Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, hogy nagyon láma kérdés, de ez a játék csak neten játszható?
Seaweed
Jah party nem artana..most is van egy fuggo kuldetesem (biztos tudjatok melyik Ascalon mellett ki kell mennem egy partykepes egyennel)...
Nah tapolom meg a kicsiket es ugy lvl10 kornyeken jelentkezem majd valahova! Lehet majd pont hozzatok 😉 (mar ha felvesz valaki... 😛)
BEAST
a klánba sztem attól még beléphetsz , max nem kell mindig a forumra rohangálnod a kérdéseiddel , és esetleg még party-t is találsz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seaweed
En szivesen jelentkeznek..de meg keves az a lvl6 nem? (Meg kraftolni se art azt meg szerintem 😉)
Devil_Gy
Asszem bele kell húznom mert még mi csak 4 en vagyunk!!! <#wow1><#wow1><#zavart2><#zavart2>
Mongyuk nem voltunk ennyira aktívak de hétvégén megszálljuk a server!!!! <#hehe>

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

BEAST
eh ha nem sajnálnám vagy ah lenne jobb már rég széttörtem volna azt a xar kardot ... tegnap elmentem kb 15 percre a géptõl mire visszajöttem meghaltam ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

azirafael
Na egy óra múlva hazaérek a melóbol és belépek végre...

lol <#hehe>

BEAST
17 órája nem voltam fent ... omg <#wilting> mind1 ugyis eldöntöttem hogy holnap no suli nap lesz <#idiota>

Elite Hunburgers clan (EHun) recruiting! Lehet jelentkezni!
Ennyien vagyunk egyenlõre és ilyen a guild cape...

Seaweed
Ahhhaaa THX! Akkor mar most jol jon hogy takarekoskodok..most is van kb 450g-m...
majd ha a lerombolt Ascalonban jársz akkor tudsz majd venni 100g/db, a duplázó rúna meg 500g/db

Kata
Azt még nem tudom. Majd ha megveszem a játékot... 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
hmmm de en ugylatom hogy lehet meg + hatizsakom! (jol latom?) nah az kellene meg vagy +2! De hol es hogyan?
(van egy sejtesem hogy kell bor hozza (?) es le kell gyartatni? de kinel es hol Ascalonban nem tudtam Crafternel! mashol meg meg nem lattam Craftert...)

Plz help me! 😉
Kata
aszonták van valami rúna, ami megnöveli a tatyó méretét...

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Valaki homalyositson mar fel hogy hogy juthatok meg hatizsakhoz?! Mert tokre keves...bemegyek pl a katakombakba es fele cumot ott kell hagynom..pedig "nagy" zseket tudnek akasztani amugy...
Seaweed
<#crazya><#mf2>
invitálva vagy, majd nyomj G betüt és ott tudsz csatlakozni.

Kata
amikor két szõrös segg összeér... 😄DDDDDDDDDD

[/cserf][/fülünyúl]

Shoots
Ferro tellt dobj ha bentvagy

Shale Bonedancer

Seaweed
Kicsit tapolom meg a macam (most egy lvl4-es Elemental/Ranger), es en is szeretnek valahova jelentkezni majd!
ok, név?

EmThor
minden kaszt egyszerre jó , amelyik bejön, elõször 1 kaszt van, vehetsz be 2.at, szerintem érdemes , van PvP külön arénákban, stb, még nem naon próbáltam , lehet kapni szeirntem 8ropi 😄

bár ahhoz képest h nekem a telepítõrõl semmi nem raktam fel semmit, mer lejött netrõl minden 😄

Zeboo
Sziasztok! Bocs, hogy ha "noob" kérdéseket teszek fel, de csak most ismerkedem a GW-al. Nem rég hagytam abba WoW-ot, mert nekem nem igazán jött, persze voltak más okok is. A kérdésem a következõ: ebben a játékban minden kaszt egyformán jól játszható? Egyszerre 2 kasztja lehet egy playernek? Van PvP? Ha igen, hogy van megoldva? Most lehet kapni Mo-n? Elõre is köszi a válaszokat!

Sonic én is csatlakoznék ha lehet még, van egy lvl 12 necro/warriorom.

Az nem szombatesti laz hanem Ponyvaregeny!

EmThor
<#wave>

Devil_Gy
BSZ!!<#taps><#idiota>

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

majd játékban nyomj G betût és majd tudsz csatlakozni

azirafael
Tegnap reggel nekem is megjött a GW... most van egy lvl 5 Elementelist/Neckro-m szívesen csatlakoznék a HUburgerekhez 😄 Mivel MEN (Miskolci Egyetemi Napok)van most ezért kevesett játszottam... de hétvégén behozom...

Archmage Azirafael néven nyomulok most.

Van 4 lila (ritka) baltám, ha kell vkinek szóljon! Majd az árban meg1ezünk! <#vigyor2><#vigyor3><#vigyor5><#wink>

Ez agy szép és jo,csak van egy csomo minden amit nem jelenít meg,mert nem támogatja a vidkarid =)

Seaweed
Nyehehe...kis bogyos Cassandramnak elkezdett udvarolni egy sved arc..... 😄D

Tetszett neki a cica <#law><#puszis>

nah jo8...
EmThor
köszi!
halljátok, crystal desertbe el lehet jutni? vagy majd kiegbe?

Seaweed
hb
Kata
isten éltessen

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
Köszi mindenkinek! 😊 jó GW-zést! Ha Ciklon HUN vagy Jeges erre jár akkor üzenem h 2000 rongyot összekéne dobni a palástra 😉

musha
hepi börzdéj!!! <#wave>

EmThor
májköl fletlí 😄

10 mesmer táncol egymás mellett , az már vmi 😄

EmThor
nekem is oan van csak 64mega 😄

ma van a szülinapom /me 21 éves 😄<#taps><#pias>

Seaweed
Elementalista hastanca nekem bejon 😉
BEAST
hmm már csak találgatok de akkor a ranger csaj lenen az? hmm ... már nemtom ... majd holnap meglesem 😄

Ezt a mesmer táncot 1 az 1be a Shrekbõl nyulták. 😉
0Fritz0
Vagy csak rálépett egy hangyabolyra... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

musha
ahogy a harcos gitározik az a komoly (meg persze a nekró pogó, de az alap) ^^

Kata
ez inkább ír sztepnek néz ki

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
hmm ... akkor kevertem valakivel :o

0Fritz0
Egy kis latin temperamentum: Mesmer densz!

😊

(Szvsz nem nagy szám ;D )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kata
'nájt!

[/cserf][/fülünyúl]