Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Egyedül az a bajom,h még nem találkoztam magyarokkal, ti hol vagytok/mi a nevetek?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Vigyázat, a leopárd harap!
De egy "valós" összehasonlítást az "igazi" MMORPGk és a Guld Wars játéktechnikai összevetését illetõen (pl. a trading-card-game re hajazó skill használat, crafting, economy, world/quest instance rendszer, fejlõdésrendszer stb.) se idõm, se kedvem megírni...
Különös tekintettel, hogy pl. az, hogy a "vadonban" nincsen száz meg száz másik player, annak milyen okai, elõnyei és hátrányai vannak...
Akit érdekel, tapasztalja meg, és döntsön saját maga (És még az EVE onlineról nem is beszéltünk, ami mostansdág szintén kipróbálható 😊 ). Én a magam részérõl mérhetetlenül élvezem a GW egyszerû szépségét. (Nekem hangulatban Diablo2 + Morrowind + egy csipet Magic the Gathering.)
(hogy én mit kapok ezért, ugyanis õk is olvassák a topikot 😄)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem akarom kisebbíteni az érdemüket, de ugye volt ott vmi posta is (na õk aztánm ismertek a szolgáltatásaik minõségérõl).
Nemtom mikor adták fel, de Bp-rõl Szolnok környékére...jövõhétre vártam (7vge miatt)
naon heppi vagyok 😄D
aki szeretne klánhoz csatlakozni az szóljon!
Üzenem nekik, hogy eljön még az az idõ, amikor az x (legyen x akkor a 10 egész számú többszöröse) évvel fiatalabbak dícsérete nem szórakoztató lesz, hanem életben tartó erõ 😉.
(Amúgy meg, mégis, mit várta(to)k ? 😉)
Ui. én házas vagyok, így - ha nem is szemlesütve, de - valóban CSAK a játék "izgatott" 😊
(oké, én itt nem dicsértem õket, de attól még ami szép az szép) <#vigyor5>#vigyor5>
Természetesen csak viccelõdtünk a kedves vásárlók oltásával 😊
Csak vicces, amikor az ember kolléganõit ilyen kõkeményen bedícsérik náluk 10 évvel fiatalabbak 😉
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De miért nincs róla valami leirás?
Anno a Wow Euro Beta ban résztvettem, tetszett is a progi csak a
13 + havifix kicsit túlzás volt.
Végülis ez 8 ért nem vészes, feltéve hogy nem 3 magyar futos egy üres
világban aztán pár hetente találkoznak.
A magyar oldal meg..... Szinte semmi info. Minden fejlesztés alatt.
Pár tuningolt kép még semmmi
De ha komolyan választ akarsz, nem nem gagyi wow. Nem is másolat, mivel 5 éve készül. Továbbá a wow koncepciójában és elemeiben inkább "másolata" egyéb mmorpgknek, és inkább a GW más.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?