Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elpusztítottam a katapultokat mindenkit megöltem de egy nagy kapun nem akar átengedni és így nem tudok tovabbmenni ha valaki megcsinálta írja már le, hogy hogyan???
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
-EmThor- azzal csinálom természetesen , de ezt írtam is, zárójelben, azért köszi 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Egyszer [email protected] volt a hatam mogott vagy 50-60 legyilkolt Charr mikor egy nagyobb csataban nyakamrajottek nagyon sokan...es szetvertek minket...
(Igaz respawn utan szetkentuk a szajukat.. taktikat helyesen alkalmazva...persze mindezt lvl6-os Henchman-okkal)
...volt egy kuldetes a "Fire in the North" amit megcsinaltam..es utolag neztem meg a terkepet..nem sokat kellett volna mennem Grendich Courthause-ig..raadasul jo formaban is nyomultam elore...hat elb@sztam! (viszamentem Piken Square-be...)
Szep telljesitmeny 😉)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
semmi baja nem votl a játéknak most meg elkezdet desktopra dobálni valami serious errorral.. van valakinek valami ötlete?
[/cserf][/fülünyúl]
Ott van az alkart vedo pancel.
[/cserf][/fülünyúl]
ház izé MSN párti vagyok :/
ha neked nincs akkor szép hosszan leirok mindent 😊)))
Ma voltam "cukcsi rucikat" venni a "plázcsiban", és gyorsan beszaladtam egy GW-ért is. Itt van elõttem, még nem mertem a gépbe dugni, kéne valami gyors útmutató, meg peccselés, meg minden, h online lehessek, aztán már nyomhatjuk is a gombot. 😊
ICQ-n kontaktolhatunk folyamazosan?
[/cserf][/fülünyúl]
különbenis, itt már nagyon lelennék maradva😄 esetleg jöjjön mindenki Mourningozni,az tegnap indult😄
nem is én számolom, hanem a játék!<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>