Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ma kezdtem szóval csak easy=)
Ranger pontokat hova érdemes rakni?Gondolom marksman mehet de a többi nemtom mennyire lesz meghatározó a késõbbiekben.

B. Mastery
Expertise
Wilderness survival..

Pls adjatok vmi jó tippet=)
Köszönöm!

szó se volt róla, ha valaki annak érzi magát arrol mi nem tehetünk.......

-vicc volt, 1szóval a Scog nem tart senkit hülyének,stb. nem is szabad ilyet feltételezni rólunk <#ejnye1> ha ugy tünt ahogy mondod akkor bocsi,nem direkt volt <#nemtudom>

nemis <#vigyor2>

Kata
ezt úgy mondod, mintha mi hülyék lennénk efféle kitalálásához, vagy összeállításához

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
Engem speciel (lehet, hogy csak még) nem nagyon érdekel a buildozás. Ha van egy karim, amit élvezek, akkor azzal játszom. Nem a különféle kombó caspatok építgetése a fõ célom.
Ezért mosolygok az ilyeneken mindig kicsit.
Aztán majd lehet, hogy én is olyen buildmániás leszek, de egyelõre még mókásnak tartom az ilyen embereket.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Távedsz,erre a buildre énse jönnék rá ha nem ismerném......
Ha ez ellen tudtok készülni akkor hajrá!

Kata
<#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
Titkolóztok, hogy milyen skillek vannak, pedig szerintem a 4 monkos csapatösszeállításból és a két e/mebõl már mindenki sejtheti, hogy hogy is harcoltok 😊
Legközelebb takard ki a kasztokat a partiképen és minden karit homályosíts el, hogy titokban maradjon minden 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Igyekszünk <#smile>

Kata
nem gyenge, valóban

[/cserf][/fülünyúl]

- kicsit félve kérdezek ilyen események után, mivel még csak R/Mo 7lvl a karakter, de ha jól értem ez lehet az elsõ kooperatív küldetés (Old Ascalontól jobbra)? Mivel írja a r., hogy szerinte nagyon gyér a holmim (még csak az alap ruha van meg), ezért vannak kétségeim a küldetés sikerét illetõen; érdemes így nekivágni, vagy milyen javaslat lenne elõtte?
- elõzõ kérdésemre köszönöm a választ, majd utána járok (most hiába választom ki a megoldatlan feladatot, nem látok semmilyen 'zöld nyilat', majd este)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Words Worth kissé hiányosan írt, az 1ik gyõzelemmel megintcsak alkottunk, a kép önmagáért beszél:

EmThor
grat, hû de titkos 😄

mazsa
õõõ, ahogy az a térképeken általában szokott lenni, vagyis Portugália felé 😊

menj el a híd alatt amin asszem állsz az balra van töled ahol le lehet menni

az ezen a térképen jobbra vagy balra van? (szvsz jobbra)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

mazsa
Menj vissza a hídon és menj nyugatnak.

Talán majd most sikerül : terkep

Elakadtam , esetleg valaki tudja, merre lehet átjutni?

wordsworth
persze van kombó meg TS is... Nem egyik naprol a masikra lett meg.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Kata
grat

Van valami team kombó? Mert tegnap éjjel is egy EU-s klán vagy 10-szer nyert zsinórban, és még ki tudja mennyit, mert akkor kiléptem. Az amcsi meg koreai teamek lasztiba nem rúgtak.

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
grat<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wordsworth
Ujra nyertunk és evvel megszereztuk a favor of the god-ot <#mf1><#mf1><#worship>

wordsworth
igy sikerult 😄

BEAST
öööö ... grat meg minden , de nem lenne elég A gyõzelmi képet beszúrni?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wordsworth
NO comment-.. 4. gyozelmunk 😄

wordsworth
ES UJRA MEGNYERTUK 😄 3. gyozelem:

wordsworth
Tessék második Hall Of Heroes gyõzelmünk<#beka3>:

STREEX
Mire?Energia feltöltésre menet közben?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

szerinted a sör mire jó?

STREEX
Mire jó az a Dwarven Ale amit merchantnál lehet kapni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

EmThor
nem hiszem mert online történik, már ha a zenei kieg.re gondolsz...

Meg lehet magyar oldalról rendelni ezeket az új GW-s cuccokat?

Kata

Totál friss és teljes skill lista a honlapunkon, lelõhelyekkel együtt.
http://sindicatus.uw.hu

[/cserf][/fülünyúl]

Banyapapa
köszönöm

Atisz
Biztos láttál már karaktereket, akiknek a tánc közben a kezük csóvát húz maga után. Nos errõl lenne szó...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Banyapapa
Passz,nemvolt "régi" accom ezt nemtom.
De visszatérve dance aura-ra: Az nem az a "fény",tánc közben a karakter ( pl: El.) kézfejénél?
Vagy az mindenkinek van?

EmThor
de ha felülírom ezt az accountom akkor a régit el tom adni... és a karijaim meg úgyis megmaradnak az új, gyûjtõs acc-al nem? ha nem akkor ez van, majd chapter 1 😄

Banyapapa
Meg egy szép könyv, zenecd, meg egy "hetyke" füles:emezke

Banyapapa
okéééééééééé, de a dance aura?

EmThor
úgy tudom a coll ed 6 karakter

Banyapapa
énhüjegyik: nem 8,csak az 6 :i

Banyapapa
8 karakter?
Dance aura?? emmegmi? 😛

EmThor
frissítések magyarul elérhetõek az aláírásomban szereplõ linken a "hírek" rovatban, ha még nincs fenn akkor hamarosan 😄

EmThor
nem hagyom, jó lesz ez, de könyv hiányzik kicsit 😉 1200 huf a zenei kieg 😄 nincs dombor hitelkártyám 😞

tényleg 6 karija lehet aki gyûjtõ szériát vagy mit vett?, magyarul +8k ért van neki +2 karija meg néhány dance aurája, há bazz ha ezt tudom...

Atisz
Leölt szörnyek után maradó páncélokból lehet õket kikapni expert salvage kittel...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A kutyafáját neki!
Án tegnap este akartam kiszedni egy major vigyort a páncélomból és frankón elcseszte...

dougO
6 karaktered lehet a CE-ben? Hm...ilyen infokat hová raknak ki? Mert legtöbb leírásban nincs benne sajnos..
Szerintem jelenlegi accodhoz tudsz adni uj kulcsot, csak akkor mind a kettõ egy acc alá fog tartozni, te meg gondolom el szeretnéd adni az elõzõt...
Még mindig van erõd újrakezdeni?? <#worship>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

szerintem idegesítõ de jó volt a runak elvesztése, senki sem tökéletes, szóval bárki elronthat bármit, bármikor, tény hogy a fejemet verném a falba ha egy sup vigor runat elrontanék, de akkor is jobb lenne ha ez így maradna, kicsit valószerûbb, és van is min izgulni!