Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
joccakát ól! <#integet2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
na majd GW-s talin eccer megmutatom, mi a stájsz densz terén. <#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
méér 😊 tök jóóó <#nevetes1>

Kata
azok az úszó, és orrbefogósan elmerülõs mozdulatok... katasztrofális 😄

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
3 szoftverrel csinálom:
-Fraps(Videórögzítõ)
-VirtualDub(Szerkesztõ)
-XPhoto GIF Animator (Gif animátor)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
egy mesmer csaj táncot is kérnénk <#nyes>

0Fritz0
Ez a teljes, tisztára "szombat esti láz" fílingje van. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

egy geforce ti 4200-es 128 mb-os, szóval nem egy mai darab, ja és minden maxon 4x-es simítással <#wink>

ezt mivel csinálod?<#fejvakaras>
hülye vagyok az ilyenekhez...<#vigyor5>

BEAST
aha, de a warrior pasi még rosszabb 😄DD

Kata
a warrior ilyen sután táncol? 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
riszpekt 😄

0Fritz0

<#wink>

EmThor
sonic milyen videókártyád van? nagyon szépek a képek!!!

Seaweed
Azon a kartyan nekem kevesebb van mint ami a weblapon van! (pl ul nincs..es azt tudom hogy kerestem es nem tudtam mi az!)
Kosz a linket nekem is! <#wink>
Seaweed
Nah melonak vege...hulla faradt vagyok..de azert is ugrok legalabb 1 szintet (delutan abban a par oraban csak level 2-ig jutottam 😉
Seaweed
Az enyem kulso kinyithato belsejeben (ezt aztan jol megmondtam) egy palladin szeru warrior kep van. (ami a masodik CD-n)
STREEX
Lehet még valahogy xp-t szerezni küldetésmegoldáson és szörnyhentelésen kívül?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

musha
ezek amúgy benne vannak a játékhoz kapott `billentyûzetkiosztásos` papíron is.

Köszi.<#eljen><#eljen>

Banyapapa
Uuuuuuuuuuu, köszi 😊

Alig várom a collectors cuccomat 😄

STREEX
Aki még nem vette meg de szemezget vele annak gondoltam csinálok ízelítõül egy képet arról hogy 8000 ft-ért milyen szép díszcsomagolásban adják és mik vannak hozzá.
Összehasonlítva pl. a half life2- vel, ami ugye 10000be kerül, mind az öt cd-je papírban van és csak egy papírfecnit adnak hozzá kézikönyvként.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Aloha!<#wave>

mai drop...

Bone Dragon (elég hülye kép lett =/ )

Banyapapa
Nem skill.
Beirod a "csetbe" simán hogy: /dance enter és voálá😛

Egyébként a többbi féle-fajta parancs itt:

http://www.guildwars.hu/content/tv-parancsok.htm#orders

Szent isten, mennyire rohadtul hosszú ez a küldetés a surmia (ha jól emlékszem)-romoknál... Nem is sikerült elsõre, szanaszét szedtek a Charrok... Van valami csel, amivel ki lehet kerülni azt a rengeteg szemétládát a hegyen? Elképesztõen sokan vannak, és mivel legalább háromnegyed óra, amíg oda eljutok, jó lenne, ha következõre sikerülne 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

musha
ja ez a #2500-ra vonatkozik.

musha
olvas, utánajár, aztán okoskodik.
javaslom a hivatalos honlap FAQ-jának az `Is Guild Wars an MMORPG?` címû részlegét.

`Azt meg pláne nem tudom, hogy honnan szedted, hogy a gw-re írtam az "üres akciójátékot" és nem pl. a doom 8-ra, vagy amikre valójában értettem... de ezekszerint van valóságalapja, mivel te egybõl ráhúztad.`
talán onnan szedtem, hogy ez a Guild Wars topikja, és te folyamatosan a wow-al hasonlítgatod <#confused>
de tudod mit? szar, üres akciójáték, ne is játssz vele!

Szerintem meg egyszerûen irigykedik a srác és idejön cseszegetni, hogy elégtételt szerezzen. Én is kipróbáltam a wow még amikor, lehetett bétázni nem tetszett de mégse mentem el fikázni, mert tudtam, hogy nagyon sok ember teljesen oda van érte. Arra gondoltam, hogy talán én vagyok csak ilyen félre, sikerüld de, ezek szerint nem vagyok egyedül.<#law>

Áruljátok el légyszi hogy, megy ez a táncolás, mert nem tudok rájönni. Arra gondoltam hogy talán ez egy skil lenne?

EmThor
hát meg amit nap mint nap javítanak a GW-ben, nem kell patch-ekkel szórakozni, stb, fõoldalon kinn van melyik nap miket javítanak!!

Olvas, feldolgoz, értelmez, véleményt ír.
Amint láthattad volna csak és kizárólag Kata hozzászólására reflektáltam. Egy mmorpg meg egy mmorpg-nek szánt akciójáték hasonlítása teljesen helyénvaló volna -amennyiben a készítõk annak szánják, ami esetünkben fennáll- ha valójában is ezt tettem volna, de itt közel sem az volt, csupán a grafikai megfontolás mint már említettem Katára reagálva.
Azt meg pláne nem tudom, hogy honnan szedted, hogy a gw-re írtam az "üres akciójátékot" és nem pl. a doom 8-ra, vagy amikre valójában értettem... de ezekszerint van valóságalapja, mivel te egybõl ráhúztad.

Adam5
Bazze ez a GW rohadt jó!!!
Még csak lvl 5-ös az elementalistom de már teljesen beleszerettem a játékba!!!

