Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
http://forums.gwonline.net/forumdisplay.php?f=128

Köszi az infokat Beast!

Banyapapa:
Nem ismerem a Prime95-öt, de mindenképp próbáld meg a Smartdoctort kiiktatni, és ha az sem segít akkor az AGP-t visszavenni!

Ezek voltak nálam problémás dolgok, ha ezek sem segítenek akkor lehet ki kéne próbálni másik gépben, alapdriverekkel, ha úgy is rossz akkor vissza kell vinni!
Banyapapa
Prime95-nek van köze a videokártyához is?

Megném bios-t hátha ott el lehet állitani.

Hmmm, az nem hangzik jól.

Gyári hûtés van rajta?

Ja, azt nem is írtam, hogy ez a második ugyanilyen kártyám ugyanis az elsõ egyszercsak elszállt, Asus kártyát nem valószínû hogy valaha veszek még.

Arra is gondoltam, hogy az AGP sebességet nem bírja a cuccos(Feltéve hogy nem PCIExpresses kártyád van😛), próbáld ki, hogy PowerStrippel vagy Rivetunerrel 4*-esre rakod az AGP-t, ilyen gond nálam is van(Asus rullz) úgyhogy 4*-esen használom, nem mintha egy kicsit is befolyásolná a sebességet.
BEAST
1. több féle pvp lehetõség van , az alap Team Deathmatchtõl(random vagy elõrre elkészített partyval) kezdve Capture the Flag , King of the Hill (Oltár foglalás/védés)... a játékban nem ez a nevük , de sztem igy könnyebb megjegyezni 😊 ... asszem ennyi :o

2. ruházatot/páncélt csak craftolni lehet és a történet elõrehaladtával újabb és újabb kovácsokat találhatsz akiknél egyre erõsebb páncélokat készitetthetsz , fegyvereket nem érdemes craftolni mindig találsz jobbat és nem kell vért izzadni

3. elég sok magyar klán van de kevés nagy , a legtöbb klán szivesen látja az újakat , köztük a mienk is (ez itt a reklám helye 😉 ) ... de nézz körül a www.guildwars.hu honlapon

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Banyapapa
Köösz, leszedtem mindent ami asus cucc, uj nvidia driver fel és ment is,de más is lehet a bibi.

Másik topicban ajánlották a prime95 tesztet ami megvan most néztem .
Már az elsö teszt hibát ir ki😞
A tököm tele............. :|

ReTeK
droppra gondolsz ? olyan aszem nincs

Banyapapa:

Nekem is Asus kártyám van egy 6800 GT, és nekem is sok szívás volt vele, 1-2 játéknál volt olyan hogy "összeugrott" a kép, meg olyanok is történtek, hogy pl WoWban egy vastag fekete csík jelent meg a kép közepén és csak újraindítással lehetett eltûntetni.

A megoldás pedig véletlenül jött, egy újrainstall után véletlenül nem raktam fel a Smartdoctort, meg azokat az Asus Enhanced Drivereket, és láss csodát azóta nem volt gond (Próbából azért ráraktam, és újra elcseszte) szerintem bugos, úgyhogy szedd le, ha amúgy sem húzod a kártyát nem fog túlmelegedni.

Holnap jön a GW nekem is, de elõljáróban, valaki válaszoljon légyszi 1-2 kérdésemre:

1. Milyen célok vagy gyõzelmi feltételek vannak a különbözõ PvP mapokon?
2. Mennyire számítanak a viselt cuccok, és ezeket mennyire idõigényes beszerezni (WoWban én nagyon unom 30* megcsinálni az instancokat hogy legyen egy ütõképes tárgyam)
3. Milyen magyar Guildek vannak, és van-e lehetõsége egy lvl 1-es "newbie"-nek bekerülni valamelyikbe?
Köszi
Goodwill
újraéled, a legközelebbi "respawn" helyen bizonyos %-ú health és energy veszteséggel, vagy visszamegy vmelyik városba és nincs veszteség (csak távolság 😛)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Rambo 20
Ebben a játékban mi történik ha meghal az ember azon kívül hogy meghal?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

0Fritz0
Hopp

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Bizony. 😊
Cara, ha kell info, akkor privizhetünk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SRobert
Fritz a ScoG-ban van.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

aláírásomban van egy link, ott találsz nagy felbontású térképet

Köszi!

BEAST
a sivatag "jobb alsó sarkában" Destinys Gorg-tól dél-keletre

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Üdv.

Beast vagy Sonic vagy valaki 20-as szintû meg tudná nézni a "nagytérképen",hogy Thristy River merre van?
Dunes of Desapair,Auguru Rock és Destinys Gorg-ot már megtaláltam.

Köszi!

