Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
te most mirõl is beszélsz?

Ez valami gagyi wow? Mert ha nem wow kieg akkor valami másolat.
Igy nem is lesz aki ezzel játszik mert mindenki a wow al nyomja.
ElfQT
Azért az véleményem szerint az ilyen játékokhoz erõsen ajánlott az angol nyelv. Meg egyébként úgy általában is... (Kezdj el angol szótárat http://dict.sztaki.hu/angol-magyar használni, aztán pár év alatt legalább érted az írott nyelvet 😊 )

Vigyázat, a leopárd harap!

Akkor oké. Egy Radeon 9800 Pro-val, remélem, szintén nem lesz baja.
A képekre pedig azt is mondhatnók: szépek. Ja.
Köszi az infókat.

musha
meg a `zsíroshajú hc gamereket` (ezeket a fikázós dumákat imádom)

musha
magyarnyelvû leírás nincs. magyarok vannak, a világ meg hog yüres lenne...hát...annyira nem <#vigyor1>

ElfQT
Nincs magyar nyelvû leírás. De nézd meg: www.guildwars.hu
A világ nem üres, mert full európa "ott szaladgál" 😊 (Ez úgy igaz, hogy n játékos egy városba belépése után sorszámmal kreál egy köv város-példányt, amik között persze lehet váltani.)
Vannak magyarok is, nem tudom mennyi, mert tegnap este még csak kettõvel találkoztam. De lesznek az biztos. (pl. Automexbõl honlapjuk taulsága szerint elfogyott az össz példány (vagy csak megunták a csajok az óvodásokat? 😊.)

Ha megveszem van hozzá magyarnyelvû leirás?
Vannak magyarok? Vagy csak pár magyar user futkos egy üres világban.

ElfQT
Lehagytad a szmájlit 😊

Ez valami Wow kiegészitõ?
ElfQT
P3.0Ghz 512MB GeForce5600 fullon szaggatásmentes.
Úgy tudom, hogy kiválóan skálázódik lefelé (persze nyilván lejjebb vett grafikával).
klasszikus laggal még nem találkoztam, néha "ugrott egyet" a karakter vagy ellenfél (nem vészes).

ElfQT
Nincs, béta eventekbõl volt egy pár.

Hi

Nincs ebbõl valami demo vagy kiprobalható verzio?
Az ára tényleg nem sok de nem is láttam még a progit egyáltalán.

Köszi
...légy szíves (bocsi, ez lemaradt).

Írnátok pár sort (akiknek megvan a progi és játszottak is vele), milyen a játék teljesítménye (grafika, szaggatás, "laggolás")?

musha
nem tud valaki az Old Ascalonban levõ skilles emberrõl valamit, hogy miért csak 1 skillt lehet tõle venni és semmi mást? illetve hogy hol lehet esetleg máshol venni skillt?

musha
<#vigyor3>

ElfQT
Ja, de a "Quest for Automex" küldit nem spoilerezik be 😊
(Gyk. egy nyomi térkép az így jutsz az alagsorba, akarom mondani a dobozod átvételéig.) (No offense... de azért ajánlom az aláírásom (most elõször van ilyenem.))

musha
de sok automex-közeli ember jár ide <#guluszem1>

De gonoszak lehetnek azok a hölgyek 😄 Viszont a kategóriáidon kacagtam egyet 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Voltak azért kivételek is a vásárlók között ezek szerint 😄
Majd megkérdezem a csajokat kint a pultnál, õk csak ilyenekre emlékeztek 😉

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ElfQT
www.utak.hu
Ne haragudj, de én kocsival járok, és bár régen arra laktam, nem szerettelek volna félrevezetni BKV ügyben. Ha még mindig kell segítség, jelezd.
(De különben lehet, hogy a CD Galaxis egyszerûbb.)

ElfQT
Tányleg, nahát, ezt nem is tudtam. PvP bosszantás királya lesz akkor 😊

ElfQT
Háakkor az énhibám vazze 😉 megyek és hamut szórok a fejemre.
A kategóriáidba igen nehezen férnék be 😊

ElfQT
A terjesztési-bevételi stratégia elemzéséhez ajánlanám a diablo/2/LOD mûködését, mivel az igen hasonló, és nem véletlenül. (A GW nem is "igazi" mmorpg, mivel valójában az idõ nagyrészét a userek max 8as csapatokban kolbászolnak egy saját instance-ban.) ElfQT

Én is így gondolom, de szerintem (most az egyszer legyen igazam) nem lesz azért 8 ropi egy kieg 😊

EmThor
6 havonta, és még így is megéri mint: 6*3500ft havidíj=21ezer FT, vagy hat hónap múlva 8ropi egy kiegért!!

Épp a havidíj hiánya miatt fognak folyamatosan elárasztani bennünket kiegészítõkkel - tehát ez a havidíj-mentesség egy kicsit csalóka, itt valóban semmit nem KELL fizetned azért, hogy játszhass, de a négy-öthavonta megjelenõ expanziókat erõsen javallott lesz majd beszerezned. Pénz beszél, döntsétek el, hogy ez nekünk rossz-e avagy jó, szerintem egészen korrekt megoldás mind a játékos, mind a fejlesztõk felé. 😊

EmThor
ha játszottál vmilyen fantasy kártyajátékkal ez a kasz igazi de-spell-ezõ "jólkib@szokveled" kaszt, nekem nem jött be

Annyira jó, hogy bár a fejlesztõk is szinte könyörögtek, hogy legalább itt hanyagolják a "" típusú neveket, sõt, nem is lehetséges ilyet választani, pár élelmes arc buzgón dolgozik a játékélmény lerombolásán idióta caps-olással és vonalkák (értsd: I-betûk) fantasztikusan dizájnos beillesztésével. Ezúton is köszönet nekik.

