _márha van_ mert még lelép valakivel mikor megléped az 12. szintet <#vigyor3>!) Szal GL HF! Gyúrjatok az ülõgumókra! <#worship><#eljen><#bohoc><#circling>

Minden itt van olvassgass egykicsit
www.guildwars.hu

Minimum

Windows R XP/2000/ME/98
Intel Pentium R III 800 Mhz vagy más egyenértékû
256 MB RAM
CD-ROM meghajtó
500 MB szabad hely a vinyón
ATI Radeon 8500 vagy GeForce 3 vagy 4 MX sorozat, min 32MB VRAM-al
16-bit hangkártya
Billentyûzet és egér
Internet kapcsolat
Ajánlott

Windows R XP/2000/ME/98
Intel Pentium R III 1GHz vagy más egyenértékû
512 MB RAM
CD-ROM meghajtó
500 MB szabad hely a vinyón
ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti sorozat, min 64MB VRAM-al
16-bit hangkártya
Billentyûzet és egér
Internet kapcsolat

Kimerítõ, meggyõzõ válaszok voltak, nagyon köszönöm.
Már csak az érdekelne, hogy:
1. ez is amolyan Diablo jellegû hentelõs-klikkzáporos játék, vagy valamivel kifinomultabb?
2. Esetleg, ha hallottatok róla tapasztalatokat, mennyire magas a gépigénye?

Továbbra is köszönöm a segítségetek.

Szerény véleményem szerint lesz az több is, eddig csomó emberrel beszéltem, akikrõl végül kiderült, hogy megengedtek maguknak egy GW-elõrendelést... Ráadásul egyikük sem szokott túl gyakran gép elõtt ülni, tehát szerintem ez a játék elég nagy blockbuster lesz 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

ReTeK
óóó már csak 2 nap és hent ! <#worship>

EndreMan
Te a SCOG-os Doug vagy?
Akkor pláne jó hogy összetartunk mert Guild társak leszünk...

EndreMan
poén hogy hasonlókat írtunk ,persze a saját szemszögünkbõl megközelítve <#taps>
Meg úgyanúgy ajánlottuk az oldalt..lol

dougO
Hogy agitálunk a játékra. Ez tetszik 😛
Pedig a magyar GW-sek száma szerény becsléseim szerint már így is 2-300ra tehetõ. Remélem ez a szám exponenciálisan nõni fog a közeljövõben és hoznak is elég darabot belõle.