Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lattam egy sracot aki £v£13-nak mondta magat..hogy a pics@ba tudta szerintetek osszehozni ezt meg itt?
En is csak gorcsolok mar..mivel nincs tobb nagy kuldetes igy kurva sokat kene npc-t irtanom hogy osszejojjon annyi xp....most meg valahogy elerem a £v£8-at es huzok 2 evvel kesobbre...
En is csak gorcsolok mar..mivel nincs tobb nagy kuldetes igy kurva sokat kene npc-t irtanom hogy osszejojjon annyi xp....most meg valahogy elerem a £v£8-at es huzok 2 evvel kesobbre...
En ugy gondolom jo dolog ez a szint limit..igy utana tenyleg a csapatmunka szamit..es nem a koczka ejjel nappal jatszok altal osszehozott eszmeletlen £v£ szintek, es cuccok... (lasd pl diablo2)...
Mind2 party-s missionomet megcsinaltam nincs elvegzendo feladat szep ascalonban...
Egy spanyol srac segitett. Rendes volt..szegeny nagyon kezdo volt ..halam jeleul par kardot meg cuccot akartam neki atadni, de anyira uj volt hogy egyaltalan nem ertette mit akarok...elmagyarzni meg jobban en nem tudtam angolul 😉
De zsir volt 😉
Egy spanyol srac segitett. Rendes volt..szegeny nagyon kezdo volt ..halam jeleul par kardot meg cuccot akartam neki atadni, de anyira uj volt hogy egyaltalan nem ertette mit akarok...elmagyarzni meg jobban en nem tudtam angolul 😉
De zsir volt 😉
Tényleg csak 20 szint van a játékban? Mert ha ez igaz akkor elég rövid, hétfõn kezdtem, inkább kedden, és már a 13. szintnél vagyok, igaz most akadtam el de nagyon, viszont mindjárt 14 leszek, elég gyorsan elérem a 20-at! Utánna mi lesz? írnak még szinteket meg területeket? Mert néztem az egész mapot, elég nagy, szal hely az lenne, de akkor nem egészen értem miért csak 20 szintel indít a játék. Tudtok vmit arról hogy raknak még be szinteket?
Csupán annyival, hogy "szegényebb" leszel a küldik jutalmaival. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mivel mas, vagy tobb ha a szep ascalonbol ugy megyek el hogy minden kuldetest megcsinaltam, ill ha nem? (2 hianyzik, egyik a "kimenni egy partyval ascalon ele", masik meg "a kapun at eszakon megkeresni az elveszett baratot"..mindkettohoz party kell ha jol sejtem)
Az ADSLnek van havidíja sajna! De majd elõbb-utóbb lehet h lesz ilyen Guild Wars style net is,h meg kell venni párezerér,és nincs havidíja<#idiota>#idiota>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ismerem a szabályokat...elég kegyetlen..ha rajtam múlna, már 2 éve ADSLem lenne...pedig még csak havidíja sincs...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Kegyetlenul fog hangazi..de fizzes elo valamilyen szeles savvu internetre...
net nelkul nem fog menni...<#pardon1>#pardon1>
net nelkul nem fog menni...<#pardon1>#pardon1>
GW-zni akarok!!!! De modemmel az rosszabb mint az öngyilkosság!!!áááá!!! Most mit csináljak???
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ha az arénába nyerünk akkor nem is kapunk xp-t?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
<#vigyor>#vigyor> Nah majd lefekves elott atfutom...igaz anyira nem vagyok porfekto englisbol...es azt se allitom hogy nem fogok elaludni rajta <#fogmosas>#fogmosas><#wink>#wink>
és az 1es könyvet aki tud angolul tessék elolvasni , különös tekintettel 26-34 oldalig!!!
Tyria történelme, holnap feleltetek <#crazya>#crazya>
Tyria történelme, holnap feleltetek <#crazya>#crazya>
ja és fegyvereket is lehet festeni + lehet festékeket is keverni, festék eltávolítt gondolom már mindenki látott 😄
gyûjts minél több iron ingot-ot, fegyvereket, rod-okat is tudsz savagelni, és tessék kereskedni, 8 iron ingot-ért kaptam 100 aranyat, 150ért lehet amúgy 10et venni 😄
szal ügyesen 😄
szal ügyesen 😄
ja igen, nem to eddig meddig nyomtad csapatban, DE itt a küldetések fogják továbbvinni majd a storyline-t, ha nem találsz egy fõ küldit (pl a 3. surmia, nyugodtan kérdezz, vki bevisz, vagy befutsz magadtól , én is véletlenül találtam meg), küldi megcsinál, hopp 100 km-el nyugatra vagyok 😄 persze lehet gyalog is explore-olni de sok az enemy 😞
ö ez most nem hiszem h világos volt de majd meglátod 😄
ö ez most nem hiszem h világos volt de majd meglátod 😄
semmi nem fog változni csak betölti az "új pályát", megváltozik a környezet, és kiírja h 2 év múlva 😄 marad minden, a tárgyaid stb...
jaj en is ugy tervezem hogy ugy £v£10-ig tolom magam..es aztan johet majd...
(tenyleg ..egy "hulye" kerdes! Mert nekem nem egyertelmu..nem vagyok egy nagy rpg-s..es foleg nem online...szal ha most meg itt ebben az idoszakban belepnek mondjuk egy cehbe, akkor a 2 ev utani idoszakban is maradnek annak a tagja? vagy zerus nullarol elorol az egesz?!)
