Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy próbáltasd ki velük ott ahol vetted. Biztos van nekik is netük.
Még egy lehetõséged van hogy nem fogdaja el, az az hogy a kulcsodat már használja valaki. Már volt erre példa, csak ott ellopták a sráctól. Ebben az esetben mindenképen a Support a megfelelõ és a fent emlitett srácnak is segitettek.
Nekem valamiért nem fogadja el a cdkeyt!
Amikor visszavittem azt mondták hogy nem cserélik ki😞
Ezért ezt a kérdést nagyon nem szivesen teszem fel,de nem tud valaki mondani nekem egy illegális servert?
Vagy egy magyar servert ahova nem kell cdkey?
a választ elörre is köszike
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
megint csak önmagamat tudom idézni, a monkoknak sértés az öszvér
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
"a Scog nem tart senkit hülyének,stb. nem is szabad ilyet feltételezni rólunk ha ugy tünt ahogy mondod akkor bocsi,nem direkt volt "
Próbálok diplomatikus lenni, nem alkotok elõre véleményt senkiröl, de te most negativ irányba tolod magad. Én nem szeretek senkivel sem rossz viszonyba lenni, de ugygondolom hogy azért ismeretlenként is elvárhatok minimális tiszteletet és toleranciát.
Ezt a megjegyzést végleg nem értem: Tõled nem is vártam mást, mint lebutázz...
Megkérlek hogy gyakorolj kis önkritikát és csiszolj a modorodon, én a magam 15 évével nem szoktam igy válaszolni sehol, semmi értelme.
Ha lehetséges akkor szeretnék majd veled priv beszélni, mert ha jol sejtem 1 tisztemmel volt nézeteltérésed, nem érzem jogosnak hogy emiatt viselkedj igy velem. -Mindenkitõl bocs a regényért
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Kikérem magamnak... Minimum hordszéken vigyenek a szolgák 😄
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
- újabb láma kérdés (utána visszafogom magam 😊 ) : F1-F4 billentyûkre lehetne rakni fegyvereket, de én csak az F1-et látom. Ez késõbb lesz elérhetõ, vagy csak hozom a formám, és nem látok a szememtõl? (Ranger nem túl tápos, így 'közelharc' esetén (odajön hozzám gyakni az ellen) jó lenne védekezni és valami manatöltõs cuccal (pajzs helyén) feltölteni a manát (találtam ilyet, íj nélkül el is fogadta, de úgy meg nehéz lövöldözni 😊, amíg meg nem punnyad a közeli ellen ). Ha jól értettem, ezt eredetileg ugye a fegyverek gyors váltására találták ki
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Tõled nem is vártam mást, mint lebutázz...
Mellesleg a te listád még bénább, én meg csak poénból írtam.
[/cserf][/fülünyúl]
PSP user n\' soon ps3 user too :)
de kb 1% esélyt látok rá 😊)
A monkoknak öszvér? hát,szerintem ök lemondanának a hátasrol ebben az esetben,látszik hogy nincs monkod <#finom>#finom>
Az én verziom szerint ez lenne: Elementalista- talán griffon, nem repülö fajta
Mesmer- barna szõrû ló, kicsit "ducibb" fajta
Ranger- farkas
Necro- szerintem olyan gyûrûkurás élõhalott ló
Warrior- nehéz dolog, lovat nemtok elképzelni egy hammeres alatt
Monk- fehér,vékony testû ló
Szerintem a csontfarkassal mindenki jobban jár! Elvégre az már nem egy élõ farkas!
[/cserf][/fülünyúl]
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
a marksmanship valóban alap, nálam ez a legmagasabb. a többi attól függ, milyen skilleket akarsz használni (de ezeket változtathatod, tehát ha késõbb úgy döntesz, hogy rosszul osztottad el, akkor levonhatod a pontokat és felteheted másra). nálam a wilderness survival a második, 2 olyan skillem is van, amihez nagyon fontos, az egyik a gyógyítás (Troll Unguent), a másik egy spécibb lövés (Kindle Arrows). a Beast Mastery értelemszerûen az állatod életerejét/sebzését növeli, erre is raktam mértékkel. nekem az Expertise alacsony, bár az is nagyon hasznos, a skillek újratöltõdését lehet vele gyorsítani.
Remélem segítettem,bye