TasManXT
pontosan.

psn: TasManHUN

musha
nem TELJESEN kiforrott a játék, majd akkor lesz, ha már nem jön hozzá több kiegészítõ. de mûködik, és nagyon-nagyon élvezetes. nem wow, de van élet a wow-on túl is.

musha
jaj, miért kell erõltetni ezt a wow kontra gw dolgot? <#szomoru2>
akinek van szeme, az látja, hogy sokkal szebb a gw, de ez persze nem elsõdleges szempont. melyik játék a jobb egy Final Fantasy vagy egy GT? mindkettõ jó, egyik ezért másik azért.
az meg rohadtul nem szerencsés, hogy le `csiri-viri üres akciójátékozol` a saját topikjában egy játékot. neked nem szimpatikus (bár még ki sem próbáltad, tehát roppant reális a vélemény), de ez senkit nem érdekel. hagyjuk már ezt plíz.

0Fritz0
NP, csak fizesd be a jogdíjat. 😊

Nem rondább a wow, sõt... Mielõtt nekiálltam én is pörögve hánytam a kinézetétõl. Amint kipróbálod, bennevagy és játszol vele elbûvöl a világa és rájössz, hogy valójában gyönyörû. Inkább egy hangulatos, tartalmas "low-poly" igazi mmorpg mint két csiri-viri üres akciójáték... ;D
Ember vagy elf pedig szerintem tökéletes faji alternatíva.

TasManXT
az elementalista csaj tudja rázni rendesen 😊
Fritz remélem nem baj, hogy linkelem az avatarod 😊

Seaweed
3 utan biztos hogy leptem ki es be.
Seaweed
Kata jut eszembe:

Ha megveszed, meglatod tele van a karakterek kozott csupa jokepu "macso" arcal...nem csodalom hogy macakal nyomjuk (ki-ki)...
Nezegettem generalasnal..hat en feloranal tovabb nem tudnam nemelyik csavot nezni <#vigyor3>
Viszont ez a bogyos cica..hmm erre jo ranezni<#bee1>
capaszabi
A 2467es delikvens én lennék asszem. <#integet2>

Nem, még nem láttam olyat, hogy konkrétan boltban lenne kiadva kieg, de egy másik online játékban, amivel én jáccom (???) ez úgy van megoldva, hogy havonta kijön egy patch amivel új dolgokat implementálnak játékba, folyamatosan változtatva és kiegyenlítve az esetleges hibákat, egyenlötlenségeket;új küldetéseket, tárgyakat, NPCket, lehetöségeket raknak bele igy a játékba. Abban a játékban valóban zavaró tud lenni, ha valaki elrontja a játékod, mert vannak ilyenek is, de ez elhanyagolható a játékélményhez képest.

Sajnos jelenleg a másik játékban is D2 szerü hent van egyeseknek, de van sok jópofa és színes küldi is, regeteg interact lehetöség más játékosokkal, közös mókázások (és itt nem a hent értendö), mint közös táncolás, esküvök, udvarlás, párbajozás stb. Az sem mellékes, hogy rengeteg magyar jáccik vele szerintem.

A fajválaszték igen szines. Sajnos goblin nincs ott sem, de mindenki reménykedik, hogy a suttogott decemberi kiegben lesz.

Fritz: 1.Látom nem jött át a kérdés lényege: az a furcsa, hogy egybõl G (arany) a kezdö pénz és nem valami értéktelenebb pénz, mint legtöbb szerepjátékban. ugye pl. DnDben Cp (Copper Pénz), Sp (Silver Pénz), Gp (Gold Pénz).
2. Tecik a gém, de úgy látom még nem kiforrott és addig nem invesztálok bele, amig nem közel tökéletes. Szerintem.

Megértés-Powa együttérzéssel kapcsolva.<#crazya>

nekem csak most kezdte el, eddig nekem se volt vele gondom.

EmThor
olvassátok azért el a lore book-ot, az egyes könyvet, sokminden kiderüll a játék story-járól!

kíváncsi vaok maradtak e még Serpent-ek a Crystal Desert-ben 😄

Seaweed
En miota megjott vagy 20x leptem be ki..es nem volt gondom.
Üdv, ti sem tudtok belépni kb fél órája? én 3 óta próbálkozom de nem megy mi lehet a baj?

Más, keresek egy guildot, de eddig magyarral nem nagyon találkoztam, lvl11 necro/warrior vagyok, ha vki esetleg bevenne jelezze pls!

TasManXT
A betegség nálam is hasonló. 😊

Seaweed
Hat ha valakinek szamit egyaltalan az en velemenyem:

En nagyon sokaig filoztam hogy most mar tenyleg bele kene vagni egy online rpg-be...
De sajna nekem a warcraft vilaga soha nem jott be (mar Warcraft 1-nel sem)..
Nem fullt a fogam a havi sarchoz....
Nem tetszett soha hogy akarmerre neztem minden gameban a koczka nemalszok-nemeszek-nem elek emberek olyan szinten garazdalkodnak hogy eselyed sincs ellenuk...itt van, a megkotesek (limit, arena) kifejezetten bejon!
..es ezidaig nem volt olyan mi kinezetre is tetszett volna..(ez igy nem telljesen 100...de volt csak + sarc...)

Jott a GW (nah nem vagyok egy fan..csak kerestem es talaltam...szoktak volt mondani..jokor a jo helyen 😉)...tetszik a graf, a vilag is, (szabalyok is) es az is hogy nincs havi sarc..

S most hogy kb 1 oraja tekergek benne (szedem ossze a kepessegeim..amit tudok), meg jobban tetszik!
0Fritz0
Kérdés sehol sem volt, már a kész véleményedet osztottad meg velünk. Szerintem... 😊