Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ElfQT
Õrült jó.
Sztem eleve hülyeség volt artesanokat kirakni a vadonba akiknél lehetettt jobb anyagokat serezni - na õk is rájöttek.
A Signet skillje boss halála után is választható, ez is nagyon jó.

Vigyázat, a leopárd harap!

ElfQT
Ha érett, jófej, jó csapatjátékos vagy (vagy legalább 2 a 3bõl 😊), akkor feltétlenül így kéne tenned 😉

Vigyázat, a leopárd harap!

arge, dana mizu veletek?<#nemtudom><#fejvakaras>

asszem ott van a bonus küldi

EmThor
tuggyuk de jó 😄

EmThor
összes frissítés MAGYAR fordítása hamarosan elérhetõ (kész csak fel kell rakni, lehet csak este...):

hunwarriors.uw.hu 😄

Apropó, volt tegnap éjjel verziófrissítés. Megjelent egy csomó új árus, vannak Rune traderek, pl Ascalon Cityben és Lion's Archban, Rare Material trader Ascalon Cityben, stb. Volt nagy tolongás a Rune traderek körül. 😄 Kb mint az Electro World megnyitásakor. 😄DD

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

El vagyok keseredve. 😞 Tegnap este 11-tol éjjel 3-ig játszottam, és egyedül én voltam bent a klánból. Minden ismerõsöm átment a Sindicatus Praesidii klánba. Lehet, hogy nekem is ezt kellene tennem. 😞

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Hát szerintem már nem tudsz ott bemenni,mert ültettek oda egy fát😊

azirafael
Tegnap a Gates of Kryta Missiót csináltam este, és találtam egy megaLOL kiskaput! Az elsõ szörnyeknél le lehet menni ballra egy kis házhoz. Ha bemegyünk a ház mögé a kerítésen belül lesz ott egy keskeny ösvény amivel az öböl felett le lehet vágni az egész missiót! Tucatjával vannak itt az undead mobok lvl 13-16 (ami mondjuk elég kemény ezen a szinten). JA és a házikó udvarán él egy varacskos didsznó amit Rangerrel be lehet fogni (azthiszem valaki kérdezte régebben hol lehet disznó petet szerezni). DE ami alegdurvább volt az egészben, az a kis térkép volt! Folymatosan poénos firkálások jelentek meg rajta, pl: HELP!, Where are you! stb... Sajnos nem tudtam végigmenni a pályán mert sok köcsög kilépett a csapatbol a tüöbbiek meg meghalltak, én menekülés közben véletlenül akadtam az ösvényre... de ma vagy holnap szervezek egy csapatot és megnézem még 1x <#eljen><#violent><#finom>

3lm0
Gratulálok a HoH gyõzteseknek ! Szép teljesítmény, csak így továb.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

3lm0
Megmondhatom le is töltheted de ez max biztonsági másolatnak jo mert cd kulcs nélkül semmit nem tudsz vele kezdeni, de ha sok az üres helyed és kell 2 cd-nyi használhatalan adat az a te dolgod <#vigyor2>
Ime a torrent file tartalma :
Tracker: http://tracker.prq.to/announce
Creation Date: 2005.05.08. 9:51:18

Description: 2 File(s) Total Size: 1,22 GB

Directory: .\
-> Guild Wars Disc 1.iso
--> 625,18 MB
-> Guild Wars Disc 2.iso
--> 625,15 MB

vagy a www.torrentleech.org oldalon megtalálod a torrentet.

SZEG007
És igen az elsö magyar HoH gyözelem:

Mindenkinek köszönöm a részvételt, és hajrá SCOG!!!

legalább bemutatkoztál <#kocsog><#nevetes1><#taps>
de jó, hogy vannak emberek akik még hajnali 3-kor is meg tudnak nevettetni 😄
köszii <#worship>

Kata
Megvolt ma az elsõ magyar HoH gyõzelem. Sajnos 😄 a SCOG-os klán nevében, mert õk voltak többen a csapatban.
Azé Sigilünk van, szal GH-ra már nem kell pazarolni a lóvét.

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Prutty-prutty. Még mindig várjunk intelligens emberek jelentkezését a guildünkbe.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kata
ok 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
nézz be a játékba 😉 vár egy meglepi 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
nahát, milyen jó mûsorról maradtam le 😊

[/cserf][/fülünyúl]

megmondanád melyik bittorrentrõl töltötted le ?

musha
off:
mondjuk ezután belegondolok, hogy egy `lol` hozzászólásomra kaptam 2 büntipontot...vicces.

3lm0
Üdv mindenkinek !

