Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe most csekkolta le...
Sanctum Cay az elsö coop amit kötelezõen meg kell csinálnod, hogy továbbjuss
Utána a 3 sivatagi coop és mehetsz a mirrorhoz<#vigyor3>

ez nem bug
nem kell minden questet +csinálni

0Fritz0
Max olyan bugra tudok gondolni, hogy a küldik végeztével azonnal kilépett a játékból és így bár sikeresen továbbjutott, nem kapott érte xp-t.

(Szóljatok ha hagyjam abba a fantáziálást és dobjam el az anyagot <#wink>).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kata
Hát igen. Elméletem lenne rá, de azért ki kéne számolni. Legalább a másodlagos kaszt küldetést meg kell csinálnia a rombolás elõtti Ascalonban, hogy tovább mehessen. Na most, ha onnantól kezdve csak coop-okra megy, és ott mondjuk mindig a coop elején marad, vagy elszalad az átvezetõ mozik után, hogy ne kapjon xp-t, akkor is kap 1000-et minden coop után. Most csak számolni kéne, hogy egyáltalán ez lehetséges-e akár csak elméletben, vagy valami csalás van a dologban.

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Eztet mondom én is, "kissé" furcsa...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kata
Az még hagyján, hogy leöli 3. szinten a 20-as képmását. A kérdés az, hogy jut el odáig úgy, hogy 3. szintû marad? <#fejvakaras>

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Én is megnézném. <#ijedt>

dougO
Linket! Linket! Linket! <#banplz>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

ja, ha a gyerekre gondolsz aki lvl 3 volt az igaz, még videó is van róla, hogy lvl 3-on nyirja ki a 20-as mirrort

3.*<#vigyor5>

18-on kezdtem el csinálni a 3 sivatagos coopot

19-es voltam

0Fritz0
Érdekes. Mire odáig eljutnék, akkor is magasabb lvl-em lenne, ha csak a fõ küldik után kapnék xp-t...

én tegnap a mesmeremmel 210k exp-t kaptam =DD
1ik gyerek lvl 3-on nyirta ki =))

0Fritz0
100xp-t ad.
Miután a kedves hasonmás már ötödjére is a földbe tiport, fogtam az összes területre ható tûz mágiát (rápakolva az attributokat) és utána simán kivégeztem a dögöt. 😊
Kész mázli, hogy nyilazgatás közben nem mozog.

Hmuda
Akkor asszem nem érvényesül normálisan a fegyver sebzése.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lenne egy kérdésem:
Ha egy fegyverhez oda van írva, hogy a req. pl 3-as axe mastery akkor mért engedi betenni a kezembe ha nincs is annyi?
Ilyenkor valami minuszt kapok a használatára vagy mi?
Kata
Éjjel pvp-ztünk páran magyarok, meg néhány külföldi. Majdnem szereztünk Európának favort. Azért csak majdnem, mert a már összeszokó csapatból 3-an elmentek, és utána nem ment olyan jól, pedig csak 2 gyõzelem kellett volna. :/

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
Mert gondolom te már elõre rátápoltál és rég 20 voltál 😛
Naja... én is sakkoztam a skillekkel. Legalább 20szor futottam neki, soksok változattal.
De persze mázli is kell (meg lagmentesség). A legtöbb jó skillemet jobban használta, mint én, de pl aoe dot varázslatból soha nem mászott ki a lüke 😊
Viszont a jó kis megszakításaimat sokkal hatékonyabban alkalmazta, mint én. De manát én szívtam belõle többet 😊
Köv karimmal majd igyekszekl akkor oda, még 19 elõtt, hátha gyorsan 20as lehetek ott 😊
Úgyis w/e, sok deffel, talán lesz esélye nem kimaxoltan is.

Elonát én is sokadszorra tudtam le. Összejött egy viszonylag jobb csapat és második nekifutásra meg is volt. De elõtte volt néhány gyönge próbálkozás (f*ck a kiugrálóknak, volt, hogy 4en maradtunk a végére, mert a többi lelépett az elsõ halálnál)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
rakjál be minnél kevesebb "hasznos" skillt ... õ a gagyikat is nyomogatja , míg te csak azt a 2-3 sebzõt 😊 ... amúgy én 100xpt kaptam ha jól emléxem :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

STREEX
Basszus, ez az elona reach valami rohadt nehéz.Ti hogy tudtátok megcsinálni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

SDana
*csal
(postfarming on)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Naja, de amikor még ez volt, akkor a bétában nagyjából egy (LA) hely volt, ahol ez számított... Most már kicsit túl sok van, hogy mindenhol ugráljon az ember 😊

SDana
Kérdés a sokat tapasztalt kalanodókhoz 😊
Augury rocknál ha az ember legyõzi a hasonmását, akkor mindig annyi xpt kap, hogy kapásból 20 legyen? Vagy csak annyit, hogy egy szintet lépjen? Vagy csak én voltam mázlista, hogy épphogy 19 lettem és levertem és 20as lettem kapásból? 😊
Vagy hogy megy ez ott? 😊
(egyébként csak a gép ott rendesen... olyan tápos a büdös életben nem leszek, mint a hasonmásom... ijjal 60akat lõtt belém a piszok, de végül nagynehezen megszivattam 😊

Laalee
mint irtad te is beta alatt ugy játszottatok mint amit kérdeztem, igazabol se guildokkal se emberek keresésével nem foglalkoztam, játszottam pár orát egymagam, ill aki hozzám verõdött.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

SDana
Általában egy estés játék után mindez elég egyértelmû szokott lenni 😊
A kérdésed alapján azt hittem, még nem is játszottál a játékkal, mert ilyet nem szokott kérdezni senki, elég magától értetõdõ dolgok...

