Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jo lenne talalkozni veletek fiuk ... egyedul nem akarok jaccani mert a Wow-ot is azert untam meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Jójó, csak úgy mondtam. Viszont az Ettin barlang az elég aprócska, alig egy normális zóna fele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SDana
De már van ilyen... pl valami fagyos barlang a havas hegyen.
Egyébként meg itt minden instance... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Hmuda
Gondolom fedett instance-ok (barlangok, katakombák, stb).

Streex: majd be fog kerülni egy Mória feelingû dungeon nemsokára.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SDana
Attól függ, neked mi a dungeon?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

STREEX
Vannak ebben a játékban dungeon-ök?Valaki járt már valamilyen-ben?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

BEAST
de lehet ... sõt , az rp részen lesz igazi csapatod ... a pvp rész tulajdonképpen csak az elején lehet érdekes hogy megnézd milyenek az arénák ... de ha elõrébb jutsz a történetben az rp karid sokkal hatékonyabb lesz és ugyanugy mehet arénázni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

musha
te is, Sephi? 😊 kíváncsi leszek hogy tetszik...

Sephi
Szal amikor mar egy ideje jaccotam a RP-et akkor atmehetek PVP-be es ott csak harcolni kell?

Ugyertem mi a lenyege? A normal RP ben nem lehet csapatod ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kocc 😄

BEAST
role playing karival kezdj mert ez maga a játék , a történet végigjátszása , a pvpben kimaxolt karikat csinálhatsz de csak oylan skilleket és tárgy kiegészítõket használhatsz amit a role playing kariddal már megtaláltál.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Megvan a gama de nem ertem hogy kell lekezdeni. Role Playingbe vagy PVP -be? Mi a kulombseg es melyiket erdemes elkezdeni?

EmThor
háttérsztori magyarul: hunwarriors.uw.hu

nem kell hozzá hatalmas bátorság 😄DD
elmentek GH-ba és benyomod az "Battle" gombot 😄

nem SCOG volt az elsö

Pari
Na Uff,

Megvettem a gamet, s mint newbie varom a barati jotanacsokat, mi merre hany meter, es mer pont 30 az ellekezobe?

Szal a main karim egy Elementalist, neve Amoxx Hun(age 28😊...csinaltam Monkot is nev Battlemuff
gameba aki tud keressen nyugodtam ram,mert pl meg en nemtom,hogy koll,meg ilyesmi,haverom is jon majd, 9 fele, meg a masik is holnap ...
Szal CU all inda gém

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ascalons Auserwaehlte ellen volt az elsõ
Kata
Hamburgeres lettél? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Scog ha jól emléxem 😄

Atisz
És kik volnának õk? Nevet légyszíves, vagy anonim a céh?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
"magyar guild az elsõ"
ez helyesen:

...az elsõ magyar guild...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

BEAST
egy másik magyar céh ellen álltak ki 😛

Atisz
Szó szerinti jelentés: értékes
Játékon belüli jelentés: trágya, de a kereskedõ sok pénzt ad érte

Atisz
Amúgy gratula, mert a ti céhetek magyar guild az elsõ ami neki mert vágni 1 gvg meccsnek. Szinte lényegtelen, hogy veszítettetek, ami számít: az a vállalkozó szellem...

BEAST
azt jelenti értékes ... az ilyen cucokat a bolt sokkal többért veszi meg mintha normál lenne , de csak eladni jo 😊

STREEX
Nem igazán értem hogy ez a pajzs mitõl kerül 120 ba.Mit jelent az hogy precious?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Atisz
Egyébként melyik guild ellen kaptatok ki?

Atisz
Egyébként egy baráti jótanács mindenkinek:
A pvp-ben felejtsétek el a hench-eket. Nem elég hogy nyugodtan ácsorognak a területre ható varázslatok mezejében, még a rájuk rakott szívató varázslatok (hex) ellen se tudnak mit csinálni (az AI miatt).
Persze jó tulajdonságaik is vannak: nem ugatnak be és nem lépnek ki soha... <#nevetes1>

Szóval komolyan: PvP-ben a henchet hanyagoljátok. Ha nincs elég ember inkább várjatok...

Atisz
Hopp, tényleg. OK.

azinak ment

Atisz
3 500-ért superior rúnát? Az nem közepes...
Superior rúna, ha elég jó (értem ez alatt, hogy jól lehet az alá tartozó skilleket használni pvp alatt) simán megér 10 000-et.

Atisz
<#nevetes1>...én is pvp-re gondoltam természetesen, az rpg-s rész már rég kész.
Mi egy olasz-magyar kombinált csapattal szoktunk zúzni a Tomb-ban. Eddig a legjobb menet az 7 egymás utáni gyõzelem volt, vagyis már ott voltunk a HoH küszöbén...néhány faszmák amerikai a kivárós-újraéledõs taktikát alkalmazva lenyomta a hõsünket az oltárról...

én pvp-re gondoltam pve az más, ott tudod ire kell felkészülnöd
pvp azért nemilyen egyszerü

Atisz
Ja és a Hungarian Virtue továbbra is keres megbízható, csapatjátékos, szellemileg nem alulfejlett potenciális tagokat.
A játékbeli nevem Attila Mindbender.
No, most hogy megvolt a kötelezõ reklám, mehet tovább a téma...

