Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem eleve hülyeség volt artesanokat kirakni a vadonba akiknél lehetettt jobb anyagokat serezni - na õk is rájöttek.
A Signet skillje boss halála után is választható, ez is nagyon jó.
Vigyázat, a leopárd harap!
Vigyázat, a leopárd harap!
hunwarriors.uw.hu 😄
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Ime a torrent file tartalma :
Tracker: http://tracker.prq.to/announce
Creation Date: 2005.05.08. 9:51:18
Description: 2 File(s) Total Size: 1,22 GB
Directory: .\
-> Guild Wars Disc 1.iso
--> 625,18 MB
-> Guild Wars Disc 2.iso
--> 625,15 MB
vagy a www.torrentleech.org oldalon megtalálod a torrentet.
de jó, hogy vannak emberek akik még hajnali 3-kor is meg tudnak nevettetni 😄
köszii <#worship>#worship>
Azé Sigilünk van, szal GH-ra már nem kell pazarolni a lóvét.
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mondjuk ezután belegondolok, hogy egy `lol` hozzászólásomra kaptam 2 büntipontot...vicces.
Öööö izé nem õ az egyetlen aki törttel akart játszani <#vigyor3>#vigyor3>
Én például Bitorrentrõl töltöttem le kerestem hozzá kulcsot (találtam is 5 darabot) de egyik sem mûködött. Megnéztem jópár képet, elolvastam egy nagy rakás infót aztán megrendeltem CDGalaxisból <#vigyor2>#vigyor2>
Amiben teljesen biztos vagyok hogy nem bántam meg !!!
A játék szuper, a magyarok kedvesek segítõkészek én meg dolgozom mint atom hogy megvegyem majd a kiegészítõket is <#circling>#circling>
Látod ezt így is el lehetett volna intézni!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De monggyuk sikerülne valami csoda folytán bemenned tört koddal.
Amilyen sürün kukkolják a készitök a gamet ,lehet 1-2 nap mulva kidobnának ugy hogy többet lehet origivel se engedne be a game.
Aztán lehetne sirni hogy milyen szipi-szupi karakterem volt bennt.
nekem márcsak 7file!!!!<#buck>#buck><#vigyor4>#vigyor4><#taps>#taps>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként a következõ kérdést (van-e freeshard) szerintem meg is spórolhatod, mert nincs.
Ez egy online game, nem olyan, hogy otthon letöltöd varezban és végigjátszod. Ha nem veszed meg, legfeljeb bingyenes szerveren játszhatsz, csak az jelen esetben nincs. Vagy legalább is nem tudok róla. És nem is látom valószínûségét a közeljövõben, mivel egy eléggé összefüggõ stream technikán alapul az egész játék. Kötve hiszem, hogy valaki kicsiben össze tudná rakni egyhamar.
Pénzért vásárolt kulcsot meg puszira ne nagyon várj senkitõl.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
fotó kellett cd tokról, a kulcsról meg számláról!! szal ne dobjátok el egyiket se 😄
bizti kedvéért ment szken is 😄
OFF vki tud olcsóért jó routert? d-link 10 ropi bruttó?
Peace
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
menj be az automexhez ott 8 ezerért adnak neked mûködö kúúcsot! 😄
sztem te direkt csinálod ennyire hüle nem lehetsz, ha meg azt hiszed poénos akkor tévedsz!<#gunyos1>#gunyos1>
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)