Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert gondoljatok csak bele - kis kitérõként! - hogy olyan világban élek-e, ahol összemossák a valóságot és az álmokat, így "altatva" el az embereket, vagy inkább kikapcsolódok egy kitalált világban (Tyria, papír ceruza szerepjáték), de közben tisztában vagyok vele, hogy mi folyik a valós világban, és persze nappal se azon gondolkozom, hogy megéri e az a kard 1.5 platináért 😄
egyebet nem tok mondani, kérem kapcsojja ki a kamerát 😄
nyugi, engem is elkap a hév néha h jól odaszóljak, de szerencsére sokszor sikerül meggondolnom miként is reagálhat az illetõ majd (amit persze titkon el akarok érni 😄), és megelõzni jövõbeni történéseket, így is uralkodva az idõ felett!! hát nem jobb lehetõség, mint idegeskendi? 😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A másik meg, hogyan mukodik ez az RPG trader oldal? <#confused>#confused>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
20as szint a max és hál istennek ez nem egy lineage2 ahol 1-2év alatt léped meg a max szintet, itt 1 hét alatt el lehet érni és mindenki egyenlõ eséllyel szerez magának pénzt fegyvert.
Nem gondoljátok, hogy túlzás ez egy kicsit? Segítek: De! 😊
De szívesen belépek a klánba, és fogadom a hihetetlen jó rúnákat, amiket még ti is fájó szívvel, de önzetlenül adtok mert ez egy baráti társaság és kit érdekelnek az anyagiak amikor másnak örömet okozhatunk... Ámen
๏̯͡๏﴿
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nem baj megbocsátok, már lassan hajnal 4 😄D
most böngészema külföldi oldalakat, és ezt találtam, fehér, csupasz max dmg-es cuccokat ennyiért is el lehet adni, mert ezeket fel lehet kedved szerint tuningolni...ennyi, nem volt ebben semmi ami rátok vonatkozik
arról meg nem tehetek, hogy ti jobb cuccokat tudtatok adni, a másiknak, ha nekem nem esett olyan jó...
ma majdnem nyertünk, de az uccsó meccset elbuktuk =/
Sigilt se lehet venni, senkinek sincs, és mindenki azt akar =/
[/cserf][/fülünyúl]
Te ne hagyd ki a 3600-ast, meg azután minden hozzám intézett böfögésed.
[/cserf][/fülünyúl]
fehér max dmg-es ij 3050 gold 😊
csomó ilyen cuccot adtam már oda másoknak 😊
érdekes... 😊
[/cserf][/fülünyúl]
két ember felbaszta az agyát, mert az egyiket kirugtam a klánból és most próbálnak, megszégyeníteni mindenki elött, még jó, hogy védem magam 😊
szerencsére már nincs közöd a klánhoz, de ezt csak magadnak köszönheted, normális hangon tudnál komunikálni, nem lenézõen, arcodat kicsit osszehúzva, akkor biztos meglettünk volna
pvp-t meg majd meglátjuk, lesz még közünk klánháború az tuti 😊
már megint hülyeségeket irogatsz de mind1 😊
én nem azért, rugtam ki beastet, mert osztotta az észt, hanem azért, mert normálisan nem tudja közölni, és ez nagy különbség, nem vette észre magát csak fikázni, tudott
nekem nem volt bajom beasttel, ismertem már elég rég óta, de úgy látom nem elég jól =/
szivesen fogadom, ha vki próbál tanácsokat adni stb. de nem ilyen hangnemben, ilyen módon kellett volna
már bocs, de ép te kezdtél el kérdezõsködni az egész farmolásról, mert neked kell 15k-s armor stb., meg kérdezted, hogy hogy osztottam szét a pontokat, azt se tudtad mi az a smiting prayers stb., és qrvára nem zavart, hogy ott farmolsz LOL 😄D ez már tényleg nevetséges mit állítasz rólam 😊 akkor fel se raktam volna a videót, gondolkozz elöször, köszi 😊
én nem akarom itt fényezgetni magam, ez nagy tévedés, aki belép a klánba úgy is látja milyen vagyok, nincs értelme fényezgetni magam, én csak azt írtam le, hogy hogy látom az egészet ennyi....
részemrõl a vita lezárva ... nyugodtan bizonygasd hogy te milyen jószivû, segitõkész ember vagy , aki belép hozzád elöbb utobb tapasztalni fogja hogy nem igy van 😄
Mellesleg addig még semleges viszonyt tartottam fenn veled. Még egyszer hangsúlyozom, hogy kilépésem oka az, hogy a nézeteltérést te egy laza kirúgással intézted el, semmi megbeszélés, amirõl most itt papolsz. Gondoltam, mivel nekem is volt problémám - és mondtam már, bár lexartad - én is hasonlóképpen járok majd, ha valami gondom lesz. És az a helyzet, hogy ezzel mutattad meg kétszínûséged. Itt arról papolsz, hogy megbeszélés, meg szóljanak ha probléma van. Aztán ha valakinek problémája van, netán még igaza is,akkor azt nem viseled el, nem megbeszéled vele, hanem kivágod a francba. Ez nem elintézési mód, és még egyszer hangsúlyozom suttyókám, hogy EZÉRT léptem ki. Úgyhogy a vagdalkozásod a kétszínûségrõl visszavonhatod, esetleg neved mellé jelzõnek kitûzheted, mert kettõnk közül te szolgáltál rá.
Na, részemrõl téma lezárva, csá.
[/cserf][/fülünyúl]
sose mondtam, hogy nagy leader vagyok ez nagyon nagy tévedés 😊
sose szerettem vezetö lenni vagy ilyesmi, én csak egy klánt akartam, ahol sok sok magyar van, én csak egy nagy magyar klánt akarok/akartam ennyi, sose törekedtem nagyra 😊
ma is kérdezték tölem, hogy van e vmi jó kardom vagy axem, odaadtam ami volt, és elmentem farmolni, esett jobb, odaadtam ennyi 😊
ha nincs tele az invem akkor is van osztás ha szólnak 😊
runeket meg minek tartogassam? tradernek nem szoktam eladni, inkább adom klántársnak és azt kezd vele amit akar 😊
de te biztos fasza leader leszel pvp bajnok 😊
de nem vártam mást töled se, mindig kiforgatod a másik szavát 😊
mint már mondtam, vki questekben segít nekik, van aki tanácsokatad, vagy anyagiakban segít 😊
cape váltásról meg annyit, hogy nem volt vele semmi bajom, mondtam, hogy leválthatjuk, én csak azzal nem értettem 1et, hogy Infinity invitált 5 embert, akiknek nem tetszett a köpeny és már le akarták váltani, nekem az volt a gond, hogy kb 5 aktív player volt a 20 fös guildból akkor mikor ezen veszekedtünk
ök is a klánhoz tartoznak, nekik is lett volna joguk beleszólni, de szerncsére mindenkinek tetszett a kiválasztott köpeny és utána nem volt gond ezzel...
de nem tudom még meddig akartok ezen a köpenyes dolgon vitatkozni még, elég uncsi már 😊
hát most vagy te hazudsz egyfolytában, vagy az EHun tele van kétszinüekkel, és nem nekem mondják a gondjaikat, hanem nektek, erröl nem én tehetek, ez öket minösíti 😊
de hát ez van ha egy klán leader mindenkit bevesz, csak magyar legyen
pár cuccot meg rune...aha...nemtom hová tünt az a 30-40 db rune meg vagy 100 db lila meg sárga cucc, de mind1, az én raktáram üres, és tradernek se szoktam eladni 😊
azt tudom, hogy szoktam adni, tárgyakat, olyan embernek aki nem tudja, használni, abból is lesz pénze, meg megkérem, hogy adja, oda msának, addig én szerzek többet...ennyi
Az meg, hogy szarok mindekire, sztem tökre, nem igaz, de mit is vár az ember egy 2 szinütöl, aki még tegnap jópofizott vele, ma meg már mindenki elött meg akarja alázni
nem is vártam töled mást 😊
"cuccosztás mert tele van az inventorym" nc 😄DDDD
ha itt a forumon osztod az észt itt a forumon fogok reagálni ... a 2 szinü hülyegyerekek azok akik télleg segitették az ujakat a klánodban mig te magasrol leszartad öket 😄DD
persze 2 cape váltás ... és mennyit sirtál mire engedtél? ...
hiába majdnem 2 óra 😊
titkolózik...hmm...ha annyira titkolóztam volna, videót se töltöm, fel nehogy másnak is legyen sok manija pl.
elite skillek...ebben se titkolóztam, ha vki megkérdezte, megmondtam neki honann szereztem, ma is kérdezték pl.
másra nem emléxem, de úgy is majd jön a lebaszós kommented majd elmondod te 😊
A kétszínû képmutatás pedig a te stílusod, nem az enyém. És én nem minõsítlek téged, mert nem alacsonyodom le a szánalmas szintedre, attól több gerinc és tartás van bennem.
[/cserf][/fülünyúl]
ez qrva vicces 😄DD
nemtom miben tiltakoztam, de mind1 😄D
guild cape is le lett váltva 2x is mert kértétek
queastekben csak néhány emberbek segitettem, én inkább anyagiakban segitek másoknak, vki questben segít másnak, én alapanyagot meg manit adok, ennyi
én csak annyit mondtam a guild tagoknak, hogy velem dumálják meg ha bajuk van ne úgy mint a <#kocsog>#kocsog> beast, hogy itt fórumon, baszakszik
ma is volt cucc osztás mint általában ha tele van az inventorym, ez eddig is így volt
az meg, hogy hányan vagyunk a klánban nekem aztán tök8, legalább azok maaradnak, akik fontosak és az ilyen 2szinû, hülyegyerekek, "lemorzsolódnak"
tegnap még veled is lehett normálisan dumálni, meg kéregettted a tanácsokat, de úgy látszik te is csak egy kis 2 szinü "parasztCindyCrawford" vagy (fasza aláírás 😄)
mehetsz most már <#action>#action><#beka3>#beka3> beastnek...pá<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Most meg hallom, hogy páran eljöttünk, kétségbeesett ígérgetésekbe kezdtél, nehogy még valaki elmenjen. Ez elég gyenge politikusi fogás, és remélem nem fog bedõlni neki senki.
Nekem meg az ilyenek nem jönnek be, ennyi... písz
[/cserf][/fülünyúl]
nekem nem jönnek be az ilyenek ennyi...písz
Szerintem milliószor ötletesebb, mint a hamburgerek.
[/cserf][/fülünyúl]
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
van 1250++ db raktáron 😄D
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
a név az nagyon bejövõs <#hehe>#hehe><#taps>#taps>
gl
"Célunk egy jó baráti társaság létrehozása!"
Meglátod, ebbõl per lesz. 😄
Amúgy sok sikert és találkozunk a Guild Hallban. 😉
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Emthor: igazad van, van itthon 4 darab belölük, azokon ilyen bibik nincsenek de guild wars se.
Még😛
Az a érdekes azokban is ATI meg Nvidia van,de ilyen gondokat sose láttam rajtuk, volt ATI ez elött, másik alaplapban az is behalt.
GC-ben is az van (igaz áttételesen picit) és no problemo
új klánunk célja egy összetartó baráti társaság létrehozása ... az eddigi tagok mind tapasztalt játékosok akik szivesen segitik az újabbakat ... bárki aki úgy érzi hogy képes csupán a játék öröméért másokkal együtt játszani írjon ide a topicba , vagy egy privibe nekem (karakter neve/kaszt/szint) .
(Verziószámból feltételezem nem az Asus drivere, hanem az nvidiáé..)
Azért próbálj meg egy régebbit, vagy a legújabbat (71.89)
Konfigodban változott még valami (pl. ram)?
Vigyázat, a leopárd harap!
de inkább hardware-es topicba!! ott több ember van, hátha ott volt már ilyen gond...
Ez van a cd-n.
ASUS N6600 a VGA,ahhoz van az a smartdoctor progi az jelzi a hömérsékletet.
Most raktam ujra az xp-t, még frissitéseket szedem le csak tetülassan jön le mert a drága tonline nekem nem duplázta hanem felezte a netemet😞
Majd utána nézek mi a legujabb, hátha..........
3DMark-ban pedig nem produkál hibát, még a fast writer is le van kapcsolva.
Direkt x a "c" verzio van fennt.
De arra lennék kiváncsi ezt a memobibit mivel lehet kimutatni?
Ha esetleg cserélni kell a boltban😞
Még 1 honapos sincs.
Asszem leszedek néhány demot, hátha másnál is produkál ilyet.