Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
ja egyébként nagyon tetszik az új skill capture rendszer 😊 ez így jóval humánusabb megoldás.

musha
elit skillekkel csak mostanában kezdtem ismerkedni, de a jelenlegi skilljeimet a képen láthatod (a capture helyett van egy elit skill Dragon`s Lair-bõl):

ReTeK
ezjóóó <#worship>

Magam is R/E lennék, van vmi tápos skill-összetételed vagy elite-skill lelõhelyed? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Vki nem tudja hogy az eviscerate axe elit skill honnan beszerezhetö, szal melyik bosstol lehet ellopni? Ha vki vmi oldalt tud adni támpontul az is megfelel!

musha
csak azok még nem befoghatók.

EmThor
SZÉP ascalonban minden rangernek üzenem h a falon túlra északra 1 vkivel ha elmegy tele van vadröfivel!!!! <#eljen><#wave>

Tombi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi

Tombi
MEgint egy hatalmassal buggal találkoztam 2-3 órányi játék után ott állok a crafternél de tisztára bugos..mindent leölünk de azt irja maradt 1 group.. 😞

"Tehénfejés"😊

Goodwill
nem jáccható ki, 8rugó a boltban ami nem sok, én se sûrûn veszek játékot, de ez megéri! 😛

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

j0nNyKa
Hohi.

Eloszor is mintha 2 guild wars letezne, remelem, itt van szo errol. Szoval lattam, hogy nem havidijas a jatek, hanem egyszeru cdkulcs vedelme van, ez esetleg tort szerverrel, vagy iesmivel kiajtszhato, vagy muszaj gyujteni 1 kicsit, hogy kiprobalhassam ? Ha igy van, mennyi ez boltokban ? Elore is kosz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

htx

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Banyapapa
csak net

Ez csak neten megy, vagy van single player része is mint a dio2-nek?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

BEAST
😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jó reggelt!

EmThor
jó reggelt 😄

Crewin Tiaren
Szép jó reggelt mindenkinek!

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

írjátok be az aláírásotokba, hogy milyen néven játszotok és nem lesz ilyen gond 😊

akik bent voltak azoknak írtam, te nem voltál sry 😞
SP-s leszel te is már látom elõre <#wow3>

Crewin Tiaren
oks igazad van ez nem nwn 😊 ráadásul rpg-s vok szal többszörös megszokás. amúgy a Competition Arenas-t próbáltam!

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

"l4c 😮"
Azert szep volt jo volt egyutt!=> vmi illesmi jo esett volna a megmaradt emberkeknek.😞

Medi Zitus l4c 😮

Zitus

SDana
Milyen pvpt, mert van több is?
És mijaza feat? Ez nem nwn 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Crewin Tiaren
Most próbáltam ki a pvp-t... Nekem nem jött be, lehet hogy vmit rosszul csináltam? Nah mind1. Hogy lehet hogy 3 feat-em volt 20. szinten?

na jó tudni végre ki kicsode 😄
Hidd el a harcosnak nagyon jo az energiaszivo, mivel alapbol elég kevés az energiája, és a másodlagos kasztja ha mo, vagy mi közepes energiaigényü, akkor nagyon jol jön. Ja van max dmg-s energiaszivo kalapácsom is!

Köszi szépen. 😊 SP vagyok én is, Larissa Ken néven ismersz, ott van az aláírásomban is. 😊 Energiaszivó most nem érdekel, az új karakterem egy ostoba harcos, és csak adrenalinra megy. 😄

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

SDana
Én Me/E vagyok és csak néha van szükségem manalopásra mióta megvan a water tridentem (5 energy, gyorsan töltõdik, jól sebez 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Jah ki lehet szedni a vampiric upgradet, de sajnos a legtöbb olyan cucc amiben vampiric upg van az 2 upgvel dobja a gép, és általában nem a vampiric jön ki 😞

én eddig 3 vampiric cuccot láttam, mind a 3 life degen volt, ez a legjobb eddig, mert ennél csak 1 degen van, és hitenként 3hp ad, volt olyam ami csak 1 hp-t nyert és 1degen vagy 3hp 2degen. Van még energiaszivo baltám is de azt én használom, ha találok még 1-et azt persze áruba bocsátom. Honnan ismersz? Ha most te is SP-s vagy akkor szólj rám guild chaton ha bent vagyok, és átadom vhol ingyé is.

EmThor
kösz, a tippet, lehet még nekrót külön indítok! w/mo tuti, me/?, r/? lesz 😄

3lm0
Szerintem minden vampiric ilyen, én legalábbis nem láttam még -HP regen nélkülit.
Kék vagy lila cuccokbol ki tudod szedni a vampiric upgradet és bele rakhatod saját fegyverbe.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

3lm0
Jogos a két pont, mindenki a hozzávaló tudás nélkül kezdi és vagy a saját kárán, vagy mások tapasztalataibol tanul.

