Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Igen, de lehet venni még skill tradereknél.
én már 3szor használtam a capture signetet, ebböl kettö elit skill volt, a másiknál meg csak kipróbáltam, azóta nem használtam az a skillt 😊

ElfQT
Nem használtam még, de legjobb tudomásom szerint igen. Leírásában benne van.

Vigyázat, a leopárd harap!

Pari
Szal egyszerhasznalatos?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

SDana
Csak bosson, csak elit skilleket (asszem). És ilyen bossok csak a sivatag után, shiverpeak déli részén lesznek.
Én is régen vettem egy capturet, de csak mostanában használtam el. És nem is kell több, mert az az egy kellett csak 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Pari
Kerdes:

Tegnap kaptam egy Capture Signetet, hogy Bossokotol tok perma skilleket ellesni, namost ez hogy muxik egyszerhasznalatos? Csak Bosson,vagy barmely putris mobon?kire mire erdemes elsutni,vagy mivan?😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

csak az elsõdlesges kasztod runeit használ6od és 1 ruhadarabra csak 1et rak6sz

STREEX
Ha szerzek egy rune-t akkor azt rá rakhatom bármelyik ruhadarabomra?És bármelyik ruhadarabomra rakhatok bármennyit?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

en az arena-t valasztottam eloszor, porgos volt nem ertettem, de mostmar minden ok megvan az RPG resze is 😊
SRobert
|érti, csak simán gonosz|

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
😄

Anna
Elmehetnénk megint oda a fák közé, tudod, arra az eldugott részre....

Sin City life don\'t let the system get you down

SRobert
Naná 😄

Anna
Köszi, szerintem is, boci rulz 😄

Banyapapa
Ehhh, cuki ez az avatar😄

Anna
Nekem segítesz? 😊

Kata
nem kötelezõ, és nem erõszak 😊
De azért szerintem valahol megérthetõ, ha a segítség tekintetében egy céhen belül a tagok azért privilégiumot élveznek. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

SRobert
Ne visszadumálj, hanem lépj be a guildjukba. 😄

Egyenlore baratkozom a kezelofelulettel es a jatekmenettel (elso ranezesre kaosz)de csak rajovok majd 😊De ha valaki szanna ram egy par percet MSN-en annak orulnek.
Kata
<#vigyor><#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ott a Purge signet pl. Minden kondíciót és hexet leszed. Ha egy wari adrenalinos skillekkel megy, akkor meg simán befér (mert ugye manát veszít minden levett cucc után). De ha kell a mana, akkor purge conditions és remove hex, aztán szia. Meg egy bonetti's defense és állandóan van manád.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mondtam, hogy rinyálj a fórumunkon, hogy mi kell, és kerítünk neked. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
http://sindicatus.uw.hu
Csatlakozhatsz, ha szeretnél, a játékban, és mint látod, a fórumon is állandóan segítünk minden tagunknak.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Tudom, emlékszem rá. Akkor elég béna csapatban voltál, és nem igazán tudtad egyedül megcsillantani tudásod. Mi meg akkor ketten magyarok voltunk a csapatunkban, és a másik kettõ se volt kezdõ. Szal azt az ütközetet nem nevezném mérvadónak, és nem is vetítek azzal, h ott legyõztünk titeket.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
tudom

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
LoL, kapsz tõlem egy 15 mp-es dazed-et, aztán azt se tudod fiú vagy-e vagy lány. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok
Mint uj GW tulaj keresek valakit/valakiket akik bevezetnenek egy kezdo jatekost (engem) a GW vilagaba. 😊

Szoval valaki??
Sephi
Ahh nem sikerul az olyan . Hiaba irom hogy gyertek... vagy nem jonnek vagy jonnek de elkezdenek okoskodni 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
majd keresek neked valamit 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hellhammer
Nyugi én lvl 7 vagyok és 4-6 és 5-7 sebzõs kék kardjaim vannak, viszont craftoltam már full Ascalon pánvélt az 50 aranyba kerülõ verzióból 😊
Ha találsz Dye-t akkor azt add el a dye árusnál elég jól fizet.

Gladiator
az. eleinte en is azt hittem, hogy en vagyok a bena, de aztan rajottem, hogy ez csapatjatek. keress embereket, azt nyomjatok partyba.

