Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SarkanyfuaRUSH
Sziasztok!

Lenne két kérdésem, hátha valaki tudja a választ:
Kezdõ területen (olda Ascalon):
1. Gift for Altea quest - hol van az a beautiful tárgy, ami megfelelõ lenne?
2. Collector-októl már szereztem cipõt, nadrágot és kesztyût, de lehet-e valahol új ruhát (armor - konkrétan nálam necromancer tunic) szerezni valamelyik collectortól? Ha igen, hol található?

Köszi,
Köszi.<#worship>

Egyre inkább az a benyomásom, hogy a játéknak nem sok köze van az mmorpg mûfajhoz, inkább csak nagy területen játszódó diablo-szerû pvp akciójáték.
Dana, Bíszt segítsetek, majdnem elgyengültem látván a multikaszt lehetõségeket, meg a töménytelen skillt/spellt. Mi ez pl., hogy egy kvesztre csak 8 db skillt lehet "magaddal vinni"? Mennyire interaktív a játék, mennyire van tényleges hasznuk a tradeskilleknek? Ne olyan mondja el plz a tapasztalatait akinek csak elsõ-második mmo-ja ez.

Ja értem, köszi. 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Linkeljetek már be in-game moviekat légyszi, de ne ilyen készítõk-féle promóciós gagyikat. A fórumon lévõ korábbi linkek nem nagyon mûködnek.

Banyapapa
Coop-ot ugy emléxem Tydus fickonál lehet elkezdeni, átkerülsz egy másik helyre, tele más kalandozni vágyo ifjuval/öreggel, vagy bekérsz a csapatba "bot" harcosokat.
Jobboldalt a partyképernyönél lehet a mission-t elinditani, visszaszámol és go-go-gooo

deep
1. Zûrös helyeknél lehet nyitni valami teleporrt, kaput hogy ne keljen egy csomót gyalogolnom vissza? - térkép (m) és ott vannak lehetõségek, ahová lehet "teleportálni".

2. Nincsenek tulajdonság pontok, amiket el kéne osztanom? - szintlépéskor kapsz, azokat lehet elosztani.

3. Hogyan tudnék csatlakozni Magyar játékosokhoz? Van pl egy csati, amit csak a magyarok használnak? - hát engem is úgy hívtak, itt a fórumon kell szétnézni.

4. Ha játszom és egy haverom meg akar keresni, akkor meg talál úgy, mint pl a Dio2-ben? Ebböl adódik az is, hogy a városokon kívül játék közben is tudok csevegni vagy ezt csak a városban, tehetem meg? (Gondolok itt arra az esettre, amikor nem csapatban vagyok, hanem egyedül kalandozok.) - csak a városban tudsz csevegni azokkal, akik ott vannak. A saját guilded, és/vagy csapatod beírásait mindig látod.

Magic Boy
Minden Guild Wars-al játszónak ajállom ezt az oldalt!
Remélem hamarosan én is csatlakozhatom hozzátok!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Értem!
Akkor gyüjtök!

EmThor
www.guildwars.com, leszeded a klienst, elindítod, a progi felrakja magát a netrõl, és kell egy eredeti cd kulcs, ami az eredeti dobozban van! WAREZ NINCS

Meg kell venned.

Lenne néhány kérdésem. Légyszi válaszoljatok.
1. Zûrös helyeknél lehet nyitni valami teleporrt, kaput hogy ne keljen egy csomót gyalogolnom vissza?
2. Nincsenek tulajdonság pontok, amiket el kéne osztanom?
3. Hogyan tudnék csatlakozni Magyar játékosokhoz? Van pl egy csati, amit csak a magyarok használnak?
4. Ha játszom és egy haverom meg akar keresni, akkor meg talál úgy, mint pl a Dio2-ben? Ebböl adódik az is, hogy a városokon kívül játék közben is tudok csevegni vagy ezt csak a városban, tehetem meg? (Gondolok itt arra az esettre, amikor nem csapatban vagyok, hanem egyedül kalandozok.)
5. Köszi.

Magic Boy
Na most komolyan mi kell ahoz,hogy játszhassak?

Nagyon-nagyon láma kérdés, de olyanokat hol talalok? 😊

Unknow
Meg kell venni😊 7990Ft a boltba és nincs havidíj. Ennyit szerintem mindenki képes kifizetni érte 😊
Magic Boy
Honnan tudom leszedni a játékot?
mit kell tennem,hogy játszhassak?

csinálj cooperativ küldiket azután szinte mindig kapsz egy új helyszínt

deep
Én is mutatok két képet😊

Basszus, kb. minden vágyam, hogy kijussak Old Ascalonból, rohadtul nyomaszt az egész helyszín, de egyszerûen elképesztõ, mennyire nehéz... Mindenhol Charrok, van valami normális út, ahol nem ugranak percenként nyolcvanan a nyakamba? Csak a hegyekbe szeretnék eljutni... 😊

Atisz
Menj már! Nekem is pont ilyen mesmerem van, csak szöszi...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Pár kép a kariaimról...

Atisz
hurrá!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
alpítok=alapítok, így még jobb

ElfQT
Back in play!!! (Újra megy!)

Vigyázat, a leopárd harap!

Atisz
Van olyan klán aki tagokat keres? Itt vagyok pl. én. Ha nem az se baj alpítok egy korrektet hamarjába'.

ElfQT
(Te ne haragudj már, de a powerfult egyébként egy l-lel írják...)

Atisz
Ühüm köszönöm. Amúgy is a coop-val rokonszenveztem, de így már egyértelmû hogy marad a sima rpg. Danke!

ElfQT
Ja. <#sir>

Devil_Gy
Mi van a serverrel?
Bekaksizott???

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Azért annyit hozzátennék hogy pvp elött erõsen ajánlott pve vel nyomni, mert pvp-ben bár lvl 20 karival nyomhatod de képességeket csak olyanokat vehetsz fel amit már pve-ben megszereztél.

ElfQT
Nagypite válazolt. RolePlayban mindent lehet. PvPben kapásból lvl20 karit kapsz oszt tolhatod mások ellen.

Atisz
Hopszi lényegeseb=lényegesebb 2 b-vel, bocsesz

Atisz
Kösz. Azt nem tudod, hogy mi a lényegeseb különbség a cooperative illetve a p vs. p között? A sima cooperative-ben nem lehet pk-ezni, a másikban meg nem lehet kalandozni? Vagy, most akkor most mi vaaaaaaaaaaaaaan (szõke nõ effekt)?

PvP szerveren max szinten indulsz, stb stb, szal az a Deathmatch. Roleplay az igazi lényege a játéknak - szerintem.

ElfQT
Nem hiszem, mert mint irtam, a support server is kifingott. Most azt irja, hogy karbantartás alatt.
A keresett login szerver meg plaync.com -on van, az se tûnik európai-specifikusnak...

Minden lehetsz csak fel kel venni külön a második kasztot, pvp-zni is mehetsz csak el kel jutni az arénákba elöbb

ElfQT
Nemtom én roleplayba nyomom. Ott is lehetsz minden. Tudtommal arénába is lehget menni (én még nem voltam).

Az elozo kerdesemre irjon valaki valamit pls!!

Atisz
Egyébként állítom, hogy az us szerverek száguldanak mint a meszes. Megint csak mi, szegény európaiak szívhatjuk a fogunkat.

ElfQT
Na addig mondjatok irc szervert és csatit ...

Atisz
Hagy-ma, hagy holnap 😊

Atisz
Hivatalosan tegnap, gyakorlatilag ma.

Atisz
Halló?

ElfQT
(Tegnap.)

Atisz
Sziasztok nektek is azt írta ki most este, hogy (feltételezhetõen) szerver-problémák miatt nem tud csatlakozni?

Halott a szerver 😞 Fene esne bele, pedig most lenne idõm...

Megjelet ma!

ElfQT
Na most jött el az elsõ "connecting..." -> Error ideje.
Hátez nemszép 😞

ElfQT
Tuti, hogy nem sikerült levelet küldeniük a megadott címre!!
Ha biztos vagy benne, hogy acímmel minden OK, adj meg egy másikat (meg lehet változtatni.)

Magic Boy
Megjelent a teljes játék?