Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
"Mama helyén marad..."
Szerintem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

látod ez az amiböl elég kevés van<#vigyor5>

EmThor
eladó sigilje óccsóé van vkinek? 😄

Banyapapa
Merre lapulnak ezek a golemskacok?😛

hát én hülye voltam és nem voltam farmolni patch elött <#rinya>
pedig az elsö patch után megfogadtam hogy ha lesz megint patch akkor elötte farmolok ezerrel de inkább a másik két karim toltam
mind1 nemsoká a harmadik karim is ascendelni fog <#vigyor5>

Kata
Mondjuk érdekes, hogy régóta fennálló tömeges bugokat nem javítottak ki, de ezt muszáj volt gyorsan updatelni, nehogy a játékosnak valami jó is legyen...

Még privát szerencsém, hogy felhalmoztam némi lóvét elõre...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem lehet már farmolni, updatelték a flesh golemeket. "Enyhén" szólva is ellenállóbbak lettek.

[/cserf][/fülünyúl]

Mondtam hogy ez lesz 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

BEAST
nemtom azóta még nem voltam ott 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

beast, kata ti tudtok még ott farmolni?
ma direkt megnéztem patch után és 3 flesh golemet is nagyon nehezen tudtam leszedni régen meg 20-25 is simán ment 😄D

BEAST
a Warriorhoz kezdésnek mindenképpen a Monkot ajánlom , nem nehéz megtanulni a kezelését és a skilleket , késöbb ha már jobban ismered a játékot kereshetsz más kasztokat is a harcosodhoz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gladiator
vki segítsen már. olyan elveszettnek érzem magam😊

Sephi
Na tipikus. Most jacchatnek erre meg nagyanyam akar konferenciazni neten...
hurra..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
ahogy olvasgatom vissza marha jókor vetetm meg a gamét, pont mikor elromlott a szerver

Gladiator
na, megvettem én is a gamet. most kezdem vki öjjön segíteni pls.

nevem szentem lang levente lesz. A warriornak miféle másod kasztot válasszak?

BEAST
hát ha valamit nagyon elszúrtak a frissítésekben azt eddig mindig kijavították pár órán belül :o , remélem megmaradt ez a jó szokásuk 😄

M313R
Remélem még tart a karbantartás mert egy félórája ismerõst kisértem kereskedõhöz és a 10 perces utat 2 szer kellett ujrakezdeni mert valamelyikünk mindig kiesett, menetközben pedig olyan 1 perces lagok voltak random a csapattagoknak harc közben a srác külföldrõl volt és vele ugyanaz mi meg ketten kishazánkból dettó. Szóval csak reménykedem hogy ez még nem egy végleges patch amit csak pár nap-hét múlva javítanak...

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Kata
Az oké, de annak már elméletileg rég vége van.

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
ma valami nagyonkarbantartós nap volt

Kata
nekem is akadt kicsit, elsõ belépés után pl. nem tudtam utazni, újra ki meg be kellett lépnem. Nem tudom mit szöszöltek, hogy ennyi bug lett hirtelen. Ma pl. játék közben is levágott egyszer, pedig ilyen még nem volt, ja és sokat lagolt.

[/cserf][/fülünyúl]

Sephi
Ez normalis hogy most nekem nem megy? Letoltott valamiket majd belogoltam es Play utan megint toltott de most mar nem megy...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kata
ha te vagy az, akkor igen 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sephi
Tegnap kielptem mert majdnem elaludtam a gep elott... te akartwal segiteni ude ?😄

Kata
Van olyan guild! Nálunk 20 év felett van mindenki. 😊 Beast aláírásában a név és cím 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
hihi én bent vagyok viszont se friends se guild se travel 😄DDD mindenova azt írja ki hogy legyek türelemmel 😄DD

dougO
Nektek megy perpill? Csak Connecting van.... 😞
Lehet elhuzodott a szerverkarbantartás?

Ja a videóval kapcsolatban még: király alatta a zene <#crazya>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Na énis megnéztem ezt a videót. 😊
Nem nyírt ez ki senkit. Kinyírta a mirror saját magát 😛 De amugy ügyes volt, ilyen "betegek" mindig lesznek... 😉
Na megyek letöltöm ezt a rengeteg updatet

Nagyobb magyar HoH csatákban énis benne vagyok, ha épp online az állapotom. W/Mo-nkkal tudok egyelõre beszállni The Godfather néven. Egyébként Miss Stronghold vagy Lady Phoenix néven lehet keresni. Néhány itteni forumozoval már ismerjük egymást, noha itt nem vagyok annyira aktív. 😊
Kata, Te Leatitia Dorien nevû hölgyeménnyel játszol, ugye? Felvennélek a friend listára, mint kapcsolattartót, ha esetleg klánháboruzni akarnánk veletek. <#vigyor0>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Sephi
Argh.... peeg annyira jo vout 😄

EmThor
12:30-13:30 szerverkarbantartás!!!!! nem lesztek ledobva de rejoin nem fog menni!

megértéseteket köszönjük!

