Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inferno
Háát vazz én láttom ell a clánt mindennel szinte😊 ,és még a clan Leadernek is én adjak 😛<#hamm><#hamm>

PS3/X360 user: Infernohun

BEAST
nemis fog 😄DD ... de bezzeg õ officer lett én meg nem ... szal ne várd hogy sajnálni foglak 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

neked legalább szokott adni, nekem még semmit se adott <#action><#rinya>

Inferno
Legnépszerûbb témák
1. BogyóKatica
2. Football Manager 2005
3. Real Madrid fanok topikja 😄D
4. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
5. Egyszavas történet
6. FORMA1
7. Counter-Strike:Source
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. <>> Laky topikja <<>
10. Guild Wars - MMORPG <--------- 😊

BEAST
ugysem adtad volna 😄DD szal nem nagyon érdekel 😛 elvagyok a noob cuccaimmal is 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seaweed
E/R10 Cassandra Ryuxa
mivel vagy játékban?

Seaweed
Bezuztam.
Seaweed
Hmm keresem a "historical monument in Surmina"...mutat a Ruins of Surmina-ra..de ott nincs monument!! Most akkor mi van? (lehet az a baj hogy az utolsot (King' Watch talatam meg eloszor?)
jajj inferno ne legyél már ilyen! Rólad is lehetne mit mesélni! <#hehe>
Amúgy tényleg nincs sok értelme ilyeneket árulni, mert csak az idõd vesztegeted, inkább add el boltba vagy zúzd be.

Inferno
Jah azzzz<#crazya>és még a fegyóim is szarok ,pedig akkartam adni neked 1 szép fegyóót de visszatórpantam 1 kicsit<#nyes>

Seaweed
En meg nagyon az elejen jarok.. old ascalonban keringek..lvl10-es szinten..es ilyenek nem estek minden sarkon az olembe....(3-4-esek igen)
BEAST
õ nem , de én igen ... Inferno nagyon béna és csak a szája nagy 😄DDDDDDD

Inferno
Jah meg olyan kardot nem tuod eladni mert csak te használhatod!!!<#kuss>

Inferno
off: szivesen!!!!<#hehe>
De nem értelek sztem olyan fegyó mint az a 8-10 dmg hammer sztem 2 óra játékal jobb esik ha el kezded a játékot meg nem akkartam ilyen durva lenni én csak kérdeztem de azért köszi a választ <#confused>amit hozzám vágtál<#ejnye1>

Seaweed
Targyatalan bezuztam oket.
Seaweed
Koszonom az epito jellegu kritikad...
Jah ezeket a szarokat...mive lez van ezt kell eladni...

De te biztos mar Heros Hall-ban uberelsz mindenkit szarra..te nagy asz!

<#mf3>
Seaweed
Utolsot nem vagyok biztos benne hogy tudja mas is hasznalni...mit mondtok?
Inferno
Ezeket a szarokat árulod ? <#wow2>

Seaweed
Pillanatnyilag offilen vagyok..ha valakit erdekel ezek kozul valami, jelezze!
Seaweed
Frontier Gate EuD6-os szerveren elado:

60G

30G

30G

50G
Seaweed
Az se rossz megoldas..de inkabb valami strapabirobbat ajanlanaek...pl ragasztopisztoly... 😉
(Gumi a melegtol megoregszik es eltorik...)
EmThor
nekem meghalt a venti, alig pörgött, fogtam, befõttesgumi, 8centis világító venti, gumival együtt belepasszíroz AGP-be és nem olvad 😊

Seaweed
Hat az nem igazan egeszseges! Virusnal lattam olyat, de az nem kezpenz hogy most ott is pontosan ez a hiba oka..lehet RAM is....meg meg sok minden
BEAST
okok , majd leszek énis , most befenyitettek a nagyszüleim , takaritok ... sietek <#szomoru1>

PTW
lehet, az , hogy a winfos néha "win32 protection error"-ral áll fel sem túl egészséges nrm?
8)

Tény, de szegény ember vízzel fõz 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Seaweed
Jah ismerem az ilyen progikat..de en inkabb egy jo Zalman hutore eskuszok..es nincs kompromisszum <#wink>
PTW
na most akkor átnézem a dolgokat..
köszönöm az ötleteket mindenkinek

Jah, nekem is a proci túlmelegedése okozza. Ha berakok egy hûtõ-segédprogit (ami kicsit lebutítja a procit, így hût), nem vág ki, viszont akadozik egy kicsit a játék. Valamit valamiért.
Amúgy ha érdekel, CPU Eat 'n' Cool a neve.

