Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma kezdtem szóval csak easy=)
Ranger pontokat hova érdemes rakni?Gondolom marksman mehet de a többi nemtom mennyire lesz meghatározó a késõbbiekben.
B. Mastery
Expertise
Wilderness survival..
Pls adjatok vmi jó tippet=)
Köszönöm!
-vicc volt, 1szóval a Scog nem tart senkit hülyének,stb. nem is szabad ilyet feltételezni rólunk <#ejnye1>#ejnye1> ha ugy tünt ahogy mondod akkor bocsi,nem direkt volt <#nemtudom>#nemtudom>
[/cserf][/fülünyúl]
Ezért mosolygok az ilyeneken mindig kicsit.
Aztán majd lehet, hogy én is olyen buildmániás leszek, de egyelõre még mókásnak tartom az ilyen embereket.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ha ez ellen tudtok készülni akkor hajrá!
Legközelebb takard ki a kasztokat a partiképen és minden karit homályosíts el, hogy titokban maradjon minden 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
- elõzõ kérdésemre köszönöm a választ, majd utána járok (most hiába választom ki a megoldatlan feladatot, nem látok semmilyen 'zöld nyilat', majd este)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
, esetleg valaki tudja, merre lehet átjutni?\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Van valami team kombó? Mert tegnap éjjel is egy EU-s klán vagy 10-szer nyert zsinórban, és még ki tudja mennyit, mert akkor kiléptem. Az amcsi meg koreai teamek lasztiba nem rúgtak.
[/cserf][/fülünyúl]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSP user n\' soon ps3 user too :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Totál friss és teljes skill lista a honlapunkon, lelõhelyekkel együtt.
http://sindicatus.uw.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De visszatérve dance aura-ra: Az nem az a "fény",tánc közben a karakter ( pl: El.) kézfejénél?
Vagy az mindenkinek van?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Án tegnap este akartam kiszedni egy major vigyort a páncélomból és frankón elcseszte...
Szerintem jelenlegi accodhoz tudsz adni uj kulcsot, csak akkor mind a kettõ egy acc alá fog tartozni, te meg gondolom el szeretnéd adni az elõzõt...
Még mindig van erõd újrakezdeni?? <#worship>#worship>
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever