Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amoon Oasisra gondolsz? Pedig az egyszerû. Inkább ott a coop küldiket mondanám ott nehéznek. A lényeg annyi hogy nem szabad rusholni. Szépen megkell várni míg mindenki ereje feltöltödik és az utolsó szörny is meghal.

SRobert
Akkor kezdek elámulni magamtól. 😄

Igen, a mesmer nagyon jó, de kell mellé egy jó csapat, mert vagy tud zavartalanul szivatni, vagy meghal.
Én azért adtam fel a mesmer/nekró karakteremet, mert meguntam, h b*sztak rám vigyázni és sorra haltam, mialatt a csapat támogatásával voltam elfoglalva.

Így most mesmer/monkom van.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Hmuda
16. szint még messze van attól, mikor komolyabban kell foglalkozni hencsekkel. Majd magasabb szinten te is a hajadat fogod tépni az ordenáré bugok miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SDana
Kemény 16 😛

Este igazán összejöhetne egy kis izmos csapat, mert vannak páran(pl én 😛), akik az oázisból kilépni se tudnak, mert felhentelik õket...
Multkor egy egész ütõs kis csapattal próbálkoztam (volt pár 20as is), de simán behaltunk az elsõ adag szörnytõl 😞

Hja, és én mint általános utánfutó jönnék, mert se damázst nem tudok osztani, se gyógyítani, se ütésálló nem vagyok 😊
Cserébe leszívom a manáját bárkinek pillanatok alatt és ha menekülni kell fagyival biztosítom a visszavonulást 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Hmuda
Hanyadik szintû vagy?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Vagy pedig átállsz america realmra. Én átálltam miután megláttam mi megy a Hall Of Heroesbe.

SDana
Nekem még nem volt gondom a hencsekkel. A híler mindig jól végzi a dolgát. Sõt, egyszer komolyan szerettem, amikor fél köpésre voltam egy átjárótól és behaltam (szándékosan akartam hátrahagyni a bandát, mert csak át akartam menni). A csapatot persze éppen nagyban lakomázta pár monszta. Na mondom, ennek már lõttek, mehetek megint a világvégérõl. Erre odajött hozzám a híler hencs és rövid gondolkozás után a haldokló csapattagok felesleges gyógyítása helyett feltámasztott... Aztán spuri az átjáróba 😊
Mondjuk én ilyen hátulról támadó fajta vagyok, így ha mellettem marad, az jó 😊
Viszont a tank hencsekkel már párszor összevesztem... Ugyanis varázslatra nem ugranak neki a monsztának, csak ha mezei támadást nyomok... Viszont teli manával az a legritkább, hogy csak elkezdem lengetni a botom ahelyett, hogy valami finomat akasztanák a mob nyakába. Volt is eleinte nagy futás a dologból. Elkezdtem varázslolni, erre nézem, hogy a nagy tank hencs meg csak szotyolázik mellettem... Monszta meg kiszemelt magának, mint vacsora. Na szaladás akkor vissza, mob utánam, hencs meg hûségesen követ engem... Aztán egy idõ után rájött, hogy hopp, csapják a fõnököt, talán vissza kellene ütni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SRobert
Szívembõl szóltál. 😊

+1 érv: van, h 10 percnyi idõm van játszani.

SRobert
Na, a jótanács. 😛 😄DD

Hmuda
Most vagy megyek a hülye németekkel (csigazabálókról nem is beszélve) akik minden tömegbe berusholnak és rákszabadítanak 500 addot, meg p*csöket, p*nákat rajzolgatnak a térképre (igen, bármíly meglepõ, nem csak a magyarok között vannak ilyen gyerekesek...) vagy megyek henchekkel, mert egyik guild tag sincs online...utóbbi kösz.

SZEG007
Nem henchman-eket kell használni, hanem partyba menni

Hmuda
Valaki felhomályosítana? Ezt lootoltam, nem tudom salvage-elni, pedig salvage item. <#confused>

Hmuda
Nekem legutóbb Frost Gate-nél akadtak el egy katapultban (katakterem klikk-mozgással símán kikerülte magától, ezeknek a fele leült teázni). Megvolt a törp, elkisértem a katapulthoz, épp emntem volna a tervekért, erre a csata közepén látom, hogy ezek a gyökerek már megint beakadtak. Hármunkat legyaktak, azok meg állank mint a f*sz. Azt hittem, hogy repül a gép az ablakon....

SRobert
Persze, értem én. 😊
Nekem is hullot már a hajam néha tõlük.

