Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Ja egyébként üzenem az AFK-soknak, akikkel tegnap voltunk UW-ben, hogy nem az õ hibájuk hogy meghaltunk, hanem azé a kókié aki elõrerohant és ránkhozta a sok buzit. Szóval ne bánkódjatok...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ramirez Blade - név megjegyez, pvp-ben lezúz, megaláz...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sztem ha "uberhealer" monkot akarsz akkor tök8 hogy mi a másodlagos mert úgy se férne be csak monk skill a skill barba 😄

Pari
Mi lenne jo masodlagos kasztnak, ha igazi jo pvp uberhealer monkot akar az ember?
egy Mo/Me az energy szivas miatt?
egy Mo/N
vagy esetleg egy E/Mo, a rengeteg energy miatt?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

caps-et kapcsold már ki plz 😊
most a lerombolt ascalonban vagy?

HALLJÁTOK NEM BAJ AZ H ELJUTOTTAM AZ OLD ASCALONBA...ÉS NEM TUDOK KIJÖNNI!!! GONDOLOM VALAHOGY MAJD KI LEHET HA TELJESÍTEK KÜLDETÉSEKET NEM?

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

<#gunyos1><#gun><#violent><#boxer><#banplz><#lama><#kocsog>

Pari
Mi a max combo amit ki lehet hozni skillekbol runak nelkul!?(lv20on)
mert nekem vam 12 fire -9 energy -6 insp-re futotta, lv 20 felett is lehet attrib pontokat szerzni?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

és az úg lehet h nem olyan erõs csak valamelyikbõl viszont megvannak a jó képességek...középszinten 😊

AZÉRT KÖSZI!!

köszi...lehet h én mind a 3ra rakok 😊)

Én spec marksmanshipre és fire magic-re gyúrtam, de tény, hogy hiányzik az a wilderness survival. Majd lehet, refundolom 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

azoktól kérdezek most akiknek íjász-elementalist karijuk van...az jó ha a skilek közül csak a wilderness survivallra és a tûz varázslatra nyomom??

musha
/namepet <a név amit akarsz>

EmThor
nyulat nem lehet befogni 😞 van vadmalacom pre searing ascalonban viszont! nevet h adok neki? köszi

musha
jó, de én elfogult vagyok ^^

Mármint 2. kasztnak=D

Befogtad? =D
Akkor a monkom mellé rangert veszek fel a nyul miatt =D

EmThor
sokan használják, jó mert alapból távolról lõ, és ugye távolról varázsol, bár én még nem jáccottam most akarok indítani 😄

LÉCCI VÁLASZOLJAOK!!! ÍJÁSZ ELEMENTALIST AZ JÓ??

EmThor
Gladiator, Pukkka !!! ISTEN KÖSZI A NYUSZIÉRT 😄

mit ajánlanátok az íjász kaszt mellé ami ütõképes is?

Anna
Oké, köszi, megnézem.

Sin City life don\'t let the system get you down

musha
ott van a tamer amellett akitõl megkaptad a Charm Animal skilledet asszem Regent Valley-ben.

Anna
Az hol van? :o

dougO
Presearingben is le lehet adni a petet. Aki adja azt a küldi a mellett van egy tamer elvileg.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Anna
Kár 😞 Ha van eredmény, szólj feltétlen 😊

Ez a baj hogy azt sajna már csak a pusztítás utáni ascalonba,majd azt akarom kiprobálni hogy nem veszem fel a cicát hanem rögtön odamegyek.

Anna
Nem tudtam kipróbálni, mert van nálam vmi cicaféle és nem tudom, kinél lehet leadni..

Betudtad fogni?

Anna
Megvan a nyuszi 😊

Anna
Értem, köszi 😊)

Gladiator
kijossz ascalonbol. mesz elore, lesz ott egy kisebb falu. ahol devona szokott alni, attol jobbra, marmint, ha vele sezmben allsz, lesz egy emelkedo felfele. asszem ott van a fuben.

Anna
Az oké, de azon belül, hol? 😊

Gladiator
ez meg pusztitas elotti ascalonban.

amugy van ez az F1/2/3/4-es ize, szal tudjatok, nem jut eszembe a neve. annak az "ikonjat" hogy lehet athelyezni, mert elhuzni nem tudom.

Anna
Ez hol van? 😊

- jó, így gondoltam én is; a gép folyamatos váltást meg meglátjuk hogyan bírja (legfeljebb elmerülök router 'minek látszom kívûlrõl' rejtelmeiben, bár elvileg így is 1 IP címet láthatnak; a dolog 'csak' a frissítésekkor bukik ki)
- csak arra gondoltam, esetleg kisebb családnál már van éles tapasztalat is róla 😉

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Banyapapa
Én mikor itt volt, elöször egy másik gépen probáltam ki, utána ment az enyémre (ergo eccerre nem voltam fennt mind2 géppel) no problema.

musha
SZERINTEM ha nem egyszerre játszotok, akkor nem lehet belõle semmi baj.

- olvastam (áprilisi hsz), 4 karaktert lehet létrehozni. Hülye kérdés: ha 1 játékot felrakok 2 gépre (fiamnak is tetszik), és nem egyszerre játszunk vele, az úgy mûködik? (szvsz igen, csak olyat is olvastam vhol, hogy fejlesztõk figyelnek erre-arra)
- csak ezért meg kétszer nem venném meg, ha meg ezért törlik az ember hozzáférését, az azért eléggé gáz (meg akkor vehetném meg 2.x is, 1 hozzáféréssel)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

musha
nem, sõt vizilovat sem ^^

Gladiator
békát be lehet fogni? 😊

musha
azokkal akkor nem találkoztam...disznót már csak asszem valahol Kryta környékén láttam.
nyuszi? nem rémlik, de elég szita az agyam ^^ ha van, akkor sem befogható. pedig mekkora lenne 😊)

mesmeremnek 16 elite skillje van <#vigyor5>

EmThor
nem a prize winning hog-okj hanem a falon túl északra...

télleg van nyuszi ? 😄

dougO
Bocs, ez csak egy ronda elírás...<#falbav>
Természetesen RPG akart lenni.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

musha
rpgf? nem érteni <#confused>
role playing game fanatic vagy mi ez a szó?

dougO
Humánusabb, de kevésbé RPGF megoldás...de azért ki vagyok békülve vele...

BEAST
nekem is csak egy elitem van amit harcosként használok 😄 a többi mind axe meg hammer azokkal nem megyek sokra 😊 ... de majd mehetünk összekaparni a többit is 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nekemis csak egy elitskillem van,azis Beastnek hála hogy szólt,hogy hollesz