CarajoEsp
Fritz. Melyik Guildba vagy? Lehet beszerzem a játékot, mert szimpatikus😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

winona
értem, thx!
BEAST
majd csak a lerombolt ascalontól kezdve lehet henchman-eket felvenni , a kijáratnál szoktak állni

winona
hi,

henchmeneket hol és hogyan lehet felvenni?
(vagy ezt még az elején nem lehet? a training résznél?)

thx!
SRobert
*ásít*

BEAST
nyugodtan reagálj ... de ha nem tünt volna fel elbeszélünk egymás mellet , tehát teljesen felesleges itt flémelni ... nem értem miért kell folytatni?

óóó tényleg, bocs pvp bajnok!
nem szoltál, hogy nem lehet reagálnom!
<#kocsog>

BEAST
hát ezt te már csak tudod 😄DDD

BEAST
ebben igazat kell adnom , bocsánat ... te azt mondtad hogy béna vagy ezért nem is csinálod ... amugy nem zavar hogy megint te kezded osztani az észt? már lezártuk a témát ...

hát az L2-es multad meg már tényleg nem kell felhozni ott is csak nyafogni tudtál egyfolytában 😊)))

kavarjad, kavarjad... 😊
mint már mondtam, nem tartottam fontosnak a Guild Hallt, rajtad kívül szinte senki se járt pvpzni
azt meg sose mondtam, hogy nem szeretem a pvpt LOL 😄D
nekem csak azzal volt bajom, hogy mindig olyan csapatba kerültem, ahol én voltam egyedül monk, meg csak én tudtam rezelni stb... 😊

BEAST
lol ... ezzel már csak te foglalkozol 😄 kicsit unalmas lesz egyedül 😊

hogy te egy mekkora szar kavaró ygerek vagy bazz 😄DD neked vmi díjat is kéne adni, hogy emlékezz rá 40 év múlva is 😄D
1. nem tehetek róla, nekem kb 5-6 ember mondta, hogy le kéne cserélni a köpenyt, a többi 15 nekem nem mondott semmit, az meg hogy nektek mondják, és utána ti mondjátok nekem az nem megoldás
2. nem azért vettem el Inf jogait ezt te is nagyon jól tudod, de mind1, kavarjad a szart úgy se tudsz mást 😊
3. az nem az én bajom, hogy egyedül küldizel, nem csak én vagyok a guildben, ne fogd már rám ezt is, köszi 😊
4. most nyaljam ki mindenkinek a seggét, kérdezgessem egyfolytában, hogy kell e segítség? majd ha nekik gondjuk van leírják, akkor segítek, te az összes klán tagodnak kinyalhatod a seggét én nem fogom ennyi
5. és abban is tévedtek, hogynem segítek küldikben, mert ha van egy kis karim, ami arrafelé van amerre questelnek, akkor szivesen belépek, ha a main karimmal nem csinálok semmi. Sztem annak qrvára nincs értelme, hogy lvl 10 playerek közé beállok lvl 20-ként

csak kavard a szart tovább, mást nem tudsz...písz<#action>

BEAST
nekem sincs kedvem flémelni , persze hogy tulzás hogy csak tutorial lenne , de a történet alapján sokkal többet kilehetett volna hozni a világbol ha a történeten lenne a hangsuly 😊 de télleg písz , mindenki megtalálhatja benne azt amit élvezhet , jól csinálták

egy, akarom mondani egy hónapja 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

No, én azért két hónapja tolom becsülettel, és lvl 15 vagyok. 😊 Szerintem azért ez nagyon, de nagyon erõs túlzás, hogy a történet egy tutorial lenne, ezt te sem gondolhatod komolyan 😊
Mindenesetre ez is biztos ízlés dolga, nekem a PvP sajnos semmiféle plusz élményt nem nyújtott (ilyen van máshol is), a kalandozás viszont annál inkább. Remélem nem lesz ebbõl újabb flame, mert eszem ágában sincs ilyesmit kirobbantani 😊

BEAST
olvastam 😊 ... nem hiszem hogy mondtam volna olyat hogy szar a története ... nem a mínõségét hanem a célját mondtam , nem mondtam hogy egy szinten van a 2 , de a cél ugyanaz ... a történet azért van hogy ne egy darab aréna legyen az egész mert akkor hamar megunná az ember , amig az játékosok folytatják a történetet addig garantáltan játszanak , akik meg csak a pvpért kezdik el szintén végigviszik mert a skilleket is a történet elõrehaladtával szerezhetik meg ... az xp meg pont nem számit ebben a játékban mert a 20as szintet nagyon hamat meglehet szerezni és nem kell ehez "rusholni" a küldiket ..

EmThor
olvastad az 1es könyvet, amit a játékhoz adtak? mert én igen... és nem említeném 1szinten az UT-val!! vagy mindenki csak rusholja a küldiket mer kell az XP? mert van aki olvassa a sztorit is!