Az elrohanást nagyjából értem, miért csinálja.
De látod a beakadás az 2005-ben óriási gáz. 😊

Fõleg, h az útjelzöben képes elakadni egy full csapat. 😄

Hmuda
Az AI hülyeségét még viszonylag lenyelném, ha nem lenne állandó probléma a beakadás és a res utáni elkószálás. Nem amiatt szokott kárba veszni az egy órás munkám mert kinyírnak, hanem azért mert nem képes némelyik vagy a seggén maradni vagy jönni utánam (helyzettõl függõen).

SRobert
Viccet félretéve:
Nehéz dolguk van a srácoknak, mert egyszerûre akarták a gammát.
Nem raktak bele még egyszerû csapatirányítási parancsokat sem.
(Megvallom, ez pl nekem nagyon hiányzik sokszor.)

A hencsmenek megpróbálnak néha gondolatolvasni, ami persze nem sikerül.
Az is természetes, h géplogikája van, így sokszor logikusnak tûnõ cselekménnyel óriási baromságot mûvel.

Nem tartunk még ott, h egy bot helyettesítse az embereket.

Na, 100 szónak is egy a vége, a játék jellegébõl adódóan a fejlesztõk feladták maguknak a leckét sok területen és ebbõl párat nem sikerült igazán jól megoldaniuk. De biztosan javítják majd.

A legjobb akkor is az, amikor egy guild tagjai egyenpalástban tímszpíkkel kommunikálva nyomul. Na ezt semmivel sem lehet pótolni. 😊

SRobert
😊 túl szigorú vagy. 😊

A betán még a healer állandóan heal areával gyógyította a szörnyeket. 😄DDD

Hmuda
Hát azért ha annyi eszük sincs, hogy beleírják a healer AI-jába, hogy maradjon hátul, gyógyítson és ne nyirassa ki magát akkor itt valaki valamit nagyon rosszul csinál. Rendszeresen belerohan az ellenséges csapat közepébe, hogy minden ellenség szabadon leüthesse, hiába van az egész party életereje 10%-on, õ halálos nyogalommal hadonászik a pálcikájával. Ha esetleg neki van 50% életereje és másik társnak 10%, akkor inkább magát gyógyítja. Elkúrták de valami hihetetlen módon. Arról nem is beszélve, hogy néha resurect után pár idióta árkon-bokron-hegyeken keresztûl (szó szerint) nekilódul a nagyvilágnak és A: vagy beragad és nem lehet kiszedni, ergó ha megint lehal a csapat akkor az egész odáig elért munka mehet a kukába, vagy B: megint meghal és lehet újraéleszteni.

A körülményekhez képest piszkosul siralmasan szerepelnek...

EmThor
temple of ages-be 8 henchment vehecc fel!!

SRobert
😊

Már így is rengeteget fejlõdtek a beta óta.
A körülményekhez képest viszonylag sztem jól viselkednek, de a játék jellege miatt nem tudnak egy ember szintjén mûködni.

SRobert
Minden városban a környék szörnyei szintjének nagyjából megfelõ szintû hencsmenek vannak. De általában 1-2 szinttel alatta.

Én ahol most járok (térkép), a hencsmenek 15-ösek, a szörnyek meg 17, 18-asok

Hmuda
Naná hogy lesznek, ennyire nem hülyék a fejlesztõk (még ha a henchmen AI alapján el is mondható lenne róluk).

Phoenix007
Lesznek nagyobb szintû hencsmenek is, vagy csak 3-asok?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

SRobert
A további félreértések elkerülése végett:

SRobert
Hehehe... Most akkor gonoszkodom:
"csak a Druid's Overlook után tudtam megszerezni egy csomó fontos skillt"

Ez mán ugyi a sivatag... Tehát átjutottam AZON a nagy dzsungeles részen és még mindíg nem voltak meg fontos skilljeim.

Teljesen konkrétan: Ventari's Refuge-bõl kellett elmennem a The Falls terület közepébe.

NA AKKOR MOST KUKSIZD MEG A TÉRKÉPET... 😄DDD

És mindezt lvl 15-ös karival. A küldi alatt léptem majdnem 2 szintet, így lett a 17 határán. (hencsmenekkel, tehát nem 20-as karik húztak)

Mit is mondhatnék?
Szerényen megveregetem a vállam, miközben azt mondom:
- Hát igen, barátom.. Játszani tudni kell. 😊

SRobert
És Silwerwoods szerinted hol van, he? <#wave>

BEAST
nah nekem most lépnem kell 😊 suli meg minden ... este majd jövök ... addig is zárjuk le a vitát pr0pléjerekhez méltó módon ...

hülye n00bok 😄DDDDD

najó nemis 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
"átjutottam Krytán" ... Kryta az a nagy dzsungeles rész 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SRobert
Látod, ráadásul még szerencsés is vagy. 😄
Nekem jóval túl kellett mennem és csak a Druid's Overlook után tudtam megszerezni egy csomó fontos skillt.