Atisz
Hát igen...de ki állította hogy nem így van?
Ettõl még jó, hiszen nem csak ezen múlik, hanem a csapatjátékon is. Ha ugyanis mindenki rohan a hülye feje után, nincs összehangolt stratégia, akkor lehet akármilyen jó skill-kombinációd, halálra vagy ítélve.
Az én Me/N karakterem most anti-monkká van kiképezve és mostanában elég jól is teljesít a HoH felé menet...persze így nem tudom olyan hatékonyan védeni magam mint régebben, viszont a mostani tevékyenységemmel nagyban elõsegítem az ellenfél monkjainak mihamarabbi fûbe harapását.

azirafael
Emléxem amikor L2-t kezdtük fingunk nem volt a különbözõ kasztok képességeirõl- erõsségeirõl, most meg már mindenki fejbõl nyomja milyen kombóban kell nyomni a partyzást, milyen skilleket, mikor használjon stb... Itt is ez lesz. Én régen nagyon sokat játszottam gyüjtõgetõs kártyajátékkal (Magic, MAGUS, HKK)ez ugyanaz... van kb 160 "lapod" abból kell összerakni egy 8 lapos kombóra épülõ "paklit" amit, ha jó sorrendben használsz akkor tutira lenyomod az ellent... Persze ezek a tuti kombók csak késõbb fognak elõjöni (még 1-2 hónap szerintem) de már most is láttunk rá példát lsd : Sonic13 farmolós videója... Aztán lenerfelik a tápos skilleket, kitalálnak ellen kombókat (valszeg minden pvp csapatban lesz egy ilyen tápos DD kombós gyerek, meg egy olyan akinek az elõbbi kivédése- kinyirása lesz a feladata)

Szóval az egész játék egy nagy gyüjtögetõskártya-hack&slash-chat-rpg progi....

sztem qrvanehéz ezt megmondani...
mert minden kasztnak 70-80 skillje van és igy kb 150-160 skilled lesz és ebböl kell 8-at választani 😊
persze csak akkor ha pve-n ilyen sok skillt meg tudtál szerezni

yaks bendben lehet elöször venni asszem de Quarrel Falls a tuti ahol lehet skill trainertöl venni

BEAST
Lion's Arch / Magi Maraquire (a küldiadó) nála lehet venni :o az biztos

a küldiadó ember nem ad, és a többi skill trainer se 😞

BEAST
a küldiadó embernél vehetsz még ha jól emlékszem , de a legtöbb skill trainernél is

Nem tudja vki, hogy honnan lehet signet of capture-t szerezni, a lions arch-i questen kívül, egyszer láttam valahol, de azótan me találom, most droknars forge-ba vagyok. elõre is köszi

Pari
😊

KK, megfogadom a tolem tapasztaltabbak tanacsat😊

ElfQT
Na jó, hát ha nagyon bántja, hogy nem kell havidíjat fizetni, költheti másik accountra 😄

Vigyázat, a leopárd harap!

SDana
Szerintem se érdemes buff meg healbotozni.
Csak annyit érnél elvele, hogy amíg a másik géprõl teszed a buffot magadra vagy gyógyítasz, annyi idõ alatt vagy kinyírhatnád a veszélyforrást, vagy leölnek mindenkit...
Buffok meg vannak finomak, de leginkább önbuffok. És amúgy is max 1-1,5 percig tartanak. A hencsek meg gyógyítani jobbak, mint egy healbot.

BEAST

két acc szerintem teljesen felesleges , botnak ottlesznek az npc segítõk és azok is megteszik ha nincs játékos ... de csak azért még egy accot venni nem éri meg , az eksön alatt ugysem tudnád mind2t irányitani 😊

Pari
Meg egy kerdes...2 gepem van, daoct is 2 accrol jatszottam, wizard+cleric, meg necro+cleric...
Kerdes: megeri-e,van-e ertelme botkent egy monkot futatni a fo kari melle?vagy felesleges, mert olyan gyorsa az akcio hogy eselyem se lesz ket kari iranyitani?

ElfQT
Viszont a csapatméret nem mindig 4 inkább több... Emiatt nehéz jó kaszt felépítést mondani, de úgy általánosságban én azt mondanám, hogy 1. W 2. Mo 3. E, a negyedik vagy mégegy W, vagy Me, estleg R 😊
A másodlagosok meg ízlés szerint, de sztem sok szükség nincs rá...
A játék skill és összeállított csapat harca egy kicsit hajaz a Magic the Gathering és társaira, de a klasszikus csapat felépítés nekem azért sokkal erõsebbnek tûnik a kísérleti felállásoknál (n db Me sosem fog nyerni egy "hagyományosabb" csapat ellen; bár vannak olyan kombók amik erõssé tesznek egy-egy kasztot magában - amíg az ellenfél rá nem jön a turpisságra).

ElfQT
Még ami eszembe jutott, hogy PvEben sok ütõsnek tartott kari a W/Mo. Ez azért van, és akkor igaz, ha béna csapat áll össze...
A "normál" felállás a Tank/Damage dealer/(Supporter)/Healer, ahol szvsz az a legjobb, ha a Tank vezet és jelöl célt.
Jelenleg érdekes módon általában kevés Monk van, minden (magasabb szintû) csapat összeállásnál "vadásszák" a Monkokat, akik nem állnak be akárhová.

Kiábrándító, hogy magas szinten is vannak játékosok, akik _nem ismerik_ a target mûködését, ésvagy nem használják. (Ezek nagy részét a sivatagos 3 quest szûri meg hálistennek 😊 )

Az már kialakult, hogy damage dealert is várnak a csapatba, de nekem úgy tûnik, hogy Rangert és Necrot csak azért, mer jó sok van 😊
(A Ranger amugy pedig jó "töltelék", szép sebzésre képes, van 3 interrupt támadása (spell/skill megakasztó), meg némi healje.)