Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként meg itt minden instance... 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Streex: majd be fog kerülni egy Mória feelingû dungeon nemsokára.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ugyertem mi a lenyege? A normal RP ben nem lehet csapatod ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
elmentek GH-ba és benyomod az "Battle" gombot 😄
Megvettem a gamet, s mint newbie varom a barati jotanacsokat, mi merre hany meter, es mer pont 30 az ellekezobe?
Szal a main karim egy Elementalist, neve Amoxx Hun(age 28😊...csinaltam Monkot is nev Battlemuff
gameba aki tud keressen nyugodtam ram,mert pl meg en nemtom,hogy koll,meg ilyesmi,haverom is jon majd, 9 fele, meg a masik is holnap ...
Szal CU all inda gém
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ez helyesen:
...az elsõ magyar guild...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Játékon belüli jelentés: trágya, de a kereskedõ sok pénzt ad érte
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A pvp-ben felejtsétek el a hench-eket. Nem elég hogy nyugodtan ácsorognak a területre ható varázslatok mezejében, még a rájuk rakott szívató varázslatok (hex) ellen se tudnak mit csinálni (az AI miatt).
Persze jó tulajdonságaik is vannak: nem ugatnak be és nem lépnek ki soha... <#nevetes1>#nevetes1>
Szóval komolyan: PvP-ben a henchet hanyagoljátok. Ha nincs elég ember inkább várjatok...
Superior rúna, ha elég jó (értem ez alatt, hogy jól lehet az alá tartozó skilleket használni pvp alatt) simán megér 10 000-et.
Mi egy olasz-magyar kombinált csapattal szoktunk zúzni a Tomb-ban. Eddig a legjobb menet az 7 egymás utáni gyõzelem volt, vagyis már ott voltunk a HoH küszöbén...néhány faszmák amerikai a kivárós-újraéledõs taktikát alkalmazva lenyomta a hõsünket az oltárról...
pvp azért nemilyen egyszerü
A játékbeli nevem Attila Mindbender.
No, most hogy megvolt a kötelezõ reklám, mehet tovább a téma...
Ettõl még jó, hiszen nem csak ezen múlik, hanem a csapatjátékon is. Ha ugyanis mindenki rohan a hülye feje után, nincs összehangolt stratégia, akkor lehet akármilyen jó skill-kombinációd, halálra vagy ítélve.
Az én Me/N karakterem most anti-monkká van kiképezve és mostanában elég jól is teljesít a HoH felé menet...persze így nem tudom olyan hatékonyan védeni magam mint régebben, viszont a mostani tevékyenységemmel nagyban elõsegítem az ellenfél monkjainak mihamarabbi fûbe harapását.
Szóval az egész játék egy nagy gyüjtögetõskártya-hack&slash-chat-rpg progi....
mert minden kasztnak 70-80 skillje van és igy kb 150-160 skilled lesz és ebböl kell 8-at választani 😊
persze csak akkor ha pve-n ilyen sok skillt meg tudtál szerezni
Vigyázat, a leopárd harap!
Csak annyit érnél elvele, hogy amíg a másik géprõl teszed a buffot magadra vagy gyógyítasz, annyi idõ alatt vagy kinyírhatnád a veszélyforrást, vagy leölnek mindenkit...
Buffok meg vannak finomak, de leginkább önbuffok. És amúgy is max 1-1,5 percig tartanak. A hencsek meg gyógyítani jobbak, mint egy healbot.
két acc szerintem teljesen felesleges , botnak ottlesznek az npc segítõk és azok is megteszik ha nincs játékos ... de csak azért még egy accot venni nem éri meg , az eksön alatt ugysem tudnád mind2t irányitani 😊
Kerdes: megeri-e,van-e ertelme botkent egy monkot futatni a fo kari melle?vagy felesleges, mert olyan gyorsa az akcio hogy eselyem se lesz ket kari iranyitani?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
A másodlagosok meg ízlés szerint, de sztem sok szükség nincs rá...
A játék skill és összeállított csapat harca egy kicsit hajaz a Magic the Gathering és társaira, de a klasszikus csapat felépítés nekem azért sokkal erõsebbnek tûnik a kísérleti felállásoknál (n db Me sosem fog nyerni egy "hagyományosabb" csapat ellen; bár vannak olyan kombók amik erõssé tesznek egy-egy kasztot magában - amíg az ellenfél rá nem jön a turpisságra).
A "normál" felállás a Tank/Damage dealer/(Supporter)/Healer, ahol szvsz az a legjobb, ha a Tank vezet és jelöl célt.
Jelenleg érdekes módon általában kevés Monk van, minden (magasabb szintû) csapat összeállásnál "vadásszák" a Monkokat, akik nem állnak be akárhová.
Kiábrándító, hogy magas szinten is vannak játékosok, akik _nem ismerik_ a target mûködését, ésvagy nem használják. (Ezek nagy részét a sivatagos 3 quest szûri meg hálistennek 😊 )
Az már kialakult, hogy damage dealert is várnak a csapatba, de nekem úgy tûnik, hogy Rangert és Necrot csak azért, mer jó sok van 😊
(A Ranger amugy pedig jó "töltelék", szép sebzésre képes, van 3 interrupt támadása (spell/skill megakasztó), meg némi healje.)