Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
pedig az elsö patch után megfogadtam hogy ha lesz megint patch akkor elötte farmolok ezerrel de inkább a másik két karim toltam
mind1 nemsoká a harmadik karim is ascendelni fog <#vigyor5>#vigyor5>
Még privát szerencsém, hogy felhalmoztam némi lóvét elõre...
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ma direkt megnéztem patch után és 3 flesh golemet is nagyon nehezen tudtam leszedni régen meg 20-25 is simán ment 😄D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hurra..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nevem szentem lang levente lesz. A warriornak miféle másod kasztot válasszak?
►►^._.^◄◄
[/cserf][/fülünyúl]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[/cserf][/fülünyúl]
Lehet elhuzodott a szerverkarbantartás?
Ja a videóval kapcsolatban még: király alatta a zene <#crazya>#crazya>
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Nem nyírt ez ki senkit. Kinyírta a mirror saját magát 😛 De amugy ügyes volt, ilyen "betegek" mindig lesznek... 😉
Na megyek letöltöm ezt a rengeteg updatet
Nagyobb magyar HoH csatákban énis benne vagyok, ha épp online az állapotom. W/Mo-nkkal tudok egyelõre beszállni The Godfather néven. Egyébként Miss Stronghold vagy Lady Phoenix néven lehet keresni. Néhány itteni forumozoval már ismerjük egymást, noha itt nem vagyok annyira aktív. 😊
Kata, Te Leatitia Dorien nevû hölgyeménnyel játszol, ugye? Felvennélek a friend listára, mint kapcsolattartót, ha esetleg klánháboruzni akarnánk veletek. <#vigyor0>#vigyor0>
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
megértéseteket köszönjük!
Vmi olyat olvastam,hogy a jatek meneteben majd elpusztul Ascalon(?) es hogy utana mar nem lehet oda visszaterni(?) ez mikor(lv?) vagy hogy kovetkezik be,mi az amit feltetlenul meg kell csinalni a pusztulas elott(ertsd csak itt megszerezheto skill, cucc,stb),vagy ez tok felesleges mert utana is megszerezheto minden?
Btw van vmi olyan guild,ahol 25+ eves magyarok vannak,mert oda jelentkeznenk harmadmagammal, most epp egy pure Monkot, egy pure elementalistot, es egy element/mesmert gyurogatok, meg a ket haver 1-1 W/Monkot...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Meg hol tudom megnezni hogy a karimnak meek az legjobb fegyver?
Necronamcer-el vaok es valasztottam Monk szakmat masodiknak.
megértéseteket köszönjük!
It takes 1 war/mo to get from ascalon -> sanctum cay ~45 mins. 2 characters to get through sanctum. All missions can be run to with 1 warrior in the desert. Thirsty needs 3 level 20's, although 4 is preferred. Dunes needs 3, Elona needs 1. So at most, you only need 3 level 20's to power level you through. And generally, you always have 3-5 'lowbies' tagging along on the missions." by LuLu
[/cserf][/fülünyúl]
Utána meg ténleg csak a 3 sivatagos kell és mehet is a mirror ellen, nem lehetetlenség.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Azért a segédei is szép fanatikok lehetnek. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"kerülni" ilyen nézetböl jobban látszik mikor lõ