Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
nincs tesóm... minnyá csekkolom írtak e...

OMFG ez odabasz de nagyon!!! 😄DD

több mint 900k szevasz... 😄DD

Gladiator
nem lehet, hog tesód szórakozik?😊

ReTeK
én úgy tudom a régi és az új email címre is elküldi a program a jóváhagyást és ha nem jön mind2rõl válasz akkor is csak 1 hét után lesz email cím csere (bétában így volt) szal nem értem ezt hogy csinálhatta, mindenesetre ez elég szomorú <#szomoru1>

Accountot sem tudsz kreálni?

EmThor
plusz a céh majd összes pénze nálam volt... vhogy megszerezte jelszót, átírta emailt, kilépett guild-bõl ennyit tok...

ElfQT
Van alaki aki tudja a pontos biztonsági eljárásokat?
Nem a Key (ami a bolti verzióban a CD tokon van) a fõ azonosító?
Ezzel nem lehet letiltatni az accountot és kreálni egy újat?

Mert a karik vesztése egy dolog, egy másik a 8k HUF.

Vigyázat, a leopárd harap!

EmThor
nemtok belépni átírták emailem

EmThor
akkor sziasztok jó volt veletek

We are really concerned when we hear about accounts being hacked. Or as it usually works out, "hacked." Do you know the No. 1 cause of account theft? Sharing accounts and disclosing passwords! I was staggered -- I wouldn't let my sainted Grandmother know my password and log into my account. But according to the CS Team, some of whom have been involved with game support for more than 10 years, user disclosure of one's email/user name and password is the primary cause for accounts being taken, characters wiped, or items stolen.

The second cause is, yes, downloading anything that doesn't come from the official site. According to Patrick Wyatt (who knows a bit about programming ) it's not possible to rely on a virus scan, or an Ad Aware scan, or any other external "check" of the program or executible. Why? Because there is new malicious code being written every single day and the protection programs are playing catchup with them. Plus, there are malicious programs that avoid detection altogether.

What to do?
Never, ever, ever give account access to anyone. Don't let anyone see you put in your password. Don't use the same password for any program. Not even if you plan to change the access password right away. Not even if you'd trust the individual with your life!
Never download anything, from anywhere. Ok, well, maybe getting the latest Windows Update or the most recent drivers for your video card is fine, but only if you initiate the download. Anything else, well, just say "no!"
We're really sorry for any instances of account theft, and we will try to help, but the primary responsibility for account safety lies with you, me, and each individual gamer.

Ha jóltudom a karakteredet nemtudják visszaállítani... max. az accountodat, de az EULA alapján egyébként nem lenne kötelességük, mivel saját hibádból törték fel - szerezték meg az accountodat.

ElfQT
Ezt nem értem. Nem ellopták/ellopják ilyenkor az egészet ugy ahogy van? Mintha a keyedet ellopnák?

A gaméba be tudsz lépni?
Vagy a keyeddel csináltál új accot? Vagy hogy?

EmThor
köszönöm! többiek is úgy vették észre h eccercsak kiléptem! no comment! állítólag vissza lehet állítani a karit! de még semmi hivatalos válasz, amint van vmi szólok!

Ez az egész rohadtul undorító, drukkolok neked. Dögöljenek meg az acc-lopdosók ;(

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

EmThor
má vagy 3-4 hete mikor leszedtem, még kanyi se volt róla és 2004 februári a progi... HA az volt...

köszönöm szépen/arigato gozaimasta!

Pár napja irtam már hogy ilyen hülyeségeket nemszabad leszedni.
Tûzfal/Virusirto F-Secure Client Security,nem free,de sokaig nemtart hozzá kulcsot találni =).Be lehet allítani mindent,Nem eszi a rendszert mint a Norton,és nem enged be mindent mint a ZA.Emellé felraksz egy Ad-awaret es egy Spybotot és kész.Természetesen auto update mindre.

EmThor
kösz megnézem, de most asszem tiszta a rendszerem, szal nagyon nem értem, bízok benne, h vissza tudják állítani a karimat, a szerverrõl, de már nagyon elegem van, jöhet reinstall stb, nem kívánom senkinek!

Banyapapa
Én se értem.
Nemtom segit-e,de van a Stinger nevü trojai killer.
Egy honapja se jött ki a legujabb,2.5.4-es.

Hátha bejön neked.

EmThor
routerre nem tellik, ha van jobb mondjad me kurvára nem vicces

"Zonealarm, Mcafee" =D

EmThor
nem... de ez a progi töltés még jóval a figyelmeztetés elött volt! és amúgy is 2004es a progi... szal nem értem... van fenn zonealarm, futtatok néha mcaffee-t meg mikrosoft antisypware-t netes cuccot, ewido-t és semmi... most imádkozok h a szerveren megvan a karim!

ja amúgy vezetõként kiléptem a klánomból mondták a többiek az milyen! na megyek reinstall... csocsi

No mizu, nem írtak még vissza?

