Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crewin Tiaren
nekem sincs összehasonlítási alapom de úgynézki a r/me sem rossz

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

musha
az r/e-vel én teljesen meg vagyok elégedve, bár nincs összehasolítási alapom. tipikus távolról szivató karakter, de közelben is vannak elég genyó skilljei (fõleg az elementalist-nek)

EmThor
n/r esetleg? tapasztalatok? kösz

EmThor
ja tanultam... ne tölts le semmit ami nem hivatalos... de nehogymár én tehessek róla h feltörtek! szar na, vége, jöhet a game!! me/el v. me/n, r/el v. r/n , v. n/el?

van vampiric axe-om

Olyan érzés lehetett, mint mikor valaki betör hozzád, és beleszarik az ágyadba 😊 Nem irigyellek, de leaglább tanultál az esetbõl 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

BEAST
áááá 😄 mekkora ezt énis meglesem 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Farmolásról jut eszembe. 😊 Tegnap az új karimmal csináltam a Northern Wall missiont, és beállt a csapatba egy lvl20 necro. A mission végén, amikor rohantunk el a charr sereg elõl, a necro ottmaradt játszani velük. Hullottak körülötte tucatjával, de aztán õ sem bírta túl sokáig. 😄 Vicces volt. 😄

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

musha
nem csodálom...

EmThor
nem láttam az idegtõl 😊

EmThor
elsõ dolgom volt törölni a 2 kariját aztán a dobozt kiüríteni, majd mindent , karit stb törölni, h tiszta lappal kezdhessek

BEAST
a másik meg hogy minden farmolható mob durván erõs lett 😄 tegnap egy 16os mobokból álló csapat bealázott 😄 visszamentem hogy csak azért sem 😄 és 1 db 16os is lenyomott 😄DD ... valami szar dispelles aurájuk volt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
jah 😄D de ez is jókor jött ... megcsináltam a Galrath küdlit 500xp-ért most meg 4000 😄DDD ... megcsináltam 10x az infuse runt most erre most 2x is elég lett volna 😄DDD

musha
spoiler:
tudomásom szerint a legjobb (legutolsóként megszerezhetõ) pet a lizard (gyík), nekem lynx-em van. de a stalker után van még moa bird, warthog, és maci is.

dougO
np.
Muszály volt kitakarítani? Neki nem voltak jó cuccai?? <#banplz>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

de jó most már nem kell 5x menni infuse runra! <#vigyor2>

Crewin Tiaren
Írja le

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Crewin Tiaren
Hi!
Vki kell egy honlapra fórumot csinálni.
thx

mint minden más klán aminek honlapja van
1ébként a petet tammernél kell leadni

Kata
Ez nem újdonság, mi már egy ideje a céhünk honlapjára írjuk az ilyesmit. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Nem is rossz ötlet, hogy itt tradeljük a felesleges cuccainkat, talán egyszerûbb mint kiállni a fõtérre és kiabálni. 😄
Én vampiric axe-t keresek, van valakinek ilyesmi?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Köszi, ezt jó tudni. 😊 Most indítottam új W/R karit, eddig nem volt rangerem. Meg tudod mondani, hogy mi a legjobb pet? Nekem egyelõre a melandru stalkerem van, amit az elsõ ranger questnél kaptam.

Pari
nyah most olvasom,hogy ezek mindegyike collctortol beszerzheto...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

SRobert
Ascalon mellett (lehet, h máshol is) van egy fazon, az elszedi tõled, ha akarod.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
nemnem. 😊
akkor visszakapja az eredetit.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Pari
WTB fire wand 11-22 fire dmg 20%skill recharge
Flame Arti +12Energy, +20skill recharge+20cast speed
Jo penzert

BTW Gyakorlott gamerek szerint melyik jobb a fenti wand+arti kombo, vagy vmi 2h staff? milyen durva staffok vannak?(ami jobb mint a fenti?)

Szedd le a charm animal skillt a skill barrol, menj ki a terepre, akkor el kell tünnie. Visszamész, felteszed megint, és szelidítesz másikat. Én még nem próbáltam, de elvileg így. 😊

Sziasztok!

