Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akko lemaradtam az infuseolasrol,azt a kuldit csináltuk meg eddig talán a leggyorsabban,igaz talán a legkevesebb mobot is akkor oltem😊)
BEAST
az ironmines of mittomén coop küldije végén lehet infuse-olni a cuccaidat , egy npc vár ott aki elküld "polipvadászni" , majd amit am obtól kapsz vissza kelél vinned

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hogy lehet infused pancélra szert tenni?elöbb eléggé utáltak ring of fires-os coopba,mondjuk majdnem sikerült igyis😊
EmThor
lag van de akkora hogy béget!! angol srác is szív akivel épp jáccok! lehet 2 új pályát rakják fel??

SDana
Szerintem mindkettõ vacak.
Legalább is én egyikkel se lennék 😊
(bár w/n egyszer voltam egy béta alatt, de az a 20 mana kicsit karcsú, hogy értelmesen szívjon életet. és inkább csapkodtam, nem bûvészkedtem a nekró cuccokkal 😊
És nem, nem a w/n a legtáposabb. A w mindenképpen tápos de a monkkal párosítva a legerõsebb (gyógyít, védõvarázsok, támadóvarázsok és még nagyot is csap).
Szóval ha a legjobb akarsz lenni, legyél az.
Az már más kérdés, hogy mindenki a legjobb akar lenni és dunát lehet rekeszteni a w/mo kkal...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Skacok, csak nekem lagzik meg akad nagyon, vagy vmi szerver hiba? Tökéletes netelérésem van, szal nem tom. Tipp?

Anna
Szerintem nem. De rám ne hallgass 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

musha
nincs jobb és rosszabb. azzal legyél ami szimpatikus, mindnek megvannak az elõnyei / hátrányai.

hahó

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

mindenki szerint jobb az íjász elementalist mint a harcos nekro?

mindenki szerint jobb az íjász elementalist mint a harcos nekro?

Atisz
Amúgy én most újra elõvettem a jó öreg Baldur's Gate-et. Még mindig frenetikus. <#wow2>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nemtom eközött a 2 között vaciláltam de én úgy tudtam h a harcos nekro a legjobb kari

Atisz
Nekem a havas részek teszenek a legjobban...remélem a kiegészítõben is sok lesz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

az íjász elementalista?

Kata
szerintem az utóbbi

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
GTA sux ... inkább tanulok az államvizsgámra 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MELYIK A JOBB? A HARCOS-NEKROMANTA vagy AZ ÍJÁSZ-ELEMENTALISTA?

Kata
Elõrendeltem, hamarosan nekem is megjön, csakhogy lebuktassam magam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
Mostanában az engem is leköt, szóval ritka vendég vagyok onlány 😊
Végre nem kell cdkkel zsonglõrködni, mert dvdn jött ki 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

nekem most beszart a netem, illetve a szolgáltatóval van vmi gebasz =/ úgy hogy most én is azt telepítem 😄

Hmuda
Jah, annak már a végén járok, aztán majd megyek vissza talán végre befejezni a történetet. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kata
De mostanában nem igen küzdesz, mert San Andreas ahogy láttam, nagyon leköt. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Hmuda
Jaja. Egyik hadsereg se olyan, hogy csak harcosok vannak benne. De különben is, milyen gányság lenne már, hogy kiahgynak két évet és ingyen dõlne az XP. Én örülök, hogy minden kis pontocskáért meg kell küzdeni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

EmThor
aláírásomban ott a link, olvassátok a fordításokat sokminden világosabb lesz!!!