BEAST
ez a játék szerintem közelebb van a quake-hez mint a WoWhoz ... a történet csak egy bevezetõ , egy tutorial ... amig végigviszed megismered a játékot , kiismered a skilleket ... nem olyan nagy a világ elég hamar bejárható , az UT-ben is van single player lehetõség , de mégsem az a lényeg ... lehet nincs igazam , de sztem nem véletlenül raktak be a világba nem "illõ" arénákat és nem véletlenül Amerika , Európa és Korea verseng az elsõbségért ... csinálhatták volna úgy is hogy valami fantasy nevet adnak az oldalaknak

[Jakuza]
Talaltam egyet en is kozben.
http://www.plaync.com/store/gw_purchase.html

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ebben mondjuk nem értek veled egyet, hogy a játék alapja a PvP, mert akkor miért lenne egy ekkora, és ennyire kidolgozott világ ennyi questtel 😊 PvP-zni Quake3-ban is tudok végülis 😄

https://gamersloot.net/catalog/
[Jakuza]
Ha esetleg valaki tudna egy ilyen helyet, kerem ne tartsa magaban. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BEAST
biztos lehet valahol , WoWhoz is árultak CD key-t , Ebay stb helyeken biztos van 😄D illetve ott mi nincs 😄DD

[Jakuza]
Hm.
Akkor viszont nem ertem, hogy minek van fent a kliens, ha mar ugyis vege a betanak, de nem lehet sehol kulcsot venni.

BEAST
annyiban más hogy a CD-n egy frissebb verzió van , de mióta kijött már volt 1-2 újítás szal mindenképpen patchelni kell , a játékra jó az a kliens is ...

ilyen oldalról még nem hallottam , de lehet hogy van

[Jakuza]
Lehetseges a GW oldalon jatszhato kliensel ugy jatszani, hogy nem veszi meg az ember a jatekot?
Na marmost ugy ertem, hogy talalhato e a neten valami olyan bolt ami CDkey-t arul jatek nelkul, ami mukodne a letoltheto kliensel ?
Ha igen merre?
Vagy ez a kliens teljesen mas mint a megveheto jatek ?

BEAST
😊)))

SRobert
Ja... Szégyenkezz is. 😄

És bárki bármit mond, jó az a név.
(legalább nyelvtanilag helyes 😄 )

BEAST
erre nem emléxem de biztos igazad van 😊)) sztem L2-t nem kéne belekeverni mert 1. ott nem én elégedetlenkedtem hanem más , õ volt az aki megcsinálta az új klánt 2. nem csak én voltam aki mellé állt , köztük voltál te is 3. szerintem nem pont miattam nem lett nagy magyar közöség , aki L2zött az tudja hogy miért nem lett 😄D

Én nem nagyon szólok bele, mert nem régen vagyok itt, de Beast L2-ben is ugyan ezt csinálta. Akartunk egy nagy magyar szövetséget és ott sem teccet neki valami. Vitatkoztak a klánvzérrel kb. ugyanilyen hangnemben és ott vagy kilépett vagy kidobták már nem tudom. De ott is ugyanez játszódott le. Én már nem foglalkozok vele. Én nem piszkálom õ sem piszkál. Tök fölösleges minden. Ez egy szabad világ, nemhiába RPG. Mindenki azt csinál amit akar, és amennyire akarja. Én kaptam cuccokat, és adtam is. Segítettem is questben, missionban és segítettek is. Én meg tezek minden tõlem telhetõt, és ez engem boldoggá tesz. Ha ez valakinek nem elég sz**ok a fejére. <#email>

EmThor
hát kiki a maga portája, kiki úgy klánozik, irányít, stb. ahogy jól esik nekije...
véleményt miért ne mondhatna róla bárki? kritikát meg ha emelt fejjel tûrjük -ha tudjuk hogy jogos- az csak minket tüntet fel nagyobbnak, sõt, még tanulni is lehet belõle 😉 kicsit általános dolgok , de a helyztre alkalmazhatóak... akinek nem inge...

szerencsére a klán ahol vagyok jó kis közösség, jól érzem magam játék közben, ez a lényeg nem? teamspeak meg rulz!

télleg teamspeak! visszhangzok mint síró kismalac a kanyonban! tud vki segíteni mit kéne állítani? (sb live!)

Písz 😊

BEAST
igen épp ezaz hogy élvezni szerettem volna a játék kínálta élményeket ... de a játék alapja a pvp és a klánok közti harc ... de ha egy vezér csak annyit tud mondani hogy õ nem szereti akkor ne csodálkozzon hogy megvan róla a véleményem mint vezérrõl ... de igazad van lehetett volna azt is hogy néha belépek jáccogatok és örülök hogy van a játék ...