Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálunk meg az a record mikor bejött a pály az ellen meg kilogolt, na erre varjál gombot 1 mp-s gyõzelem szvsz <#mf2>#mf2><#crazya>#crazya><#action>#action><#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként 01:41 elég hosszú idõ, nekünk 38 mp a rekordunk, de az 1 percet általában nem szoktuk elérni, mire leverjük az enemit. 😊
Mellesleg jó a mesmer, a második karim nekem is Me/Mo. Csak még picike szegény, és sokat kell tanulnia. De ha nagy lesz, igazi megszívatlak/nemtudszmegölni típus lesz. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Az meg csak nyomul tovább és hirtelen meghal 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Néha egy szerencsétlen w/mo kiszúrt magának, de nem nagyon tudott velem mihez kezdeni, mert nem tudott elkapni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Igaz énse jáccok "normálisan", inkább a régi ascalonban "sétálgatok"😛
Tényleg a elsö ingyenes BETA tesztjátékbol, vannak áthozva nagy küldetések?
Speciel abban volt egy (ugy emlékszem a harmadik volt) mikor a végén a fögonosz egy kör alaku "podiumon" tömegesen kivégzet egy csomo lányt😊
Ott Hokusszal mindig elvéreztünk, nekirohantunk mint az örültek😄
Nekirohantunk nagy "halááál" felkiálltásal,azt az is let belöle, bámulhatuk az elfekvö karaktereinket:-o
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
külföldi fórumokon is láttam már többször és én arra tippelek, hogy ez figyelmeztetés azoknak akik maguktól szeretnének rájönni vmire, hogy ne olvassák el. De lehet hülyeség amit írok (biztos<#whatever>#whatever>) nemntom...
a Mursaat fenyegetés elleni megoldás, egy lény maradványaiból nyert (idegen varázslat révén átalakított varázslat), ezzel és az idegen lény segítségével, a páncélod 1 darabja infuse-olva lesz, azaz védve a Mursaat mágia ellen, de ugye a mágia a testedre hat, ezért páncélod minden egyes darabja legyen Infuse-olva, ha nem akarsz a gyilkos varázslatok áldozata lenni...
anyone for infuse run? 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Most kezdtem el a Guild Wars. Egyelõre kicsit furcsa még a játék a wow után, de fejlõdök.
Elsõ kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megtalálni a többi magyar játékost?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
kis rúna 500g, major 2-3k, superior, 15k felett szvsz.. de ez abnormális, jobb lenne a max 10-15k a majorért, mert annyira szemtelen mindenki!
[/cserf][/fülünyúl]

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dark Aura, Defile Flesh (ezt a 2õt nem használtam, saját magát alázta be vele), Deadly Swarm, Pin Down (ranger skill), 15-28as bow, + a -50, -75 healthes armorokat kicseréltem ideiglenesen rúnanélküliekre és voila.
Márha van itt nekró aki ennek hasznát veszi. 😛
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."