Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
ááá, megelõztél. nekem 13 a folyamatos max gyõzelmeim száma. (de jól megfogalmaztam)

SRobert
Jajj... végre elismerik a mesmereket. 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

musha
szerintem a #4276 kép inkább a 14 egymás utáni gyõzelem miatt került be nem a gyorsaság miatt.

bazz ez az ellenféltõl is függ, hogy hány mp alatt tudod leverni
nálunk meg az a record mikor bejött a pály az ellen meg kilogolt, na erre varjál gombot 1 mp-s gyõzelem szvsz <#mf2><#crazya><#action><#nevetes1>

Kata
Csak addig örülsz ennek, míg velünk nem találkozol. ;P

Egyébként 01:41 elég hosszú idõ, nekünk 38 mp a rekordunk, de az 1 percet általában nem szoktuk elérni, mire leverjük az enemit. 😊

Mellesleg jó a mesmer, a második karim nekem is Me/Mo. Csak még picike szegény, és sokat kell tanulnia. De ha nagy lesz, igazi megszívatlak/nemtudszmegölni típus lesz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
Egyszerûen imádom, amikor suttyomban rárakok harcosra empathyt, mágusra meg backfiret.
Az meg csak nyomul tovább és hirtelen meghal 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

jaja mesmer rulez =)

SDana
Mai arénázásom... Egy szál harcos nem volt soha a capatban, legfeljebb csak ranger/ele/monk. Meg én mesmerkedtem. Kezd tetszeni ez a mesmer. Nem olyan, hogy "most húdelecsaplak", hanem inkább olyan, hogy "most jól megszivatlak és ha hülye vagy, meg is halsz". 😊
Néha egy szerencsétlen w/mo kiszúrt magának, de nem nagyon tudott velem mihez kezdeni, mert nem tudott elkapni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Banyapapa
Mer????????

Igaz énse jáccok "normálisan", inkább a régi ascalonban "sétálgatok"😛

Tényleg a elsö ingyenes BETA tesztjátékbol, vannak áthozva nagy küldetések?
Speciel abban volt egy (ugy emlékszem a harmadik volt) mikor a végén a fögonosz egy kör alaku "podiumon" tömegesen kivégzet egy csomo lányt😊

Ott Hokusszal mindig elvéreztünk, nekirohantunk mint az örültek😄
Nekirohantunk nagy "halááál" felkiálltásal,azt az is let belöle, bámulhatuk az elfekvö karaktereinket:-o

Abban az a legjobb hogy az még nemis a sivatag=)

mazsa
Most fejeztem be a Divinity Coast-os missiont és iderakott a sivatagba, Druid's Overlook-ba. Az a kérdésem, hogy menjek e vissza felfedezni a déli részeket (Fishermen's haven, Sanctum Cay, Riverside Province) vagy folytassam a sivatagban?

Sephi
Bazeg megvettem ezt a jatekot es azota sem tudtam rendesen jaccani vele 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EmThor
szopok, jött egy levél még szombaton asszem, hogy a billing-re továbbítják a kérést, ma meguntam és írtam egy levelet a billingre! de kerio mérföldekkel jobb mint zonealarm volt 😄

dougO
EmThor, hogy áll az accod?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
Spoiler -> film ill játék élményt rontó szöveg... ez a "poén lelövése benne van a következõ szövegben csak az olvassa aki végignézte, végig vitte, elért idáig"

mi ez a spoiler szöveg? <#confused>
külföldi fórumokon is láttam már többször és én arra tippelek, hogy ez figyelmeztetés azoknak akik maguktól szeretnének rájönni vmire, hogy ne olvassák el. De lehet hülyeség amit írok (biztos<#whatever>) nemntom...

EmThor
SPOILER

a Mursaat fenyegetés elleni megoldás, egy lény maradványaiból nyert (idegen varázslat révén átalakított varázslat), ezzel és az idegen lény segítségével, a páncélod 1 darabja infuse-olva lesz, azaz védve a Mursaat mágia ellen, de ugye a mágia a testedre hat, ezért páncélod minden egyes darabja legyen Infuse-olva, ha nem akarsz a gyilkos varázslatok áldozata lenni...

anyone for infuse run? 😊

EmThor
jól látod, az ALL adott kerület chat-je, míg a WHISPER-rel bárkit bárhol bármikor

STREEX
Mi az a full infused?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Hellhammer
Aham. De az tök mindegy melyik városban vagyok? Azaz itt is zónákra van osztva a terület és csak az látja a chatet aki abban a zónában van, vagy egy nagy közös chat megy?

EmThor
vagy adott kerületben az ALL füllel magyarul beszélsz, de elvileg az angol 1 districtbe dob minden magyart, vagy ha ismersz vkit, a WHISPER fülön privizel véle

Hellhammer
Sziasztok!
Most kezdtem el a Guild Wars. Egyelõre kicsit furcsa még a játék a wow után, de fejlõdök.
Elsõ kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megtalálni a többi magyar játékost?

ok, egy próbát megért

musha
biztos, egyelõre sok mindent van még mit tápolnom magamon sajnos / szerencsére.

EmThor
mindenki ilyen telhetetlen? bár minél több a cucc annál lejjebb mennek az árak, vmint mesterségesen is csökkentheti egy csoport és épeszû emberek, akik alcsonyabb árakon adnak vesznek, így talán kialakulnak új egyensúlyi árak...

biztos nem adod el a sup vigort?

musha
hm...én tegnap találtam egyet 😊 még jó, hogy nem adtam el (ezt megtartom). ma viszont kicsit áron alul adtam egy aranyszínû hammert (3k) <#vigyor2>

Goodwill
tegnap 100k-ért láttam superior vigort :>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
up

Tárgytalan ,találtam 7k ért.

mazsa
Most kaptam egy 12k-s ajánlatot. Te mennyit adnál?

EmThor
akár 60k is lehet de az abnormális...

kis rúna 500g, major 2-3k, superior, 15k felett szvsz.. de ez abnormális, jobb lenne a max 10-15k a majorért, mert annyira szemtelen mindenki!

Mond menynit kérsz érte és én elképzelhetõ hogy megvenném =)

mazsa
Egy "Ranger Rune of Superior Marksmanship"-et mennyiért lehet kb. eladni?

Gladiator
ja, amúgy van vmi elementalist runám, ha kell vkinek. egyáltalán ez mire jó?

Gladiator
meg nincs olyan skillem

ha simán írom, hogy veletek, akkor abban te is benne lettél volna 😊

asszem, hogy elöször Yak's Bendnél lehet venni

oda van írva

ez sztem minden MMO-nál így van

Kata
Ha harcos vagy, sprintet kell rakni, meg mend aliment-et. Akkor ha lesántítanak, azt leveszed magadról, a sprinttel meg futsz ezerrel, és akkor nem kell egy órán keresztül üldözni valakit. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gladiator
most meg 13x nyertünk egyhuzamba.

Gladiator
54perc és 42 másodpercig csatáztunk egy arénában, mert a kis köcsög állandóan elkezdett futkorászni. mi 4en voltunk, aztán vhogy kinyírta az egyiket. aztán rohangált 10 percet a monkunk meg megunta és átállt az oldalára. vagyis nekünk nem segített. szal ketten üldöztük fél órán keresztül, közben állandóan farkasokat élesztgetett. Aztán leütöttem<#hawaii>

STREEX
Bag-et hol lehet szerezni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

thx

BEAST
ha beszélsz az npc-vel a közelben le kell ölni egy mobot amit ha visszaviszel megkérdezi melyik cuccodat infuse-olja , ha a tárgy fölé viszed a cursort kiirja hogy *infused* ha már van benne

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

És honnan tudom melyik cuccom van infusolva?

Goodwill
nah leownedeltem a mirrort 😄
Dark Aura, Defile Flesh (ezt a 2õt nem használtam, saját magát alázta be vele), Deadly Swarm, Pin Down (ranger skill), 15-28as bow, + a -50, -75 healthes armorokat kicseréltem ideiglenesen rúnanélküliekre és voila.
Márha van itt nekró aki ennek hasznát veszi. 😛

BEAST
azért mert nem avgy infused ... a felszerelésedet infuse-olni kell ha jól emléxem akkor az iron mines of akármi coop küldi végén az npc-nél ... ott szoktak hirdetni infuse runokat amikor csak az npchez futnak de nem ölnek semmit sem ... az felszerelésen lévõ infuse a mursaat támadások ellen védenek

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mit jelent az hogy "infused"? Ring of Firenél megyek és állandóan megdoglok két sec alatt. A csapat társak aszonták azért mert infused vagyok. :/