Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-Fraps(Videórögzítõ)
-VirtualDub(Szerkesztõ)
-XPhoto GIF Animator (Gif animátor)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hülye vagyok az ilyenekhez...<#vigyor5>#vigyor5>
<#wink>#wink>
Kosz a linket nekem is! <#wink>#wink>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Összehasonlítva pl. a half life2- vel, ami ugye 10000be kerül, mind az öt cd-je papírban van és csak egy papírfecnit adnak hozzá kézikönyvként.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
mai drop...
Bone Dragon (elég hülye kép lett =/ )
Beirod a "csetbe" simán hogy: /dance enter és voálá😛
Egyébként a többbi féle-fajta parancs itt:
http://www.guildwars.hu/content/tv-parancsok.htm#orders
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
javaslom a hivatalos honlap FAQ-jának az `Is Guild Wars an MMORPG?` címû részlegét.
`Azt meg pláne nem tudom, hogy honnan szedted, hogy a gw-re írtam az "üres akciójátékot" és nem pl. a doom 8-ra, vagy amikre valójában értettem... de ezekszerint van valóságalapja, mivel te egybõl ráhúztad.`
talán onnan szedtem, hogy ez a Guild Wars topikja, és te folyamatosan a wow-al hasonlítgatod <#confused>#confused>
de tudod mit? szar, üres akciójáték, ne is játssz vele!
Amint láthattad volna csak és kizárólag Kata hozzászólására reflektáltam. Egy mmorpg meg egy mmorpg-nek szánt akciójáték hasonlítása teljesen helyénvaló volna -amennyiben a készítõk annak szánják, ami esetünkben fennáll- ha valójában is ezt tettem volna, de itt közel sem az volt, csupán a grafikai megfontolás mint már említettem Katára reagálva.
Azt meg pláne nem tudom, hogy honnan szedted, hogy a gw-re írtam az "üres akciójátékot" és nem pl. a doom 8-ra, vagy amikre valójában értettem... de ezekszerint van valóságalapja, mivel te egybõl ráhúztad.
Még csak lvl 5-ös az elementalistom de már teljesen beleszerettem a játékba!!!
akinek van szeme, az látja, hogy sokkal szebb a gw, de ez persze nem elsõdleges szempont. melyik játék a jobb egy Final Fantasy vagy egy GT? mindkettõ jó, egyik ezért másik azért.
az meg rohadtul nem szerencsés, hogy le `csiri-viri üres akciójátékozol` a saját topikjában egy játékot. neked nem szimpatikus (bár még ki sem próbáltad, tehát roppant reális a vélemény), de ez senkit nem érdekel. hagyjuk már ezt plíz.
Ember vagy elf pedig szerintem tökéletes faji alternatíva.
Fritz remélem nem baj, hogy linkelem az avatarod 😊
psn: TasManHUN
Ha megveszed, meglatod tele van a karakterek kozott csupa jokepu "macso" arcal...nem csodalom hogy macakal nyomjuk (ki-ki)...
Nezegettem generalasnal..hat en feloranal tovabb nem tudnam nemelyik csavot nezni <#vigyor3>#vigyor3>
Viszont ez a bogyos cica..hmm erre jo ranezni<#bee1>#bee1>
Nem, még nem láttam olyat, hogy konkrétan boltban lenne kiadva kieg, de egy másik online játékban, amivel én jáccom (???) ez úgy van megoldva, hogy havonta kijön egy patch amivel új dolgokat implementálnak játékba, folyamatosan változtatva és kiegyenlítve az esetleges hibákat, egyenlötlenségeket;új küldetéseket, tárgyakat, NPCket, lehetöségeket raknak bele igy a játékba. Abban a játékban valóban zavaró tud lenni, ha valaki elrontja a játékod, mert vannak ilyenek is, de ez elhanyagolható a játékélményhez képest.
Sajnos jelenleg a másik játékban is D2 szerü hent van egyeseknek, de van sok jópofa és színes küldi is, regeteg interact lehetöség más játékosokkal, közös mókázások (és itt nem a hent értendö), mint közös táncolás, esküvök, udvarlás, párbajozás stb. Az sem mellékes, hogy rengeteg magyar jáccik vele szerintem.
A fajválaszték igen szines. Sajnos goblin nincs ott sem, de mindenki reménykedik, hogy a suttogott decemberi kiegben lesz.
Fritz: 1.Látom nem jött át a kérdés lényege: az a furcsa, hogy egybõl G (arany) a kezdö pénz és nem valami értéktelenebb pénz, mint legtöbb szerepjátékban. ugye pl. DnDben Cp (Copper Pénz), Sp (Silver Pénz), Gp (Gold Pénz).
2. Tecik a gém, de úgy látom még nem kiforrott és addig nem invesztálok bele, amig nem közel tökéletes. Szerintem.
Megértés-Powa együttérzéssel kapcsolva.<#crazya>#crazya>
kíváncsi vaok maradtak e még Serpent-ek a Crystal Desert-ben 😄
Más, keresek egy guildot, de eddig magyarral nem nagyon találkoztam, lvl11 necro/warrior vagyok, ha vki esetleg bevenne jelezze pls!
En nagyon sokaig filoztam hogy most mar tenyleg bele kene vagni egy online rpg-be...
De sajna nekem a warcraft vilaga soha nem jott be (mar Warcraft 1-nel sem)..
Nem fullt a fogam a havi sarchoz....
Nem tetszett soha hogy akarmerre neztem minden gameban a koczka nemalszok-nemeszek-nem elek emberek olyan szinten garazdalkodnak hogy eselyed sincs ellenuk...itt van, a megkotesek (limit, arena) kifejezetten bejon!
..es ezidaig nem volt olyan mi kinezetre is tetszett volna..(ez igy nem telljesen 100...de volt csak + sarc...)
Jott a GW (nah nem vagyok egy fan..csak kerestem es talaltam...szoktak volt mondani..jokor a jo helyen 😉)...tetszik a graf, a vilag is, (szabalyok is) es az is hogy nincs havi sarc..
S most hogy kb 1 oraja tekergek benne (szedem ossze a kepessegeim..amit tudok), meg jobban tetszik!