Na du. megyek a játékért, már nagyon izgulok!!!
Egy kérdés, a mesmer kaszt az milyen tulajdonságokkal foglalkozik, meg mit tud stb.

Hmm, már egy számmal kisebb világgal is nyerõbb helyzetben van a wow-nál a program, lévén, a havidíj sokkal barátságosabb. Csak kiváncsi voltam, úgy nagyjából a méretére. Mondjuk, egy wow oldalon, ahonnét idetaláltam felvetették, hogy ha nincs havidíj, vajon mekkora érdekük lesz, hogy folyamatosan fejlesszék és javítsák a világot? Hát, végülis, a single player játékokhoz is adnak ki javításokat, bár az tény, hogy az azért nem olyan szintû foglalkozás, mint ahogy egy online világgal kell. Mellesleg, nem reklámozni akarom, de ha jól emlékszem, automex van a wesselényi úton is. Legalábbis, amikor még ott dolgoztam két sarokra tõle, akkor volt. És ha nem lenne oké valami, még át lehet menni abba a bizonyos galaxisba, ami szintén kb 2-3 sarokra van, és õk is árulják.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Ezt a supportot a magyar honlapon nem lehetne átültetni magyarra az angolul gyengén tudók kedvévért, szerintem egy nyers fordítás is jó lenne!

Nem, "ezek" valóban nem ebbõl élnek, ugyanis az Automex forgalmazó, nem pedig kiskereskedõ.
Az, hogy webshopon keresztüli kisker. értékesítés is van, csak egy apró plusz, és nyilván nem arra lett kitalálva, hogy a Guild Wars idején beszabaduljon a sok jóllakott óvodás és zsíros hosszúhajú hardcore gamer személyesen 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Atisz
Kösz a válaszokat és a segítséget :p
A Guild Wars honlapján a support-nál mindenre van válasz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

musha
ha jól sejtem már a Catacombs legelején rossz irányba mész akkor. mert a Charr in the Catacombs-nl az elején már jobbra kell menned, míg a `savas(?)` résznél egyenesen vagy egy kicsit balra indultál a legelsõ levezetõ lépcsõ után.

SDana
Attól függ... Ha a bebarangolható vidéket nézed, lehet, hogy kisebb, mint a wow (bár szerintem nem nagyon). De ott vannak mellette a küldetéses területek is.
Valamint itt nem csak azért barangolsz általában a világban, hogy farmold a mobot, hanem célod van (ejutni másik városba, quest után menni, stb). Szóval néha sokkal nagyobbnak is tûnhet 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Már béták óta 😛
Te meg nem wowozol? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Kössz, ez sokat segített, mert nem vagyok ismerõs arrafelé,egyátalán nem!

ElfQT
BÁNYA u. a fenyõbe is.

ElfQT
Nem tisztem az Automexbe jutás részletezése... (Nem értem, hogy ezek nem ebbõl élnek, a játék árusítás csak mellékes? Vagy most épp very szarul megy? Nincs túlságosan megtámogatva az odatalálás... Maga a bejutás és a játék átvétele egy kicsit a Douglas Adams: Galaxis Utikalauz... elejérõl a "vigyázat a leopárd harap" ra hajazott.)
Õrs vezér térrõl érdemes menni, van több busz is, Ónodi u. megálló. Maga a "bolt" a Bány utcából közelíthetõ meg.

Vki tudna infot adni hogy, hogy jutok el a szent istván tér 20-ba, mondjuk a margit hídtól, vagy egyátalán hogy milyen bkv járat megy oda, elõre is kössz!

dougO
WoWba mennyi idõ?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Hali!

Kb. olyan 100 óra alatt lehet bejárni a területet. és akkor még nem PvP-ztél egy percet sem, ami a játék elgé tetemes része 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

ok kössz

Atisz
Üdv! Jó a játék? Fõleg azokat kérdezem akik már küldik a játékot, mert már sok infót olvastam róla. Leginkább az érdekelne hogy hogyan oldották meg a cooperative és a p vs. p játékmódok szétválasztását...de amúgy minden bennfenntes infó jöhet. (Bocs de nincs idõm végigolvasni több mint 2000 hozzászólást pár infó-morzsáért)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

alma2
szerintem kuldenek emailt. de ha nem hivd fel oket

szerintem

Üdv, éppen megrendelés elõtt állok az automextõl. vki vmilyen infoval dobjon meg, hogyha betettem a kosárba, majd véglegesítem a rendelést akkor, utánna mi a teendõ, hány nap múlva mehetek érte stb.

alma2
az a kuldetes megvan. meg a gyertya gyujtogatos is, de meg van ott ketto, amire a nyil azt mutatja itt van a katakombaban, de joval messzebb, csak nem tudok tovabbjutni mert nincs ut. pl a charr in the catacombs kuldetes v. a the prize moa bird

szerintem

ElfQT
Vki keressen már meg... Még 1 magyart se láttam. Csapatba nem tudok menni, mert csupa "idegenajku" (NEM angol (hanem német, francia)) lvl 1 rohangál meg kiabál fel alá. Karakter nevem: Shawno Stripe