Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégvalami: lehet páran észrevettétek, hogy a karakterkreálásnál vannak úgynevezett név filterek. Ezek egyelõre angolok csak. Pl. nemengedi hogy a F**k szót írd a nevedbe..

De láttam jópár nem odaillõ névvel rohangáló magyar pajtást..
Szóval megkérnék mindenkit, hogy amennyiben még nem magas lvl. És olyan nevet választott amit nemkéne, akkor kreálja újra a karakterét.

A késöbbi esetleges félreértések elkerülése végett.

Az új update elõreláthatólag péntekre vagy szombatra várható.
Az itt leírt bugok már mind reportolva lettek a szorgos alpha testerek által. 😛
Ilyen például a levegõben - föld alatt sétáló henchmen bug... , de a fejlesztõknek még mindig nemsikerült rájönniük, hogy mi okozhatja. >]
Azért nyugodtan használjátok a /bug parancsot a játékon belül.

MÁS:
Az ArenaNet versenyt hirdet az E3 idejére.
Amennyiben péntek éjfélig(PST) gildetek a ladderen az elsõ 50be bekerül akkor lehetõségetek van arra, hogy az e3 ideje alatt a legjobb kóreai guilddel (nemis a legjobb :-] ) + a fejlesztõk ellen játszatok. (jólnyomják, pedig nemis csalnak 😄 - devhack powa)

Akit érdekel a dolog és rendelkezik a guildje 8 fõvel az kezdjen el játszani a ladderen. 50be bekerülni nem olyan nehéz... ha péntek estéig - szombat reggel9-ig sikerül akkor gyorsan írjatok egy mailt a [email protected] címre és majd a további fejleménykekrõl értesítenek titeket.
(guildwarsos polókat és dedikált guildwarsokat lehet nyerni)
Jah mégvalami gvg-t csak úgy tudtok játszani, ha rendelkeztek guild-hall-al amelynek a jelenlegi árfolyama 20-30 platinum.

Sok sikert minden magyar guild-nek!

(Tényleg csak azok írjanak a mail címre akik ladder 50ben vannak és rendelkeznek 8 fõvel akik amerikai idõ szerint délután-este (hajnal-reggel) kitudnak állni warokra)

Seaweed
<#vigyor3>
EmThor
punny 😄

Seaweed
Pl Yak's Bend-ben

Party time 😊)
EmThor
yaks bend?

EmThor
kryta erdeit járom majd akkor, kösz! kucko? 30-40k?

runethecrow
nekem is hasonló van...
nem tudod hol vehetek expert salvage kit-et?

Seaweed
Jah az tenyleg nem is rossz...igaz nekem meg warriorral nem volt dolgom..de olyan diszes pancelokat lattam nemelyiken..hogy csak nu 😄
Hmuda
50+20

Nem olyan rossz az.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seaweed
Nem gyenge ez a pancel neked?
Hmuda
Hmuda Blackstone
Level 12 W/Mo

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BEAST
miért ne lehetne? a "kézikönyvben" befogható állatként szerepel a vadkan

ui. szerezz gyorsan 30-40k-t és veszünk kuckot 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mondtam már hogy nem lehet befogni?

BEAST
vaddisznót majd Kryta után a mélyebb erdõben találhatsz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seaweed
Vaddisznot utoljara szep ascalonban a falu mellet lattam...uhh de regen volt 😄
EmThor
nekem vaddisznó kell, hol találok? 😄

EmThor
<#eljen><#worship><#worship><#worship> köszi!!!

Seaweed
Pedigy olyan brutal party-nk volt..4 magyar + 2 AI...+ a macsekom 😛
Kata
Mert simán vissza lehet menni a küldetés legvége elött is akár. Ha meg már végignyomtátok, akkor vissza a városba, új coop, aztán csak arra koncentrálni. Szerintem.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Hat nem megtalalni...nem en voltam Ladder..csak mondtak keressunk jegsarkanyt...
Miert?
Kata
Mit lehet azon elrontani?

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Kosz... elbasztuk...
Kata
Ahol két kapu van egymás mellett, és az egyik mögött ott a törpe, aki mondja a továbbiakat, mögötte van egy nagy hórakás, ami összeláncolt deszkákkal van megtámasztva. Oda a sarokba leteszel egy hordót, felrobban a deszkafal, a hó leomlik, a barlang bejárata szabaddá válik. Odabent pár pókos szörnyike, és a drake. Ha ügyesek vagytok, +1000 xp.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Megcsinaltuk...el is jottunk Ascalonbol... most a hegyekben a torpok foldjen vagyunk!

Tenyleg az egyik coopban van egy jegsarkany..nem talaltuk!!!! Tudja valaki hol van?
Seaweed
😄DDDDDD
Hmuda
Ahham. Mikor akarjátok megcsinálni?

Seaweed
Koszonom <#wink>
(Csak neked csak most link link 2 )
Seaweed
Ircnet es quakenet ket kulon IRC halozat..egymastol telljesen fuggetlenul.
Quakenetet foleg gamerek az ircnetet meg mindenki hazsnalja..de en nem csipazom quakenetet...azert kerdem.
Ugyan ezen a néven futok.
néha???😄DD
EmThor
hozzuk elõre okt31.et 😄

EmThor
2004 e3

EmThor
<#eljen><#bohoc>

BEAST
ööö lehet 😊 néha össze vissza beszélek 😛PPP

BEAST
pedig hirtelen azt hittem te vagy a Kata álnéven 😄DD

Kata
Még te említetted itt korábban, ha nem csal emlékezetem. 😊

Na megyek on-lány lenni 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
hát felmerült... nem nem vagyok Kata, csak válaszolok 😊 szal felmerült, h mi lenne ha...

BEAST
lesz olyan? :o

Kata
Márminthogy?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na, majd hiszem, ha látom! 😛 Majd egy GW-s talin. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nem az enyém a céh, ne nekem mond 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hmuda
Karineved?

Hali
Lassan online leszek valaki csinálja a spiqen squreban a 2000xp-es missziót azt szívesen várom.
Üdv
EmThor

<#crazya>

ElfQT
Na most nem is tudom, hogy akkor magunkban keressem a bajt, vagy inkább miattad aggódjak 😊

Vigyázat, a leopárd harap!

EmThor
jó a képed a gw fórumban, a sárkányos... nincs meg nagyba? 😄

EmThor
hol találok vaddisznót a rangeremnek petnek?

EmThor
irc-n vannak hálózatok, és a quakenet hálózatán megy... egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki a kamerát 😊

Seaweed
Miert quake net? ircnet-el mi bajotok van?