Pari
Uff

Vmi olyat olvastam,hogy a jatek meneteben majd elpusztul Ascalon(?) es hogy utana mar nem lehet oda visszaterni(?) ez mikor(lv?) vagy hogy kovetkezik be,mi az amit feltetlenul meg kell csinalni a pusztulas elott(ertsd csak itt megszerezheto skill, cucc,stb),vagy ez tok felesleges mert utana is megszerezheto minden?

Btw van vmi olyan guild,ahol 25+ eves magyarok vannak,mert oda jelentkeznenk harmadmagammal, most epp egy pure Monkot, egy pure elementalistot, es egy element/mesmert gyurogatok, meg a ket haver 1-1 W/Monkot...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

droppot + expt is "lopnak"

Sephi
Most kaptam harom karaktert akik utannam jonnek es hat ha veluk megyek akkor keesenn EXP -et kapok vagy nem szamit?

Meg hol tudom megnezni hogy a karimnak meek az legjobb fegyver?
Necronamcer-el vaok es valasztottam Monk szakmat masodiknak.

ReTeK
közös publik gyülekezõs ts/ventrilo ? vagy nincs még ilyen ahhol a magyarok összegyülhetnek ?

Sephi
Vaze... haten 3 falut leletem otsz van vagy 7...

EmThor
12:30-13:30 szerverkarbantartás!!!!! nem lesztek ledobva de rejoin nem fog menni!

megértéseteket köszönjük!

Sephi
Hat ez szopi... szerintem naon sok helyszint kihagytam 😞

"It takes 1 war/mo to get from ascalon -> sanctum cay ~45 mins" erre is kíváncsi lennék.....

"Thirsty needs 3 level 20's, although 4 is preferred. Dunes needs 3, Elona needs 1" mit ne mondjak kurva ügyes haverjai lehetnek LOL <#idiota><#wow3>

"you only need to complete Thunderhead Keep. You can exit presearing as a level 1. get run to beacons perch, go south all the way down to camk rankor -> copperhammer -> Thead. Do Thead, voila, you are a level 2, maybe level 3 at RoF.

It takes 1 war/mo to get from ascalon -> sanctum cay ~45 mins. 2 characters to get through sanctum. All missions can be run to with 1 warrior in the desert. Thirsty needs 3 level 20's, although 4 is preferred. Dunes needs 3, Elona needs 1. So at most, you only need 3 level 20's to power level you through. And generally, you always have 3-5 'lowbies' tagging along on the missions." by LuLu

megcsináljuk?😄

musha
nem bizony. tulajdonképp annyi hátrányod lesz ha nem csinálod meg a küldetéseket az elején, hogy alacsonyabb szinten kerülsz át Old Ascalonba.

Kata
Így igaz. Mivel ott két éves ugrás van utána a sztoriban. Gyakorlatilag az a "szép" Ascalon környék egyfajta oktató rész, amiben a játék sajátosságaival ismerkedsz meg. Ha ott kihagysz küldetéseket, azokat késõbb már nem lehet pótolni. Ellenben a játék további részében bármikor vissza lehet utazgatni a városokba, és csinálni az elhagyott küldetéseket.

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
Jaja, sanctum cayig simán el lehet gyalogolni coop megcsinálása nélkül (explore area összefüggõ addig, sõt a dzsungeles részt ki lehet kerülni teljesen).
Utána meg ténleg csak a 3 sivatagos kell és mehet is a mirror ellen, nem lehetetlenség.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sephi
En nem igazan ertek valamit. Ha az elso terkepen nem csinaltamm eg az osszes kudit akkor amiutan eleg a varos azutan mar nem csinalhatom meg oket?

EmThor
damn... ott voltunk, ki is hullott a 3 sigil , csak a koreaiaknak az a baj!!! goddamn

0Fritz0
Remélem élvezte azt a néhány órát, amit a gép elött töltött holtan.
Azért a segédei is szép fanatikok lehetnek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sztem direkt van ilyen nézetböl, hogy a nyilakat jobbn ki tudja
"kerülni" ilyen nézetböl jobban látszik mikor lõ

vagy a coop elején meghalt és direkt nem rezelték fel és igy mobokért nem, de a coopért kapott expét

Hmuda
Eh ennek aztán ritka hülyén összerakott UI-ja van. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun