Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Banyapapa:
Nem ismerem a Prime95-öt, de mindenképp próbáld meg a Smartdoctort kiiktatni, és ha az sem segít akkor az AGP-t visszavenni!
Ezek voltak nálam problémás dolgok, ha ezek sem segítenek akkor lehet ki kéne próbálni másik gépben, alapdriverekkel, ha úgy is rossz akkor vissza kell vinni!
Gyári hûtés van rajta?
Ja, azt nem is írtam, hogy ez a második ugyanilyen kártyám ugyanis az elsõ egyszercsak elszállt, Asus kártyát nem valószínû hogy valaha veszek még.
Arra is gondoltam, hogy az AGP sebességet nem bírja a cuccos(Feltéve hogy nem PCIExpresses kártyád van😛), próbáld ki, hogy PowerStrippel vagy Rivetunerrel 4*-esre rakod az AGP-t, ilyen gond nálam is van(Asus rullz) úgyhogy 4*-esen használom, nem mintha egy kicsit is befolyásolná a sebességet.
2. ruházatot/páncélt csak craftolni lehet és a történet elõrehaladtával újabb és újabb kovácsokat találhatsz akiknél egyre erõsebb páncélokat készitetthetsz , fegyvereket nem érdemes craftolni mindig találsz jobbat és nem kell vért izzadni
3. elég sok magyar klán van de kevés nagy , a legtöbb klán szivesen látja az újakat , köztük a mienk is (ez itt a reklám helye 😉 ) ... de nézz körül a www.guildwars.hu honlapon
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Másik topicban ajánlották a prime95 tesztet ami megvan most néztem .
Már az elsö teszt hibát ir ki😞
A tököm tele............. :|
Nekem is Asus kártyám van egy 6800 GT, és nekem is sok szívás volt vele, 1-2 játéknál volt olyan hogy "összeugrott" a kép, meg olyanok is történtek, hogy pl WoWban egy vastag fekete csík jelent meg a kép közepén és csak újraindítással lehetett eltûntetni.
A megoldás pedig véletlenül jött, egy újrainstall után véletlenül nem raktam fel a Smartdoctort, meg azokat az Asus Enhanced Drivereket, és láss csodát azóta nem volt gond (Próbából azért ráraktam, és újra elcseszte) szerintem bugos, úgyhogy szedd le, ha amúgy sem húzod a kártyát nem fog túlmelegedni.
Holnap jön a GW nekem is, de elõljáróban, valaki válaszoljon légyszi 1-2 kérdésemre:
1. Milyen célok vagy gyõzelmi feltételek vannak a különbözõ PvP mapokon?
2. Mennyire számítanak a viselt cuccok, és ezeket mennyire idõigényes beszerezni (WoWban én nagyon unom 30* megcsinálni az instancokat hogy legyen egy ütõképes tárgyam)
3. Milyen magyar Guildek vannak, és van-e lehetõsége egy lvl 1-es "newbie"-nek bekerülni valamelyikbe?
Köszi
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cara, ha kell info, akkor privizhetünk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Beast vagy Sonic vagy valaki 20-as szintû meg tudná nézni a "nagytérképen",hogy Thristy River merre van?
Dunes of Desapair,Auguru Rock és Destinys Gorg-ot már megtaláltam.
Köszi!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
henchmeneket hol és hogyan lehet felvenni?
(vagy ezt még az elején nem lehet? a training résznél?)
thx!
nem szoltál, hogy nem lehet reagálnom!
<#kocsog>#kocsog>
mint már mondtam, nem tartottam fontosnak a Guild Hallt, rajtad kívül szinte senki se járt pvpzni
azt meg sose mondtam, hogy nem szeretem a pvpt LOL 😄D
nekem csak azzal volt bajom, hogy mindig olyan csapatba kerültem, ahol én voltam egyedül monk, meg csak én tudtam rezelni stb... 😊
1. nem tehetek róla, nekem kb 5-6 ember mondta, hogy le kéne cserélni a köpenyt, a többi 15 nekem nem mondott semmit, az meg hogy nektek mondják, és utána ti mondjátok nekem az nem megoldás
2. nem azért vettem el Inf jogait ezt te is nagyon jól tudod, de mind1, kavarjad a szart úgy se tudsz mást 😊
3. az nem az én bajom, hogy egyedül küldizel, nem csak én vagyok a guildben, ne fogd már rám ezt is, köszi 😊
4. most nyaljam ki mindenkinek a seggét, kérdezgessem egyfolytában, hogy kell e segítség? majd ha nekik gondjuk van leírják, akkor segítek, te az összes klán tagodnak kinyalhatod a seggét én nem fogom ennyi
5. és abban is tévedtek, hogynem segítek küldikben, mert ha van egy kis karim, ami arrafelé van amerre questelnek, akkor szivesen belépek, ha a main karimmal nem csinálok semmi. Sztem annak qrvára nincs értelme, hogy lvl 10 playerek közé beállok lvl 20-ként
csak kavard a szart tovább, mást nem tudsz...písz<#action>#action>
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Mindenesetre ez is biztos ízlés dolga, nekem a PvP sajnos semmiféle plusz élményt nem nyújtott (ilyen van máshol is), a kalandozás viszont annál inkább. Remélem nem lesz ebbõl újabb flame, mert eszem ágában sincs ilyesmit kirobbantani 😊
http://www.plaync.com/store/gw_purchase.html
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Akkor viszont nem ertem, hogy minek van fent a kliens, ha mar ugyis vege a betanak, de nem lehet sehol kulcsot venni.
ilyen oldalról még nem hallottam , de lehet hogy van
Na marmost ugy ertem, hogy talalhato e a neten valami olyan bolt ami CDkey-t arul jatek nelkul, ami mukodne a letoltheto kliensel ?
Ha igen merre?
Vagy ez a kliens teljesen mas mint a megveheto jatek ?
És bárki bármit mond, jó az a név.
(legalább nyelvtanilag helyes 😄 )
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
véleményt miért ne mondhatna róla bárki? kritikát meg ha emelt fejjel tûrjük -ha tudjuk hogy jogos- az csak minket tüntet fel nagyobbnak, sõt, még tanulni is lehet belõle 😉 kicsit általános dolgok , de a helyztre alkalmazhatóak... akinek nem inge...
szerencsére a klán ahol vagyok jó kis közösség, jól érzem magam játék közben, ez a lényeg nem? teamspeak meg rulz!
télleg teamspeak! visszhangzok mint síró kismalac a kanyonban! tud vki segíteni mit kéne állítani? (sb live!)
Písz 😊