Sephi
Kemeny 6-os levelen vagyok es semmi penzem es van egy hulye 6-7 -es sebzos kardom... ez normalis? Agyon szenvedek minden tamadast 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
<#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Ki mondta, hogy erõsebb vagyok?
Én csak élvezem a mókát 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
mindenre van egy skill amivel kiegyenlíthetõ a harc ... nem véletlenül van egy nagy halom átok/stb semlegesítõ skillje a monknak ... ha valaki egy hozzád hasonló karira készül fel esélyed sincs ... viszont egy másik kaszt könnyen leveri ... ezért nincs értelme ennek mert lehet te leversz egy nagy halom harcost , de azok elég valószínû hogy nem a te stilusod ellen készültek ... de attól még nem vagy erõsebb

SDana
Pont az a poén benne, hogy szaladjon, ahogy csak tud. Ha nem mozogna, akkor a water trident nem knockolná 😄

mondjuk ebben van vmi, megfelelö skillekkel ,nem lehet csak ugy elfutni a harcos elöl. Én majdnem mindenhova iszek magamal sprintet, mert jól jöhet arénban és simán a játékban is, rengetegszer menekültem meg már azért mert, sprintel el tudtam futi a túlerö elöl, esetleg arénában utolértem vkit, és lecspakodtam, ami szintén a túlélésemet biztosította.

BEAST
majd megtördelik a lábadat vagy rád sprintelnek/rush-olnak és nézhetsz 😊

SDana
Én is ilyen szaladgálós vagyok, ha nekem esik egy harcos, kapásból nyúlcipõ és nem tud megölni egyedül. Még ketten se mindig 😊
Csomószor volt már olyan, hogy így elkezdett egy harcos üldözni. Aztán egy idõ után általában feldják, amikor már mindenkitõl a legmesszebbre csalogattam el (jó esetben addig a maradék csapat ledarálja a többi ellent... vagy fordítva 😊. Ilyenkor elkezd behúzott farokkal visszasomfordálni a többiekhez én meg visszafelé szórom rá az áldást.
Lényegében úgy néz ki, mintha a törékeny kis mesmer üldözné a nyakigvas nagy harcost végig a pályán 😄

Gladiator
mi majd egy órán keresztül üldöztük😊

Azért megnéztem volna, hogy mennyi idõ alatt nyertek, ha az a "társam" lett volna az ellenségetek, aki másfél percig rohangált a pályán, az ellen meg megpróbálta megölni, de nem sikerült neki. Ezután kiléptem.
Ja, a játékban E/N19 Blue Lady Of Magic néven vagyok 😊
SDana
Mellesleg már találkoztam veled egyszer arénában, kiabáltam is, hogy gyere Tia.
Aztán jöttetek és ha jól emlékszem, akkor mentetek is.
A tüzes, pontgyûjtõs pályán volt ha jól emlékszem, bár a végeredmény lehet, hogy más volt 😊

SDana
Valóban nem az idõ miatt tettem be, hanem a gyõzelmek száma miatt.
Meg fõleg azért, mert egy szál harcos nem volt a partiban és zabáltuk a w/mo csapatokat. Jellemzõen flawlessel 😊
És kivételesen én is tevékeny tagja voltam a csapatnak (fõleg, amikor két monk volt a partiban). Nem úgy, mint régen, fiatal koromban, amikor a cél a túlélés volt.
Sõt, volt olyan, hogy kilépett egy tag és 3an vertünk le egy két w/mo, egy monk és egy ele bandát.

Szóval jó volt, na. Örülök magamnak 😊

EmThor
még nem sikerült, ez csak általános infó! majd ha sorra kerülök, tudjátok... :/

nálunk is volt olyan nem 1x...<#action>

BEAST
wow ... nem hittem volna hogy visszadják <#eljen><#vigyor2><#taps>

ezek szerint sikerült?

BEAST
jah még azt is én szereztenm egyedül amíg még tag voltam 😄DDDDDD

EmThor
We also advise that you contact one of our support teams in order to have your account suspended while you clean your machine. Once that is completed, and you feel you are secure, we will be happy to reactivate the account.

<#vigyor2>

nekem 22 de az az Ascaloni arenában volt (max lvl 10)