Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy még esetleg nézd meg nem e rontottad el a key beütését vagy neme keverted össze a nullát és az o betût. (0,O)
Vagy próbáltasd ki velük ott ahol vetted. Biztos van nekik is netük.
Még egy lehetõséged van hogy nem fogdaja el, az az hogy a kulcsodat már használja valaki. Már volt erre példa, csak ott ellopták a sráctól. Ebben az esetben mindenképen a Support a megfelelõ és a fent emlitett srácnak is segitettek.

EmThor
aha.. nem fogadták el 😄 igeeeeeeen 😄 olyan nincs, ha télleg dobozos játékot vettél annak mennie kellene, ha télleg nem kamuzol írj az arenanet supportjára, segítenek

deep
Nincs ilyen. írtuk már itt párszor, hogy ez egy komplex dolog, mármint szerver szinten.Csak az Arenanet hivatalos szerverére tudsz csatlakozni.
Hi All
Nekem valamiért nem fogadja el a cdkeyt!
Amikor visszavittem azt mondták hogy nem cserélik ki😞
Ezért ezt a kérdést nagyon nem szivesen teszem fel,de nem tud valaki mondani nekem egy illegális servert?
Vagy egy magyar servert ahova nem kell cdkey?
a választ elörre is köszike
Cicero
Hmm... ez a játék nagyon bejön! <#eljen><#eljen><#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Goodwill

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

SRobert
A mesmerhez csakis valami kecses paripa illik. Szemmel láthatóan arisztokraták. 😉

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

nem kövér,testesebb

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

SRobert
😊))

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

UI: A hátasok, mint már mondtam tönkretennék a játékmenetet, amugyse kell semennyit utazni.
megint csak önmagamat tudom idézni, a monkoknak sértés az öszvér

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kta én értelmesebbnek tartalak ettõl,minthogy itt csinálod ezeket a mûbalhékat és nagy szavakkal dobálózol. A hátas dologra mondtam hogy butaság, de ezt teis nagyonjol tudod, de én nemfogok mindent szájbarágósan írni mert te igy fogod fel a dolgokat. Egy régebbi hozzászólásomnál is ugyanezt csináltad, nemértem miért vagyok neked ennyire un-szimpatikus, egy régebbi hozzászólásomra is ugyanigy reagáltál, idézem mit válaszoltam rá:
"a Scog nem tart senkit hülyének,stb. nem is szabad ilyet feltételezni rólunk ha ugy tünt ahogy mondod akkor bocsi,nem direkt volt "
Próbálok diplomatikus lenni, nem alkotok elõre véleményt senkiröl, de te most negativ irányba tolod magad. Én nem szeretek senkivel sem rossz viszonyba lenni, de ugygondolom hogy azért ismeretlenként is elvárhatok minimális tiszteletet és toleranciát.
Ezt a megjegyzést végleg nem értem: Tõled nem is vártam mást, mint lebutázz...
Megkérlek hogy gyakorolj kis önkritikát és csiszolj a modorodon, én a magam 15 évével nem szoktam igy válaszolni sehol, semmi értelme.
Ha lehetséges akkor szeretnék majd veled priv beszélni, mert ha jol sejtem 1 tisztemmel volt nézeteltérésed, nem érzem jogosnak hogy emiatt viselkedj igy velem. -Mindenkitõl bocs a regényért

wordsworth
Kata... Sztem nem ugy ertette....

PSP user n\' soon ps3 user too :)

- köszönöm (eddig sima feliratnak néztem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SDana
Mesmernek kövér ló?
Kikérem magamnak... Minimum hordszéken vigyenek a szolgák 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

inventoryt megnyitod, és a ott a karid lába alatt ki van írva hogy "Weapon sets" arra klikk...

- köszi ( számomra bosszantó, hogy már jártam ott, csak mondtam magamnak egy szál egyedül mi keresnivalóm lenne itt? )
- újabb láma kérdés (utána visszafogom magam 😊 ) : F1-F4 billentyûkre lehetne rakni fegyvereket, de én csak az F1-et látom. Ez késõbb lesz elérhetõ, vagy csak hozom a formám, és nem látok a szememtõl? (Ranger nem túl tápos, így 'közelharc' esetén (odajön hozzám gyakni az ellen) jó lenne védekezni és valami manatöltõs cuccal (pajzs helyén) feltölteni a manát (találtam ilyet, íj nélkül el is fogadta, de úgy meg nehéz lövöldözni 😊, amíg meg nem punnyad a közeli ellen ). Ha jól értettem, ezt eredetileg ugye a fegyverek gyors váltására találták ki

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

menj oda az arena guardhoz 😊

lehet, Ascalonban van arena

- újabb láma kérdésem : pve karakterrel (r/mo10) lehet-e menni pvp-zni, és ha igen akkor hol és hogyan?