Me/E akkor lesz jo ha folyamatosan tudsz viszonylag nagy mennyiségü manát lopni mert az Ele varázslatok sok manát igényelnek ha ütõsen akarsz vele támadni.
Me/N szerintem jo választás mert akár mindenbõl (élõ és holt ellenségelk) tud gyógyulni igy sokáig ki tud tartani.
Mondjuk ezek inkább a PvE-re vonatkoznak és magasabb szinten valszin nem fogod tulságosan használni a másodlagos kasztod 😊 Na és persze nem fogsz tudni annyi skillt bezsufolni amennyit szeretnél 😊
PvP-ben sztem soha nem lehet kiszámitani hogy mire lesz igazábol szükséged, mindig változik a szituácio.

Köszi, én is így gondoltam. 😊 Naív kérdés, de minden vampiric fegyver egyben health regen -1? Másik kérdésem, hogy lehet szerezni külön vampiric weapon upgrade-t, hogy összerakhassam magamnak a fegyvert tetszés szerint?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

BEAST
folyamatosan csökken a HP-d ha nem harcolsz ... de ha nem harcolsz nyugodtan kiveheted a kezedbõl

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szia Mort, ilyen néven már ismerõs vagy. 😊 Nem rossz balta, de a health regen -1 nem tetszik. Ez mit jelent pontosan? Folyamatosan csökken a HP-m? Vagy csak levonódik a regenerációból, ha pl csinálok magamon egy Troll Unguentet? Gondolom a life stealing azt jelenti, hogy minden hitnél kapok 3 HP-t.

BEAST
😄DDD

nekem jól esett mert ma infuseoltzam a mesmerem, de az elementalistámat is kell majd szóval örülok mint majom a farkának, hogy elég 2x megcsinálnom nem kell 10x 😊

Mort Svengar néven játszom, általában este bent vagyok, ez ma nem biztos.
A balta: arany
dmg 6-28,
life stealing 3
heath regeneration -1
dmg +18%
(req 13 axe mastery)

Elfogadok érte sup vigor runat (tudom hogy ez irreális, de ha van felesleges akkor nosza rajta) 3 platinát, 3000 aranyat, vagy egy olyan str-es shieldet ami hp-t ad (16 armorral). Ha egyik ajánlat sem tetszik, akkor írj vmit, majd megbeszéljük a részleteket.

musha
ja meg van még farkas is ^^

EmThor
és nem kérdezett itt senki semmit... de az outpost szépen blokkol rs scannaket meg port scanneket... állítólag jó tûzfal ez is!!

na még annyi, hogy me/el, vagy me/n? 😄
kösziii

EmThor
nem sért, köszi szépen érte! hét nem mindenki születik úgy h profin egybõl be tudja állítani a tûzfalt ok? csak ennyi... 😄

Õõ én még a szép ascalonba találtam eldugva egy nyuszit is,csak nem a rengeremmel,pedig azt lenne durva beszeliditeni=)

Atisz
Ezt cáfolnám. Vannak olyan profi tójaiak amik nem kérdeznek. Egy vírus formájában lejön a gépedre és onnan állandóan töltikézi. Tudom, mert nekem is volt ilyen. Leszedtem anti-spyware-rel, de aztán újraletöltikézte magát.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát ja mivel a script szerint is elsöpörnek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szia Smoke! 😊 Légyszi írd le a paramétereit annak a fejszének, és hogy mit kérsz érte cserébe. Kellene a karaktered neve, amivel mostanában játszol, hogy meg tudjalak keresni whisperrel. Mikor szoktál bent lenni?

Crewin Tiaren
Teljesen jogos hogy "kioktatod" az embereket mert tényleg k...a sokan keverik a két fogalmat. én együttérzek veled. amúgy ezzel az acc lopással jobban is megszívhatta volna. ez van.

3lm0
Együttérzek veled, de nincs igazad, valoban te tehetsz rola.Ha nem is azért hogy letöltötted de nincs rendesen konfigurálva tüzfalad sem,mert ha be lenne állitva akkor amint a trojai ki akart volna menni a netre a tüzfal egyböl kérdezett volna téged hogy engeded-e. A másik dolog. Nagyon el vagyok keseredve hogy a magyar emberek még mindig fogalomzavarral küszködnek a hacker és cracker kifejezések közül nem tudják melyik melyik. Ha téged egy hacker támadott volna akkor kaptál volna töle egy e-mailt hogy csinálj vmit a gépeddel mert biztonsági lyuk van rajta és leirta volna a modszert hogy hogyan is jutott be hogy kiküszöbölhesd, ezzel szemben aki ellopta az accodat cracker volt. Bocsi ha vkit sért vagy untat a ez a kis leirás de sajnos ez nekem vesszõparipám 😄