Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Izé, itt milyen szerverek vannak, hova csatlakozik?
See you tomorrow.
Vigyázat, a leopárd harap!
De ha megveszem itthon 8-ert, tok felesleges veluk babralni, csak ezert kerdeztem, de ha no para akkor mar jatszok is koszi 😊
szerintem
Dejo kábé addigra beis tok majd lépni, egencsak lassan tölti le a cuccokat 😛
vajon megoldhato-e, nem sikerult rajonnom, hogy en most jatszom ma a pre-order kulcsommal, holnap megveszem mastol es kicserelem a kulcsot ?
semmi hasonlo ablak nem jon fel most, ami erre lehetoseget adna.
Bar gondolom a vegleges sem fog megegyezni a preorderrel, aki ugyanattol veszi, igy biztos nem lesz gond belole, hogy holnap kezdhetem elorol... valaki ?
netan ugyanarra a kulcsra teszik ra a veglegeges accountot is ?
szerintem
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Vírusirtó Norton van csak, ami igenis erõforrás-igényes, sajna. Nem elég a tálcán lekapcsolni az Automatikus ellenõrzést (ez az össz, amit tehetek), hanem a Szolgáltatások között is ki kell lõnöm. Némely játékon igencsak meglátszik e mûvelet jótékony hatása.
Mindennek ellenére sem játszom szívesen rendszergazdaként online játékkal (és ciki, ha ezt egy program mégis elvárja), ezért kérdezem, hogy a program könyvtárára megfelelõ jogosultsággal rendelkezõ felhasználóként tudom-e futtatni?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
vírusirtóban is inkább csak az on-access-scant javaslom kikapcsolni.
Vigyázat, a leopárd harap!
Nekem valószínûleg még várnom kell egy kicsit ezzel, de filózom a dolgon. Egy technikai jellegû kérdés még hátramaradt.
Tudok-e úgy játszani a játékkal, hogy egyszerû felhasználóként lépek be az op. rendszerbe, de elõtte még a játék könyvtárára ennek a felhasználónak full jogosultságot adok. Mivel a mindenféle vírusirtót és tûzfalat ki kell kapcsolni, ha játszik valamivel az ember, nem szívesen nyitnék meg port(oka)t rendszergazdai módban a nagyvilágnak.
Azért megmondom õszintén nem hittem volna 😊 Ahhoz képest, hogy múlt héten kezdték sokszorosítani. Tudnak valamit a gyerekek logisztikailag a disztribútoroknál 😊
Egyébként egyelõre csak az automex-tõl jeleztek vissza, máshonnan (576, CDgalaxis, PCdome) még nem...
nem baj, ez már nem akadályoz meg a beszerzésben 😊
Bár teljesen mind1, holnap úgyis felhívom õket, ha nem szólnak maguktól 😊
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Azért mert elvileg 28-án megjeleneik még nem biztos, hogy kis hazánkban is a boltokban lessza cucc holnap reggel... bár így lenne 😊
Szóltak már a boltokból valakinek aki elõrendelte? Vagy érdeklõdtetek?
Én még sehonnan nem kaptam jelzést, pedig 4 különbözõ helyen van elõrendelésünk, köztük az automexnél is...
tehát szt. lászló tére kell menni, van vhol térkép is!
automexnél van , hogy ott lehet át venni, többet nem tok, REMÉLEM lesz reggelre!!
csak azé rendeltem elõ tegnap, hogy tuti legyen példányom!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
És mi van ott? Bolt vagy mi?
Még jó hogy ott lakom tõle 2 sarokra<#wow1>#wow1><#shakehead>#shakehead>
www.automex.hu
Sorry
elvben csak pénteken jelenik meg a gamma de azok már játszhatnak akik elõrendelték!
aki megrendelte az automax tõl nem postázzák hanem el kell menni érte valahova?? pontos címet kérnék ha lehet!
meg infókat!
Thx
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
végem 😊
mi a neved?
nekem Leila Oliva E/Mo
Megint variáltak néhány dolgot (már nem outfiter, hanem merchant a manuszok neve...)
És van spéci tárgy is, de úgy láttam, csak az a kari kapja meg, akivel elõször belép az ember 😞
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Aki holnap jön a Szt. László térre átvenni az AUTOMEX-tõl megrendelt játékát, KÉSZPÉNZT hozzon, mert kártyán nem fogadnak el!!!
és reggel 9óra ha minden igaz....
ha tévdek vki javítson pls
Béke
A harctérre elvtársak!!<#eljen>#eljen><#violent>#violent><#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3>