Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
Kerdes:
lv20as lettem,Amonoon Oasisba, Heromra azt mondja atrib pionts:170/200...kerdesem mikor hol lehet azt a maradek 30 atrib pontot begyujteni?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Crewin Tiaren
köszi

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Atisz
Nézd meg a http://guildwars.com -ot, azonbelül is Community-t és a fansite kit-et...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Csak expert salvage kittel menj neki...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Crewin Tiaren
sima

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Crewin Tiaren
a sime salvage kit nem jó?

EmThor
Atisz néztem oldalatokat GW betûtípust szereztetek??? mert kéne 😄

SRobert
expert salvage kit, vagy mi

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Crewin Tiaren
hi! hogy lehet egy cuccról leszedni a rúnát?

Atisz
Szia!
Mi mindig próbálkozunk, az a baj hogy a céhünkbõl elég ritkán verõdik össze 4-nél több ember a HoH-ra. Én mindenesetre szívesen fogadok minden meghívást, ha akarsz gyere próbálkozz velünk.
A HoH-ban lehet nyerni celestial sigil-t, amivel a céhed guild hall-ját lehet kiváltani.

Atisz
Presztízs, sznobizmus, kitûnni akarás..."egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolják ki"

Atisz
Helló!
Látom már elígérkeztél máshová 😞
Ha meggondolnád magad, mi szeretettel várunk.

EmThor
hunters ale mire jó?

akko jolesz a wyvern,nincs most kedvem farmolni😊
EmThor
<#buck>

BEAST
csak külsõleg különbõznek ... már bánom hogy megvettem a drágábbat 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mi a különbség a droknar forge-i wyvern set es a granite citadel-i dragon kozt,armor érték tökugyanaz +10vs physical attack is ua. stb.. az egyik 15platina a masik 1.5/darab ??
EmThor
meghívó ment ^^

Crewin Tiaren
Hi! Megpróbáltam megcsinálni a HoH-ot de nem sikerült. lesznek vmikor magyarok hogy velük lehessen menni? mi szépet ad ha vki megcsinálja?

Készséggel elfogadom a meghívást, köszönöm! Lyana Kyja néven van a karakterem, majd találkozunk! Üvd

EmThor
w/mo és van céhünk 20+ taggal, van netodlal aláírásomban, van kedved meghívlak

SRobert
DRUKK, DRUKK 😊

BEAST
már csak 1 hét és megint jácchatok <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SRobert
jaja.. RP rulez. 😊

Én most éppen humorizálok és Me/W-t viszek. 😄

BEAST
amúgy ez a legjobb megoldás ... próbáld ki õket ... mindenkinek az a legjobb ami leginkább közel áll hozzá ... a W/Mo nagyon erõs ... de akinek nem tetszik az ilyen püfölõs-gyógyítós karakter az mást csinál ...

csinálj mindkettõt és kapcsold ki a Caps lockot....

Kata
Minden páncélt érdemes infusolni, ha nem akarsz az utána következõ pályákon minden sarkon elpatkolni.
Másra nem jó, a Mursaatok mágiájának hatását csökkenti rajtad, de ez asszem épp elég, mert nélküle két Mursaat megölne, mielõtt odaérnél hozzájuk.

[/cserf][/fülünyúl]

Pari
Itt leirtakon kivul masra is jo az infuse?
hogy muxik, erdemes a vegsonek szant pancelomat infuseoltatni...ami ugy Elemeknek 60...asszem...karhogy abbol is kell 4 set,aztan meg pvp kozbe cserelgessem,ehh

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ah, szia!!!! Emléxem!! Nagyon sajnálom, hogy nem írtam, de nem tudtam a nicked, a kolesz miatt meg csak most, nyári szünetben kezdhettem el! Van céhetek nektek is?? Mivel nyomulsz most?

EmThor
Lyana Kij Gardan vagyok! emlékszel rám bétáról!! szombaton nem jöttél vagy 2 hónapja azóta nem lellek 😄

Ah, kösz!!! Már 2 napja ezen rágódok, de még nem akartam átmenni Cursed Lands-be....na majd most....köszi még1x!

M313R
Inkább vagy Lions Archból, vagy D'alessio Seabord-ból juss el az Észak-Nyugati átjárón Nebo Terrace-ba itt van Bergen Hot Springs városka innen nyugati átjárón keresztül Cursed Lands-be onnan még mindig nyugatra Black Curtain-be ott Észak-Nyugatra Temple of Ages outfitbe majd innen már 8-as partyval le Délre Kessex Peakbe és annak a legdélibb csücskében van a gonosz. Nem véletlen 4000xp, mert elég brutkó küldi...

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Skacok, itt kérdezem meg, mert online senki sem tudja a választ:
Hogy tudok eljutni -Krytában vok- a Black Curtain területre, a küldetéshez kell, ami 4k XP-t ad, egy mágust kéne szétlõnöm egy toronynál!

Kata
Te kérdeztél hülyeséget, már elnézést. <#nyes>

Olyan 6-7 szinten léptem át minden karakteremmel.

[/cserf][/fülünyúl]

szintre értettem...gondoltam bazz h nem vezecc naplót

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Kata
Már nem emlékszem a pontos dátumra egyik karakteremnél sem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

r mentél át old ascalonba

kata: te miko

Kata
akkor jó...

[/cserf][/fülünyúl]

nem hurrogtam le!!!!!! 😛 megköszömtem mindig csak kifejtettem a véleményem...

Kata
Ja, és a fizetett hirdetés 😄
A Szindikátus is várja további tagok jelentkezését. 😊 http://sindicatus.uw.hu

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
LoL.
Mondjuk nem értem mit kérdezgetsz itt mindenkit, ha úgyis konkrét elképzeléseid és véleményeid vannak a kombókról. 😊 Aki segíteni próbál, nem kéne lehurrogni, és igenis jó a W/Mo, de szinte minden kombináció erõs és jó, csak tudni kell használni, és kombinálni a skilleket. Tehát a karakter erõssége nem kasztjain múlik, hanem a játékoson, hogy mennyire ügyes vele...

[/cserf][/fülünyúl]

Helló! Megnéztem az oldalatok, és tetszik, megkérdezem, lehet-e csatlakozni? Jelenleg 16-os Ranger/Elementalist vagyok Lyana Kyja névwn, de már csak pár száz XPa 17.-ig!!!
Egyetlen feltételem lenne, ha lehet:
"A csapattársak nem rusholják végig a questeket, hanem szépen, taktikusan játszanak, menet közben gyönyörködve a tájon, elhülyülni néha, tényleg nem sietve."😊 Üdv Lyan

Atisz
hozzánk is csatlakozhatsz, bár nem nálunk van az általad említett figura...

Atisz
Nem szar, az egyik legjobb kari. Pvp-ben is jó, farmolásra pedig tökéletes.

Atisz
Akkor menj rajta végig mégegyszer (Iron Mines of Moladune). Mert késõbb nagyon sokat fogsz szívni az infuse-olt páncél hiánya miatt. A vége fele lévõ pályákon ugyanis elég sok mursaat meg jade armor/bow van és mind szereti a spectral agony-t ami 100-at sebez rajtad másodpercenként (infuse-olva csak 9-et)...

A HARCOS MONK ENNIYRE JÓ? SZTEM SZAR BR NEMTOM...ENNIYRE NEM LEHE JÓ..

sziasztok most keztem a gamet szeretnék csatlakozni ahoz a Guildhoz ahol Warbar is van pls segítsetek köszi szépen. Játékbeli nevem Krahen X 😊
EmThor
most jó indítsd újra most ok

Hali!

Nekem is akad nagyon,játszhatatlan.