BEAST
a te oldalad mehet le az Underworldbe , ami jelenleg a legtáposabb hely ... kb ennyi értelme van ... de minek a GH ha a pvp nem izgat? ... a GH arra jó hogy más guildeket alázz le 😊))

Hmuda
Mindegy, engem a HoH nagyon nem hoz lázba, csak a GH miatt lenne jó egyszer végig csinálni. :-)

Amúgy már kérdeztem: miben áll az istenek jóakarata amit a kontinensek kapnak a HoH lenyomásáért?

BEAST
ez nagyon nem igy van 😄DD amikor átjutottam Krytán már olyan skill kombóm volt amit azóta is használok pvpben és pven is ... késöbb csak major runékat szerezhetnél pl ... mást nem nagyon ... a minor meg ugyis hasznosabb , ha komolyan vesszük a HoH-ot akkor elmegyünk és különbözõ lépéseket tanulunk és a csapatmunkát szokjuk ... nem pedig táp cuccokra hajtunk ...

Hmuda
Azért kell sok idõ, mert lehet, hogy vannak használható skillek Krytáig bezárólag, de ha már komolyan vesszük a HoH-ot, akkor illene elite skillekkel felszerelkezve menni, emellé nem ártana minden PVP cuccba minél jobb upgrade, páncélokba rúnák, stb. Egy kicsit is tápos csapat lecsapna minket mint a legyet.

BEAST
mint már irtam mire végigviszed Kryta területén a történetet minden használható skilled meglesz 😊 ... felszerelés egy pvp karinál nem gond 😊 ... a tapasztalat ... szted miért vannak gyakorló arénák? 😊

Hmuda
Az a gond, hogy hiába csinál bárki PVP karit, ahhoz kellenek a skillek, normális felszerelés, !tapasztalat!, stb. Ehhez meg sokat le kell húzni PvE-ben.

BEAST
hát lol 😊))) pvp kari kapásból mehet arénázni ... és a leghasználhatób skilleket Kryta környékén már össze lehet szedni 😊 ... szal csak akarni kéne 😛 ... mások húzása .. hát ... sztem a klánból én voltam az egyetlen aki visszament segíteni a kisebbeknek 😊 ... míg a többiek a történettel voltak elfoglalva 😛

Hmuda
Hm. Csakhogy addig fölös arénázni, ameddig nem tud egy kemény csapat odamenni. Márpedig amíg a legtöbb ember nem tart ott, addig fölös hivogatni. Segíts minél több embernek eljutnio olyan szintre és akkor majd lesz csapat.

BEAST
hát izé ... szerintem nem volt olyan nap hogy ne kérdeztem volna ki jönne velem arénázni 😄DDDD ... najó tegnap nem 😄DD

Hmuda
Akkor szvsz szervezz egy partit HoH-ba. Elõször kell egy csapat aki el"húzza" odáig a többi játékost, aztán mehet a próbálkozás.

BEAST
<#eljen><#hehe>😊))))))))))))))))

SRobert
Persze, adtam hozzá pénzt, h megvehessük a sigillt. 😄

BEAST
gondolom igen nagy szereped volt a megszerzésében 😛PPPP

SRobert
Jajj BEAST...

Mondtam már, h nekünk már van GH-nk? 😛 😄

BEAST
nem 😊 akkor minden hülyének lenne 😄 még nekünk is ... 1-2 tagnak már igyis több 10kja van ...szal saját szigete is vehetnének 😄DD ... a GH-hoz egy Celestial Sigil nevû cucc kell amit a HoH utolsó szintjének eléréséért kap a klán ... ebbõl nem csak egy eleht ezért szokták árulni

Hmuda
?

Nem úgy meg hogy odamész a szigetre, beszélsz a muftival, kicsengeted a pénzt oszt van GH?

BEAST
hát vagy keresünk valakit aki épp Celestial Sigilt árul , ez 30-40k szokott lenni ... vagy fogja magát a klán és nyer egyet a HoHban ...

Hmuda
Vannak akiket nagyon nem hoz lázba a guild ladder. De most megint vissza is kanyarodhatunk a régebbi megállapításra: jó lenne már egy GH.

BEAST
lehet 😊 ... de a guild ladderen nem a történet élvezete szerint rangsorolják a klánokat 😛PPP

Hmuda
Itt gondolom nem azon van a hangsúly, hogy mire megy vele hanem azon, hogy mennyire élvezte. Vannak akiket a történet hajt, van akit a vagdalkozás.

BEAST
hát én többre megyek 2 20as karival amivel pvpzni járok 😛 mint te aki "végigvitte" és kész 😄DDDD