Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3lm0
Nos azt hiszem vége a ruavesztésnek, ha jol olvastam (az angol tudásom közel sem olyan jo mint szeretém 😊 akkor mostantol nincs a ruáknál hibaszázalék hanem minden runát kiszed az expert salvage kit. Mndjuk ez a javitás már agyon ráis fért mert az ember agyon ideges tudott lenni egy major vagy superior runa elvesztése esetén és az a pár szövet amit kapott helyette vajmi kevés kárpotlás volt 😄

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

STREEX
Ilyen rune okat hol lehet találni?CSak úgy és arra jók hogy rá enchantolhatjuk a ruhánk egy adott darabjára?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

EmThor
aha mer haver vevõ rá, és a 6 karakter slot csábító.... ja amúgy az elsõ zenei kieg 6$~1200Ft

Köszi Csibe ^^

Kata
Új cd-hez új kulcs, új acc, új karik.
A régit el tudod adni cd-stõl. Ha a karijaid más karakterek által is használható holmijait, értékeit meg akarod tartani, akkor javaslom, elõbb vedd meg az újat, azzal is regeld az acc-ot, és valakit megbízva trade-ld át az összes holmit a régi karijaidtól, így mégsem kell annyira nulláról kezdeni. Aztán a karikat törlöd az acc-ról, törlöd az acc-ot is, és már el is adhatod valakinek. Szerintem.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
hi ha most veszek egy gyûjtõdobozos GW-t akkor megmaradnak a karijaim amikor az új kulcsot az accountomhoz adom???

ja, és mi lesz a régivel??? régi accountom nem tom eladni haveromnak vagy hogy... HELP pls! Köszi ^_^

musha
akkor elég merész voltam ma, hogy a régi páncélomból `kiszelvidzseltem` hogy berakjam az újba 😊
de összejött szerencsére.

Kata
kb. annyi. 60-100K körül mozog. Néha drágábban adja mindenki, néha visszaesik az ára.

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Prutty-prutty, mennyi most a superior vigyor világpiaci ára, mert 1 tag 80 k-s ajánlatát most utasítottam vissza...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

musha
valóban 480, csak ma variáltam a cuccaimon és a régi értékek maradtak meg bennem ^^

én is ha jól számolok akkor erre az összegre jutok.

Kata
Szerény matematikai képességeim szerint 480 hp-d van fullon. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

musha
lol, most jut eszembe, hogy a superior az vigor 😊) tehát pont ki van egyenlítve, mintha csak minor rúnák lennének rajtam.

musha
1 superior, 1 major
így 430 fullon.

SDana
Lazán elmentél a híd alatt 😊

192 hp? hány superior runád van neked? 😊
Ez még -60%on is kevés 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

musha
köszi, megnézem hamarosan ^^

köszönöm

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kata
igen

[/cserf][/fülünyúl]

- még nincs meg a játék (holnapra várom 😊 ), úgyhogy kérdezek hülyeséget : egy accounthoz tartozik 4 karakter. Ha idõvel kiderül, hogy az egyik karakter nagyon nem jön be, tudom törölni?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kata
Ott van a térképeden a hegytõl jobbra egy kisebb hegy. Arra kell felmenni, és a kettõt fent kõhíd köti össze, ott tudsz átmenni rá.

[/cserf][/fülünyúl]

musha
valaki meg tudná mondani, hogy a sivatagi attribos küldetésnél hogy a búsba` tudok felmenni arra a mocsok hegyre, ahol az az npc van, akivel beszélnem kéne?

Atisz
Nem.
Ez úgy történik hogy találsz egy fegyvert, amin 1-2 upgrade van. Ekkor eldöntheted hogy eladod-e a fegyvert úgy ahogy van, vagy nekiesel egy expert salvage kittel. Amennyiben a 2. opciót választod (és ha nem játszik be a hibaszázalék), akkor az upgrade-et megkapod. Ha van egy jobb fegyvered, akkor arra ezt az upgrade-et átteheted...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

STREEX
Én mondjuk most E/N vagyok úgyhogy nem sokat konyítok a kardokhoz de amúgy ezeket a weapon-osnál lehet venni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Atisz
ne is mondd a hibaszázalékot...
2 ölés, 2 lila salvage armor, benne 1-1 fire rune-nal (minor & major). Mind2 sikertelen, eredmény 5 leather square a 2 rúna helyett. Gáááááááá...

