Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A petekkel foglalkoztak/nak a gwonline-on és oda jutottak hogy HP/Dmg értékbeli eltérés nincs köztük, tehát olyat veszel magad mellé amilyen szimpatikus. Természetesen egy lvl 15-ös pet azért joval nagyobbat üt mint egy lvl 5-ös tehát egy jol bevált magas szintü petet nem érdemes egy másik alacsonyabb szintüre lecserélni mert az jobban néz ki, de ez az én saját véleményem 😊
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Köszi a segítséget.
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Az elsõ két kérdésedre nem tom a választ. 😞
A hencs téma:
Attól függ hol vagy mert szinte mindenhol vannak hencsek.
Néha szeretnélek látni a game-ben...
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
petek meg sztem ugyan akkorát sebeznek, meg sztem késõbb nem fogod majd használni öket annyira nem táposak
Honnan tudom amikor szelidíteni akarok egy állatot magam mellé, hogy mennyire "éri meg"? Tehát mekkorát képes sebezni?
+ nem találok sehol Henchment, hogy toborozzam magam mellé mint computer irányította playert. Milyen név alatt vannak, nem tudok egy helyet ahol biztos találok.
Köszi
Sokak szerint nagyon jó game és ez sztem azért mutat vmit...
Amúgy sok a hunguild akik bevesznek maguk közé (mi is 😄) és biztos hogy segítenek is.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
megtanulnék vele egy aoe spellt és csak azt raknám be
mirror úgy se mozog...
A mirror: Ilyen karim még nemvolt, 1 biztos: a fegyvere gyengébb mint a tied, ha nem teszel be skillt elvileg lecsapod.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Ha valaki tud adni valami használhato ötletet hogy healer Mo/N karival hogy lehetne kinyirni a Doppelgangert (mirror) megköszönném.
de van amikor smitting helyett healing, strength helyett tactics, axe helyett swordmanship vagy hammer mastery 😄D
amelyik bejön...szokásos duma, de ennél a gémnél ez így van
na melyiket érdemes w/monk-nál a monkos szakértelmek között nyomni?
sok helyre nem jut el az ember csak kinkeservesen (+a gyilkologepek akiket felfogadok 😊)
Ettol fuggetlenul teccik 😊, de a masik jatekosokkal valo osszetalalkozas a "kulso" vilagban azert hianyzik..