Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
hhm, az ilyen szintén robbantható kapu vagy kapcsolóval nyitható?...

nincs ötletem

Aragorn10
Igen beszeltem vele aztan tovabbmentem egy nagy kapuig ott megoltem mindenkit a ktapultosokat is de a kapu nem nyilik ki.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

PTW
a Dwarfot kiszabadítottad? mert az a fõküldetés. a kaputól, amin kimennél barra kell menni, ahol majd lesz két "cella" a jobboldali ajtaját kirobbantva ott lesz a kis gnóm, õ adja a Bonus-t is.. KILL THE ICE DRAKE 😄DDD

BEAST
178x 20 szint alatt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PTW
Charr Hide-ból nyerhetsz Expert Salvage Tool-lal de kb 100 ból 1 ben ha találsz, nagyon kicsi az esély rá.. én akkor inkább már gyûjtöm a rengeteg Iron-t meg pénzt és majd csináltatok Knight páncélt (80 armor, darabonként 1500gp és olyan átlag 20-30db iron, hehe)

Aragorn10
Valaki megcsinálta már a Borlis Pass-i fõküldit????????

Elpusztítottam a katapultokat mindenkit megöltem de egy nagy kapun nem akar átengedni és így nem tudok tovabbmenni ha valaki megcsinálta írja már le, hogy hogyan???

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

PTW
köszönöm, szóval akkor mintha dobnék egy kockával, és vag ysikerülvagy nem. erre gondoltam énis

-EmThor- azzal csinálom természetesen , de ezt írtam is, zárójelben, azért köszi 😄

Ebola75
Sziasztok,azt tudja e vki, hogy fur sqare-t honnan tudok szerezni? Próbáltam vásárolni játékosoktól de senki nem ad el.Ruhához kellene...ha vki tudja, szívesen veszem a segítséget.

BEAST
nekem nagyon sok baszodott el 😞((( ... lvl20as csóró vagyok 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EmThor
expert salvage kit-tel szedd ki, ennyi, nekem sikerült bár csak 1et találtam eddig

Outlander
Ez direkt van így, korábban a béták alatt ritkább volt a rúna, most hogy viszonylag gyakori, már nem 100%-os az esélye, hogy meg is kapod az adott tárgyból.

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

PTW
lenne egy olyan kérdésem, hogy az miért van, hogy találok egy kékkel jelzett salvage itemet, identify-olom, írja hogy item unlocked tehát találtam egy runát benne, de amikor salvagelem (expert toollal) akkor nem kapom meg azt

runethecrow
Akarok még sokat<#idiota>

Seaweed
Nah feltornasztam magam E/R lvl10-re ..de most joparszor meghaltam mar Charr-oknak hala(eddig 10x)... Pedig mar lehetnek energiaban ugy 340 felett es most stagnalok megint 250-280 korul...
Egyszer [email protected] volt a hatam mogott vagy 50-60 legyilkolt Charr mikor egy nagyobb csataban nyakamrajottek nagyon sokan...es szetvertek minket...
(Igaz respawn utan szetkentuk a szajukat.. taktikat helyesen alkalmazva...persze mindezt lvl6-os Henchman-okkal)

...volt egy kuldetes a "Fire in the North" amit megcsinaltam..es utolag neztem meg a terkepet..nem sokat kellett volna mennem Grendich Courthause-ig..raadasul jo formaban is nyomultam elore...hat elb@sztam! (viszamentem Piken Square-be...)
Seaweed
<#smile>
EmThor

EmThor
thx, thx 😄

Seaweed
Use the Trillian!
Seaweed
Nagyon jo!<#worship>
Seaweed
Jo volt 😉
Seaweed
7 vagy 8x...de meg nagyon az elejen vagyok.. (£v£9 E/R)
Seaweed
Hinnye..reggel elszolitot eddig a melo videkra..es 70 hozzaszolassal fogadott a forum..
Szep telljesitmeny 😉)
PTW
valaki meg tudná mondani hogy/hol lehet FUR hoz jutnui? én eddig még sehol sem találtam

0Fritz0
Csak úgy... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

/deaths

runethecrow
Köszi megvan...és át is mentem két évvel késõbbre a storyban<#idiota>

EmThor
passzolok... support email cím talán van, megadod géped specifikációit, meg h mi a gond, mikor hogy jön elõ, stb, milyen driverek vannak fenn...

PTW
mármint , tegnapi ment egyszer sem fagyott le soha semmi nem volt, aztán másik nap meg elkezdte, igen vicces amikor coop mission vége felé kivág...

EmThor
reboot?

PTW
megõrülök..!!!

semmi baja nem votl a játéknak most meg elkezdet desktopra dobálni valami serious errorral.. van valakinek valami ötlete?

Kata
Hát jó, megprósza msn. ([email protected])

[/cserf][/fülünyúl]

MEGVAN a fickod!! Mindle a neve egy kis halaszfaluban van a Wizard's Follynal.
Ott van az alkart vedo pancel.
BEAST
szegény 😊 hmm ... gondolom ventrilod sincs 😞

Kata
Van, de azon akkor 10 percenként tudok reagálni, mert meg fognak rohanni rajta. (ICQ párti, msn xar 😄 )

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
LOL 😊))

ház izé MSN párti vagyok :/
ha neked nincs akkor szép hosszan leirok mindent 😊)))

EmThor
http://gw.stratics.com/content/fan/comics/gwg/

Kata
Hahó Beast!

Ma voltam "cukcsi rucikat" venni a "plázcsiban", és gyorsan beszaladtam egy GW-ért is. Itt van elõttem, még nem mertem a gépbe dugni, kéne valami gyors útmutató, meg peccselés, meg minden, h online lehessek, aztán már nyomhatjuk is a gombot. 😊
ICQ-n kontaktolhatunk folyamazosan?

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
http://www.guild-hall.net/forum/showthread.php?t=13615

EmThor
http://www.onrpg.com/ftopic27933.html

BEAST
neeeem ... nem vagytok lemaradva ... figy ha fele anynit jáccotok mint L2ben farmoltok akkor 1-2 hét ... ha segitünk 1 hét is sok 😄DDD

EmThor
http://gwvault.ign.com/screenshots/full_res.php?ss=504

EmThor
Guild Wars Rádió!!!!!

http://www.gamedogradio.com/nuke/

akko voltaz egyénnek referenciája😊)
Még messze a 75-s szint😊
különbenis, itt már nagyon lelennék maradva😄 esetleg jöjjön mindenki Mourningozni,az tegnap indult😄
BEAST
holholhol?

LOL
nem is én számolom, hanem a játék!<#idiota><#banplz>

BEAST
jéééé egy szíl 😊))) eljött az ideje hogy átgyertek GWzni 😄DDD

runethecrow
jólvan látom:]

EmThor
<#worship>

pont idõben mert már a Charr speciális osztagom behatolásra készült 😊

PTW
az a Jeremy Soule nevü valaki az egyik legnagyobb Fantasy zeneszerzõ (Baldur's Gate, Icewind, Neverwinter, Morrowind stb..)

<#vigyor2>