Atisz
Sword hilt = kard markolat
pommel = markolat gomb

Atisz
Ha a fenti képre gondolsz az csak montázs, a többi pedig egy már létezõ honlap mintájára készült...

a markolat és asszem a keresztvas, de lehet hogy a penge töve vagy vmi ilyesmi, upgrade eszközök, ki lehet nyerni expert salvage kittel a fegyverbõl õket, persze van olyan amit nem sikerül a szerintem erõsen emelt hibaszázalék miatt!

STREEX
Mi az a sword hilt és pommer?

ezt tom, csak a skillekkel nem voltam tisztában
ez így mondjuk elég sux =(
sp-ot nehéz szerezni lvl 20-on =/

Kata
Seeker's Passage -> két muksó -> kisküldik végrehajtása (mesmer, ele, necro stb.'s path nevû questek) -> két muksónál opciók: tegyél mesmerré, nekróvá, stb.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄

Na jó, lásd milyen jószívû és rendes vagyok, javíthatsz a hármason. 😊 Házi feladatként csinálhatnál nekünk egy SP feliratot ezekkel a betûkkel, majd psd formátumban elküldöd emilemre. 😄

(légyszi persze, meg ha van idõd, kedved estébé) 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Megcsinálod a kasztváltót,es a régi kasztod skilljei eltünnek,az ujakhoz pedig enmkapsz semmit,skill trainerektõl tudod megtanulni.Viszont hogyha visszaváltod a kasztod a régire,azaz megcisnálod annak a kasztváltóját,akkor visszakapod az ahhoz a kaszthoz tartozo skilljeidet amit megszereztél.
Remélem érthetõen írtam =D

találta, fiery dragon sword a neve, asszem nem salvageolható, vagy nem hinném hogy vki próbálta már. Viszont sword hiltet nem tudsz beletenni, csak pommelt, ja és tûz sebzése van.

STREEX
Figyeljetek én azt szeretném tudni hogy akinek ilyen lángoló kardja vagy botja van azt egyszerûen találta, Vagy csinált valamit vele a costume-on kívül?

SRobert
Én ezt spec kiszerkesztettem és utána effekteltem.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

EmThor
én is dolgozok photoshoppal kösz 😄 csak még kezdõ vaok 😄
az a helyzet h honlapunk minimal design egyenlõre, én szeretnék fejlesztést, a többieket nem tom... Hungarian Warriors... HNO a trükkös... felét levágod tükrözöd?? mekknézem én is akkor, de köszi szépen ^^^

Peace

SRobert
Küldd el priviben, h mi kell és megcsinálom. 😊

EmThor
amúgy nem úgy volt hogy hivatalos fan site-oknak ki lesz adva? na mind1... majd eccer ^^

SRobert
Ezért még lesz kapsz Katinka. 😄
Ez nem montázs izéke.

Kata
gyenge hármas, leülhecc <#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

SRobert
Bebebeeeeeee

Kata
Nincs GW-s betûtípus, ezt ott is írják a FAQ-ban. Atiszék weblapjának a felirata a Guild Wars felirat grafikus montázsa: a V a W-bõl van, az N egy fordított U, stb. Kicsit suta, fõleg a nagy H, szerintem lerí róla, hogy nem font adta az alapját. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hát én nem tudom hogy unlockoltakat megadja e, de én monkra váltottam és nem voltak skillek. De nem is volt egy unlockoltom sem.

valaki plz magyarázza már el, hogy hogy van ez a másodlagos kaszt váltás <#fejvakaras>
azt értem, hogy küldit kell csinálni hozzá, de a skillekkel mi van? meg kell tanulni õket vagy megadja az "unlockkoltakat"?? <#confused>
most van ugye Me/N meg egy E/Mo-om. Az E mellé mesmert szeretném kipróbálni és ezért kéne a help
elõre is thx<#dumcsi>

EmThor
jaja kösz

Felfelé kell kimenni,ahol a hydrák vannak. onnan SE felé kell menni
EmThor
vanyi csak akkor adja a küldit ha a sivatagban megcsináltál egy kaszt váltós küldit, max végén megmondod h nem váltasz kasztot, de meg kell csinálni!! sivatagban most nem jut eszembe hol van a másik... vmi kígyó adja kinnn a sivatagban augury rocktól nyugatra asszem...

Pari
ty

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

EmThor
de ott csak logo van, artwork, screenshots, semmi ilyesmi

EmThor
thx

EmThor
2 db 15 attrib-os küldivel: droknars forge vanyi, meg sivatag