Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a zöld pont egy ilyen hegynek a tetején jelöli. hogy jutok fel oda?
van két ilyen kis kapu a hegy ket oldalan, de oda nem lehet bemenni
bár sokaknak ez is bonyolult feladat
Volt velem is, hogy teljesen jól haladtunk, aztán csak egy hülye warrior kellett, hogy kihaljon mindenki.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Menelcarnak üzenem hogy elmegy a game...
Pemacknak : asszem nem lesz mert a kis gépigény miatt állítólag túl sokan lennénk és nem bírná el a szerver...
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
mail : [email protected]
ADDIGIS HELP MEEEEEEE!
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
MÉG AZ ID-MRE AZ EMASIL CÍMEMET HASZNÁLOM! H TUDOM AKTIVÁLNI AZ ID-M ? SAJNA KITÖRÖLTEM A LEVELET AMIT KAPTAM A GUILDWARSOS EMBERKÉKTÕL! H TUDNÁM AKTIVÁLNI ÕKET??? HELP MEEEEE!!!
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Tudna nekem vki egy magyar fun oldalt ahol le van írva egy rövid kis tájékoztató/leírás hogy miröl is szól ez a játék?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ha akarsz guildhoz csatizni gyere hozzánk
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Lenne hozzátok 1 kérdésem (egy sok közül): Nektek a doboz fóliában volt,vagy csak a teteje volt leragasztva?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM