Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
Endure Pain, Sprint <#hehe>

EmThor
elõ kígyóval beszél, megy messze keletre van bazinagy szobor, körbe hátul felmegy szobron áttrappol beszél 2. kígyóval ENNYI

Gladiator
van egy quest a sivatagban ami 15 atrib pontot ad
a zöld pont egy ilyen hegynek a tetején jelöli. hogy jutok fel oda?
van két ilyen kis kapu a hegy ket oldalan, de oda nem lehet bemenni

Gladiator
huh, sikerült végre. beállt touch of the sky, aztán vele sikerült másodjára. elsõnél ugyanúgy berohant a faszi a tömegbe, majd vissza hozzánk.

igaz, de csak az a lényeg hogy legyen egy jó leader és hallgassanak rá
bár sokaknak ez is bonyolult feladat

SDana
Csapatfüggõ 😊
Volt velem is, hogy teljesen jól haladtunk, aztán csak egy hülye warrior kellett, hogy kihaljon mindenki.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

pedig az nagyon könnyû küldi

Gladiator
ja

elona reach?

Gladiator
a sivatagban az elso. meg is ntam, kezdtem egy uj karit. Me/N

ezt a lámát már
melyik mission?

Gladiator
hogy baszódna meg az összes rohadt n00b. van egy mission amit mar kb. 8adjára csinálok, végre úgy tûnik siekerül, már csak a faszival kell dumálni. elosonunk az ellenfelek mellett, kivéve egy valakit, aki bszott osonni, így ránk hozott vagy 5 szörnyet, akik megtámadták õt, erre el kezdett rohanálni, és a térrõl az összes szörnyet ránkhozta. körülbelül másfél perc volt még a missionbol.

guild váltáson gondolkodom elég magas szinten vagyok már Ring of Fire szigeten vagyok épp és jó lenne egy olyan guild akikkel tudnék ilyen szinten tovább menni warbar beast néven megtaláltok a gameba vagy dobjatok egy cimet és egyeztetünk 😊
Crewin Tiaren
Szép jó reggelt mindenkinek! Mesmeremmel meglétem a kemény 6. szintet...
Menelcarnak üzenem hogy elmegy a game...
Pemacknak : asszem nem lesz mert a kis gépigény miatt állítólag túl sokan lennénk és nem bírná el a szerver...

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Elado elorendelt Guildwars. karcmentes dobozban lol. helyileg szekesfehervar de letezik posta 😛
mail : [email protected]
Gladiator
huh, megvolt galrath. nem is volt olyan gaz mint hittem. mondjuk volt velem ket 20as monk, de az nem lenyeg....

www.guildwars.hu amugy google-n felt tudod találni magad

ADDIGIS HELP MEEEEEEE!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

LÉCCI HELP!!!
MÉG AZ ID-MRE AZ EMASIL CÍMEMET HASZNÁLOM! H TUDOM AKTIVÁLNI AZ ID-M ? SAJNA KITÖRÖLTEM A LEVELET AMIT KAPTAM A GUILDWARSOS EMBERKÉKTÕL! H TUDNÁM AKTIVÁLNI ÕKET??? HELP MEEEEE!!!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Sziasztok!

Tudna nekem vki egy magyar fun oldalt ahol le van írva egy rövid kis tájékoztató/leírás hogy miröl is szól ez a játék?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Egy kérdésem lenne a Guild Warsról. Elmegy vajon a játék Radeon 7000-en? Mert meg a karom venni csak így elég nehéz a döntés Nem tudom kell-e a játékhoz Pixel Shader 1.1 támogatás...
Hátha valakit érdekel a dolog: Guild Wars-os hozzáférésemet , World of Warcraft-os hozzáférésre cserélném! Részleteket MSN-en: [email protected] !
sztem nem lesz ilyen, de ne legyen igazam

lesz valmikor még béta vagy valami? vagy triál dõszak vagy próba?😊 szívesen játszanék még,csak nem akarom megvenni még mert nincs pénzme rá jelenleg 😊

3lm0
a CTRL és rányomsz a DP ikonjára, de szinte mindent HP/energy/enchantok/skillek/kit támadsz/mit használsz kiir a chatbe a CTRL plusz kattintásra

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Crewin Tiaren
Amúgy melyik gomb a dp? nem találtam meg a billentyûzeten...

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Crewin Tiaren
Elõfordulhat! Én is találkoztam hasonló esettel...

SDana
Tuti kapnak, csak õk nem nyomogatják a ctrlel folyton a dp gombot és nem lépnek le szó nélkül -60%on.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

deep
Szerintem igen😊
kapnak

Crewin Tiaren
Úgytudom hogy nem...Bár vannak más vélemányek is mert az elsõ halál után már sûrûbben elhullanak...

Ha a henchek meghalnak missionok közben, akkor õk is kapnak death penaltyt?
SDana
Elvileg csak a talált cuccokból lehet tutira kivenni, ruhából még mindig széteshet.

ha páncélodból veszed ki akkor van esélye hogy nem sikerül

deep
nekem is elröppent tegnap este egy.Nem a páncélomból, hanem talált cuccból.
Crewin Tiaren
Hi! Nekem dobozolva volt fólia nélkül de ilyen szürke kaparós szarral volt takarva a kód a CD papírtokján...
Ha akarsz guildhoz csatizni gyere hozzánk

3lm0
Nos vagy megváltoztatta a készitö a véleményét vagy hülyeséget irtak hogy nem fog többé runa elveszni esetleg ez csak a talált tárgyakra igaz és a saját öltözékre nem ? Kicsit felkaptam a vizet mikor az uj öltözékemhez vettem volna ki a régiböl a dolgokat és elszállt a major healing és a minor vigor egymás után.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

musha
nekem se

Ha jól emléxem, nálam sem volt fólia...

Nekem csak 2 oldalt le van ragasztva,ez az 1. alkalom,hgoy olyan játékkal találkozom,ami nincs fóliában...Rajtam meg Deep-en kívûl másnak se volt fóliában?

Nekem a dobozba volt a 2 cd, nem volt semmi csak a ami a kódot takarta

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Banyapapa
Nekem foliában volt, és két oldalt le volt ragasztva😛

deep
Nem volt fólia.
Na,örüljetek,mert pontosan 5perce már én is Guild Wars tulaj vagyok!😄
Lenne hozzátok 1 kérdésem (egy sok közül): Nektek a doboz fóliában volt,vagy csak a teteje volt leragasztva?

Gladiator
nektek is szar ma reggel, vagy csak nekem lagol összevissza?

ohh szorri, de sztem ezt mindenki tudja

Crewin Tiaren
Szép jó reggelt mindekinek!

Gladiator
azt mindenki elfelejti hozzátenni, hogy henchek csak a városokban vannak.

EmThor
EU

- melyik szerverek (sg, gw, hw)?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM