Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Kicsit jó érzés 15-ös domination-nel rohangálni és nézni ahogy nyomod a maxos spelleket...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát én Mesmer vagyok és egyes varázslatoknál jóljön az a + sebzés. A -75 hp tényleg gáz, de hát ott a MONKey aki gyógyít, nem?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Crewin Tiaren
Csak poén volt
olyan lesz amilyennek lennie kell
😊

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

wordsworth
Namost PvPnál igen is számít a superior runa.. Nekem 3om van a ruhámban és a többi az minor. Superior hammer superior vigor superior absorption

PSP user n\' soon ps3 user too :)

csatlakoztam!

Mi fog megváltozni? 😊 monitor színe? amikor megcsinálom a nagy csatát utána?
Kata
Én sem szeretem a superiorokat, az a -75 hp azért nagyon kemény, pláne olyan kasztnál, aminek eleve nincs sok életereje. Tele vagyok minor rúnákkal, csak a vigorom superior, és így is szakítok pvp-ben (is). 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Crewin Tiaren
Meghívtalak csak joinolnod kell

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Crewin Tiaren
csak annyit változik hogy tönkremennek a monitorodon a színek...
pl.ami zöld volt átmegy olyan szürkés - homokos félébe 😊

Gladiator
eszre fogod venni. kicsit megvaltozik a taj😊

Mr Oncsy
honnan tudom, hogy mikor tudunk majd bandázni?
Crewin Tiaren
okés a guildba meg tudlak hívni de egyelõre nem tudunk bandázni csak ha még pár questet lenyomsz. miután megvolt a nagy pusztítás utána már tudunk majd nyomulni. addig sok szerencsét és igyekezz. kb-ra el tudom mondani melyik questeket kellene lenyomnod gyorsan ha akarod. a karid nevét írd le...

Hú az kurva jó lenne, mennék szívesen, de még kicsit láma vagyok, 2 napja nyomom a gamét, de azért nem kell félteni szerintem hamar bele jövök.😊
Én Ascalon European district English-3-ban vagyok most éppen.
Crewin Tiaren
Mozes én guild tagokat keresek szal meghívhatlak
nem tom melyik városban vagy írd le
amúgy mindig egykupacon vannak a kijárat közelében

szal még semmi hir a prime guide-rol....nembaj...majd még jövök evvel a kéréssel...csumi
SDana
Nem lesz, mivel az már mind identezett és csak akkor lesz unlocked, ha te identezel egy rúnát.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ha rune traidertõl veszem a runet mondjuk egy olyat ami még nincs unlockolva, akkor gondolom ezután sem lesz, vagy igen? (még nem vettem)

Még egy láma kérdés!

Hogyan tudok henchmant toborozni magam mellé? Nem találom sehol õket egyetlen városban sem. 😞 Van egy csomo quest amit nem tudok magamban megcsinálni és guild-hez meg nem tudom, hogyan lehet csatlakozni.
thx
BEAST
szerintem sem éri meg , csak minort használok ... a kardom is és a sup vigor is ad +hp-t ... a minuszt talán már ellensúlyozná ... de sztem jobb az a +50hp 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Nem értem, mi a jó a superior rúnában.
Igaz, hogy 3at ad egy skillre, de -75 hp. Tényleg megéri?
Én szándékosan csak minor rúnákkal raktam tele a ruháimat, így van életem és mégiscsak táposabb vagyok, mint alapból.
De pl egy tanknak megéri, hogy kevesebb élete legyen némi sebzésért cserébe? Vagy mágust még könnyebben ledaráljanak, csak hogy nagyobbat puffantson a háttérbõl, amíg ott van?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Atisz
Lehetõleg olyan rúnát használj, amihez minél több skilled tartozik és akkor még értelme is van a dolognak. Ja és superiort ajánlanék, hogy amikor varázsolsz, akkor tényleg szóljon...

A másodlagos osztály rúnáit nem tudod használni, marad a világpiac vagy a rune trader...

Crewin Tiaren
köszi!
ha másodlagos kasztomnak vmelyik runája van meg azzal mi legyen?
bár végülis majd megveszi vki...
thx

Atisz
Keresel olyan rúnát amit az elsõdleges osztályod tud használni, arra dupla katt és ráhelyezed az egyik tetszõleges ruhadarabodra. Ennyi.

Crewin Tiaren
Hi!
Vki írja le mire jó a runa meg hogy kell használni?
köcce

EmThor
jaja prime eguide kéne!

Crewin Tiaren
Nálam is csak lõ vagy fut! egyszerre nem csinálja. ez van ...
<#rinya>

HHHHEEEEELLLLLLP!!!!

Ranger-el játszom, de még nagyon láma vagyok. Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy miközben ijjazom az ellenfelet tudjak mozogni is?! Mert nekem vagy az van, hogy áll egy helyben és nyillaz vagy mozog!

Köszi
SDana
Ha a prima guidera gondolsz, még nem láttam sehol, de biztos van.

Hali! Nem tuggya valaki hogy honnan tudnám leszedni a Game Guide-ot? thx
Crewin Tiaren
Egyelõre nincs se officer se members de késõbb biztos lesz.
Idõvel leszünk
zászló már van.

Gladiator
hehe, talaltam egy tok jo farmolo helyet kezdoknek. ilyen 15-16 lvleseknek egesz jo.

Ahogy kijöttök Ventaris Refugebol, ott lesz 3 kentaur. 15-16 lvleseknek kicsit erosek, de vannak ott npc katonak is, akik segitenek utni. te csak odaallsz, ravagsz parat es kapsz 100 xp-t, aztan kov. es meg se halsz mert nem teged utnek, ha meg igen, akkor run.
raadasul egesz jokat is dobnak. 10 perc alatt dobtak vagy 3 sarga cuccot.

BEAST
ha komolyan gondoljátok akkor regisztráljátok a klánt a www.guildwars.hu oldalán

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

EmThor
alap ennyi 😄

Crewin Tiaren
Csináltam egy guildot hogy haverokkal majd ott bandázunk, de jöhet aki akar.
Szal írjatok hogy kit hívjak meg.
A guild egyenlõre gyerekcipõben jár.
Guild Rating : 1000, Tudom hogy kevés de lesz több is.

EmThor
nem vaok Kata, de igen, elutazol a szigetre amelyik szimi, amelyik guild hall teccik azt veszed

Gladiator
most ez az a sigil, amibol guild hallot lehet venni?

A Guild fórumon már gyûjtöm hozzá a tagokat. Bár az ilyeneket inkább oda kéne írni nem ide😊
Crewin Tiaren
Hi mindenkinek!
Én csak nemrég kezdtem játszani de örülök hogy nem vok egyedül...
Épp csak elértem a 10-ik szintet szal még le vagyok maradva tõletek!
Na további szép napot mindenkinek és jó játékot!
Bye

dougO
Azt énis anno még 500XPért....

Viszont pont tegnap csináltam az Undead Hordes questet, ami nagyon izgalmas, folyamatosan jönnek, de tényleg nem dobnak semmit. Na majd a Last Hog ma este 😄DDD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

deep
Jah, örömteli, hogy én végigszenvedtem már rég 500 xp-ért😄
Pari
Dear Guildiek,

olvasvan,az updatet,hogy a The Villainy of Galrath küldiért 500 xp helyett 4000 xp jár, igazan csinalhatnank egy gg-t,hogy lefarmoljuk!?!...ugy este 6-7-8 korul😊...tegnap neki estunk Nemettel,csunyan elvereztunk nem sokkal a vege elott😊...de meg szerencse,igy nem sz*ros 500xpert sz*ptunk😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Kata
A Hall of Heroes (HoH) egy aréna. A sivatagban északra Tomb of the Primeval Kings a neve (Dragon'S Lair mellett van közvetlenül északra), oda kell elcaplatni, jó csapatot összeverbuválni. Akkor ott lesz egy 1 vs 1 csapat küzdelem elsõre. Ha nyertek, mehettek tovább, lesz egy nagy pálya 6 csapattal, ahonnan a gyõztes mehet tovább HoH-ba. Néha az 1 vs 1 után is besorsol mindjárt a HoH-ba. A HoH is egy nagy aréna, a közepén egy oltárral. Aki az idõ végére birtokolja az oltárt, az nyer. Ez két módon lehetséges: vagy meghal minden más csapat az idõ végére, vagy pedig a hero-tokkal ott álltok az oltáron az idõ végéig, természetesen a hero és legalább egy karakter életben kell hogy maradjon az oltár birtoklása miatt. Ha nyertek, megjelenik a földön 3 db Sigil, amit random sorsol embereknek attól függetlenül, hogy a csapat vegyes vagy kizárólag klántagokból áll.

[/cserf][/fülünyúl]

Gladiator
vki magyarazza mar el pls, hogy mi az a hall of heroes! olyan mint az arenak, vagy mi?

EmThor
frissítések fordítása felkerült!! Thx Jeges! aláírásomban a link!

Grat. a Sigilekhez ^_^

Atisz
Ha kell valakinek az újítások listája, ledarálhatom gyorsan, bár ha tudtok angolul, el lehet olvasni a guildwars.com-on.

Atisz
Nos én nem akarom reklámozni magunkat, de én és pár társam szintén este szoktunk többnyire, néha hajnalba nyúlóan (ha másnap nincs suli) játszani. Szóval hozzánk is lehet csatlakozni ha ilyen jellegû problémák vannak. A guildrõl a guildwars.hu-n lehet olvasni, bár ami ott van az nem egy lányregény...

Én nem akartam lépegetni, jó csapat volt az EHunban. Viszont én csak késõ este szoktam játszani, és az nagyon gáz, hogy tegnap tök egyedül voltam bent, eddig tudtunk egymásnak segíteni a többiekkel. Ha ma este is ez lesz, akkor átlépek, de sajnálom hogy így alakult.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Atisz
Gratulálok a SCOG-nak, meg az idegenlégiósonak a gyõzelemhez. Én a minap voltam megint 3x a HoH kapujában, de mindig kivertek. Egyszer csak összejön...

Amúgy major rune a rune tradereknél átlagban olyan 1100-1600 gp árban volt, szóval ez megint igen drasztikus hatással lesz az árfolyamra. Sõt láttam superior domination-t is, csak sajna elkapkodták a szemem elõtt 😞

Atisz
Nem tudom minek kell ki-be lépegetni a céhekbõl. Miért nem maradsz abban amiben vagy és megpróbálod jobbá tenni?

nájsz
akkor EHun feloszlik, legalábbis én kilépek

SDana
Én tegnap beléptem, udaviasan elköszöntem mindenkitõl aki bent volt és kiléptem a klánból azzal a céllal, hogy csatlakozzam az SPhez.
Erre mire belépek a másik klánban, ott a fél banda, akitõl elköszöntem... 😊