Gladiator
na, ha vki van most, akkor privi rám. Lang Levente. 7 és feles vagyok. most bombázták le ascalont.

Gladiator
ilyen trójai faló, vag ymi jön vele amit nem lát a vírusirtó sem

Gladiator
nem gebasz. tényleg lopták. amikor letöltötted a palást csinálót, akkor lopták. el. amikor bejelntkezel a játékban ki is írja, hogy ne nagyon töltögess ilyeneket, mert ellopják az accountot.

EmThor
remélem csak vmi gebasz... majd visszaírnak... hát szerintem törölte karimat is ha télleg lopás, remélem vmi más lesz...

EmThor
nem szerintem... de emailem nem tom honnan tudhatta, mer az nem volt megadva az alapból be volt iratva

ElfQT
Hát szerintem a virtuális pénz a legérdektelenebb, ha tényleg acc. steal történt.

Elég erõs volt a jelszavad?

EmThor
irtam már online, de nagyon gáz épp sigilt akartunk vásárolni és az összes pénz nálam volt, 62k

ElfQT
Mit jelent az, hogy "emailt nem lássa".
Milyen email szolgáltatónál? Mi a jelenség? Nem éred el a levelezésed?

Mit mond a GW bejelentkezéskor? Rossz jelszó?

Gondolom, hogy bosszantó a helyzet, de ilyen hibaleírással senki nem fog tudni segíteni.
Próbálkozz az online supportnál, de jobban írd meg a jelenséget és a problémát (... ja, és angoloul).

ElfQT
Olyan nyelvi districtek vannak, amilyen nyelvi verziók vannak a szoftverbõl. Ahogy a hivatalos update leírásában is jelölik.

EmThor
nem tok belépni emailt nem lássa.... gwonline.com, vmi palást nézegetõt szedtem le 1 hónapja de törötltem, volt xp partíció reinstall azóta stb... ma meg nem tok bejelentkezni 😞 nem értem

musha
??? hogyan?

EmThor
úgy néz ki lopták accountomat... jó volt veletek! jók legyetek . hy

Atisz
Meg kell próbálni<#mf1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ja<#idiota>

azirafael
Be vagyok rúgva.... ezt a munkahelyemrõl írom.... Mindjárt megyxek haza, ha még állok a lábamon megyek segítek neked 😄

Gladiator
vki jöjjön már partyzni, mert egyedül kurva uncsi. 5 és feles szintû vagyok

Atisz
Tõlem írhatunk, bár ezzel vmi nagyobb publicitású magyar oldalt kéne megkérni...az is igaz hogy ilyen mondjuk nincs.
Sajnos a guildwars.hu-ra még mindig nem sokan járnak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

musha
valószínû nem sz@rnának le minket nagy ívben <#idiota>

írjunk már vmi peticiot a játék készítõinke, hogy csináljanak hun d-ket is, mert lehet hogy nem vagyunk többen 2-300-nál, de akkor is szeretjük a saját nyelvközösségünket, meg aztán így könyebb, kommunikálni, és csapatot alkotni is.

Sephi
Hua pontosan en is tokre kivoltam amikor kis faluba nemtul ment a nagy sxoveg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Atisz
Nem tudom, nekem eddig (a GW-ban legalábbis) csak pozitív élményeim voltak a németekkel kapcsolatban.
Azért lehetne egy magyar szerver is, nagy poén lenne...<#nyes>

BEAST
jah , angol területek <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja, a németek baromi nagy zajt csaptak, elképzelni sem merem, mi lehet egy német distictben 😄
Jobb ez így...

Hmuda
Csak magyar nincs ha jól olvastam a közleményt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

musha
némmá, most már nyelv szerint vannak a districtek 😊 végre nincs több Jürgen 😊)

Ja tegnap volt uw, hát megnéztem, és nem voltam érte oda, mert 1 nehéz, kettö semmi épkézláb tárgy nem esett, bár lehet hogy a csapat volt szar, mert nem nagyon értettük egymást.

Atisz
Amúgy tegnap 2x is ott voltam HoH-ban sigilhulláskor, csak sajnos a rossz végén a [email protected] faszmák. Ennyi.
Az underworldben marha szar cuccok potyogtak, komolyan mondom ennél még Iron Mines of Moladune is jobb, pedig elég mélyre lementünk. Nagyon jó parti volt...

Atisz
Való igaz...régebben 2 hench monkkal simán végigírtottam, most mire felnézek, már mind a 2 hason fekve figyeli a fejleményeket. <#falbav>

Atisz
Figy, pre-sering Ascalont csináld meg egyedül. Ha onnan átjutsz, akkor segíthetek pár dologban. A játékbeli nevem "Attila Mindbender", tömeggyilkos. (Legalábbis próbálkozom <#vigyor3>)