Sephi
Kurva jo vaze hogy mikozben vrazsolok tudok kardozni is 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laalee
ezért mégis sikerült érdemi választ is adnod, köszi

SDana
Egyrészt azért nem volt érdemi válasz, mert nincs értelme így districtelgetni folyton...
Mindig random tesz be valahova, ahol van hely (vagy csinál újat és oda rak). Az eléggé meredek lenne, hogy valahány helyre bemész, mindig kapásból mész a 15ösbe, mert az az otthon. Mellesleg a legtöbb helyen (küldik elõtt) max 2-3 szokott lenni.
Régen, béták alatt egyébként a 4es volt az általános magyar gyülekezõ, de nincs értelme folyton váltogatni. Csak akkor, ha tényleg össze akarsz valakivel futni (csereber vagy partizás). Akkor meg egy mezei "hanyas vagy? odamegyek" általában elég szokott lenni.

Másrészrõl meg hamarosan még inkább szét lesznek bontva a helyek, mert lesz angol, francia, német, satöbbi rész is az európain belül. Magyar tuti nem lesz persze 😊
De így még kevesebb dist lesz majd egy-egy nyelvnek és gondolom minden magyar az angol területen köt majd ki.

Különben meg ha tuti össze akarsz futni emberkékkel, akkor lépj be guildba és ráérõs idõdben szoktass mindenkit a guild hallba. Ott biztos mindenki ismerõs lesz és nincsenek distek 😊

0Fritz0
Egy districtben csak korlátozott számú játékos lehet és ha az adott dist telítõdik, akkor automatikusan "létrejön" a következõ. Természetesen a korábbi körzetekbe is beléphetsz, csupán nagyobb rá az esély hogy már nem fogsz beférni.

Laalee
ok értem akkor marad a szokásos elsõ emberrel party és angol kommunikácio 😄

musha
mert egyrészt nem mindig mûködik minden district (pl. késõ éjeszaka általában csak az 1-es megy), másrészt fölösleges, mert ha megbeszélnénk ITT valami közös szervert, akkor az ITTENI emberek gyûlnének össze egy districtben, aki viszont itt van és másokkal akar partizni az megadhatja a nevét, így bárki bármikor elérheti.

Laalee
na akkor mégiscsak jol gondoltam, de miért nem megoldható hogy egységesen pl a 15 ösre átmegy minden magyar

musha
???
a jelek szerint nem értesz. a districtet kiválaszthatod bármikor. de ha belépsz egy városba, akkor már nagy valószínûséggel nem ugyanabban maradsz. tehát minden városba lépéskor `kisorsol` neked egyet. aztán ha akarod, megváltoztatod. de nem maradsz a játék végéig ugyanabban.

Laalee
valamelyik sarokban van egy district választo nem? gondoltam nem csak aztért van hogy gyönyörködjek benne. ezekszerint igen.

de köszi a választ.

musha
ja és ha már egy partyban vagytok, és együtt léptek be egy városba, akkor értelemszerûen ugyanabba a districtbe rak.

EmThor
tegnap pvp-n megvertünk egy koreai guildet, azóta se....

musha
amikor belépsz a játékba berak egy district-be, ami mindig változik, amikor egy városba belépsz. tehát játékon belül sem mindig leszel ugyanabban a districtben. ezért nincs olyan, hogy `én a 2-es districtben szoktam lenni`. ha valakivel partyzol, akkor meg kell érdeklõdnöd, hogy a másik épp melyikben tartózkodik és oda mész. ha tudod valakinek a játékon belüli nevét, akkor írhatsz neki, így akármelyik districtben van megkapja az üzeneted.

Laalee
nincs ertelme a szavakon lovagolni, erdemi valaszt egyikotok sem irt, csak okoskodik

DropTable
A plusz területekre hogy lehet átmenni ? Arra gondolok ahova 1 platina belépõ ára.

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

SDana
Azért nem ugyanaz... Azt megnézném, hogy te pl wowban úgy váltogatod-e a szervereket, mint itt a districteket 😊
Nincs értelme szerverrõl beszélni... Legfeljebb, hogy kóreai, amerikai, vagy európai részhez csatlakozol-e. De azt hiszem, elég nyilvánvaló, hogy az itt lévõ népek zöme az európain van.

Sephi
jovok most be a gamaba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
aha

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Szal amikor bemegyek egy varosba... akkor lattam hogy tobb kerulet vann.. .magyaran ugyanaz a varos csak mas online jatekosokkal?

Laalee
nem tök ugyanaz? 😄
districtnek vagy szervernek hivjuk, lényegen nem változtat, te is tudtad mire gondolok.

itt nincsennek külön szerverek, itt districtek ún "kerületek" vannak városon belül

SDana
<#conf><#conf>

Laalee
van valami megszokott magyar szerver?

Hmuda
Ha átjöttél a lerombolt Ascalonba akkor majd megyek. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun