Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
Reggel 5:00-5:30-ig állni fognak a szerverek karbantartás miatt, megértéseteket köszönjük!

3lm0
az utolso patch ota mind a ctrl mind az alt kiirja a henchmeneket a nevük sötétzöld szinben fog pompázni és olyan lesz pl hogy : Alesia Henchmen
A petekkel foglalkoztak/nak a gwonline-on és oda jutottak hogy HP/Dmg értékbeli eltérés nincs köztük, tehát olyat veszel magad mellé amilyen szimpatikus. Természetesen egy lvl 15-ös pet azért joval nagyobbat üt mint egy lvl 5-ös tehát egy jol bevált magas szintü petet nem érdemes egy másik alacsonyabb szintüre lecserélni mert az jobban néz ki, de ez az én saját véleményem 😊

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Jövök, jövök 😊 csak most van GTA és BF2 is, de azért nyomom. Tegnap is fent voltam.

Köszi a segítséget.
ott tényleg nincsennek, de ott amúgy se sokat idõzöl 😊

Pusztulás elott nincsenek Hencsek.

Crewin Tiaren
Hát Ascalonban nincsenek a pusztítás elõtt...Vagy csak én nem találtam meg õket? Végülis mind1. Nálam a mágus folyton hülye volt. Lenyomtam a dögöt utána kezdett bele a Firestorm varázslatba... Ennyit a hencsekrõl

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

henchek mindenhol vannak, nem csak szinte 😄

Crewin Tiaren
Szia!
Az elsõ két kérdésedre nem tom a választ. 😞
A hencs téma:
Attól függ hol vagy mert szinte mindenhol vannak hencsek.
Néha szeretnélek látni a game-ben...

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

lenyomod az ALT-ot vagy a CTRL-t (most nemtom pontosan melyik) és körbenézel
petek meg sztem ugyan akkorát sebeznek, meg sztem késõbb nem fogod majd használni öket annyira nem táposak

Skaccok!

Honnan tudom amikor szelidíteni akarok egy állatot magam mellé, hogy mennyire "éri meg"? Tehát mekkorát képes sebezni?

+ nem találok sehol Henchment, hogy toborozzam magam mellé mint computer irányította playert. Milyen név alatt vannak, nem tudok egy helyet ahol biztos találok.

Köszi
Crewin Tiaren
Hi! Sztem nem biztos hogy lesz kipróbálható verzió de nyugodtan vedd meg a játékot ha gondolod...
Sokak szerint nagyon jó game és ez sztem azért mutat vmit...
Amúgy sok a hunguild akik bevesznek maguk közé (mi is 😄) és biztos hogy segítenek is.

wordsworth
biztos lelehet valahogy verni...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

3lm0
Köszönöm a tippeket mindenkinek, sajnos sehogy sem tudom legyözni a mocskot, a kasztváltást pedig ugy látom csak utána fogom megkapni mivel megcsináltam minden questet a sivatagban és nem adja meg a kasztváltokat. Marad a másik ut ha beacons peachböl megyek vmi értelmesebb partyval 😊

Mo/E-vel nekem elég gyorsan sikerült legyõznöm a mirrort úgy, hogy odarohantam hozzá és a Symbol of Wrath és Balthazar's aura skillekket magamra nyomtam. A mirror valamiért hozzá sem nyúlt ezekhez, inkább a többi keveset sebzõ elementalist skillt használta ellenem. Persze a smitingre nem árt elõtte néhány pontot rákölteni, és gyógyító skillt sem szabad vinni.

EmThor
nics, ha lesz vmi spec alkalom gondolom majd lehet szerezni egy-két hetes kulcsot

EmThor
hát utólag nem tom de lehet...

Methylisocloro
Van demó ehhez a játékhoz? Hogy lehet kipróbálni?

Ha kezdek egy pvp karaktert, azt tudom, h csak azokat a skilleket kapom meg, melyeket már unlockoltam a másikban...ha mondjuk 2 nap múlva ismét szerzek egyet, akkor az is bekerül a pvp listámra?

wordsworth
Háát a ranger nem valami erõs pvpben... Illetve mostanában van egy két csapat akik spirittel mennek... eléggé idegesítõek és erõsek is..(kansas), de amugy mondjuk egy air eles buildbe maximum distruptolni illetve mérgezni tud..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

- mondjuk ettõl még elég messzi vagyok, de R/Mo esetén eddig nem találtam területre ható varázslatot, és szvsz nem is fogok. Arra esetleg lenne tipp? (egyet olvastam, hogy a szellemvarázslatokat kell betenni, és amíg varázsolgat elvileg le tudom lõni, de vannak kétségeim 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- 'R/Mo mennyire életképes??? Mondjuk egy pvp nél??' 10. szinten próbáltam pvp-t, úgy elég kiábrándító; gondolom saját csapatban lesz némi esélye

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

musha
bár én r/e-vel csináltam, de nálam az volt a taktika, hogy kivettem a gyógyító skillt, fõleg területre ható támadásokat tettem be (ami elõl persze el lehet futni), oszt levertem (illetve lõttem).

3lm0
Már gondolkodtam a kasztváltáson de még nem kaptam meg a küldiket, lehet hogy az elött kell a 15AP-s küldit teljesiteni és utána adja ?

3lm0
sajnos a fegyvere nagyságrendekkel jobb mint az enyém ö 70-90-eket üt rajtam én olyan 10-eket rajta 😞

nincs ötletem, hogy ezzel a karival, hogy lehetne kinyírni, de ha nincs más akkor én a helyedben csinálnék egy kasztváltó questet és elementalistát venném fel 2.-nak.
megtanulnék vele egy aoe spellt és csak azt raknám be
mirror úgy se mozog...

Nem egészen. Nem szintenként kapsz 24 refund pointot, hanem 250 xp-nként 1-et.
A mirror: Ilyen karim még nemvolt, 1 biztos: a fegyvere gyengébb mint a tied, ha nem teszel be skillt elvileg lecsapod.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

amugy ez az adrenalinos dolog h mûxik? kijelzi vhol h ennyi adrenalinom van?

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

3lm0
A refound pontok valoban elfogynak ha elhasználod a 24-et de egyszintlépésel ujra megkapoda maximális 24-et és ismét variálhatsz.

Ha valaki tud adni valami használhato ötletet hogy healer Mo/N karival hogy lehetne kinyirni a Doppelgangert (mirror) megköszönném.

ööö....de nem fogy el 1 idõután a az összes refound pont?

axe - strength - smitting perpill

de van amikor smitting helyett healing, strength helyett tactics, axe helyett swordmanship vagy hammer mastery 😄D

te személyszerint h osztottad el a pontokat? lécci thx

R/Mo mennyire életképes??? Mondjuk egy pvp nél??

great ritual priest Zahmut

ok ránézek köszi
augury rocknál kell beszélned egy NPC-vel középen van vhol

na akkor a sivatagban megvan a thristy river,elona reach,dunes of despair missio és nem tom hogyan juthatok el the dragon lair-be ehez kéne help
3lm0
igen

Monk/necroval vagy?

ja és 3 coop van nem 4

3lm0
Tudom hogy sokan játszotok monkkal, aki kinyirta már a Doppelgangert (régebben mirror) kérem adjon vmi tippet hogy hogyan is lehetne egy healerrel megcsinálni mert ez kifogott rajtam 😞

talán ha megmondanád melyik 3at csináltad meg eddig.......

a sivatagban van 4 missio 3-at megcsináltam a 4-dikhez hogyan tok eljutni help plz
A Prima Guide is leirja hogy a W/Mo nagyon jó karakter és pont jó arra hogy megismerd a játékot. De nem ez a karakter adja a legtöbb damagét.

tökmind1 mind1ik hasznos
amelyik bejön...szokásos duma, de ennél a gémnél ez így van

musha
😊

majd megcsinálom de nem egyszere fogom õket nyomni

na melyiket érdemes w/monk-nál a monkos szakértelmek között nyomni?

Hat egyedul nem egy leanyalom ez a jatek 😞
sok helyre nem jut el az ember csak kinkeservesen (+a gyilkologepek akiket felfogadok 😊)
Ettol fuggetlenul teccik 😊, de a masik jatekosokkal valo osszetalalkozas a "kulso" vilagban azert hianyzik..
thx
musha
megfigyeled hogy milyen sorrendben villognak a kis `portálok` és abban a sorrendben megérinted mindet.

musha
jaja