Seaweed
Nem tudom mitevo legyek!
Belepjek valahova vagy alapitsak egy sajat cehet...ahhoz ha jol tudom sok G kell...
Seaweed
Nekem volt 4 vagy 5..de eladtam jopeze 😄
Seaweed
Forog rendesen az a venti? Mert ha zorog az mar kozel jar a vegehez. (tapasztalat)
Kata
pedig még egyet sem találtam náluk. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

PTW
hehe nekem is hangos let kicsit a venti....

legújabb catalyst van, .net minden.. ezért nem értem mert érted.. amiótza elkezdtem Guildozni nem történt semmi ilyen változás a gépemben, egyszer csak fogta magát és megkattant, na mindegy.. ha más nem akkor windows reinstall lesz nemtok mit csinálni....

SCHORCHED SEED et.. ascalon ruins-ban szerezhetsz CROWN OF THE ..nemtommik-bõl (amik kibújnak a földbõl és úgy néznek ki mint a prolougeban az ALOE-k), vagy kicsit feljebb a hegyek felé OAK-okból

Seaweed
Ja ok 😉
Kata
Ja nem, csak a guildünk változtatni akar, és kértek terveket, amikbõl aztán válogatnak majd az okosok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Ejjha..te mar a kopeny tervezesnel jarsz? <#vigyor3>
En meg mindig a kudeteseket gyurom hogy legyen sok XP es tapos legyen a kiccsaj <#nyes>
Kata
Mivel máshova nem tudtam feltölteni, itt a köpeny-tervem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nekem is az a kártya van. Amikor vettem, nekem is mondták, hogy ez a 9800 pro jó kártya, csak nagyon érzékeny a driverekre, hogy mi futtatja. Ha nem az van, akkor minden drivert törölj, és telepíts elõször .NET rendszert a Windows-hoz, majd a Catalyst legújabb verzióját. Ez biztosan elkezeli a kártyát, soha nem is volt azóta gondom vele (lekopogja).
Mondjuk mostanában indításnál a vid.kártya ventije kicsit "zenél", de gondolom el kéne vinni megkenetni már a tengelyt, v. csapágyát. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Beast mondtad, hogy szóljak, úgyhogy szólok: minnyá on-lány leszek. 😊

Ja, és honnan lehet szerezni "Scorched Seed"-et? 3-ért egy gyûjtõ adna egy klafa 7-10 sebzõ kardot, ami már rámférne.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Milyen idokozonket fagy le?
PTW
radeon 9800 pro (saphire)..
gépemmel pedig semmi változás nem történt, tudtommal.. nem raktam, fel új drivert vagy ilyesmi..

illetve felraktam azt a Beta Audigy 2 drivert amit a doom III EAX támogatásához csináltak... de azóta már visszaraktam az eredetit

ezért bosszant nagyon mert egyszerûen ötletem sincs mi lehet az oka.. és megöli a játékot pláne ha mission-on vagyok..

/bocs az OFF ért

EmThor
vid.kártya...? !

Seaweed
Nem lehet hogy a gepeddel van a baj? Lehet 3 napja megallt egy venti, vagy akarmi...sok-sok dolog lehet..de mivel a te geped neked kell ezeknek utanajarni.
PTW
ja de az a vicces hogy eg yideig semmi baja nem volt.. toltam x napot, tökélet volt, semmi fagyás aztán egyik napról a másikra elkezdte.. és van hog yegy nap 3 szor kivág...

Aragorn10
Sajnos már vagy hússzor végigjártam mindent de nem hagytam ki semmit 😞(((

Egyszerûen nem értem!!!!!

Lehet,hogy valami bug😞(

Megpróbálom újrakezdeni késõbb...

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

szóval nem csak nekem fagy ki állandóan 😊

PTW
hm.. nem hagytál ki még ballistát?..
más ötletem nincs én idáig nem jutottam el... kifagyott a szemét

Aragorn10
Itt vagyok 😊)))

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.