Szerintem Lego üzenetében az ég világon semmi sértõ szándékú hozzászólás nem volt, mellesleg nem is te hoztad fel a hátasokat, ergo kétlem, hogy ha valakit is lebutázott, az te lettél volna. Node lényegtelen, szerintem amúgy nem egy rossz ötlet, csak még nehezebb lenne random partyt alakítani, elvégre hátas nélküli arc nem mehet hátassal rendelkezõvel 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

EmThor
igen meg lehet 😄

Davidus
ok megtaláltam<#vigyor2>

V9ykn8_TZL0

Davidus
nem ebayre gondolok😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
A játékot meg lehet venni neten is?(CD key)

V9ykn8_TZL0

Kata
te a SCOG vezére vagy ugye?

Tõled nem is vártam mást, mint lebutázz...
Mellesleg a te listád még bénább, én meg csak poénból írtam.

[/cserf][/fülünyúl]

wordsworth
és akkor mág sokat mondtal. Amugy teljesen felesleges gondoljatok bele... Hova akarod vinni? pvpre? vagy kuldire? Mert egy mmorpgnel megertem ahol orakat kell gyalogolni (L2 😄 ), de itt nemkell közel sem annyit,

PSP user n\' soon ps3 user too :)

sztem hátas biztos nem lesz a gameben, de ne legyen igazam és ha lesz csinálják meg igényesen 😊
de kb 1% esélyt látok rá 😊)

musha
már akinek 😊

EmThor
ranger - farkas, ne copyzzunk WoW-ot, legyen warthog 😄 mellesleg, miért lóba gondolkodunk?? és minek is kell hátas? ott a sprint 😄

Ez butaság, tönkretenné a játékmenetet.
A monkoknak öszvér? hát,szerintem ök lemondanának a hátasrol ebben az esetben,látszik hogy nincs monkod <#finom>
Az én verziom szerint ez lenne: Elementalista- talán griffon, nem repülö fajta
Mesmer- barna szõrû ló, kicsit "ducibb" fajta
Ranger- farkas
Necro- szerintem olyan gyûrûkurás élõhalott ló
Warrior- nehéz dolog, lovat nemtok elképzelni egy hammeres alatt
Monk- fehér,vékony testû ló

ja a rangernek farkas, akkor a necronak csont srákány!!!
Szerintem a csontfarkassal mindenki jobban jár! Elvégre az már nem egy élõ farkas!

EmThor
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Fenrir
hogyisne, rangernek farkas

A halál csupán a kezdet...

Kata
Egyelõre nincs ilyesmi a játékban. De remélem lesz, jó lenne paciháton menni. 😊 Monkoknak öszvér 😄, nekróknak csontfarkas. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

A Guild Warsban lehet hátasunk,mitn a WoW-ban?

elöbb beleakadtam a Prima guideba,hamég nem lenne meg akko:

KLIKK
tudnak a csákók,jonagy biznisz ez a directsongos special edition soundtrack dolog,4 bonus számért 6dolcsi,ense tudtam ellenallni😊2 még tetszik is😊
Hát gvg ben elementalist skilleket nemnagyon hasznalok,farmnal meg atcsoportositok fire magicra aztan kesz=)

és akkor még a másodlagos kasztod pontjaira nem is tettél 😛P

Marksmanship alap,Wilderness survival szintén,de expertisre is sokat kell rakni,mivel nem csak a skillek ujratöltöését növeli hanem csökkenti a manafogyasztásukat,szal nekem most pl egy 10 manaba kerülö spellt 5 bol bekasztol.Beast mastery pedig Tigers Fury mellé kell =)

EmThor
fansite friday #47 by Hungarian Arena!!!!

dougO
De az a hely csak nem az az év 😛

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

- köszi, de ez nem az a hely 😊 A híd alatt el, és a folyóban kell továbbmenni...

Kell még 1 ember aki kinyitja neked fent az ajtó nyitó karral az ajtot és tovább tudtok menni.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Cicero
<#worship>

Banyapapa
Általában igen,de jobb amit a játékhoz adnak.😛

Cicero
Helló! A Guild Wars-hoz eredeti CD key szükséges?

DGares,musha: Egen, mindketten sokat segítettetek és naon THX=)

musha
szubjektív vélemény:
a marksmanship valóban alap, nálam ez a legmagasabb. a többi attól függ, milyen skilleket akarsz használni (de ezeket változtathatod, tehát ha késõbb úgy döntesz, hogy rosszul osztottad el, akkor levonhatod a pontokat és felteheted másra). nálam a wilderness survival a második, 2 olyan skillem is van, amihez nagyon fontos, az egyik a gyógyítás (Troll Unguent), a másik egy spécibb lövés (Kindle Arrows). a Beast Mastery értelemszerûen az állatod életerejét/sebzését növeli, erre is raktam mértékkel. nekem az Expertise alacsony, bár az is nagyon hasznos, a skillek újratöltõdését lehet vele gyorsítani.

Én ajánlom -persze csak itt a kezdeti szakaszban, késõbb gyenge lessz- a Beast Masteryt, mivel az állat itt kb akkorát sebez mint te, mire ezt a taktikát cseréled addigra tudni fogod hogy mire érdemes.....
Remélem segítettem,bye