Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyázat, a leopárd harap!
Én is régen vettem egy capturet, de csak mostanában használtam el. És nem is kell több, mert az az egy kellett csak 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Tegnap kaptam egy Capture Signetet, hogy Bossokotol tok perma skilleket ellesni, namost ez hogy muxik egyszerhasznalatos? Csak Bosson,vagy barmely putris mobon?kire mire erdemes elsutni,vagy mivan?😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Sin City life don\'t let the system get you down
De azért szerintem valahol megérthetõ, ha a segítség tekintetében egy céhen belül a tagok azért privilégiumot élveznek. 😉
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Csatlakozhatsz, ha szeretnél, a játékban, és mint látod, a fórumon is állandóan segítünk minden tagunknak.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Mint uj GW tulaj keresek valakit/valakiket akik bevezetnenek egy kezdo jatekost (engem) a GW vilagaba. 😊
Szoval valaki??
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha találsz Dye-t akkor azt add el a dye árusnál elég jól fizet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én csak élvezem a mókát 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Csomószor volt már olyan, hogy így elkezdett egy harcos üldözni. Aztán egy idõ után általában feldják, amikor már mindenkitõl a legmesszebbre csalogattam el (jó esetben addig a maradék csapat ledarálja a többi ellent... vagy fordítva 😊. Ilyenkor elkezd behúzott farokkal visszasomfordálni a többiekhez én meg visszafelé szórom rá az áldást.
Lényegében úgy néz ki, mintha a törékeny kis mesmer üldözné a nyakigvas nagy harcost végig a pályán 😄
Ja, a játékban E/N19 Blue Lady Of Magic néven vagyok 😊
Aztán jöttetek és ha jól emlékszem, akkor mentetek is.
A tüzes, pontgyûjtõs pályán volt ha jól emlékszem, bár a végeredmény lehet, hogy más volt 😊
Meg fõleg azért, mert egy szál harcos nem volt a partiban és zabáltuk a w/mo csapatokat. Jellemzõen flawlessel 😊
És kivételesen én is tevékeny tagja voltam a csapatnak (fõleg, amikor két monk volt a partiban). Nem úgy, mint régen, fiatal koromban, amikor a cél a túlélés volt.
Sõt, volt olyan, hogy kilépett egy tag és 3an vertünk le egy két w/mo, egy monk és egy ele bandát.
Szóval jó volt, na. Örülök magamnak 😊
<#vigyor2>#vigyor2>