Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Köszi Csibe ^^
A régit el tudod adni cd-stõl. Ha a karijaid más karakterek által is használható holmijait, értékeit meg akarod tartani, akkor javaslom, elõbb vedd meg az újat, azzal is regeld az acc-ot, és valakit megbízva trade-ld át az összes holmit a régi karijaidtól, így mégsem kell annyira nulláról kezdeni. Aztán a karikat törlöd az acc-ról, törlöd az acc-ot is, és már el is adhatod valakinek. Szerintem.
[/cserf][/fülünyúl]
ja, és mi lesz a régivel??? régi accountom nem tom eladni haveromnak vagy hogy... HELP pls! Köszi ^_^
de összejött szerencsére.
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
192 hp? hány superior runád van neked? 😊
Ez még -60%on is kevés 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
[/cserf][/fülünyúl]

Ez úgy történik hogy találsz egy fegyvert, amin 1-2 upgrade van. Ekkor eldöntheted hogy eladod-e a fegyvert úgy ahogy van, vagy nekiesel egy expert salvage kittel. Amennyiben a 2. opciót választod (és ha nem játszik be a hibaszázalék), akkor az upgrade-et megkapod. Ha van egy jobb fegyvered, akkor arra ezt az upgrade-et átteheted...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
2 ölés, 2 lila salvage armor, benne 1-1 fire rune-nal (minor & major). Mind2 sikertelen, eredmény 5 leather square a 2 rúna helyett. Gáááááááá...
pommel = markolat gomb
ez így mondjuk elég sux =(
sp-ot nehéz szerezni lvl 20-on =/
[/cserf][/fülünyúl]
Na jó, lásd milyen jószívû és rendes vagyok, javíthatsz a hármason. 😊 Házi feladatként csinálhatnál nekünk egy SP feliratot ezekkel a betûkkel, majd psd formátumban elküldöd emilemre. 😄
(légyszi persze, meg ha van idõd, kedved estébé) 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Remélem érthetõen írtam =D
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
az a helyzet h honlapunk minimal design egyenlõre, én szeretnék fejlesztést, a többieket nem tom... Hungarian Warriors... HNO a trükkös... felét levágod tükrözöd?? mekknézem én is akkor, de köszi szépen ^^^
Peace
Ez nem montázs izéke.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
[/cserf][/fülünyúl]
azt értem, hogy küldit kell csinálni hozzá, de a skillekkel mi van? meg kell tanulni õket vagy megadja az "unlockkoltakat"?? <#confused>#confused>
most van ugye Me/N meg egy E/Mo-om. Az E mellé mesmert szeretném kipróbálni és ezért kéne a help
elõre is thx<#dumcsi>#dumcsi>