Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX
Tud valaki egy helyet ahol holnap reggeltõl biztosan kapni lehet?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ElfQT
Majd holnaptól találsz. (Látszik a player név, vagy csak a karakternév? Részemrõl ElfQT leszek - vagy foglaltság esetén 11QT, vagy hasonló.)
Izé, itt milyen szerverek vannak, hova csatlakozik?
See you tomorrow.

Vigyázat, a leopárd harap!

Elkezdtem játszogatni mivel nem nagyon találtam még magyarokat henchman-okal megyek. Meglepõen jól játszanak a henchman healer sok player healernél jobban gyógyit.

alma2
Roviden annyi, hogy elorendeltem meg a nemetektol es kaptam kulcsot, de ha most ott vennem meg 11 rugo korul jonne ki, ebbol kifizettem 2-ot ugye elore.
De ha megveszem itthon 8-ert, tok felesleges veluk babralni, csak ezert kerdeztem, de ha no para akkor mar jatszok is koszi 😊

szerintem

EmThor
jó akkor addig, de mind1 a progifog szólni mikor kéri a rendes kódot, no para 😊

musha
vagyis holnapután reggelig.

musha
neeem, dehogyis, az 48 óráig elég.

Banyapapa
Addig jo a pre kulcs?
Dejo kábé addigra beis tok majd lépni, egencsak lassan tölti le a cuccokat 😛

musha
éjfélkor???

EmThor
szal van 2 kulcs, egyel ma jáccol, egyet meg éjfélkor beírsz és akkor lesz full az accountod, ezt az eladom veszek dolgot nem értem...

alma2
Hello,
vajon megoldhato-e, nem sikerult rajonnom, hogy en most jatszom ma a pre-order kulcsommal, holnap megveszem mastol es kicserelem a kulcsot ?
semmi hasonlo ablak nem jon fel most, ami erre lehetoseget adna.
Bar gondolom a vegleges sem fog megegyezni a preorderrel, aki ugyanattol veszi, igy biztos nem lesz gond belole, hogy holnap kezdhetem elorol... valaki ?
netan ugyanarra a kulcsra teszik ra a veglegeges accountot is ?

szerintem

Ne aggódj, nekem sem jött e-mail még 576-tól, szerintem ez így van rendjén. Legalábbis remélem 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

deep
Remélem is, mert fejek fognak hullani, ha nem...Jó warriorhoz méltón<#vigyor1>
musha
holnap akkor is meg tudod venni szerintem.

deep
Kiváló. Nekem se e-mail nem jött, se nem hívtak, pedig 2 hete elõrendeltem<#nemtudom>
Ok, ha arra kerül a sor, úgyis megoldom valahogy. Megnézem majd ezeket is. (Kicsit persze félek, az SP2 tûzfala mennyire hajlandó átengedni a dolgokat más tûzfalnak, másrészrõl a víruskeresõmet sem szívesen váltom le, a Nortont ugyanis annak idején megvettem, van hozzá folyamatos frissítésem, és dolgozik is, megbízható.)

EmThor
mcaffee keresõ, meg zonealarm tûzfal, nekem nem jött át még semmi 😄 és mcaffe-t csak hetente futtatom, amúgy nem megy!

Nos, nálam SP2 tûzfala fut, azon kiengedem természetesen a programot.
Vírusirtó Norton van csak, ami igenis erõforrás-igényes, sajna. Nem elég a tálcán lekapcsolni az Automatikus ellenõrzést (ez az össz, amit tehetek), hanem a Szolgáltatások között is ki kell lõnöm. Némely játékon igencsak meglátszik e mûvelet jótékony hatása.
Mindennek ellenére sem játszom szívesen rendszergazdaként online játékkal (és ciki, ha ezt egy program mégis elvárja), ezért kérdezem, hogy a program könyvtárára megfelelõ jogosultsággal rendelkezõ felhasználóként tudom-e futtatni?

Miért kéne kikapcsolni a tûzfalat meg a vírusirtót? Egyáltalán nem kell sõt nem is szabad!! A vírusirtó nem fog jelezni, ha nem vírusos a progi, a tûzfal meg ha jól mûködik elsõ alkalommal amikor kapcsolódni akar a kliens, rá fog kérdezni, hogy engeded-e?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

ElfQT
zizzenet, tûzfalat nem javasolt kikapcsolni sosem ha online vagy. normális tûzfal normálisan konfigolva nem vehet/vesz el észrevehetõ erõforrást.
vírusirtóban is inkább csak az on-access-scant javaslom kikapcsolni.

Vigyázat, a leopárd harap!

EmThor
hát nem naon értek hozzá, van itthon tûzfal, de csak leokézom h kiengedje a progit a netre azt hello...

Örvendek, és holnaptól sok örömteli játékos napot kívánok nektek, akik már gyorsan meg is veszitek.
Nekem valószínûleg még várnom kell egy kicsit ezzel, de filózom a dolgon. Egy technikai jellegû kérdés még hátramaradt.
Tudok-e úgy játszani a játékkal, hogy egyszerû felhasználóként lépek be az op. rendszerbe, de elõtte még a játék könyvtárára ennek a felhasználónak full jogosultságot adok. Mivel a mindenféle vírusirtót és tûzfalat ki kell kapcsolni, ha játszik valamivel az ember, nem szívesen nyitnék meg port(oka)t rendszergazdai módban a nagyvilágnak.