BEAST
polgári szolgálat 😛PPP azért mert háború van nem feltétlenül harcolsz 😄

SDana
Háde nem arról volt szó, hogy hadseregbe akarnak rekruitálni? Aztán az akadémia végén (szinte be se léptem, máris befejeztem - szép kis akadémia, ennyi erõvel ecseri is járhattam volna) jött a charr. Ott aztán pedig mást se lehetett volna csinálni, mint gyilkolászni. Valaki azért csak rávette a charrokat, hogy ne legyenek már szívesek ráfújni a fal ascalon felé esõ részére és átmászni a romhalmazon. Szóval a város mégis megmaradt charr morgásmentes övezetnek. Viszont a helyi lakosok (skorpiók, egyebek) meg simán léptek pár szintet közben.
Szóval ezek szerint az akadémiai kilátóból a nagy leszakadazég effektorgia páholyból történõ megtekintése után 2 évig telt elcsászkálni vissza a városig. És ráadásul még el is tévedt a nagy keresgélésben a pléjer, mert kapásból a régi helyén kereste ascalont, pedig az már rég arrébbvándorolt.
Vagy esetleg 2 évig sivító békaként kereste a pléjer a megmaradt lapuleveleket, hogy az alatt húzza be fülétfarkát? 😊

Hmuda
Gondolom a menekítés/újjászervezés/hullaszámlálás/temetések/siratások/menteniamimenthetõ ügyeletek közben nem sok szörnyírtásra és küldizésre marad ideje a szegény karakternek. :-) :-(

SDana
Jah, két év alatt egy kanyi xpt nem szereztél...

miután átmentél a "nem zöld" ascalonba akkor kiírja hogy "2 years later" <#nezze>
sztem ez mindent elmond...

dougO
Kihagytad a tengerpartot. Nekem az a kedvencem. Bár a sivatag sem ronda...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

csak asclaon, a stroyból kiderül hogy egy szörnyû háború dúl, a horda megtámadta ascalont stb. késõbb lesz sivatag dzsungel, újabb füves terület, havas terület, és vulkános is!

mármint...a térép összeds helye tök zord vagy csak az Ascalon és a környéke?

hát jó....amúgy az egész világ itt ilyen zord szar vagy csak ez a hely???

musha
?
de, egy ideje ott vagyok. de ha összehasonlítod a régi Ascalon térképét Old Ascalonéval (hülyén találták ki ezt a nevet), akkor láthatod, hogy egy hangyányit nagyobb az új terület, hidd el, lesz mit felfedezni itt.

😄

Banyapapa
Igen,de doki szerint a jó fluxuskondenzátor megoldja a gondot.
Csak ne lenne az a tér-idö kontinium😛

Már csak azért sincs mert nincs idöutazó skill a játékban, ha jól tudom!

Banyapapa
Nem kamu,asszem a Tydus nevü csáko is szol aki "átküld" a rombolt ascalonba,hogy nix visszaut😛

most télleg nem lehet vagy csak szívózol velem 😞 😛 😊

mér te nem mentél még oda?

musha
tényleg.

tényleg nem lehet visszamenni az old ascalonból a sima ascalonba???
ez kam...

musha
hát én igazság szerint 4-re raktam ^^
marksmanship (15), wilderness survival (7), beast mastery (7), fire magic (9) - ezek persze rúnákkal.

Banyapapa
Lerombolt ascalonbol nincs visszaut (ugy tom😛)

igen old ascalonban vok

EmThor
jelentsd fel /bug these bastards making ad-s in the game under the charactaer nam XY, and commercialing rpgexposed.com

BEAST
az E/Mo sok mana de nem lesz meg az Mo primary szal kevesebbet gyógyít egyszerre, akkor inkább protection/smithing monknak jó , a Mo/Me talán megéri a manaszívás meg a hex cuccok miatt , de ha jó monk akarsz lenni attrubútumokban csak monkra pakolhatsz és így a mesmer része már nagyon gyenge lesz ... pvp-re sztem pure monk az aminek értelme van ha primary healer akarsz lenni

EmThor
thx 😄

Atisz
Mo/Me, a hex breaker miatt, ami alapfokon is igen jól használható...de lehet hogy arra is kár elpazarolni 1 slot-ot, mert lehet jobb lenne egy jó kis signet vagy vmi.