Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
Ez azért nem igaz, mert ha normális nem rusholo emberekkel mész le akkor is meglehet csináli.

SDana
Ez azért jó, mert ha valami miatt bentragadsz (lefagy a prog és úgy érzékeli a szerver, hogy te még ott vagy, csak semmit nem csinálsz), akkor vissza tudsz menni újraconnecttel.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

3lm0
Üdv Mindenkienk !

Az accokkal kapcsolatban elég hülyén van megoldva a dolog, nem tudom hogy ti kipróbáltátok-e már mit müvel arra ha bent vagy és vki ugyanazzal az accal akar bemenni? Aki bent van kivágja aki be akar menni azt meg beengedi helyette, ez milyen dolog ? Viszont a jo benne hogy saját hibakodja van (sajnos a számát nem jegyeztem meg) tehát ha azzal vágja le az embert akkor tudni rola hogy lopni akarnak és azonnal vissza lehet menni accot modositani.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

wordsworth
jah akkor ok. Csak idezojelbe tetted a veleteket es nem vagom miert..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

kérdezd meg a többieket, most én hiába mondom, hogy ekkor meg ekkor mikor nem voltál ott
akkor is toltuk lent vagy 3 órát tuti

wordsworth
melyikre gondolsz sonic? mert halottam volt egy nagy baki de akkor en nem voltam ott 😊

EmThor
SPOILER

underworld temple of the ages-bõl??

EmThor
ez hol van??

tudom, múltkor voltam "veletek" lent

Nah,az elementalisták örüljenek(Linket adok mert nekem sok lett ^^): Eternal Forgemaster

wordsworth
az a fehér bumeráng egy obsidian shard 😄 De elõrre szólok, hogy idaig random csapattal nem lehet eljutni csak klannal és TSel..

Flórika
Mondjuk... erre magamtól is gondolhattam volna... <#idiota>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Flórika
Értem, köszi szépen! ^^

ha jól értem akkor te most a párod accjával akarsz játszani ugye?
ha igen akkor azt az email címet és jelszót add meg amit a párodnál írtatok be

Flórika
Még annyit, hogy természetesen úgy értettem, hogy egyidõben egy key-jel CSAK én játszanék... 😄

Flórika
Olyan gondom lenne, hogy a megvett GW-nket már párom telepítette, játszott vele, mint azt írtam is korábban. Õ egy ideje már nem játszik, gondoltam, akkor inkább feltelepítem én is, megnézem milyen, és ha nagyon tetszik veszünk még egyet, és akkor vele (is) játszhatom...

Csakhogy... miután telepítettem a játékot, accountot kellett csinálnom ugye, és ez a Key már foglalt (ami a CD hátoldalán van).
Ilyenkor mi a teendõ? Töröljük párom acc-ját? Vagy hogy tudnék ugyanazzal a key-jel én is játszani (csak épp' a saját gépemen)?

(Tudom, hogy értelmetlenül írtam, sorry, de "kicsit" korán van még 😛)

Mindenesetre elõre is köszönöm a segítséget! 😊

milyen alapanyagok kellenek? látom ektoplazmból jó sok kell =/
mi az a fehér bumeráng izé?O_o

SZEG007
Ime a monk cuccok:

Gladiator
ez kie ez a srác? mármint ez vmi titkos crafter? 😊

wordsworth

BEAST
<#wow1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

siess plz mert tesóm mindjárt jön filmet nézni és nem akarok még 2 órát várni, hogy meglessem öket!!!<#vigyor3><#vigyor5><#vigyor2><#nevetes1>

wordsworth
NAH megleltük a craftert!!!(fissue-os)..
Hat... 😄DD 19:00-tól egészen idáig nyomtuk...(23:45)
Képeket hamarosan felteszem a cuccokról.