Hogyan lehet elküldeni Ranger esetén a megszelidített állatot? le szeretném cserélni egy másikre, de nem engedi a gép mert azt mondja már van egy állatom.
Crewin Tiaren
Szép jó reggelt mindenkinek!
Olvasgatva az üziket asszem nem sok oldalt fogok megnézni a GW-rõl...
amúgy csernobili gyomlálás helyett én ezt tenném velük... <#violent>

TasManXT
Necro-nál van egy skill (Awaken the Blood) ami +2-t ad a Blood magic-hez és az átkokhoz 20-39 másodpercig, így elérhetõ a 18 is. Ja és persze vannak attrib növelõ upgradek, persze chance-es, de ez nálam a death magic miatt jól jönne. 😊

szerk: ha valaki tud staff head upgradeket, akkor szóljon. energia növelõs kellene.

psn: TasManHUN

EmThor
gwonline.net... azóta is fenn a link pedig többen jelezték h több file-ban trójai, stb van...

amerika -> <#boxer><#mf3>

16
12 pontokból + 3 superior runebõl + 1 sapkából

Pari
mennyi lehet a max amit egy skill runakkal elerhet?
12 a max ha jol tom+12v.15 sup runakbol? van/lehet ilyen?

B*szki, nem aludtam semmit, egész éjszaka játszottam.....istenem, mennyire szeretem én ezt a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atisz
Amúgy melyik oldal volt? Csak azért mert írhatnál nekik egy jó kis levelet, hogy milyen ratyi linkeket engednek fel az oldalukra...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ne is mondd! Tudnék én mit kezdeni az ilyen idõmilliomos kis ingyenélõkkel. 1-1 kapa a kezükbe aztán nyomás Csernobilba gyomlálni...
Attól rendbejönnének.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kata
Vagy gyere hozzánk, ha akarsz. 😊

http://sindicatus.uw.hu

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
ja, szerencse, undorító volt takarítani, de most kezdem 0-ról!
reméljük nem lesz ilyen több... hetekkel az figyelmeztetés elõtt kicsit a gépemen pihent az egyik legnagyobb GW-s nem hivatalos oldalról egy cape watcher, azaz palást nézegetõ, valszínû õ volt a ludas... azóta teljes format, új tûzfal, stb, remélem nem lesz gáz

mocskos america rohadék hackerek!!!

Atisz
Ellopták az account-odat? Ezt hogy sikerült elérniük?

BEAST
ez is valami , sõt ... nem kell újat venni .. nagy szerencse hogy sikerült megoldani 😞

EmThor
ugyanazt... céhet kitakarítottam, veztõként kiléptem, gondolm megszûnt, barátaim listájába le volt tiltva mindenki vissza, övéit törölni, adataim visszaírtam, stb... cd kulcsom amihez egyedül nem férhetett hozzá... tahát most no karakter csak egy visszaállított account, ennyi

BEAST
akkor most egy tiszta accot kaptál vissza?

EmThor
Köszönet különöse DougO-nak, igaza volt a támadómmal kapcsolatban, valóban az volt a neve, megtettem amit meg kellett tennem, kezdhetem elõrõl, de mûködik, ez a lényeg!
mellesleg amerikai volt a mocsok!!!

Atisz
Attila Mindbender a játékbeli nevem, az értelmes tagokat a guildembe beveszem...
Jujj, de rossz volt <#buck>
No sebaj ha úgy gondolod keress meg a játékban, fenn vagyok.

Crewin Tiaren
Írd be a karid nevét

Crewin Tiaren
gyere hozzám
Guild Savaria

klánt keresek plz irjatok kinél lehet jelentkezni mert solozni nagyon unalmas
Crewin Tiaren
hol tud ranger minor rúnát venni?
ahol már jártam ott nem láttam
😞
plz help me

Atisz
Az alacsony hp egyik elõnye, hogy nem visz el annyit a véráldozatot követelõ varázslat...😄

BEAST
😊