SarkanyfuaRUSH
IGENIGEN!! Én se hitetlenkedek tovább. Én is megkaptam a levelet az automex-tõl, hogy holnap reggeltõl lehet menni a gameért!
Azért megmondom õszintén nem hittem volna 😊 Ahhoz képest, hogy múlt héten kezdték sokszorosítani. Tudnak valamit a gyerekek logisztikailag a disztribútoroknál 😊
Egyébként egyelõre csak az automex-tõl jeleztek vissza, máshonnan (576, CDgalaxis, PCdome) még nem...
EmThor
automex, szt.lászló tér 20

EmThor
megjött a game, REGGEL 8-tól lehet menni érte 16:30-IG

Most jött e-mail az automextõl, hogy megjött a játék!
musha
hát nem örülök ennek a tizedik kerületi költözésnek 😞
nem baj, ez már nem akadályoz meg a beszerzésben 😊

SarkanyfuaRUSH
Aha. Ezzel jól megindokoltad, hogy honnan tudod, hogy biztos 😊 Tehát akkor ez az információ a boltokból származik?

Bár teljesen mind1, holnap úgyis felhívom õket, ha nem szólnak maguktól 😊
Outlander
De biztos, már korábban megérkezik, tehát holnap lehet menni érte..

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

SarkanyfuaRUSH
Na jó 😊 de mi az, hogy állítólag? Mondta valamelyik üzlet, vagy a magyar disztirbútor, hogy megérkezett a szállítmány? Ha így lenne, értesítést kaptunk volna a boltokból nem?
Azért mert elvileg 28-án megjeleneik még nem biztos, hogy kis hazánkban is a boltokban lessza cucc holnap reggel... bár így lenne 😊
EmThor
hát állítólag holnap reggel lehet átvenni, az üzlet meg tuti költözött a szt. laci térre, erre visza is írtak 😄

SarkanyfuaRUSH
Honnan veszitek, hogy holnap reggeltõl át lehet venni?
Szóltak már a boltokból valakinek aki elõrendelte? Vagy érdeklõdtetek?
Én még sehonnan nem kaptam jelzést, pedig 4 különbözõ helyen van elõrendelésünk, köztük az automexnél is...
EmThor
figyi ahol át lehet venni, az most költözött el, ott van automex fõoldalán is!!!

tehát szt. lászló tére kell menni, van vhol térkép is!

automexnél van , hogy ott lehet át venni, többet nem tok, REMÉLEM lesz reggelre!!

csak azé rendeltem elõ tegnap, hogy tuti legyen példányom!

Devil_Gy
ja és a legfontosabb!! bármikor átvetetem?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
ezt az autamexnél mondták?
És mi van ott? Bolt vagy mi?
Még jó hogy ott lakom tõle 2 sarokra<#wow1><#shakehead>

EmThor
szt lászló tér 20, bánya utca vagy mi, reggel 9, mehetünk csoportosan is, én örsre megyek

Devil_Gy
jogos ott a pont

musha
csütörtökön jelenik meg (elvileg).

Devil_Gy
Javítom magam!!!!

www.automex.hu

Sorry

Devil_Gy
www.automax.hu

elvben csak pénteken jelenik meg a gamma de azok már játszhatnak akik elõrendelték!

Devil_Gy
Hmm! ez most mi?
aki megrendelte az automax tõl nem postázzák hanem el kell menni érte valahova?? pontos címet kérnék ha lehet!
meg infókat!
Thx

Ferro_TwL
Esetleg tud vki egy cimet ahonnan meg lehet rendelni a gamet es a kodot mailben küldik a clienst (nemtom hogy van itt a cliens) meg le lehet tolteni?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Devil_Gy
Én is!!!<#boxer><#falbav><#gun><#gunyos1>

musha
igeeeeeeeen, elkezdõdött <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor2><#vigyor3><#vigyor3>
végem 😊

sajnos csak az =(
mi a neved?
nekem Leila Oliva E/Mo

SDana
Belestem, és már megy 😊
Megint variáltak néhány dolgot (már nem outfiter, hanem merchant a manuszok neve...)
És van spéci tárgy is, de úgy láttam, csak az a kari kapja meg, akivel elõször belép az ember 😞

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Banyapapa
Pont melozok, szivássssssssss:-o

EmThor
FONTOS!!!

Aki holnap jön a Szt. László térre átvenni az AUTOMEX-tõl megrendelt játékát, KÉSZPÉNZT hozzon, mert kártyán nem fogadnak el!!!

és reggel 9óra ha minden igaz....

ha tévdek vki javítson pls

Béke

Devil_Gy
Megkezdõdött hát minek meg kelett kezdõdnie!!!!

A harctérre elvtársak!!<#eljen><#violent><#gun><#vigyor3>

ja a képet meg nem is raktam fel 😄D