Kata
akad 😛 http://sindicatus.uw.hu

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
kösz, hát nagyon gáz abból a szempontból is, h aki ki akar lopni vmit, akkor ki is tud, jó h mást nem bántott, de így is lopás...

kb 34-35 napom volt benne, nagyon bánt, de újra lehet kezdeni, és csak imádkozhatok h megint ne támadjanak meg...

support oldal viszont most nem megy, remélem nem bombáztam õket nagyon, hogy kapják el a mocskot <#pardon1>

BEAST
remélem sikerül visszakapni <#miaz> baz ilyenkor gondolom végig hogy milyen emberek vannak a világon ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EmThor
visszaszóltak továbbították a problémámat az illetékeseknek!
nagyon elkendõdtem, de nem adom fel 😊<#eljen>

😄DDDDDDD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sephi
Van forumunk ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kata
Bocs, de dolgom volt, most vagyok onlány.

(És miért nem a fórumunkra írod? Azt többször nézem mint ezt.)

[/cserf][/fülünyúl]

warriorral nekem is nagyon könnyen ment, mesmerrel már csak 3. próbálkozásra sikerült kinyirni 😊
holnap majd mégnézem, hogy tudom kinyirni elementalisttel

wordsworth
Emhtor es fogsz venni uj GWt?

Én a Warriorommal secperc alatt kinyirtam a mirrort. Még csodálkoztam is rajta milyen jó vagyok.

EmThor
páncélba de csak az elsõdleges kasztod rúnái mennek bele, 2 ugyanolyan nem passzol, de a régit felül tudod írni

mit lehet csinálni az upgrade component-ekkel?
most salvageltem valami rúnát. hova lehet betenni?
Gladiator
KAta! mikor lesz megint húzás mint tegnap? Már kurvára unom ezt a kipusztult rohadt tájat.

TasManXT

psn: TasManHUN

Goodwill
ranger a 2., vmi nature skillt emlegettek hogy az a jó, azt keresem most :>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

TasManXT
empathy ha mesmer a mádosik kaszt és csá 😉

psn: TasManHUN

EmThor
Te üss elõbb és többet, szívtam harcosommal én is 😄

Hmuda
Ha egyszer salvage cucc akkor salvage-eld. <#idiota>

(Csak arra vigyázz, hogy ha kék-lila-arany salvage cuccot akarsz salvage-elni akkor mindenképpen expert salvage kit-et használj!)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Goodwill
Van itt olyan nekró, aki Augury Rock-nál kinyírta a mirrort? Ha igen megoszthatná velem a technikáját, mer több mint 3x annyit sebez rajtam íjjal, gyorsabb és hiába viszek sacrifice skilleket hogy magát sebezze, ígyis mindig szarrá nyír. Ha nem rakok be skillt, akármerre futkározok esélytelen. <#wilting>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Annak mi értelme van ha egy olyan salvagable cuccnak van mágikus hatása amit nem lehet felvenni?(asszem valami charr hide vagy ilyesmi)
Elvileg növelné a beast mastery-met.
EmThor
azt a rohadt!!!! nyírjátok ki!!!!!!! feljelentem Arenanetnek!!

ISTEN VAGY DOUGO!!!!!!!

dougO
EmThor!

Nálam rajta vagy a friends listen, és tegnap este is online-nak láttalak, pontosan....fel is írtam....Fawk Meh néven (ha jól olvasom, amit a sötétben írtam...)
"Rád" priviztem angolul, de nem jött semmi válasz....

Ha online látom az accot majd még próbálkozom, hátha kiderül valami...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Hmuda
Olvasd el a kézikönyvet és sokára. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gladiator
amúgy mi az a hall of heroes, és mikor jutok oda?

EmThor
hm... gyanús...

nem emktvs vagy?mi mar ugy 18+ oraja nem tudunk connectolni,csak beirom a jelszot es nezem hogy connecting......
azt azert nemhiszem hogy egszerre nyultak le a 2gw es1lineage accot😊
EmThor
nem válaszolnak 😞