Öööö izé nem õ az egyetlen aki törttel akart játszani <#vigyor3>
Én például Bitorrentrõl töltöttem le kerestem hozzá kulcsot (találtam is 5 darabot) de egyik sem mûködött. Megnéztem jópár képet, elolvastam egy nagy rakás infót aztán megrendeltem CDGalaxisból <#vigyor2>
Amiben teljesen biztos vagyok hogy nem bántam meg !!!
A játék szuper, a magyarok kedvesek segítõkészek én meg dolgozom mint atom hogy megvegyem majd a kiegészítõket is <#circling>

Nem lennénk ilye p@r@szt***** (mellesleg szerintem nem voltunk azok, mind1)ha nem lennél ennyire értetlen, elég kevés ilyen játékot lehet törten játszani, és ha vennéd a fáradságot, és végigolvasnád a fórumot (a többihez képest elég csekély 4000 hozzászólás) szintén nem lennénk azok, de akkor sem ha mondjuk egy egyszerû kérdéssel kezded: lehet ezt törve játszani? Erre persze egy olyan válasz jön: Nem, erre te: kössz az infot.
Látod ezt így is el lehetett volna intézni!

Gladiator
pcdome-on van róla ismertetõ, ha valkit érdekel.

Laky
😄DDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Banyapapa
Hájovanna😛

De monggyuk sikerülne valami csoda folytán bemenned tört koddal.
Amilyen sürün kukkolják a készitök a gamet ,lehet 1-2 nap mulva kidobnának ugy hogy többet lehet origivel se engedne be a game.
Aztán lehetne sirni hogy milyen szipi-szupi karakterem volt bennt.

tökrégiek,csalódtam elsõre GTA:SA örület jeleinek tünt,demégse<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#hehe><#hehe><#hehe><#banplz>

nekem márcsak 7file!!!!<#buck><#vigyor4><#taps>
Banyapapa
2 büntipontja volt is.
Most jön a piroslap:A

huha,eztmost beoszthatja<#mf2><#mf2><#mf2>
musha
már megkapta.

BEAST
<#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EmThor
avagy vállaljuk szavaink következményét <#wave>

EmThor
/me feljelentés szagot érez kultúrálatlan hozzászólásért <#wave>

SDana
Abban biztos lehetsz, hogy te vagy itt az egyetlen (és szerintem máshonnan is), aki nem vásárolt kulccsal akarja ezt játszani.
Egyébként a következõ kérdést (van-e freeshard) szerintem meg is spórolhatod, mert nincs.

Ez egy online game, nem olyan, hogy otthon letöltöd varezban és végigjátszod. Ha nem veszed meg, legfeljeb bingyenes szerveren játszhatsz, csak az jelen esetben nincs. Vagy legalább is nem tudok róla. És nem is látom valószínûségét a közeljövõben, mivel egy eléggé összefüggõ stream technikán alapul az egész játék. Kötve hiszem, hogy valaki kicsiben össze tudná rakni egyhamar.
Pénzért vásárolt kulcsot meg puszira ne nagyon várj senkitõl.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

musha
megalol <#taps>

BEAST
<#eljen>

EmThor
visszaírtak, 72 órán belül gyüvök 😄 remélem....

fotó kellett cd tokról, a kulcsról meg számláról!! szal ne dobjátok el egyiket se 😄

bizti kedvéért ment szken is 😄

OFF vki tud olcsóért jó routert? d-link 10 ropi bruttó?
Peace

Hmuda
MASHO-LSZO-RAKO-ZZ-LECIKE

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

omfgwtfppl vagy teeeeeeeee??!!!<#idiota><#hehe><#nevetes1>
menj be az automexhez ott 8 ezerért adnak neked mûködö kúúcsot! 😄
sztem te direkt csinálod ennyire hüle nem lehetsz, ha meg azt hiszed poénos akkor tévedsz!<#gunyos1>

Banyapapa
NEMLO-PJUKA-GUILD-WARST-JOOOO

BEAST
LOL <#banplz> nc

deep
Jesszusom😊
BANBA-NBANBA-NBANB-ANBAN<#banplz>

simát is lehet nem csak elitet 😊

egyszerhasználatos, de többet vehetsz belöle

SDana
Én ferrári sluszkulcs generátort keresek már egy ideje. Esetleg ha valakinek van, szóljon. Komplett, nem használt kulcs is jó!

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
<#wow2><#conf>

WMO20-NWA15-LI0NA-RCHS2-MON12

Gladiator
FGD5F-33IKU-CWY90-BLP8Z-WW4N7

Anna
<#banplz>

Sin City life don\'t let the system get you down