(tenyleg ..egy "hulye" kerdes! Mert nekem nem egyertelmu..nem vagyok egy nagy rpg-s..es foleg nem online...szal ha most meg itt ebben az idoszakban belepnek mondjuk egy cehbe, akkor a 2 ev utani idoszakban is maradnek annak a tagja? vagy zerus nullarol elorol az egesz?!)
jaja olyasmi, de 5-7. szintig tápold fel magad nyugodtan azért, jól szórakoztam, s a szememnek is kellemes volt 😄
nem, nem, de többé nem jöhetsz vissza szép ascalonba , a story 2 évet elõre ugrik, és kezdõdik az igazi játék, csak nézz amikor megnézed a map-ot ha, átértél!
/SPOILER
Szal akkor ha elfogadom Sir Tydus ajanlatat, elvesztem mindent amit eddig osszehoztam es kezdhetem a 0-rol?
Szal akkor ha elfogadom Sir Tydus ajanlatat, elvesztem mindent amit eddig osszehoztam es kezdhetem a 0-rol?
aza, egészet bejártam asszem, csak a leláncolt kéttornyú kastálynál a hegyekben, asszem ott futottam sokat 😄
Jaa ez a "keszen allok eldobni mindent es belepi?" kerdes nala? (gondolom az akademiara)
...hmm meg igen szep ascalon vagyok, mert van meg benne nekem kihivas...
...hmm meg igen szep ascalon vagyok, mert van meg benne nekem kihivas...
szal 3.szint után mehetsz sir tydus-hoz, és a sztori 2 év múlva folytatódik, ascalon lerombolódott stb, de akkor még gondolom szép ascalon akkor 😄
Aki nem talál magyarokat, miért nem talál? Egy jópáran megadtuk már a karakterünk neveit.
Javasolnám a visszaolvasás, és egyben a keresés funkciók aktívabb használatát (keresés csak az adott fórumban az oldal alján lévõ keresõ mezõvel).
ElfQT honlapja
ElfQT Guild Wars GYIK
A Guild Wars ElfQT szemével
Javasolnám a visszaolvasás, és egyben a keresés funkciók aktívabb használatát (keresés csak az adott fórumban az oldal alján lévõ keresõ mezõvel).
ElfQT honlapja
ElfQT Guild Wars GYIK
A Guild Wars ElfQT szemével
Vigyázat, a leopárd harap!
Taltam egy rejtett atjaro mogott az erdo melyen egy nagy templomromot!
Fort Ranik-tol nyugatra a folyo menten kell bemenni a bokrok kozott.
Van valakinek infoja hogy mi az ott? (semmit nem talatam en, ures volt meg NPC-se volt ott...se tovabb ut csak romok) Valami szerepe szerintem biztos van...
Fort Ranik-tol nyugatra a folyo menten kell bemenni a bokrok kozott.
Van valakinek infoja hogy mi az ott? (semmit nem talatam en, ures volt meg NPC-se volt ott...se tovabb ut csak romok) Valami szerepe szerintem biztos van...
rakj rá vmi rúnát, ha meg nincs menj el Ascalonba ott tuti ad majd el vki
A hunburgeresek mindenkit szívesen bevesznek aki magyar és normális, nem bunkózik stb. Szint, kaszt egyáltalán nem számít, mindenkit szivesen várunk.
írj sonicnak õ bevesz, mondjuk nem tudom hogy a hunburgerek közül ki van lerombolt ascalonban, de majd kérdezz rá a játékban!
Magyar guildeket hol lehet találni? Lvl 8-as ranger/elementalist vagyok,szívesen nyomnám csapatban a lerombolt ascalonban, de magyarokat csak elvétve találok...aki beszállna csapatba, mondja, hogy melyik districtben szokott lenni...ha játszom, szívesen partyzok.
csini!
Nah csinaltatam egy 5-os tatyot magamnak Ascalon falanal allo Collectorral (5 szorny maradvanyert vagy mifene... 😛)
ime Miss Cassandra <#szeret>#szeret>:

ime Miss Cassandra <#szeret>#szeret>:

én is azt akarom, de magyart nem láttam, idegennel meg nem értek szót, legalábbis túl jól nem, a guildomban pedig rajtam kívül éppen 1 ember van aki meg nincs ott ahol én, így nehéz, inkább megvárom azokat akikeel elkezdtem.
Kössz, eddig nem is láttam a belsejét.
Kössz, eddig nem is láttam a belsejét.
frost gate halál henchmanekkel. Menj inkább partyban, mert egyébként a hencsik beszaladnak olyan helyre is ahova nem kéne. Én 2x futottam neki, aztán inkább játékosokkal. Sokkal jobb móka.
szerk: emotes-okat a keyboard commands papíron találod.
szerk: emotes-okat a keyboard commands papíron találod.
psn: TasManHUN
Hogy lehet táncoltatni, meg ilyenek a karit?
Uhh, most jöttem a frost gate mission buktámból, vagy nagyon szar karit dobtam össze vagy pedig tényleg annyira nehéz hogy max hencsmennel nem lehet megcsinálni, esetleg láma vagyok, mert mission közben 2szer haltam meg de feltámasztottak, a 3.-ra meg olyan gyenge lettem hogy, szétverték a fejem a csapatéval együtt. Igaza volt annak aki azt mondta hogy ezt tényleg csak partyban lehet nyomni! 😄DDD
És végre ez az elsõ játék amit party nélkül nem lehet! jupíííííííííí! Alig várom hogy a többiek visszajöjjenek, mert már nagyon szeretném folytatni!!!
És végre ez az elsõ játék amit party nélkül nem lehet! jupíííííííííí! Alig várom hogy a többiek visszajöjjenek, mert már nagyon szeretném folytatni!!!