Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3/X360 user: Infernohun
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1. BogyóKatica
2. Football Manager 2005
3. Real Madrid fanok topikja 😄D
4. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
5. Egyszavas történet
6. FORMA1
7. Counter-Strike:Source
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. <>> Laky topikja <<>>> Laky topikja <<>
10. Guild Wars - MMORPG <--------- 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy tényleg nincs sok értelme ilyeneket árulni, mert csak az idõd vesztegeted, inkább add el boltba vagy zúzd be.
De nem értelek sztem olyan fegyó mint az a 8-10 dmg hammer sztem 2 óra játékal jobb esik ha el kezded a játékot meg nem akkartam ilyen durva lenni én csak kérdeztem de azért köszi a választ <#confused>#confused>amit hozzám vágtál<#ejnye1>#ejnye1>
Jah ezeket a szarokat...mive lez van ezt kell eladni...
De te biztos mar Heros Hall-ban uberelsz mindenkit szarra..te nagy asz!
<#mf3>#mf3>
(Gumi a melegtol megoregszik es eltorik...)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Amúgy ha érdekel, CPU Eat 'n' Cool a neve.
Belepjek valahova vagy alapitsak egy sajat cehet...ahhoz ha jol tudom sok G kell...
legújabb catalyst van, .net minden.. ezért nem értem mert érted.. amiótza elkezdtem Guildozni nem történt semmi ilyen változás a gépemben, egyszer csak fogta magát és megkattant, na mindegy.. ha más nem akkor windows reinstall lesz nemtok mit csinálni....
SCHORCHED SEED et.. ascalon ruins-ban szerezhetsz CROWN OF THE ..nemtommik-bõl (amik kibújnak a földbõl és úgy néznek ki mint a prolougeban az ALOE-k), vagy kicsit feljebb a hegyek felé OAK-okból
[/cserf][/fülünyúl]
En meg mindig a kudeteseket gyurom hogy legyen sok XP es tapos legyen a kiccsaj <#nyes>#nyes>
[/cserf][/fülünyúl]
Mondjuk mostanában indításnál a vid.kártya ventije kicsit "zenél", de gondolom el kéne vinni megkenetni már a tengelyt, v. csapágyát. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Ja, és honnan lehet szerezni "Scorched Seed"-et? 3-ért egy gyûjtõ adna egy klafa 7-10 sebzõ kardot, ami már rámférne.
[/cserf][/fülünyúl]
gépemmel pedig semmi változás nem történt, tudtommal.. nem raktam, fel új drivert vagy ilyesmi..
illetve felraktam azt a Beta Audigy 2 drivert amit a doom III EAX támogatásához csináltak... de azóta már visszaraktam az eredetit
ezért bosszant nagyon mert egyszerûen ötletem sincs mi lehet az oka.. és megöli a játékot pláne ha mission-on vagyok..
/bocs az OFF ért
Egyszerûen nem értem!!!!!
Lehet,hogy valami bug😞(
Megpróbálom újrakezdeni késõbb...
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
más ötletem nincs én idáig nem jutottam el... kifagyott a szemét